The last few days

Semesterveckan är snart över! Har dock inte haft så mycket för mig, tråkigaste vädret också, så det ska bli skönt att få jobba lite! Hoppade dock in extra igår och jobbade ett pass. Första passet med medicindelegering också. Var bara jag som hade det också på avdelningen så det blev lite klurigt, men tror jag fixade allt som jag skulle! Blir nog bättre när jag kommit in i det hela ;D Fixade delegeringen i torsdags innan jag åkte in till Borlänge för att leta present. Idag firade vi min kära mamma med jordgubbar och gofika! Trevligt, trevligt!
Imorgon är jag också ledig, så då tänkte jag passa på att träffa en kompis från gymnasiet en sväng medan hon är på hemmaplan!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Gårdagen

Är ledig hela veckan. Tog ledigt pga P&L och så blev det med det... Så nu har jag inte ett piss att göra! Som tur är var alla systrarna lediga också så igår hade vi picknickmys med volleyboll. Tråkigt nog så var det alldeles för dött som det alltid är här... Men vi hade kul ändå. Blåslagna blev vi också! :')
Efter en stund åkte vi hem till systrarna där det vankades Allsångspremiär och filmmys med Ego! Sevärd film helt klart ;D
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Eric Saade i Orsa 22 juni 2013

Häntade upp systrarna vid 12.30 och fortsatte till Djurås där vi mötte upp Elin och sedan fortsatte vår resa till Orsa. Var framme efter 14. Gick runt och kollade lite innan vi ställde oss vid dansgolvet och väntade. Blåste så sjukt mycket! Vid 15.30-tiden blev vi utkörda (fast de skulle stänga vid 17) så då gick vi på andra sidan där vi visste att de skulle komma. Bussen kom precis när vi var påväg dit och när den hade kört in så gick Elin, Martina och Mariella dit medan jag och Maritza kände oss för på så vi stannade kvar. Sen såg vi nån som kramade dem så då blev det fart på oss. Det var Oscar men de skulle gå och äta så vi stod kvar där och spanade. De hade inte ens stängt grindarna?? De ville nog få ut alla för att de skulle komma. Såg sen Eric vid sidan av scenen och vinkade. Såg han gå iväg till resturangen han också och kom tillbaka lika snabbt med matlådor i handen men vi haffade honom aldrig. Jobbade lite för Eric också, haha. Nä hjälpte till att sätta upp ett tält för merchandise ;) Satte oss sedan på en bänk vid scenen, sa hej till Alex och Edin när de gick förbi och vid 17 blev vi utkörda.
 
Satte oss då i bilen och värmde oss (det blåste inte lite!) och åt lite innan vi ställde oss i kön vid 18. Blev insläppta en halvtimme före (18.30) och ställde oss vid scenen. Men efter ett tag såg vi Oscar, Edin och Alex så vi beslutade oss för att lämna våra platser och gå och prata med Oscar. Stod och snackade ett bra tag om allt och inget, körkort och om tjejer kan köra, vad vi gör för någonting "Det blir vad man gör det till", ekorrar, vädret, vad vi tyckte om Eric "Han kan väl vara roligt" haha, midsommar, Rix i Kungsan, Anton Ewald osvosv. Mysmys! Sen skulle han gå till bussen och värma sig då han inte hade nå mer kläder med sig så vi gick med honom innan vi sa hejdå och vi ställde oss framför scenen igen och fick samma platser som innan typ. Vadå lite folk! haha. Sen var det bara att vänta innan det drog igång vid 20.30 och det gick överdrivet fort. Konserten var bra och Eric hade ett stort leende på läpparna hela tiden typ, I like! The best of Saade kan man säga. Han körde Marching vilket jag blev överlycklig över! ;D Sen typ alla singlarna och de nya låtarna från Coming home EPn :)
 
Efteråt hade han såklart ingen signering för han hade bråttom iväg (just our luck!) så vi gick ut och ställde oss där de kom. Vinkade hejdå till en superglad Eric med sötaste smilet! Sen gick vi tillbaka till framsidan och haffade Alex och knäppte kort. Sa att de var bra och fick ett tack tillbaka och smek på ryggen.
 
 
Försökte desperat få kontakt med Edin då vi ville ha kort med honom också men han verkade inte fatta våra signaler då han bara vinkade med ett leende på läpparna, haha. Sen kom Oscar igen och han frågade vad vi tyckte. (Bra såklart) "Det säger ni bara" Tydligen gigget med sämst väder men de gjorde sitt bästa. Snackade lite om hans band också innan vi kramades hejdå. Sen fick tillslut kontakt med Edin som först ställde sig och dansade mot oss innan han kom ut och vi tog kort. "Vi jobbar och dansar!" haha.
 
Efter att vi dansat lite till musiken gick vi till bilen och efter ett tag körde vi hemåt. Efter ett tag kom vi ikapp bussen så vi hamnade bakom den, vi som hade skojat och sagt "Tänk så kör vi bakom den" haha. Hade lite kul. Knäppte massa kort i baksätet. I Djurås sa vi hejdå och vi fortsatte vår resa hemåt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Midsommarafton!

Hade en riktigt trevlig midsommarafton (och midsommardag, men det tar vi senare). Mormor fyllde 70 så vi började dagen med lite (mycket) mat och hemmagjord glass här hemma. Åt så jag trodde klänningen skulle spricka! Sen drog vissa på konsert i Stora Skedvi medan vi andra kom dit till 18-tiden då blomstertåget skulle komma och stångresningen skulle påbörjas. Dock hade det börjat mulnat på så det blev hemskt kallt och vid 19-tiden började det regna så då gick vi. Vi hann alltså inte dansa kring stången, haha. Åkte då vidare hem till moster och åt jordgubbar och hade det trevligt innan vi åkte hem vid 21-tiden.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Rix Fm festival, Stockholm 16 juni 2013

Åkte buss ner med Masexpressen med gratis internet ;D Nice!

Kom fram till Kungsan vid 12.15 och lyckades missa Antons signering precis... Hängde mest bakom scenen och hade oss. Såg lite artister komma och gå. Sa hej till Alvaro och fick en slängkyss och Robin konstaterade att han inte såg oss igenom skynket. Gick aldrig på någon signering då kön var så lång. Ställde oss i kön till Danny tillslut men lyckades aldrig komma fram. Han såg oss dock när han skulle gå iväg och det såg ut som han ville stanna och prata, men han var omringad av vakter som bad honom gå på.. "Hej tjejer!" 
 
Vid 16 drog konserten igång men det var tråkiga artister i början så vi hängde där bakom. Danny kikade fram och frågade vad vi gjorde där bakom eftersom det hade dragit igång, haha. Anton var först ut så vi röjde på. Såg ut som om han gav en slängkyss till oss då vi var de enda som stod och röjde på den sidan, men man vet aldrig, haha. Danny var uppe på scenen också och såg ut som en stolt farsa :')
 
Lagom till Mando Diao sjöng öppnade sig himelen totalt, och sedan kom en hel vädermix. Spöregn blev till hagel som blev till spöregn igen som blev till åska och blixtar. Blev mindre och mindre folk men vi stod kvar och hade oss tills det började åska och vi fick panik, haha. Sprang och tog skydd under ett träd för att bli lite mindre blöt (smart, jag vet..) men när Robin gick på scenen sket vi i det och sprang fram igen. Känslan när man står i regn och hoppar och sjunger och är så pissblöt att man inte orkar bry sig längre är ju bara för härlig! ;D
 
Lagom till Danny kom ut (som var sist) så kom solen fram igen. Perfekt avslut! :D
 
Efteråt gick vi bakom scenen igen. Alla artister åkte iväg i taxibilar. Kul att folk försöker springa med dem också, kaos... När alla hade gått gick vi till centralen i hopp om att hitta torra kläder. Ville ha strumpor men kände inte för att betala 70 kr för det, hade ju ändå blöta skor liksom.. Martina köpte strumpbyxor och gick och bytte om sen gick vi tillbaka till Kungsan och knäppte lite kort innan vi gick tillbaka till Cityterminalen och hoppade på bussen hem :)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Långledigt!

Jobbat de senaste fyra dagarna. Har gått överdrivet bra för att va första veckan då jag inte jobbat där på länge! Känns kanon ;D Skulle egentligen bara ha jobbat måndag, tisdag men fick hoppa in extra. Jag klagar inte :) Känner dock att den där extra lilla kvarten som jag brukar få sova (börjar oftast 7 istället för 6.45) gjorde mycket. Tror även tröttheten från söndagens roligheter sitter i. Så det ska bli skönt att va ledig i 1,5 vecka! Om de inte ringer mig vill säga. Drog med mamma till Kupolen idag också. Ville hitta nått fint till morgondagen då 70-årsfirande står på schemat! Hittade en klänning och lite annat, är mer än nöjd :) Tänkte blogga om Stockholm snart, så kika in om en stund!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Fun times!

Efter en hemskt jobbig vecka psykiskt beslutade jag mig för att ha helgen fullspäckad. Därför blev det 50-års firande av en vän på lördagen, därefter hem och fixa till söndagen (så fort jag satte mig ner kom tankarna tillbaka och liiite ångestkänsla) då en spontantripp till Stockholm väntade. Det går bara inte att ha en sommar utan åtminstone ett Rix fm festival-stopp. Sommarkänsla så det skriker om det! Kom hem ca 00.45 inatt, gick upp 06.00 imorse. Trött? OM jag är! Men det gick överdrivet bra att jobba, kände mig inte trött alls (kan bero på att det var fullt upp hela dagen). En rejäl huvudvärk smög sig dock på framåt 12-tiden och när jag kom hem strax efter 14 så kom tröttheten över mig. Om det blir en tidig kväll? Kan jag lova! Hela själen skriker av lycka att jag jobbar kväll imorgon, haha. Bloggar om gårdagen senare :)
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Worried

Har under senaste veckan levt i ständig oro. Haft hjärtklappning, lätt tryck över bröstet, små stickningar i vänster arm. Ring vårdcentral och 1177 men inte fått någon tid hos en läkare. "Det är oro" konstaterade dem. Nja, om man dessutom känner hugg och ett större tryck när man rör på sig så är det ju nått som inte stämmer, eller kan man inbilla sig det också? Fick hur som helst åka in till vårdcentralen idag (tredje gången gillt??) och kolla blodtryck, puls och EKG. Normalt stod det, men eftersom det inte var en doktor som kollade på det så återkommer dem om det är nått som ser knas ut. Känns hur som helst skönt att få veta att det ser normalt ut. Men jag gissar fortfarande på någon inflammation, men stickningarna i armen är fortfarande ett mysterium... Ångest?? Nu vågar jag i alla fall leva igen, en dag i taget ;) Tänk vilken panik man kan få när det gör ont i trakten av hjärtat! Not fun at all..
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nationaldagen

Åkte in och lunchade med min fina barndomsvän i torsdags. Sötaste bebisen hon fått! :) Hängde på Kupolen tills lillen tröttnade och inte alls var nöjd. Åkte då vidare hem till systrarna. Åkte till Torsång och hängde vid en brygga där och hade picknickmys i finvädret och spanade på båtarna. Sen hann vi inte mer än hem fören vi spontant hängde med och åt mat på stan för att fira en som tagit examen. Blev kvar där ett bra tag. Trevlig dag! :D
 
Har inte fått nå bilder så snodde denna från Martina ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

5 juni

Tjatja!
Jobbat mån-ons med småbarn. Söta saker. Fick va den sista personalen på avdelningen både i måndags och idag, gick kanoners. Så nu är det långledigt som gäller, om jag inte får jobba på fredag vill säga. Just nu sitter jag och inväntar thaimat. Tyckte det var för länge sen nu så idag kör vi fredagsmys! ;D
 
Sen lär jag ju passa på att gratta Martina till körkortet här på bloggen också ;D TUTA OCH KÖÖÖR!
 
Hihi, i brist på bilder få det bli en gammal goding ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Robin Stjernberg i Falun 1 juni 2013

Åkte in till Falun vid 18-tiden. Gick till hotellet för att kolla läget. Satte oss på bänken i någon minut och såg sen Robin komma ut, men han hoppade in i bilen på andra sidan och såg oss aldrig. Så typiskt vår tur! Stannade kvar där en stund innan vi gick till scenen när det var ca 30 min kvar. Sen kom han ut och körde på i ca 1 h med både nya och gamla låtar, höjdpunkten var såklart You! ;D Han tyckte publiken var feta och köttiga också :') Bra var det! Showade loss för fullt :)
 
Efteråt hade han signering men det gick riktigt segt! Kön (klumpen) minskade aldrig tyckte jag. Stod vid sidan om och väntade. Nå DJ's spelade på scenen också, så det var lite party. Roligaste dansen av en gubbe också och flera hängde på x) Efter ett tag kom vi i alla fall fram till Robin. Han tyckte vår kamera som vi vann var fet, "Blir det inte alltid bra bilder med den?" Jag sa att vi hade vunnit den på en instatävling och även biljetter till Melodifestivalen så vi såg honom live. Martina sa att vi träffade honom dagen efter också på hotellet men det kom han inte ihåg. Jag sa att han såg lite borta ut. "Jag har varit borta ever since" svarade han, haha x) Knäppte lite kort och kramades sen gick vi. Hatar att ta kort över bord, de blir aldrig bra, menmen ;)
 
Gick tillbaka till hotellet sen och var där en stund. Det kom fram några killar och bad om hjälp för att hitta till stora torget och att de inte alls hittade. Sämsta raggningsrepliken jag hört på länge x) Samtalen efter vår beskrivning var ju inte de bästa de heller, en försökte få med oss till öltältet och en tyckte att där vi var likande Haga. Okeeej, haha x) Vid tolv drog vi hemåt :)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

ZZZ

Ni vet den där otroligt underbara känslan av att få gå och lägga sig när man är supertrött och veta att man får sova hur länge man vill. Den hade jag igår (idag) när jag kom hem. Men så länge varade den lyckan! Har vaknat och sovit om vart annat sedan klockan 7 i morse, och vid 9 gav jag upp. HATAR irriterande flugor som ska sätta sig i ansiktet... -.- Ja, ett I-landsproblem i allra högsta grad! Så om jag är trött nu kan ni lista ut själva. Har endast fått ca 6 timmars sömn.
 
Hur som helst så fyller bror år idag, så idag blir det lite firande med släkten, vilket betyder att jag måste börja städa mitt rum! Bloggar om gårkvällen nån annan gång! Peace
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget