Besök & sjukstuga!

Har gått och blivit sjuk, igen...
Mamma och pappa kom i alla fall hit i fredags kväll lagom till jag lagat tacopaj och tvättade för fullt ;) mådde ändå hyfsat då. På lördagen gjorde vi stan, och jag tror jag börjar hitta relativt bra där nu :) Blev bjuden på mat och passade på att äta kött då jag är för snål för att köpa det, haha. Hade lite feber men det var inget som hindrade mig ändå. Framåt kvällen började jag dock få mer ont i halsen. Så när jag kramats hejdå med dem bosatte jag mig i sängen med te och godis i hopp om att bli bättre. Men fy vilken natt jag hade! Vaknade 50 ggr och sprang på toa, frös, hostade och hade extreeeemt ont i halsen. Och så har min dag sett ut idag också. Kan knappt prata, svälja eller äta. Dock är det lite bättre nu än i morse, men det är marginellt. Hoppas jag får en lugn natt och att det onda försvinner. Feber kan jag leva med, men att inte kunna svälja är rent ut sagt en pina! Denna pluggdag ersattes med sömn och slötittande på tv! Tar nya tag imorgon. Förhoppningsvis mår jag så pass bra att jag kan ta mig till skolan för föreläsning :)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gårdagen

Hade riktigt kul igår! Började som sagt med tacokväll. Lyckades även få maten serverad av männen, lyx eller vad?! Sen satt vi bara och snackade (vi blev 6 st) och hade det trevligt innan vi tog bussen in till stan, fast då drog två stycken. Kom in strax efter 22 och Norlie & KKV började spela ca 00.30. Galet drag, och sjukt trångt! Fick knappt plats att stå, så när det nästan var slut drog vi till baren och drack vatten och efter ett tag gick vi hemåt. Galet kul promenad även denna gång, kan det bli annat?? haha. Sämsta bilderna jag fick men slänger upp nån iaf :) 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lillördag!

Tjatja! 
 
Har nyss kommit hem efter att ha storhandlat och lagat mat. Vuxenpoäng check! ;D 
Nu ska jag plugga i massor tills det är dags att göra sig iordning inför kvällen. Sticker hem till Sofia och har tacosmys innan vi drar in till stan för att se Norlie & KKV :D Är sååå tacksam att jag inte har seminarium fören 15 imorgon. Ska visserligen träffa min grupp vid 13, men får ändå sova! Tror det kan bli kul ja. Förhoppningsvis blir vi ett gäng :) Skönt avbrott i plugget! Ah så var det ja, plugga... 
Puss på er, och mamma, vet att du läser det här. Min vinterjacka är ganska efterlängtad ;)) PUUUSS!
 
Haha, att få skjuts till Kåren i kundvagn är ju inte så pjåkigt ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

The end

Nu är nollningen över! Har haft tre riktigt roliga veckor med fina människor! :D 
I fredags hade vi lite lekar och sedan drog vi in till stan för att dansa på Ritz. Dock var alla opepp så alla drog hem innan vi ens kom dit, så jag hängde med en annan grupp istället, gick ju bra det också ;D Vid 01.30 drog vi till Donken för att sedan gå hem. Väldigt händelserik promenad kan jag säga, skräckfilm? haha. Att bli upptriggad av andra i mörker är inte okej, haha. 
Igår var det sista kvällen med gänget. Så utklädd till Catwoman begav vi oss till stan igen och hade det trevligt. Känns så tomt att allt är slut nu! Nu börjar allvaret på riktigt! Så nu kommer jag befinna mig i en pluggbubbla tror jag ;) 
 
Nä, nu ska jag sätta på tvn och mysa ner mig med mumsmums och ladda batterierna inför morgondagens föreläsning och en riktig pluggvecka! tentan närmar sig med stormsteg... 
 
Brist på bilder...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

En helt vanlig torsdag

Tjatja! 
 
Idag har varit en överdrivet seg dag. Att plugga har inte alls gått. Fått några få sidor lästa, men jag är så trött så jag kommer knappt ihåg vad jag har läst! Igår var det toga som stod på schemat. Kom dock inte hem allt för sent, ca 1, men kunde bara sova till 9.30 och tydligen så var inte det tillräckligt. Hade förförfest här innan vi drog oss ner mot skolan också. Höll på i över en timme för att få till togan bra, knuten blev ju lite för stor tyckte jag men det fick duga! Vi lyckades ju tillslut i alla fall ;) Sen att jag visade halva bh:n på Kåren är det väl ingen som bryr sig om, fick ju höra att jag hade tänkt till och satt på mig en vit bh i alla fall, haha x) 
 
Åkte även till Ikea en sväng igår efter föreläsningen, så nu slipper jag äta ur matlådor! Och duschdraperiet fick jag upp idag också ;D Känner mig duktig, haha. Nu ska jag försöka läsa några sidor innan jag slänger mig i sängen och slår på tvn. Skippar timebeer idag! Orkar verkligen inte. Puss på er! 
 
Saknar min gofis! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Flytt!

Åkte som sagt hem i helgen för att packa och shoppa det sista på hemmaplan. Eller nu är det ju inte hemma längre, nu är det här hemma. Känns konstigt att säga så ;) Helgen gick fortare än jag tänkt, hann inte alls med allt jag ville! Fick i alla fall träffa Elin en sväng på söndagen. Igår tog jag mitt pick och pack och drog med mig mamma och pappa ner för att flytta in. Bara det att tiden flög iväg! Dels fick jag akut lov att färga håret (det blev totalt misslyckat när jag skulle försöka mig på det hemma, grådassigt istället för guld? Börjar fundera på om de lagt i fel färg i kartongen, ALDRIG MER!!) och sedan blev det stress inne på Ikea så mina tallrikar blev kvar vid sidan av rullbandet, duschdraperi och underlakan glömdes att köpas mm, mm. Datorn min gav även upp i helgen så fick lov att springa in och köpa en ny som hastigast. Lätt att göra sig av med pengar! Mamma och pappa kom inte härifrån fören vid midnatt, stackarna! Blev inte ens klar med allt! Och jag orkar inte ta tag i allt. Måste dessutom köpa mer korgar att förvara allt i, så jag hoppas att jag kan ta mig till Ikea inom en snar framtid! 
 
Ikväll är det nollningsdags igen. Sista veckan. Vill jättegärna gå (kommer säkert göra det också) men egentligen borde jag plugga. (det borde jag iofs göra nu också) Äh, får prioritera bort något annat istället, haha. Blir förhoppningsvis en tidig kväll då jag har föreläsning imorgon. Vågar inte säga att det blir det, det har jag lovat mig många kvällar men ändå är man inte hemma fören 2-3 :') Nu ska jag plugga! Hörs! 
Puss 
 
♥♥♥ 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Sjukling

Det här blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Örebrodagen börjar närma sig (rättare sagt så är den imorgon) och tydligen ska den vara superkul att kolla på (och vara med på). Uttagningen är idag, men den hade jag inte planerat att vara med på då jag åker hem imorgon, men åtminstone kolla på och heja. Det sket sig. Ganska så rejält. Vaknade upp inatt med feber. Pallrade mig iväg till föreläsningen idag i alla fall och det kan ha varit de jobbigaste timmarna på länge! Har även bokat ett tåg hem imorgon som jag bokade rätt sent då jag skulle hinna kolla på Örebrodagen, men just nu har jag varken lust eller ork för det. Får vara hemma och packa istället!
 
Efter att ha sovit några timmar när jag kom hem, fått i mig lite yoghurt och läst några få sidor i kurslitteraturen tänkte jag nu sätta på en film. Har inte ork till något annat! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Imorgon SKA febern vara borta. Vill inte vara sjuk när jag kommer hem!
 
Nej, den är inte tagen nu, här är jag redo för Full moon ;) Skulle jag ta en bild nu skulle ni få en chock ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Hektiska dagar!

Sen senast har jag hunnit med två fester som var galna, kom hem 03.30 båda dagarna! På Full moon partyt gick vi lite över styr med färgen efter ett tag, och att jag var grön i håret även efter jag tvättat det säger väl allt. :')
Sen har jag varit på utomhusbio, haft seminarie, kört bil i Örebro samt besökt sjukhuset. Vissa händelser är roligare än andra. Idag är det pirattema, men vaknade inte på topp. Huvudvärk, ont i halsen, mer snorig igen. Vi får se hur jag känner mig senare. Ska upp tidigt imorgon också för föreläsning så festen skippar jag i vilket fall. En filmkväll låter mer lockande just nu! Min roomie har även åkt hem, så nu är jag själv tills jag också ska åka hem antar jag. Och jag vet inte ens vart busstationen är. Känner att det här kommer gå bra! haha. Slänger hur som haver upp lite bilder från helgen
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Andra veckan

Är nu inne på andra veckan här i Örebro. I onsdags hade vi pyjamastema, och på förfesten vann min grupp en maskot. Sötaste ever! Drog till stan och dansade tills klockan slog 00.30 och jag kände att det var dags att dra sig hemåt då jag skulle upp 8 dagen efter. Lagom pigg i skolan. På kvällen hade vi massa tävlingar och stadsvandring, riktigt kul! Idag stack jag in till skolan i 2 timmar för att jobba med gruppuppgiften. Ikväll är det party igen, shorts och linne består outfiten av idag. Känns rätt så gött att inte ha en tid att passa imorgon utan jag kan sova hur länge jag vill! :D Men innan kvällens roligheter ska det läsas lite. Slänger upp nå enstaka bilder från dessa två dagar:
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hejhej, hemskt mycket hej!

Här sitter jag med ljuvlig musik i öronen och försöker hitta en intressant nyhet att koppla till olika ämnen, och ska snart läsa några sidor i kurslitteraturen. Man måste ta vara på varenda lediga minut nu under nollningen! Avstod dock gårdagens kvällsaktivitet då jag och min roomie var alldeles för trötta för att ha kul. Laddade batterierna inför kommande kvällar! No work all play! Känns lite sådär att börja 9 imorgon men det ska nog gå vägen! Första skoldagen gick bra den också. Klassen ska jag inte klaga på, det blir nog bra det här när man kommit in i allt! Just nu jobbar hjärnan på högvarv 24/7! Nä, plugga var det ja. Slänger in en bild från helgens bravader, fullkomligt älskar den. Inte alls så jag blev överraskad när killen lyfte upp mig, haha. Älskar mustaschen också, om jag ändå kunde odla en naturligt... haha x)
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Första helgen

Tjatja! Är sådär lagom seg idag... Nollning pågår för fullt!
Fest två dagar på raken! Tänkte slänga upp lite bilder från igår ;)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget