Believe Tour, Globen 23 April 2013

Jag vet inte vart jag ska börja! Allt var bara hur bra som helst! Åkte tåg ner tidigt på morgonen och var lagom taggade!!
 
Framme i Stockholm knäppte vi kort vid Plattan i väntan på han vi skulle bo hos, innan vi gick och åt en sväng.
 
Sen åkte vi hem till lägenheten och knäppte lite kort och dansade i väntan på Elin
 
Sen kom Elin och vi åt lite innan vi gick till Globen (ja gick, hur nice?!) Ställde oss och kollade på när de släppte in för ståplats en sväng innan vi gick och köpte ett program och gick in
 
Vi drog lott om platserna så jag, Mariella & Elin fick sitta tillsammans och Martina & Maritza satt några säten bort. Hade sjukt bra platser!!
 
Efter 21 började konserten och tårarna kom. Kalla mig töntig, jag var inte själv beredd på det. Allt bara släppte. Har väntat på denna dag i 9 månader och när jag såg han komma utflygandes på sina vingar så bara pang! Tårarna forsade x)
 
Sen körde han på, i ca 2 timmar. Helt underbart bra! Har inga ord
Så fint när han sjöng akustiskt och flög över oss! ♥
 
Klagar inte ett dugg på denna outfit ;)

 
Helt klart den bästa konserten jag har varit på hittills! ♥
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

!!!

Back to reality! Tisdagens konsert var out of this world! Levde som i en bubbla. Och ångesten kom som vanligt när det var dags att hoppa på tåget hemåt igen. Om man ändå kunde spola tillbaka tiden.. Helt amazing var det!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

The time has come!!

Kan inte riktigt fatta att imorgon vid den här tiden befinner jag mig vid Globen för att se JB live. Det känns bara overkligt. Kändes som det var igår som vi bokade biljetterna! Så kvällen består utav packning och försöka hitta en outfit. Alltid lika svårt. "Blir det för kallt med detta eller inte?.." Aja, ska försöka komma i säng i tid då jag lär upp före tuppen imorgon. Good luck with that!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lovely weekend!

I fredags var jag iväg på bio med Elin & såg The host. Fullsatt biosalong, not! Det var bara vi två, fett skönt! haha. Grym film också :)
 
Igår var jag med systrarna som jag inte träffat sen Mellofinalen! För länge om ni frågar mig! Så det var välbehövligt! Gick en sväng till Borlänge marknad och gick lustiga huset. (Änligen, haha!) Efter det gick vi till stan och åt kebab innan vi gick hemåt. Stannade på vägen och knäppte lite kort också!
Sen kollade vi på film som avslut på dagen. Riktigt mysigt! :D
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

18 April

Visst lyckades jag bli sjuk igen! Feber lör-mån, riktigt ont i halsen sön-tis. Valde att stanna hemma mån-tis. Mamma köpte nå naturläkemedel till mig också. Tror faktiskt de funkar. Det är åtminstone vad jag tror ;) Gick och la mig med superont i halsen på tisdagen men vaknade igår och ALLT var borta! KANON! Fick dock vara ledig igår också. Men idag fick jag vara på fritids i tre timmar 13-30-16.30 med 38 barn på två personal :O
 
Kom hem och åt thaimat. MUMS på det! Det är nämligen min pappas födelsedag idag. Tyvärr lyckades bror min dra på sig magsjuka så han kunde inte komma.
 
Nu ska jag kolla upp när jag måste vara ledig i sommar och när jag kan boka intro, så jag kan meddela om det! :)
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Tjo

Fick vara ledig igår också. Så jag pallrade mig iväg till gymmet på morgonen och efter det passade jag på att gå på Kupolen.

Idag är det storstädning som gäller. Ser ut som ett bombnedslag. Om jag orkar vill säga. Tror jag börjar bli sjuk igen!! Jag som klarat mig så bra några veckor börjar nu få ont i kroppen. Sucks!! Måste ha nå vitaminbrist eller nått för jag brukar nästan aldrig bli sjuk. Får börja knapra tabletter kanske får se om imunförsvaret blir bättre. Så känner inte alls för att hitta på nått just nu...



sötis!!! Hon kommer inte komma härifrån nå mer om jag får bestämma ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Onsdag=helg

Idag tar jag helg. Om jag inte får jobba på fredag vill säga. Imorgon lär jag vara hundvakt då pappa inte kan ha henne med sig på jobbet. Inte för att jag klagar. Att ta sovmorgon och ligga på soffan och gosa med en hund är ju rätt nice det med! Och är ganska slut i huvudet redan nu efter de senaste två dagarna. Jobbade på ett supertrevligt ställe i måndags, sedan blev jag uppringd på tisdag morgon och fick åka till ett ställe jag varit på förut men en annan avdelning. Men jag var redan förberedd på att några barn där är extremt (och då menar jag extremt) bråkiga. Lyssnar inte för fem öre och skriker och har sig. Pallrade ändå iväg mig till gymmet idag och sprang 5 km på löpbandet och körde lite situps innan jag var tvungen och hämta hunden och åka hem.
 
Annars har det inte hänt nå roligt. Ska slänga iväg ansökan till högskola snart tänkte jag. Svårt det där. Är väldigt sugen på att sticka iväg några veckor på volontärarbete i höst annars. Har ju alltid varit en dröm, och det är ju nu jag bör göra det, när jag inte har något som håller mig kvar, när jag är ung och fri. Så vi får se. Det är ju inte direkt billigt men ack så givande!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Högskoleprovet

Medan de flesta slappnar av och hittar på något kul på en lördag som denna så gick jag upp klockan 7 för att skriva högskoleprovet. Kul? Inte ett dugg. Kom hem för ca en timme sedan. Suuger! Men nu är det gjort. Thaimat fick jag i mig också, trots att det var fullt med folk och jag endast hade 50 min på mig att äta och få min mat i ordninggjord. Men jag hann! ;)
 
Så nu ska jag bara ta det lugnt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

APRIL!

Hejhej! Hoppas ni haft en bra påsk. Jag hade det hur kul som helst i lördags hos mormor och morfar. Inte skrattat så mycket på länge, och när klockan började närma sig kväller så blev allt så mycket roligare x) Bästaste familj!
 
I måndags var jag, mamma och pappa iväg till Sågmyra en sväng. Snål som jag är hittade jag bara ett linne och en sjal. Sedan åkte vi till Insjön och åt mat och kikade lite där innan vi åkte hem till farmor för lite fika. En heldag!
 
Igår jobbade jag igen. Och snart ska jag iväg till Borlänge och kika på Kupolen och träna lite hade jag tänkt. Sedan lär jag fundera lite på framtiden! (Det sista kändes lite för mycket... Ångest!!) Hundvakt har vi också blivit. En hel månad. Stackars Trisse njuter väl inte så väldans mycket. Men som tur är får han dagarna fria i alla fall, så just nu springer han runt och tokar sig!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget