Torsdag

Nu är ytterligare tre arbetspass avklarade och nu har jag ledigt tills på måndag :D
Fick lov att sitta upp och kolla på straffarna i gårdagens match så var sådär lagom pigg idag, somnade ute när jag kom hem. Nu ska jag slappa resten av dagen. Imorgon drar jag till V-ås för att kika på Loreen en sväng :)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I'm back!

Har hunnit med en del sedan sist. I onsdags var jag som sagt till Stockholm med mamma. Tåget var dock en timme försenat så jag kunde ha gått upp senare, men vi kom dit lagom till 10 och affärerna öppnade. Började med att gå ner till gamla stan, sen satte vi oss nere vid vattnet och åt en glass. Årets första kulglass, mums!
Sen traskade vi på, gick fram och tillbaka. Tror aldrig jag har gått så mycket i Stockholm som jag gjorde då! Åt god thaimat gjorde vi också och vid 16.45 gick tåget hem igen. Riktigt trevlig dag!
 
 
I torsdags var vi hem till mormor och morfar och åt god smörgåstårta och tårta. Och mamma lyckades få ryggskott!
 
Sen har jag jobbat hela midsommarhelgen och tjänat feta pengar. Börjar gå bättre nu, även om jag inte är säker på allting så förhoppningsvis får jag hjälp av någon annan så jag lär mig ;) Hade i alla fall bra jobbtider så jag slutade 14 på midsommarafton och började inte fören 16 på midsommardagen, vilket betydde att jag hann hitta på något på kvällen ändå. Så även fast jag var galet trött så åkte jag iväg till stugan med systrarna och hade det trevligt med god mat, bad och bastande. Somnade på 2 röda när jag kom hem!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Idag har det gått i ett! Hann slänga i mig en macka framåt 11 men någon lunch hann jag inte med att äta. Dagen gick dock fort. Stod inte på fören klockan var 13.30 och jag slutade ;) Så när jag kom hem satte jag mig ute med mamma och snackade skit och åt mat och njöt. Nu är jag ledig i två dagar. Vad passar inte bättre än att åka ner till Sthlm en sväng då? :D Det här med sovmorgon får jag dock glömma, lär upp 5!
Maritza & Martina kommer hit och sussar i natt i alla fall. Så ska sticka och möta upp Martina när hon slutar, sen får de leva loppan här på morgonen imorgon, ;) Det går ju bra det också! haha

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Martinas student

Åkte in med bussen sen kom Elin och hämtade upp mig så vi kom till Soltorgsparken lagom till det var dags för alla studenter att tåga dit. Martina var så fin och när hon, Elin & Maritza började gråta brast det för mig också. Hade haft en klump redan när jag såg tåget pga nostalgi :')




Sen skulle de åka lite flak




Sen åkte de runt lite och vi åkte hem till systrarna och väntade in henne. Sen blev det massa god mat och fika och presentöppning.



Sen kollade vi fotboll och en stund efter det åkte jag hemåt. Trevlig och fin dag! :D ♥
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

End of an era

Oj! Här var det nytt! Har i alla fall hunnit med ett sista studentfirande för mig på ett tag (vad jag vet)
Skriver mer om det sen och lägger in massa bilder. Allt var så fint! Och en tår fällde jag allt.
Slänger upp en finis på Martina till att börja med :)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

What to do when you're bored:

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ledig!

Nu har jag hunnit med två introduktionsdagar, en kväll och en dag.
Känner att det egentligen är lite för lite för att kunna allting, men det ska väl förhoppningsvis gå bra på måndag. Då börjar jag på riktigt. Sen är det bara att kötta på fram till augusti! Känns ändå rätt bra att jobba mycket, får ju massa pengar och slipper bli rastlös som jag brukar bli :P Frågan är bara hur det går med körkortet och så, men får åka dit och höra hur fullbokat det är i sommar så löser jag det på någe vis!

Nu ska jag njuta av min ledighet. Hade ju varit ännu bättre om det varit fint väder, men man får göra det bästa utav det :) Börjar med ett avsnitt av Pretty little liars ;)


Saknar't...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Slutkörd!

SNACKA om för mycket information på en dag!
Huvudet bara snurrar. Det bästa är ju att jag får pengar för att bara lyssna. Inte illa ;)
Imorgon blir det dock kvällsjobb. Och tur är väl det, för då kan jag vara vaken sent ikväll och se på fotbollen utan att vara övertrött imorgon ;) Ska faktiskt kila upp och kolla på första matchen för idag redan nu. Och ladda upp halsen för Sverigematchen (ja, jag blir ganska hetsig när jag kollar ibland)

Helgen har förresten varit riktigt trevlig! :) Lördagen spenderades hemma här med examensfirande med god mat och trevligt folk, och avslutades med fotboll ofc. Söndagen blev akutshopping på Kupolen så nu är både examenspresenten och studentpresenten kirrad. Och såklart lite fina kläder till mig ;D Sen blev det firande för kusinen. Blev ganska överlycklig när jag såg att det bjöds på jordgubbar, MUMS! haha. Fick lite bilder från Turkietresan också. Ojojoj säger jag bara x)

Igår var det förövrigt ett år sedan jag tog studenten! Vad tog det året vägen?! Minns känslan när jag fick hem min mössa. I år är det dags för min fina vän.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Ledig helg..?

Känns ju skönt att man har sommarlov i 2 dagar ;D haha
Tentan blev avklarad igår, och jag vet som vanligt inte hur jag ska känna. Fett svårt! Känns som man har hänvisat till helt fel §§, men that's that. Nu ska jag njuta av sommaren!
På måndag börjar jobbet lite smått, men innan dess ska jag hinna fira Marcus examen (vilket blir senare idag) och även kusinen ska firas. Har lite smått dåligt samvete att jag inte har hunnit fixa en examenspresent ännu, men det får bli inom en vecka! Lär ju fixa en studentpresent också. Ingen rast ingen ro här heller!

Näpp, nu tänkte jag att jag ska börja göra mig i ordning snart så jag slipper stressa. En liten uppdatering i mitt liv helt enkelt. Vi hörs!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

6-7 juni

Tentapluggar för fullt. Eller egentligen inte så mycket som jag borde göra, men det är omöjligt att veta vad man ska plugga på! Var i alla fall hem till systrarna igår och pluggade lite med Maritza tills vi inte orkade mer. Då pratade vi bara massa skit och sen såg vi på film (med Martina & Mariella också såklart! :D)
Blev The lucky one. Tummen upp på den!

Nu har jag njutit lite av solen, tvättat, följt med mamma och handlat blommor och tentasnask. Så nu är jag så gott som redo! Försöker desperat komma in på mina sidor så jag kan kolla på gamla tentor, men på något vis så står det att mitt användarnamn eller lösenord är fel... PANIK! Wellwell! Imorgon är det i alla fall över och jag kan njuta av ledigheten på riktigt! (Eller är det då man ska ta tag i körkortsteorin istället?... Suck)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Rix Fm festival

I fredags var det dags för premiären av Rix fm festival i Falun. Ingen sommar utan det! :)
Åkte in på föreläsning som slutade 11 sen åt jag & Maritza mat & piffade till oss i väntan på de andra tjejorna som kom vid 13-tiden. Fanns inte så mycket att göra i upplevelsebyn, den blir ju sämre och sämre för varje år. Men vi tog i alla fall kort med Panetoz och sen kollade vi soundchecket. Vinkade till Alvaro och snackade med honom från scenen en snabbis :) Göken var visst också med i det nya bandet (istället för Ramsells)



Sen satt vi bara och väntade. Vid 19 drog det igång och det var så mycket bättre upplägg i år. Istället för 45 min spelning med Ramsells så spelade förbandet lite då och då. Och de var typ bäst av alla (läs Alvaro, haha) Sen flöt allt på. Hade en låååång ögonkontakt med Hassle så det blev obehagligt tillslut :') Ola körde sin EM låt också.











Sen gick vi till hotellet, träffade på Tobias från Broken Door och en viss Erik Hassle...



Sen kom Alvaro så vi kramades och snackade lite med honom. Söt han är! :) Han undrade när vi kommer igen. Nog vet han att vi brukar fara och flänga lite överallt alltid, haha. Sen skulle han sova och vi kramades hejdå sen blev vi utkörda. Så vi ställde oss utanför hotellet ett tag, vinkade lite till Erics dansare och sen åkte vi hem ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Inlägg kommer...

Har haft några trevliga dagar. Ska blogga om rix sen, väntar bara på några bilder.
Igår åkte vi hem till Marcus och firade honom och åt go tårta och fikabröd. Bjöd in mig själv när det är P&L, och visst fick jag komma dit och glo på Rihanna då ;) haha
Sen åkte jag & mamma & Robin vidare till mormor & morfar och åt mat. Blev ganska så proppmätt om man säger så! Sen orkade jag inte göra någonting så jag tog med mig täcket upp och lade mig i soffan och där blev jag fast hela kvällen. Så idag måste jag ta tag i plugget. Tenta på fredag, känns inte på topp om jag säger så...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget