Sista april

Förlåt, förlåt för mitt dåliga uppdaterande! Jag har bara inte orkat skriva något. Ibland har man sånna dagar!  Hur som helst så har det inte hänt så mycket just den här veckan. Jag och Sandra bakade tårta i måndags bara. Lovar ska lägga in bild på den sen, den blev ûbersnygg, eller inte x) haha! Det är skrattretande.

Sista April idag då. Händer det något kul? Nej är svaret på den frågan. Jag skulle ju egentiligen ha match imorgon, men det blir ingen för min del. Så nu kan jag vara uppe länge, och då blir det inget! Vi planerade att grilla hos Sandra, men så blev det inte. Så jag får väl vara hemma med familjen och äta god mat och kolla på film, och kanske senare gå iväg till skolan och kolla på brasan och så. Förhoppningsvis så träffar man på någon man känner!
vad ska ni hitta på idag?

Imorgon blir det nog shopping för min del. Det känns så härligt att ha långhelg nu och bara slappa :D

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag

Jadu, här sitter man och snörvlar igen! Men det stoppar mig inte ;) Var ute och gick en sväng med Sandra, Shelly & Chippen. Gick till bageriet och köpte glass och satt där och glassa x) haha! Det är sommarvärme här, helt underbar. Så jag har setat ute och solat i flera timmar. Underbart! Igår grillade vi också, första gången år 2008, och tro mig, det var gott!
Ikväll blir det talang och Berg flyttar in. Man kan ju inte missa Bert ju! Förhoppningsvis så blir det fint väder imorgon också. Då kan man sitta och softa i solen medans dom andra spelar match. Självklart ska man kolla på den! :D
Nej nu ska jag hitta på något istället för att sitta här och nörda!

Någon som har något tips vart man kan köpa härliga och fina sommarskor? Ballerina helst (:

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Elevshow & NP

Ännu en otroligt fin vårdag, eller sommardag? Det är ju trots allt typ 15-16 grader ute, och det är grymt skönt. Det kanske är ännu varmare, jag har faktiskt inte kollat! Men i t-shirt kan man gå i ialla fall. Otroligt skönt.
Tog 13.45 bussen hem med Mändy, och gissa vad jag gjorde på en gång? Satte mig i solen såklart, man vill ju bli brun till skolavslutningen och allt. Bara att ligga i!
Hade för övrigt temadag i skolan idag, och vi hade elevshowsträning. Vi kom ialla fall på att vi ska ha Talang 2008 med lärarna, så det kommer bli grymt bra tror jag! ;)

Senare är det dax för träning, och vi ska ÄNTLIGEN börja träna på gräs :D Allt blir så mycket roligare då. Grus är ju ingen höjdare precis.

Måste bara säga att np i engelska (Muntligt) gick bra. Jag var sjuuukt nervös, både jag och Mändy. Även Lisa var nog det. Men det gick super, vi babbla på om allt möjligt. Nu ska jag inte säga om vad ifall någon får samma, men jag kan ialla fall säga att det inte var så svårt. Var inte nervösa, det går fint. Jag skakade som en tok, men hey. Allt gick fint.

Nu ska jag ännu en gång ut i solen.

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommar? :D

Jag blir så glad. Fast jag har ont i huvudet så är jag glad, och mår super! Väder är så otroligt fint. Solen skiner, himlen är klarblå och det är nästan sommarvärme ute! Jag sitter i shorts och bara njuter. ÅÅH, jag älskar det här. Nu är sommaren nära :D
Ska ut och sätta mig i solen en sväng och bara njuta. KÄRLEK <3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Falun och kalas

Jag fick åka till Falun :D Tjatar man tillräckligt så går det, testa vet ja ;) haha!
Hittade ett bar grymt fina skor, perfekta till sommaren. Det blev inte dom gula, hittade dóm inte där, men dom ser ungefär lika dana ut, fast svarta. Sen hittade man en t-shirt och en tröja.
Mamma och jag åt på Chinaresturant också, gott!

Åkte direkt till kusinerna och firade Meja. Otroligt god tårta det var! MMM! Nej, det lär väl bli ett träningspass imorgon. Fast jag och Sandra ska till Borlänge marknad tror jag.

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

:@

Åh, jag hatar det här! Här har jag planerat min helg, men så kommer mamma och förstör allt! Hon lovade att vi skulle till Falun imorgon, men nu säger hon att vi inte ska det. och fjäska ska hon göra också! ÅÅH! Jag som sa till Sandra att jag inte kunde. Jag vet, jag kanske är lite överdriven, men jag hade sett fram emot det här. Sen blir det ju inte mycket bättre när man är trött också!
Jag som ville köpa ett par jättefina gula skor, skit snygga att ha till sommaren med solbrända fötter och jeans eller kjol. Jag vet ju inte om min storlek finns kvar om jag lär vänta ett tag till :S Jag blir så suuur!

Går ut och går en sväng nu, sen sätter jag mig ute i solen. Det är så otroligt fint väder ute :D

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sorry

Har varit sjuk dålig på att uppdatera min blogg, men det har varit så sjukt mycket med skolan. Eller är kanske jag ska säga!
Jag fick ialla fall reda på i måndags att jag fick VG i båda mina NP prov i engelska :D Ni vet, jag var ju såå sjukt nervös och jag var helt säker på att jag inte skulle få mer än G på hör, men jag fick VG :D
Idag hade jag prov i So och redovisning i svenska. Plus att låten till musiken skulle vara klar, och jag som ALDRIg har skrivit en låt i hela mitt liv, så den blev som den blev. Han kan ju inte begära så mycket i och med att det är första gången och allt! Det är ju sjukt svårt att skriva en låt!
Imorgon har vi engelskaglosor för 3 veckor framåt, och jag överdriver inte! Svenskaprov imorgon, och näste vecka är inte mycket bättre! Då är det muntligt NP i båda matte & engelska, NP i matte och Noprov. Döda mig x(
Ialla fall så är det borlänge marknad imorgon och jag ska dit med Sandra.
Sen på lördag så ska jag till Falun, mamma ska nog dit på någon demostration med sjuksköterskor eller vad det nu var, så jag passar väl på att gå på stan då ;) Smart va? haha!
Nog om mina jobbiga dagar.
Ska ner och plugga nu,

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

DH

Idag börjar en ny säsong av Desperate Housewives. Don't miss it, det är verkligen värt att se!

image22
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

...

Jag är blå på näsan :O Jag fick bara lov att få det hur mig, haha!
Härliga lektioner idag, väldigt slappa faktiskt, det var skönt! Sen åkte jag och Sandra in till borlänge och åt mat. Det var gott kan jag säga!
Imorgon är man hemma och pluggar hela dagen, det behövs verkligen. Har en låt som ska vara klar tills på torsdag, författararbete tills på torsdag, prov om hinduismen på torsdag, svenskaprov på fredag. Phu! Jag säger då det, plus att engelskaboken ska vara klar, jag har redan läst ut den men jag måste ju lära mig allt vad jag ska säga också! Så jag och Sandra ska ha världens pluggdag imorgon, sen blir det väl att gå iväg till Ica och handla något tills på onsdag och skrivprovet i NP. Någonting lär man ju ha med sig!

Någon som vet hur lång tid det tar att få hem kläderna som man beställer från H&M? Jag har tänkt beställa lite kläder, men det var ett tag sen sist så det vore ju bra att veta. (:

Igår erkände 42-åringen mordet på Engla och Pernilla. Det är hemskt det som har hänt, men det är nog samtifigt en stor lättnad för familjen att få veta vart hon är. Bara tanken på att inte veta, det måste nästan vara det värsta! Visst är det hemskt att hon är död, det är det verkligen, det berör en! Hon blev ju bara 10 år! Hon har ju knappt börjat levt än. Vila i frid Engla!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Match

Idag har jag spelat träningsmatch trots min förskyldning. Jag kännde mig inte alls lika pigg i benen som jag brukar vara, och det var verkligen inte min turdag om jag säger så! Första halvlek så fick jag grus i ögat, så jag bytte och där satt jag på bänken och hostade som en tok. Det ville inte ge sig! Gick ändå ut andra halvlek och körde på, men när det var ca. 10 minuter kvar så fick jag världens hårdaste skott på näsan, AJ säger jag bara! Det var inte skönt, så nu värker den som bara den!
Imorn bär det av till skolan igen, men går bara till 10.45, soft! Så jag och Sandra åker iväg till kupolen efter skolan, så vi får se om jag hittar något att köpa ;)
Sen på tisdag så är vi lediga, fast det får vi ju inte säga, vi har ju hemstudiedag! Stor skillnad enligt lärarna, bara för att vi ska jobba lite på hemmaplan, men vadå, vi är ju faktist lediga? :P Skönt ska det bli iallafall!

Någon som såg Körslaget igår då? Måste ju bara säga att Brolle är GRYM! Jag älskar han. Och Linda & Markoolio var sämre än Agnes, tyckte jag iallafall! Menmen, bara inte Brolle åker ur så blir det inga ledsna miner.
Nu ska jag kolla på någon film, kanske Jumper. Vi får se!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Våren är på väg igen

Jag har fått nya vårkänslor. Nästan all snö har smält bort idag. Det är helt sjukt hur fort det går. När jag gick till skolan imorse så var det alldeles vitt, men när jag kom hem så var det grönt. Eller ja, grönt och grönt, men det var gräs, inte snö! Ser bara någon enstaka snöfläck lite här och var nu. Känns så skönt! 9-10 plusgrader, solen skiner (okej, inte så mycket längre, den är ju på väg ner) och jag har plockat 5 tussilagon idag! Jag är så lycklig :D Sommaren kanske kommer snart ändå?!
Och vet ni vad jag fick reda på idag? Det är 36 skoldagar kvar, 36!! Kan ni fatta de. Det kommer gå såå himla fort. Längtar till skolavslutningen och stockholmsresan med niorna, det kommer bli så kul! 5 Juni närmar sig fortare än jag trott! Jag är überlycklig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Skola

Var hos farmor igår. Lika trevligt som vanligt! Hon fyllde år i tisdags så vi var dit och gratta henne. Usch vad mycket man äter, för det var inte lite hon bjöd på!

Idag var jag i skolan, och det var en bra dag tyckte jag! Vi var på någon konsert med skolan, jag kan ju inte säga att det var bra precis. Visst dom var duktiga men det var inte min typ av musiksmak, dom spelade nämligen folkmusik! Slutade vid 14.50 så nu sitter jag här. Inte ovanligt för att vara mig precis. Men det är inte bra, med tanke på att jag har matteprov imorgon och jag måste verkligen räkna på som en tok! Hela röd kurs måste jag lära mig för att få bra på B-delen! Phu, lika bra att sätta igång!

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Soft dag

Skola idag igen. Hade so, som var försvånadsvärd slapp. Sen var det dax för tyska (!) Soft den också. Sen var det matte, okej inte så soft men den gick. Sen var det slöjd, och jag jobbade verkligen inte mycket alls. Jag sydde lite på min ficka, sen kollade jag igenom en bok om broderi, och jag kom fram till vad jag skulle göra efter ca. 30 min! Så jag fick ta hem och testa att brodera, och om inte det går, ja då gör jag det på torsdag! Sen var det dax för no, som var slapp den också. Jag fattar inte, vad är det med lärarna? haha! Vi gjorde testa dig självfrågorna. Men ska jag vara ärlig så blev det inte mycket gjort där heller, för vi snackade bort typ hela lektionen! Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Men det blev mest om Engla. Om ni inte har hört om det så försvann det ju en 10-årig flicka från Stjärnsund (utanför Hedemora) i lördags, och polisen har fortfarande inte hittat henne! Förmodligen så har hon blivit tagen av någon, det är ialla fall vad jag tror! Jag tror inte att hon skulle gått vilse och sedan är helt borta, när det var mindre än en km till hennes hus! Jag hoppas verkligen att dom hittar henne. Usch vilken hemsk värld vi lever i egentligen! Man går ju inte säker någonstans nästan.

Lite senare är det fotbollsträning, men jag ska inte vara med :( Ska dit och vara med på kort ialla fall (USCH) Jag blir alltid så hemsk, ALLTID! Undrar vad det blir för grimas idag då :P
Nej nu ska jag räkna lite matte!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Skoldag med snö :S

Helt okej dag faktist :P Gick iväg till skolan och hade no, engelska & so. Sen tog jag 12.10 bussen hem, jag skulle ju inte vara med på idrotten så det är onördigt att stanna kvar. Så jag ska jobba grymt mycket matte nu idag. Ja och nu sitter jag här, efter att ha ätit och läst skvallertidning. Jag äääälskar skvaller, haha !
Det ända som inte är okej är att det har snöat! Det är alldeles vitt ute. Man ser inte gräset, och det är mindre än 2 månader kvar till skolavslutningen. Det känns inte rätt! Men det är i alla fall plusgrader ute så för hoppningsvis så försvinner den snart!
Nu ska jag ner och fika lite

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

...

Var tillbaka till skolan igår. Hade NP i engelska dom första 3 timmarna. Läs känndes bra, men hör mindre! Man hörde inte vad dom sa på vissa och dom pratade fort så man hann inte med! Men jag försökte svara på alla, så vi får se hur det går! Hoppas kan man ju alltid! Stannade hela dagen.
Sen åkte jag iväg till kupolen med mamma. Jag skulle försöka hitta en jacka, men det fanns ju inte en ända som jag ville ha?! Helt otroligt, så det blir väl att åka iväg till Falun någon dag. En jätte fin sjal hittade jag ialla fall!

Idag ska jag inte göra någonting, jag orkar inte! Är ju fortfarande förskyld och så, så jag tar det bara lungt! Solen skiner så det blir kanske att gå ut på en promenad eller något, sitta ute och sola kanske? Det är ju faktist varmt och skönt vid husväggen, och solen tar ju extra mycket på våren ;)

Puss / J

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tråkigt

Jag har såå trist! Vad kan man göra när man är sjuk? Sova, kolla på tv, läsa! Jag har ju gjort allt det där. Jag har tråkigt! Regnar gör det ute också, sånt deppigt väder!
Blir nog hemma imorgon också, jag känner mig inte på topp precis. Dunkar i hela huvudet, fryser, ont i halsen, snorig & hostar som en tok, så är det i nuläget för mig! Men på fredag ska jag pallra mig iväg till skolan & göra NP i engelska i alla fall. Det tar ju typ 3 timmar, så halva dagen har ju gått när det är klart. Sen har man matteprov också, men det kan jag inte göra, jag har ju ingen bok hemma, så får ta det på måndag eller tisdag istället! Då är det ju bara so och engelska kvar, så den dagen ska jag nog fixa, hoppas jag! Annars åker jag väl hem efter NP. Jag får ta dagen som den kommer ;)

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagarna går

:O Jag har inte skrivit blogg på hela helgen, shame on me! Så jag kan väl lika gärna berätta vad som har hänt. I lördags var jag på hockey, igen! Leksand-Mora den här gången, Leksand vann med 2-0 (: Kom med både på tv och i tidningen, USCH!
Ja och sen på Söndagen så hade jag träningsmatch mot Svädsjö. Det gick ju som det gick, vi förlorade med 4-0. Men det var vår fösta match det här året på fullstor plan, och vi spelade 2*45 för första gången, så vi gjorde en bra match ändå ;)
Igår var man i skolan igen efter 1,5 veckas lov! Efter skolan så bar det iväg till Smedjebacken och tränade på konstgräs. Härligt, men jag kände av halsen innan så jag skulle ta det lite lungt. Och nu sitter man här, utan att man har varit i skolan, och snorar som bara den! Ont i halsen har man, och det känns som om jag har feber! Så går det när man tränar fast man känner sig dålig, att jag aldrig ska lära mig! Men det är ju sååå kul! Men som sagt så missar man så mycket annat.
Mamma ska beställa pizza tills ikväll så jag får något att äta. FLOTT I know x) Men gott är det.
Nu pallar jag inte att sitta här mer, fryser som en tok! Hoppas allt är bra med er i alla fall, att ni är friska och rikigt njuter av det härliga vårvädret :D Det gör jag, fast inomhus!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget