Allsång på Skansen 24 juli 2012

I tisdags var det dags för en tripp ner till Stockholm för Allsång på Skansen, så jag och Martina tog tåget vid 8 och var framme 10.15. Jag som skulle försöka sova under alla tågresor sov inte ett dugg. Väl framme så gick vi ialla fall till spårvagnen som tog oss till Skansen och betalade in oss och gick sedan till scenen. Det var redan en del folk där men vi tog plats på en bänk men vi visste inte om vi ville sitta där (vi ville ju sitta där Måns skulle gå) så jag gick ner och satte mig på en annan bänk en stund. Och då kom Måns gående och tittade upp och bara "Hej! :D" och sen fortsatte han vidare. Kul att han kände igen en, haha. Så vi beslutade oss för att sätta oss där för det kändes inte som om han skulle gå upp dit vi först satt. Dock var bänken precis bakom ljudbåset så vi såg inte bra, men vad gjorde det?
 
 
 
Sen var flöt det på med all repetition och folk blev som galna när Tomas Ledin kom ut. Måns kom förbi under en allsång och då fick Martina sjunga i micken. Och de bredvid oss var fett roliga, de var mer exalterade när Måns kollade på oss och sådär. De bara "Såg ni hur han kollade på er?!" "De fick sjunga i micken också!" "Här är Måns tjejer" Så knäppte de kort på oss :') Lägg märke till att de var vuxna också, x) Bästa var ju munkarna. "Då tar vi tagelskjortan på..."
 
Vid 17 kom Maritza och Mariella dit, lagom till genrepet. Även då kom Måns förbi med micken och de bredvid sa att Martina skulle ha gett han hennes nummer. Och vi tog fram skylten också (den gamla goa skylten som varit med hela tiden) men vi ville inte visa hela, och de bredvid bara "Men ni måste ju sträcka upp den och vifta med den när han går förbi! Såhär!" haha, de var roliga de. Sen var det bara att vänta på direktsändningen.
 
 
 
 
Vid 20 drog det igång och då fick Martiza sjunga i micken när Andreas Johnson kom förbi men tyvärr var det ingen kamera som filmade det. Vi syntes dock i början på Stockholm i mitt ♥
 
 
När det var slut skulle ju Ledin ha en timmes extraspelning med massa gästartister som Måns, David Lindgren, Sarah Dawn Finer, E-type mm. Vi fick springa upp på scenen i slutet också men det blev stopp så vi kom inte upp. Och såklart skulle han dra över så han slutade typ 22.20 så vi hann aldrig vänta på signeringen (om det nu blev någon) så någon kram av Måns fick vi aldrig :( Alltid samma otur. Fattar inte! När vi kan stanna så är det signering och när vi inte kan så är det signering. Hate it! Men han såg oss i alla fall :)
 
 
 
Skulle ta spårvagnen ner till stan vid 22.35 men den blev full så vi blev tipsade att ta den som kom alldeles efter som bara gick till Kungsan för det skulle vi tjäna på. Pyttsan! Den stannade vid massa rödljus, fick någe fel och blev stående och vi fick kuta ner till centralen från Kungsan. Men vi hann med tåget till Uppsala och då tog vi bussen till systrarnas syster och sov där. Kom i säng lagom till 1 och skulle upp vid 7 för att hinna med tåget hem vid 8.25, så sex härliga timmars sömn fick jag, vilket tydligen räckte för jag var inte så överdrivet trött på jobbet sen! :)
 
 
 
Det blev i alla fall en rolig dag, trots att vi var besvikna för en stund. Men jag hade ju som sagt inte så stora förhoppningar på att få träffa honom (fast vi hade antagligen hunnit om Ledin hade skippat sin extratimme)
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Måndag 23 juli

Känns sjukt att det är augusti snart och sommaren inte ens har kommit på riktigt? :'(
Imorgon är jag i alla fall ledig så då passar jag på att ta en tripp ner till Stockholm för lite allsångsmys. Har inte så stora förhoppningar på att träffa en viss Måns, men det blir nog trevligt ändå att få komma iväg. Dock börjar jag 12 på onsdag, så jag har en känsla av att jag kommer vara något trött på jobbet! Men det är smällar man får ta. Sover iaf över i Uppsala och tar ett tidigt tåg hem. Så nu ska jag packa och förbereda allt inför morgondagen och förhoppningsvis gå och lägga mig tidigt! Jag behöver all sömn jag kan få!
 
Förra året råkade vi ju hamna backstage. Det var ju skoj! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Fredag

Ledig dag hela dagen! Gick ut en långpromenad med pappa på förmiddagen för att sen sätta mig ute i solen (den lilla sol som var för stunden) med körkortsteori och melon och njuta. Nu har jag precis klickat hem lite smycken från Style by Tyra. Ett senilsnöre till solbrillorna stod högst på listan ;)
 
Imorgon är det jobb igen, 7-13.30. Skulle egentligen ha jobbat kväll men bytte till mig en dag. Håll tummarna för att hon kommer ihåg det nu! Sen bjöd vi hem oss till mormor och morfar på mat också, så får skynda mig hem efter jobbet! Myspys! ;D
 
Mitt hår blev lite ljusare efter färgningen också. Slipper den mörka råttfärgande utväxten. Nu kikar det bara fram mellan slingorna ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

En månad!

Snart sticker vi Elin!!! :D Ni anar inte hur mycket jag längtar. Jag har redan planerat massor i huvudet! Bara jag och Elin, en hel vecka utomlands. Fatta vad jag ska njuta! Speciellt efter den här kassa sommaren (kass är en underdrift om ni frågar mig...)
 
K O M M E N T E R A (25)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kattvakt

Detta är vad jag gör just nu. De är hur söta som helst! Just nu leker de med bandet på min mobilväska och kliver på min dator :')
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tjoho!

Sitter här med hårfärg i håret. Kunde inte stå ut med min utväxt någe mer. Håll tummarna att det inte blir för hemskt! :S Om ett par timmar ska jag kila iväg till jobbet igen också. Trots att jag jobbade förra helgen och ska jobba nästa också så fick jag lov att jobba idag också. Vad hände med att bara jobba varannan? ;P Aja, det blir nog bra. Var ledig igår i alla fall. Åkte in till Borlänge för en sväng på Kupolen. Första gången jag körde på typ en månad! Gick runt där lite, sen åkte vi hem till bror och kikade på deras små kattungar som de nyss fått. SÅLD till 1000! Kanske blir kattvakt på tisdag en sväng :) Fikade lite sen åkte vi till Ica maxi och där fick vi ett samtal att farfar skulle komma igår ändå, fast han sa på morgonen att de skulle komma idag. Så då blev det snabba puckar hem och skynda fixa mat och allt. Så spenderades kvällen med dem :)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

4 fjuttiga år

I 4 år har jag känt mina vänner som jag även kallar systrar, de jag aldrig fick. 4 år som känns som en livstid. Tack för allt vi har upplevt tillsammans, jag älskar er ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hard work, work

Nu har jag klarat av 6 arbetspass på en vecka. Denna vecka har jag "bara" 5. Är i alla fall ledig idag. Vädret kunde ju ha varit bättre, men jag får helt enkelt sätta på en film och mysa. På tal om film så såg jag, Maritza & Martina Black Swan igår. Helmysko film som jag fortfarande funderar över vad som egentligen hände? De skulle egentligen ha åkt hem med en buss vid 14.30 men de missade den och nästa buss gick inte fören vid 20, så vi hade filmmys och sen spelade vi Bieberlåtar. Mys! Blev ganska så pissblöt när vi cyklade hem från jobbet också då det spöregnade, men det var skönt! ;)
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Believe!

Biljetterna är kirrade då Elin brummade iväg till Djurås och köpte dom. Ska bli skoj. Har aldrig varit i Globen förut, och att få inviga det med en sån stor artist känns kalas! Dock inget sådär superduperjättefan som Martina, men tillräckligt för att jag kan lägga ner massa pengar på honom utan att det svider, haha
Globen & Justin, here we come!
 
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hallå, hallå

Känner mig så dålig på att blogga, men det händer inte så mycket kul i mitt liv just nu. Jobbar och sliter. I tisdags åkte (läs cyklade) jag i alla fall in till Borlänge för ett friskispass. Kände mig väligt hurtig. Funderade på att göra det idag också, men kände inte riktigt för att sätta mig och trampa de 2 milen (ca) idag också. Så det får bli en lååångpromenad med mamma ikväll istället, och kanske avrundar jag det med lite styrketräning.
Annars har jag varit ledig idag (min enda lediga dag denna vecka, tyck lite synd om mig va!) och njutit av den till fullo. Imorgon kör jag igång igen, så nu ska jag bara fortsätta njuta!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Rihanna på P&L 30 juni

Jag hann inte mer än att komma hem och byta kläder och lite så sen åkte jag in till Borlänge igen. Åkte först in till systrarna och kikade på film och åt lite mat, sen åkte vi in till stan för att snållyssna/se på Rihanna. Kom dit lagom till Skrillex sista låt. Hon skulle komma 24 men hon var 45 min sen. De flesta tyckte tydligen att det var en dålig spelning, men av det lilla jag såg och det jag hörde så tyckte jag att det var bra. :D Såg henne ibland på scenen sen såg vi typ halva skärmen för det var ett träd ivägen, men det gick finfint ändå. Hade en full gubbe bredvid oss också som var lite weird ;P Hon blev klart strax efter 02.00 så då kom systrarnas mamma och hämtade oss och sen var det bums i sängen!
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Loreen i Västerås 29 juni

Åkte med tåget till Västerås och var framme vid 16.30. Hade panik att jag inte skulle hinna med det då bussen var försenad och det ökade hela tiden, men hade typ 5 min till godo! Pjuh!
Gick runt och kollade vid marknaden innan vi betalade in oss och sen gick vi ut från området igen och väntade. Blev intervjuade av nån som gjorde en undersökning och sen gick vi in igen. Vid 20 kom Loreen och såklart skulle det börja regna precis när hon skulle sjunga så man såg typ ingenting ibland pga alla paraplyer och ungar på axlarna. Men Loreen var i alla fall riktigt bra!
 
    
 
 
Efteråt gick vi runt vid tivolit och letade efter lustiga huset, men det fanns inte så då letade vi upp ett ställe där vi satt och åt och tjuvlyssnade på ett par med kärleksproblem som satt och skrek åt varandra. Underhållande kan man tycka. Sen gick vi till en park och knäppte massa kort och hade roligt till musiken.
 
 
 
 
Sen kom systrarnas bror och hämtade upp oss vid 23-tiden och väl där hemma åt vi lite mackor och kikade på film innan vi lade oss strax före 3 :)
 
 
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i <3 / länka inlägget