Cutest baby in the world?

Hur är det möjligt att få såna här söta barn?! Dör varje gång jag kollar på Keeping up with the Kardashians eller dylikt och Mason dyker upp :')
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

There's a first time for everything

Åkte fast i en poliskontroll idag påväg in till jobbet. Första någonsin. Blev lite smått nervös (helt sjukt vilken respekt man har för människor i uniform... Hade ju noll att vara nervös). Snygg var han också! Och snäll. Eftersom det var min första gång fick jag med blåsgrejen som souvenir, haha x)

Idag släppte förövrigt Anton sin EP: A. ÄNTLIGEN om ni frågar mig. Har haft refrängerna från Human & Can't hold back på hjärnan sen Valbo men inte kunnat lyssna på dem. Frustrerande kan man tycka. Älskar hur som helst låtarna. EPn spelades om och om igen i Valbo så jag visste ju redan hur de lät, men ändå ;D



K O M M E N T E R A (2)
publicerat i / länka inlägget

   

Mors dag

Idag är det min fina mammas dag! Jag och bror bjöd på grillat och en liten present ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

24 maj

Hallå!
Ännu en vecka har gått! Var ledig i måndags, sen har jag jobbat tis-fre. Fick sovmorgon idag. Började inte fören 11, riktigt skönt! I måndags var det Blodomloppet. Sprang 5 km, riktigt nöjd med tiden! Blev inte ens trött. Borde va med på fler sådana lopp. Man hinner inte ens tänka att det är jobbigt då man har fler omkring sig. Bara att haka på någon som springer i rätt tempo! :D Har även varit med systrarna tis-ons. Dansat och filmat en massa, sjukt kul! Lite blött och kyligt emellanåt men vad gör man inte ;D haha
 
Nu ska jag njuta av min lediga helg! :D Får se vad den har att erbjuda!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

ESC

Åkte hem till systrarna i lördags. Grillade lite och hade det trevligt. Gick även ut på en liten promenad och knäppte lite kort innan det var dags för mat och ESC. Gick ju sådär för Sverige, han förtjänade en bättre placering. Sov över gjorde jag också. Länge sen sist! Åkte hem igår vid 15 då jag fick lov att hämta upp mamma och pappa som är hemma igen. Fick tråkigt på en gång nästan, haha!
 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Förändring

Var till frissan idag. Såå välbehövligt! Nu känns det fräscht igen :D Passade på att färga det också, lite guldigare nyans. Supernöjd! Fick det även lockat. Synd att jag inte ska iväg till systrarna idag när jag fick det piffat... haha
 
Inte alls bra bilder, men äh, skit samma!
 
Igår var jag föresten på introduktion hela dagen. Exakt samma info som förra året. Värt?.. Kunde ha varit hemma och njutit av det fina vädret istället! Men jag får ju pengar för't så det är väl okej ändå ;) Åkte in till Borlänge en snabbis efter det också, handlade lite smått innan jag hämtade upp Martina och Mariella och vi åkte till Maxi och handlade till kvällen. Kollade på ESC här hemma igen, Maritza kom senare. Bättre låtar denna gång men inte ens i närheten av Robins låt! Ska bli spännande!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

15 maj!

Sitter här i min ensamhet... Jobbade i måndags. Skulle ha fått jobbat i tisdags men lyckades missa samtalet, smartass! Så istället så blev jag en riktig hemmafru. Städade lite, vattnade blommorna, tvättade, lagade mat osvosv. Till kvällen kom i alla fall systrarna hit och roade mig. Gick ut och gick en sväng med kameran i högsta hugg. Har inte fått bilderna än så de dyker väl upp senare. Sen kollade vi på ESC innan de åkte hem och jag gick och lade mig.
 
Idag fick jag också vara ledig. Jag klagar inte så mycket, är rätt så trött efter att ha lagt mig efter 23.30 igår. Åker hem till brorsan senare och äter lite mat. Blir nog trevligt!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Anton Ewald i Valbo 11 maj 2013

Igår åkte jag och systrarna iväg till Valbo för att se Anton. Elin skulle ha följt med men eftersom hon nyss opererat tån så skippade hon det. Så vid 10 åkte vi från Borlänge och kom fram mellan 11-11.30. Parkerade bilen på baksidan och gick sedan till IKEA och åt mat. Sen gick vi tillbaka till bilen och knäppte massa kort tills vi fick idétorka och satte oss i bilen och pumpade musik istället. Filmade lite och rätt som det var så såg vi en från #ateam och vakterna stå framför bilen och strax efter det kom även Anton dit. Han gick in och vi satt kvar till klockan närmade sig 13.30 och vi också gick in.
 
Sen var det bara att vänta tills 14 och han kom upp på scenen och sjöng tre låtar (Begging, Human och Can't hold back - så sjukt bra!!). Partade lite där bak. Han fick även ett jobbigt mellansnack med konfrencieren där hon frågade ut honom om hans kärleksliv, stackarn. Han skulle själv försöka hålla i lite mellansnack för att kunna andas (han dansade väldigt mycket trots den lilla scenen!) men det gick sådär. Lite blyg och mänsklig som jag också skulle ha varit, haha. När han var färdig tog han upp sin telefon och fotade publiken. Vi sträckte upp armarna och gjorde peacetecken och såg allmänt glada ut i hopp om att bli med trots att vi stod längst bak. Visade sig att vi visst blev med, ser lite kul ut x)
Sen var det dags för signering och vi väntade till typ sist. Han såg oss och flinade. Vi dansade och sjöng och hade det allmänt trevligt, och rätt som det var så gjorde han tummen upp och flinade när vi sjöng med i Human. Pappa Ewald hade nog också ganska roligt då han tittade och skrattade flera gånger.
Sen blev det vår tur. Köpte en singel bara för att ha nått att signera på, hade ju känts tokigt att gå upp och ingen hade nått att singera även fast vi inte var ute efter nån autograf. Fick ett sånt här "HEJ!" som i "Hej - er känner jag igen". "Hela gänget är här!" Han frågade hur det var och så och jag sa att vi åkt från Borlänge igen och han konstaterade att det är gulligt att vi alltid åker så långt och undrade när vi kom dit. Martina sa att vi tyckte hans nya låtar var jättebra och han blev glad av att höra det. Frågade om vi fick ta kort även fast det var kort och kramförbud. "Hade det inte tagit sån tid hade ni fått göra det" konstaterade pappa Ewald. Okej sa vi och vinkade hejdå och gick ner. Vände mig om när vi var nere och såg pappa Ewald kolla på oss och flina (jag veet, vi är söta! haha). Strax efter det gick han och vi gick utanför.
 
 
Det kom bara mer och mer fans dit de brukar komma ut, men sen helt plötsligt försvann nästan alla och det var bara vi och fyra till kvar. Då kom han ut och gick till oss. Tog kort först enskilt och sen gruppbild. Pappa Ewald skulle försöka ta gruppbilden men den första blev fail x) "Är ni beredda" *klick* Resultatet ser ni nedan, haha. Gillar den ja! Sen knäppte han kort med de andra innan han skulle gå. "En kram" sa jag och han sa "Jaa, kramkalas!" och kramade oss fyra och sa "Hoppas vi ses snart igen!" (Det hoppas jag med!!)
 
 
Gick till bilen och kollade på bilder och sen tittar jag bak precis när bilen kör förbi och jag ser en arm sträckas ut från fönstret och vinka. Såg sen att jag var den enda som vinkade tillbaka då de andra fortfarande var inne i kameran :') Gick in på IKEA och köpte gardiner innan vi gick och köpte glass, snodde affischer och åkte hemåt. 17.55 var vi hemma och vi knäppte lite kort vid systrarna innan vi gick in. Åkte iväg och köpte pizza innan vi hade filmmys och jag åkte hemåt vid 22.30, nöjd och glad!
 
LOVE YAH!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Finaste ♥

Tycker om er så fruktansvärt mycket!!
 
Hade en superbra dag i Valbo igår! Mer om det ikväll. Just nu väntar jag på att skjutsa mamma och pappa till flygplatsen. Stay tuned :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

whatever

Kommer inte på nån rubrik. Hur som helst så har jag suttit här i ca tre timmar och sysselsatt mig med att bränna ut bilder och musik. Håller just nu på att fixa en skiva till helgen, den första blev inge bra alls. Brände ut alla bilder/videos från Bieberkonserten också. Gissa hur många skivor? 3,5 dvd skivor!!! Sjukt... Nog tog vi bilder allt! haha x) Annars har jag gödslat (stavas det så) hela gräsmattan. Bara för det så kommer det inge regn! Ändå är klockan bara 18. Hur segt kan en dag gå?! Imorgon är det jobb som står på schemat i alla fall. Kanske inte det roligaste att jobba fredag kväll men det funkar :)

Nu blev låtarna klara så nu ska jag fortsätta bränna! Peace!
 
Hihi titta vilken gullig bild jag hittade! :D
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

"Jag kommer älska dig när jorden gått under"

Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men Håkan Hellströms nya är riktigt bra!
Har ni inte lyssnat på den så gör't :)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Spontant födelsedagsfirande

Vi fick nå ryck tidigare ikväll och stack iväg hem till bror för att fira kissemissarnas ettårsdag :') Tårta och annat gott. Kom hem för ca 20 min sen. Trevlig fredagskväll! :D nu är det nattinatti. Känns att man jobbat heldag idag!



Lillskruttan har lämnat oss nu också för att bo hos sin mamma och pappa igen. Känns tomt... Hon var ju bara för go! Missen lider dock inte ett dugg!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Maj!

Sen Stockholm har jag jobbat både på förskolor och på äldreboende. I helgen firade vi farmor lite med släkten. Åkte iväg och åt god mat och hade det trevligt innan vi avrundade här hemma med tårta. Mums!
 
Sen har jag jobbat mån-tis och firade Valborg hos systrarna. Grillade kött och åt det med majs, sallad osv, riktigt gott! :D Vi orkade aldrig gå iväg till någon brasa och kolla så vid 21.30 fick vi idén att vi ville ha varm choklad så vi tog bilen och åkte till Coop, haha. Så medan de flesta var ute och festade loss satt vi hemma i soffan framför tvn med varm choklad, godis och annat gott och kollade på Safe haven. Bra film! ;D Åkte hem ca 00.30. Tackade nej till jobb igår för att jag inte skulle känna att jag behövde åka hem tidigt, och det var väl tur då maten blev senare än vad vi tänkt, haha ;D
 
Sen har jag jobbat idag och imorgon blir det en lång dag, 7.30-16.30, zzz.. Söta barn var det iaf. De stod och vinkade av mig idag när jag åkte, hihi. Har även spelat fotboll i 1,5 timme med en kille. Tror både han och jag uppskattade det lika mycket, haha. Saknar't faktiskt!
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget