I'm totally in love

Hur härligt är inte vädret nu på en skala?! Det bara skriker i lillsjälen min! Åh vad jag trivs bra när det börjar bli varmt (även om jag trivs som bäst när det ÄR varmt)
Åkte hem och lagade mat snabbt och satte mig sedan ute i solen och njöt! Läste klart det jag hade och läsa och slumrade sedan till en sväng. Love it!
Hoppas det varma vädret håller i sig nu :D

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Since I don't have anything fun to write about...

Så kör jag på en sån här lista! :)

1 - Five famous people i've met.
2 - A person that means so much to me.
3 - Five pictures that makes me happy.
4 - An old picture.
5 - Two websites i'm online at the most.
6 - A blog I read every day.
7 - Someone I miss.
8 - 2 things i want.
9 - 5 pictures from a day this year.
10 - 2 things i wouldn't survive without.
11 - a picture of me when i was a baby.
12 - 15 things you maybe don't know about me.
13 - One thing i wish i could experience again.
14 - My profilepicture on facebook.
15 - One picture i've taken that means something to me.
16 - A picture that is over one year old.
17 - A picture of myself that I love.
18 - A picture that isn't taken in the city i live in.
19 - A film i can watch how many times as i want without getting bored of it.
20 - Three movies i've seen and like.
21 - Three things i have in my room.
22 - A song that makes me happy.
23 – A song that makes me cry.
24 - A picture of me and someone special.
25 - something i wanna do right this second.
26 - Something i miss very much.
27 – A picture of me and my sister.
28 - Your favorite pic with you and someone
29 - Two songs that reminds you of your childhood.
30 – Something i love to do.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag 27 februari

Åkte in på ett mycket välbehövligt seminarium idag!
Assoft, läraren var inte ens med ;P Vi hade en ordförande som hade koll på tiden och 3 sekreterare istället, och en utav dom var jag, haha. Men det var hemskt bra att få sammanfattning på alla kapitel från de andra grupperna! :D Kalas!
Sen stannade vi kvar och fixade klart grupparbetet, så det känns skönt! :D Men vi var nog hemskt trötta för vi flamsade på en massa, skrattade så tårarna rann! haha
Åkte och tränade en sväng sen och nu är jag tröttis! Men måste läsa massa tills torsdag :'( Bara att kämpa på! 40 sidor kvar innan jag får ta kväller!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Lördagen

Igår åkte jag in till Borlänge till 16 för att gå på ferre.
Var trevligt och fick god mat :) Satt med mobilerna när klockan blev 20 och kollade på mello på svtplay. Fina grejer det ;D Höll på att dö där ett tag när de sa Danny sist!
Men det gick ju, och hade han inte gått vidare hade jag blivit chockad! Dock säger många att han sjöng falskt, vilket jag inte hörde pga inte världens bästa ljud. Men ska kika på hans framträdande snart! :)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

T.G.I.F

Det var galet tur att jag köpte ett nytt busskort i tisdags, för tror ni inte att det var en kontrollant på bussen idag? :') Åkte i alla fall in till biblioteket och fixade seminarieuppgiften med tre st till på måndag, så det känns ju bra! :)
Sen skulle jag gå till pappas jobb, och jag gick i snabbt tempo så jag kom ikapp en kille, och när jag skulle gå förbi honom så sa han hej och frågade om jag pratade engelska. Så där gick vi och snackade från stan till pappas jobb om allt möjligt, hur gamla vi var, vart vi kom ifrån, vad vi pluggade, hur länge han hade bott i Sverige och vad som hände i helgen och han frågade om min pappa skulle gilla honom x) När jag skulle gå så ville han ha mitt nummer och så x) Fick hans nummer och han hoppades att vi skulle ses igen "I think I like you Josefine" haha x)
Lite kul sådär!

Gick i alla fall och åt mat på Matpalatset sen med pappa och hans jobbarkompisar, mycket gott! :D Sen gick jag till Friskis och tränade i 1,5 timme innan jag gick tillbaka till pappas jobb och pluggade i väntan på att han skulle sluta. Effektiv dag ;D

Ikväll blir det fredagsmys!

*bristpåbilder*

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Tjena tjena!

Sitter här och kollar på Elsas värld och äter godis.
Fick en skål fylld med godis av bror, men konstigt nog så är den snart slut?!
Nu kom missen också och ville smaka, gottegrisen där! ;D



Annars då? Var ute och gick i en timme idag med Shelly. Riktigt skönt. 5 plus & strålande solsken. Dock var det rätt halt på sina ställen, annars mestadels blött. Lillfisen tycker väl inte att det är det roligaste vädret att gå i. Men här får hon allt trampa med ändå ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Melodifestivalen, Leksand

Systrarna sov ju över så vi satte klockan på 07.00 och gick upp 07.30 och fixade allt för en heldag i Leksand.
Åkte in till Borlänge och tog sen bussen in till Leksand, och en timme och 100 hållplatser senare så var vi framme.



Kom fram till arenan vid 11-tiden och då stod vi vid artistingången i väntan på att de skulle öpnna till genrepet. Snorkallt blev det! Fick lov att gå fram och tillbaka för att försöka hålla värmen uppe, mina fötter höll på att frysa ihjäl. (Dock långt ifrån de andra mellogångerna, haha) Söta Åke kom fram och frågade om vi väntade på någon speciell. Sa såklart Mattias :) Sen kom det massa som jobbade med Mello och tillslut även artisterna. Dock gick Matte direkt in typ, eller han stannade och snackade med nån och då var vi precis påväg fram men då gick han in. Sen kom Åke och frågade vart vi tog vägen. Han hade tydligen sagt till Matte att vi väntade på honom och då hade han letat efter oss! Hur många är det som gör det liksom? :') Men vi hann som sagt inte träffa honom :(



Vid 13 var det insläpp till genrepet så då gick vi in, snodde världens minsta Delicatobollar & idolkort och åt lite innan vi satte oss på våra platser. Läktaren denna gång. Helt okej platser :)





Vid 14 satte allt igång och Matte & Molly var de bästa tyckte jag :) Ranelid ska vi inte prata om...







Efter genrepet så fick Mariella sin andra överraskning, nämligen biljetter till direktsändningen också. Jag hade vunnit 4 biljetter tydligen, trots att det bara stod 2 i mailet. Så det var ju perfekt! :D

Stannade kvar där inne en stund för att slippa vara ute så länge. Fick lite kartonger till de som delade ut Delicatobollarna så vi kunde fixa en otroligt fin skylt till Matte :)
Sen såg vi 2 killar från Youngblood så vi gick ut och tog kort med Simon, den andra gick in för han frös, haha. Tror Simons släkt tyckte det var kul att några "fans" ville ta kort med honom, för när jag skulle ta kort så stod det två stycken till och knäppte kort på oss med sina telefoner x) Så nu har dom mig där i!



Sen gick vi tillbaka till artistingången i hopp om att få träffa Matte då, men han var upptagen med chatt så vi följde hans chatter på mobilen ;) Så stod vi där tills de skulle öppna biljettinsläppet igen. Såg massa ljuslyktor på himlen också, så fint så :)

Framåt 18 så gick vi och ställde oss i kön. Tog kort med Mellohästen också, haha



När vi kom in så såg vi Kalle Moraeus det första vi gör, haha. Gick och satte oss på våra platser på en gång och åt lite macka och så och fixade skylt :) Vid 19 var det dags för uppvärmning. Nått band sjöng massa schlager-låtar och började med Baby Goodbye :D



När klockan närmade sig 20 kom det några man kände igen, bla Bobster-Malin, Roshanak, Mollys systrar & Kattis & Estelle (HUUUR SÖÖÖT?!)



Sen körde allt igång och det var awesome! :) Hade sett allt på genrepet förutom intervjuerna i greenroom. Gina är ju kanoners på att intervjua! haha. Och vid röstningen höll jag på att skita på mig. Trodde jag skulle dö ett tag. Blev lättnad när både Matte & Molly gick vidare efter första omgången men sen då? Molly gick det ju bra för, men när det stod mellan Matte & Ranelid och jag höll på att dö så ville jag bara springa ut när de sa Ranelid. Det var massa som gick, men jag satt och typ drog mig i håret och var helt borta :O Fattar fortfarande nada?!







Efteråt så stannade vi kvar på läktaren och var sura och ville bara gå till greenroom där Matte var och prata med honom! Men neej, vi fick inte gå ner, utan de ska särbehandla alla som sitter på parkett... Men efter alla intervjuer och så såg vi Matte gå upp på andra sidan och skriva autografer åt några där, så då zickzackade vi till andra sidan, fort som bara den! haha

Matte var också sur och deppig, pluppen. Vill inte se honom sådär nere igen! Men han var glad att vi var där och stöttade honom "Tack för att ni kom, ni är bäst!" Han var i alla fall nöjd över sitt framträdande och vi sa att han verkligen skulle vara det! Så stod vi och pratade lite och så, sen och Martina sa att vi hade gjort skylt till honom och allt. Han bara "Aw, vad gulliga ni är." Sen ville vi ta kort med honom, men avståndet var för långt och han stod på några lådor som rullade så det gick inte så bra, och han verkade tycka det var jättesynd "fan också".

Pratade på lite mer och jag sa att vi hade varit där hela dagen och då berättade han att Åke hade sagt att vi stod där och han hade letat efter honom. Han sa att han hade gått ut men konstaterade att "jag kanske gick för sent :(" pluppis, hihi! Sen kom Nina också och vi pratade lite med henne också och hon tackade för vårt stöd, sen skulle de gå till logen och deppa :( Tog Mattes hand för att säga hejdå och så gick vi ut. Och mina tårar började komma? Bara för att jag hatar att se andra personer ledsna. Kan ni föreställa er då hur deppig han var? :( ♥

Gick i alla fall till artistingången igen för att vänta på pappa. Typ alla artister kom ut utom Matte. När Molly kom gick vi fram och Martina sa grattis och hon tyckte vi var söta och gjorde en slängkyss, haha.
Sen åkte vi hem med blandade känslor :)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Och där tar jag helg

Skönt eller vad?! ;D
Hade föreläsning 9-12 idag, sen stannade vi kvar och jobbade med grupparbete till typ 13.45 sen åkte jag till pappas jobb och satt där och pluggade och mumsade på en halv vaniljsemla innan vi åkte hemåt vid 15.30. Körde i stan för första gången i rusningstrafik. Gick kalas! ;D Ska försöka ta det där kortet i sommar! :)

Nu ska jag sitta här och kika runt lite, kanske skicka in min jobbansökan (blir ju aldrig nöjd med mitt personliga brev) och vänta på att klockan ska bli 20 då min tv-kväll börjar!
Mjo men jag kunde ha haft det värre! :)
Slänger upp ett inlägg om Mello imorgon, kika in då vettja! ;D


Nog skämmer jag bort mina bebisar allt
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Och där lämnar jag tonåren bakom mig

Gick och lade mig som tonåring och vaknade upp som gammal 20-åring.
Inte för att det känns någon skillnad direkt, men det är nästan nu man känner sig vuxen på riktigt!
Är det då man slutar med frukost på sängen också? Fick nämligen ingen i år.
Grattis till mig i alla fall! :D





Gulligt! :D
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vinst

Behöver inte säga så mycket mer

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

And now it's over

Har haft en supermysig helg!
Släkten åkte nyss hem efter att ha firat mig. Kände mig dock inte så social, är apmegasuperdupertrött!
Men det var trevligt ändå!

I fredags kom systrarna hit och vi åt mat och gottis och dansade MJ & kollade på 2 filmer och så fick jag fina presenter också :D Gick och la oss kring 01.00 och var sådär lagom pigg på att gå upp dagen efter!
Men mer om det senare, orkar verkligen inte blogga om det!


Sötaste bilden! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nu kör vi!

Nä men nu känner jag mig rätt färdig faktiskt.
Bara dammsugningen som är kvar ;D Sen att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig imorgon är en annan sak, men det löser sig! As usual!
Vid 18 kommer systrarna hem hit för lite mys, så sover dom över också. Imorgon blir det en heldag i Leksand för min del! Så det kan bli :D


Senaste gången vi var på mello :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Stress

Måste plugga, städa & söka jobb denna vecka!
Och jag har bara idag och imorgon på mig, i helgen hinner jag inte. Då är jag upptagen med annat skoj!
Så det är lika bra att sätta igång. Hörs när jag är klar!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tror inte någon har missat att det är alla ♥ dag idag.
Men det är faktiskt ett ♥ som fyller år idag, nämligen Mariella! :D
STORT GRATTIS! Det sjukaste är nog att hon fyller 22... Vart tar tiden vägen?!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I learned how to cry, how to go insane because of your love

Sååå bra! Får inte nog :D
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Gårdagen

Vaknade upp lite snorig sådär men mådde ändå bra.
Fixade mat och fräschade till mig sen åkte jag & bror till morbror för lite kalas. (Hur ofta händer det att vi åker dit utan mamma & pappa? ;P) Det var i alla fall supertrevligt, as usual. Massa skratt och gofika.
Sen åkte vi hemåt och gjorde mat och väntade på Mello. Trevligt att bror blivit insatt i det där :') Var en hemskt tråkig deltävling dock, men de bästa gick till final så jag är nöjd.
Hade tänkt att åka hem till systrarna och se när Mariella öppnade sitt paket men ville inte riskera att smitta ner dem, så jag skippade det, och det var nog tur för jag började må sämre framåt kvällen, så det blev en tidig kväll. Kunde dock inte somna fören vid 01 för det kliade i näsan och ögonen blev tårögda hela tiden ;P Och fick typ kväljningar när jag var påväg att somna pga. slem, mysigt! :')

Men jag är så fruktansvärt taggad till nästa vecka! :D
Och bror frågade om jag ville förlja med och åka skridskor idag. SÅKLART JAG VILL! Har velat det aslänge nu, och så är det perfekta vädret också, men neej da, att vara sjuk är ju rätt bra det med!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Nytt & fräscht

Förnyade bloggen lite. Tog äntligen tag i det.
Men har inga bra bilder, och orkar inte fixa någe mer, så detta får duga så länge! :)
Nu ska jag sussa, känns som jag håller på att bli förkyld.
Börjar bli snorig och halsen känns lite knas, så jag hoppas jag kan sova bort det!
Jag som aldrig brukar bli sjuk, bara för att jag sa så, så kommer det nu!

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

What a day!

Kan ju inte påstå att min dag började bra.
Vaknade 07.45 av att Shelly står och biter sönder mammas tuggummipåse i 1000 småbitar och har det bra.
När det är upplockat ser jag en bajspåse på byrån (ja, med bajs i) lilla mor hade tydligen glömt ta ut den, bra där! Så det började ju lukta bajs.
Sen när jag skulle gå ut till bussen så ser jag den åka när jag hade ca hälften av avståndet kvar till busshållsplatsen, så det var bara att knata hemåt igen. Roliga är ju att jag står och väntar på att gå ut till bussen...
Hade i alla fall turen med mig att bror var hemma så det var bara att gå upp till honom och väcka honom så fick han skjutsa in mig x)
Hann i alla fall till seminariet, och det var skoj! :) Roligaste seminariet på högskolan. Läraren är så gullig!
Sen satt vi kvar lite och diskuterade grupparbetet, och sen åkte jag hem och höll på att dö av hunger!
Men nu är lillmagen mätt och jag ser fram emot kvällens QX-gala :D

Ha en bra fredag!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Fick ett litet leende på läpparna


Jag vet att de flesta av er dör lite på lördagskvällarna när Gladiatorerna går på tv och ni ser Toro. And I don't blame you. Jag är en utav dom. Jag menar, kolla på killen!
Sen att han står med bästa Måns gör ju inte det hela sämre. Och en liten Moh skymtar man i bakgrunden också :D Nä, tänkte mest säga att jag hade tråkigt och googlade på Toro, hittade den här på hans blogg, och fick lov att spara den :')

Annars då? Nothing much. Försökt tänka ut vad jag tycker om moraliska påståenden, och jag blir seriöst utmattad av att försöka komma på vart jag står i vissa frågor. Det GÅR inte att ta ställning till något, för kommer jag med en fördel, nej då ploppar det upp en nackdel som bryter ner det argumentet, och tvärtom! Jag menar, är det rätt med dödshjälp? Borde vi förbjuda alkohol? Är det okej att döda en för att rädda 10? Nä sånt blir man bara snurrig i skallen av. Men ser fram emot seminariumet imorgon :D
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

När man varit ledig i nästan en vecka så kan jag säga att det är fruktansvärt jobbigt att gå upp klockan 6.
Men jag kom upp idag, tillslut. Och gick till bussen alldeles för tidigt (jag kommer aldrig ihåg när jag ska gå eftersom jag åker med den så sällan) så jag fick stå ute i blåsten tillräckligt länge för att jag skulle känna mig som en påse frysta grönsaker.
Skolan varade 9-15, seg dag. Hämtade ut tentan också. Blev godkänd så nu kan jag lägga termin 1 bakom mig! :)
Frågan är nu om jag ska orka läsa något innan det är dags för lite tv...
We'll see


Ibland är vi bra tokiga! Vill åka iväg och mysa i Norris snart!!!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

End of the week

Hade mysigt igår! Åkte till systrarna och så spelade vi lite Buzz innan mello.
Och blev riktigt nöjd med reslutatet :D Sen kan Torsten diskuteras men Loreen var helt klart bäst!
Och Sean Banans låt går inte att få ur hjärnan :')

Idag har jag haft det mysigt. Ätit mat hos mormor & morfar och fikat hos morbror. I don't complain.
Däremot är jag så fruktansvärt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Kunde inte somna igår och vaknade mitt i natten också och hade svårt att somna om, så det blev inte så många timmars sömn. Men det kanske var en tanke bakom det hela. Då kanske jag kan somna tidigt ikväll. Lär upp 6 imorgon igen...


Efter den här otroligt kalla helgen så kan man ju bara inte låta bli att längta tills våren kommer!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

It's time!

Äntligen sätter musikfesten igång igen.
Tycker det är lika spännande varje år!
Att få höra bidragen & tippa vilka som går vidare :D
Spenderar kvällen hemma hos systrarna. Som om ni trodde något annat? ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

1 februari

Så fruktansvärt skönt att vara ledig hela veckan! :D
När mammi slutade jobbet idag så åkte vi in till Borlänge och snurrade runt på Kupolen i flera timmar.
Skulle försöka peka ut saker jag önskar mig men jag vet ju inte vad jag vill ha?!
Mer än en mobil då. Jag behöver ju inget. Men hittade i alla fall 2 tröjor och en skjorta som jag kommer få senare, hihi ;D
Nu ska jag ta mig något att äta och sen kika på tv. Älskar att inte behöva stressa med att hinna med saker! Denna vecka behövdes verkligen :)


Jag vill ha vår. Jag vill använda mina converse! ♥
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget