Long time No seen!

Efter att ha gått till affären samt bakat lite så slängde jag i mig mat och åkte hem till systrarna en sväng. Inte träffat dem på jättelänge, speciellt inte Martina! så det var kul :) efter ett tag åkte vi hem hit där släkten var och vi fikade lite innan vi kollade på skräckfilm. Gruvar mig för att sova.. haha, vill inte se några väggar i närheten x)
Nu kollar jag Tyskland - Algeriet. frågan är hur länge jag orkar kolla. Vill verkligen inte att det ska bli förlängning, börjar nämligen 7 imorgon "/ men jag älskar fotboll för mycket så måste se matchen, hur jobbigt det än kommer att vara att gå upp imorgon! ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Midsommar och allt därtill!

I tisdags kväll kom två kompisar hit upp för att få se hur jag har det och för att fira en rikitg midsommar (eller ja, det är ju större i typ Leksand men dit orkade vi inte ta oss). 
På onsdagen åkte vi till strutsfarmen och kollade på strutsar och åt strutsglass. Bor så nära men har aldrig varit där, illa. Glassen? Inget speciellt, den smakade glass, men den var god! 
 
Efter det åkte vi till Frosbrunnsdalen och gick runt där. 
 
Sen åkte vi hem, och skojade till det med att dra och bada. Vips så bytte vi om och åkte till badplatsen. Så. Fruktansvärt. Kallt! ;P
Efter det kollade vi på film och myste. 
 
Ondagen var kall och grå, så vi gick på Kupolen och sen åkte vi och handlade godis och så hade vi en filmkväll/seriekväll! 
 
Midsommarafton blev en riktig traditionsdag. Började dagen med att plocka blommor och göra egna kransar.
 
Sen åt vi mat och fixade oss lite snabbt.
 
Sen åkte vi till Torsång och såg på när stången skulle resas, vilket var det segaste jag har varit med om. Att det var svinkallt ute gjorde inte det hela bättre! ;P
 
Efter det åkte vi hem, grillade och sen åkte vi till en stuga där Marcus och hans kompisar var och hade det trevligt enda in på nattimmarna. Riktigt mysigt! Dock körde vi vilse på vägen dit (fast gpsen visade att vi skulle köra dit, men tydligen visade den en väg där en bro inte håller för bilar :O) Grejen var den att Marcus hade sagt att "När ni tror att ni är fel så är ni rätt" och vi kände verkligen att vi var superduperfel! Men som tur var så var det en tant som var ute och gick med sina hundar precis där och då så hon förklarade vägen :')
 
På midsommardagen åkte dem hem relativt tidigt. Och efter det blev det tomt! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sickness

Har inte tagit mig i kragen och bloggat om midsommar och dagarna kring det, det kommer. Har jobbat tisdag sen åkte jag hem till Elin och hälsade på igår. Natten till idag var inte rolig alls, vaknade döblöt och med feber. Pallrade mig dock upp till jobbet då det endast var 55 min kvar tills jag började och tyckte det var lite stressigt för personalen att hitta ersättare. Inte alls rolig dag, seg, men det var relativt lugnt så det gick bra. dock blir jag hemma imorgon, och beroende på hur jag mår imorgon så blir jag ev hemma på lördag också. bra timing såhär i början på jobbet, menmen.
Skulle kolla fotboll nu på kvällen men somnade efter halva, bra kämpat! ska strax ner och sova, ska bara orka ta mig upp igen, Haha. Soffan är bra skön!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Update

Har haft besök här från några kompisar under midsommar och dagarna innan, men det bloggar jag om sen.
Igår åkte dem hem, och jag begav mig till bror på kvällen och myste. Kom hem typ 23.30, släckte lampan strax efter 24 och vaknade ca 04.30 av en irriterande fluga som aldrig kunde sitta still vilket resulterade i att jag inte kunde döda den. Därför har jag varit vaken sedan dess och är dötrött. Orkade mig i alla fall iväg på mitt kusinbarns barnvälsignelse. 2 koppar kaffe gick ner, dock hjälpte det inte alls..
Nu ligger jag i soffan och frågar mig själv hur jag ska orka vara uppe och se Usa - Portugal inatt! ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Snabbvisit och jobb!

Åkte ner till Örebro igår igen med mamma och pappa för att hämta hem alla kläder och lite sånt. Trodde att jag skulle åka med dem hem igen eftersom jag inte hade fått något mail angående reklamfilminspelningen. Men i lördags så kom det ett ändå, tydligen hade de haft svårt att välja ut vilka som skulle vara med. Både jag och en vän fick vara med idag, och jag är himla glad för det! Hade så kul! :D Så ja, när mamma och pappa åkte hem väntade jag i sisådär 2 timmar innan jag hoppade på cykeln och mötte upp henne på stationen och gick hem till henne. Dock hade vi inte fått någon info om tid och plats och vad vi skulle ha med oss, men vi typ 21.30 kom det ;P Bättre sent än aldrig! 
Så idag var det dags. Cyklade dit vi skulle mötas (vilket var lättare sagt än gjort, men vi kom dit tillslut) och sen visade det sig att nån monitor eller nått sakandes så vi fick vänta en timme på att börja (vilket såklart resulterade i att vi fick dra över en timme). När vi väl började rullade allt på, de sa åt oss vad vi skulle göra, vi tog om dem massa gånger, 4 olika scener. Inte det lättaste att försöka agera som ett kompisgäng och prata på och få det att se naturligt ut när de flesta var relativt blyga och inte pratade så mycket = fantasin tog slut och samtalsämnena blev lite sisådär efter ett x antal tagningar, haha. Men var superkul, och ett riktigt härligt crew var det också! :D "Nä, jag måste verkligen gå och ta en piss, det här går inte längre!" haha, bästa på dagen, out of nowhere. Rolig regissör (och snygg, haha)
Slutade 17 istället för 16 och sen skulle vi skriva på kontrakt och allt så var inte klar fören typ 17.20. Och vi hade planerat att ta tåg hem typ samtidigt så efter att jag frågat om närmsta vägen till uni (fick en superenkel beskrivning av en i crewet så nu vet vi att vi slipper irra runt för att hitta dit nästa gång xD) så trampade jag hem i full fart, slängde i allt i resväskan och kollade sen bussar. Visar sig då att de bara går 1 gång i timmen nu = jag kom dit 2 min efter att min kompis hade åkt med tåget x) Fail! Menmen. Hann iaf köpa med mig en macka innan tåget kom! Snabbvisit, lättförtjänta pengar men framförallt en riktigt rolig dag och erfarenhet! Ska lätt söka såna här jobb igen om möjligheten finns! :D 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Goodbye isn't always forever

Alltså de senaste dagarna. Stor fet puss på dem va! :D i söndags mötte jag upp en vän på stan (cyklade i stekande sol, varmt!) och så gick vi på casting för en reklamfilm. Skojskoj, dock har han inte hört av sig ännu så jag har gett upp hoppet!
Efter det köpte vi glass innan vi gick hem till henne och började kolla resor till London. Sen skojade vi till det och sa att vi skulle gå på bio, slutade med att skämtet blev verklighet (så typiskt oss att va ironiska och sen göra det ändå). Mys! Cyklade sen hem fort som bara den, var ju sent! haha.
I måndags cyklade jag åter igen hem till henne och så blev jag kvar där tills idag. En till kompis kom i måndags så vi har kollat på film, spelat skräckspel, åkt till Marieberg, skilts åt för att städa lägenheterna för att sen återförenas igen, gått promenader, bränt oss på brännässlor för att testa en myt och bara varit allmänt dryga. Älskar att vara ledig! Idag gick vi tillsammans till stationen för att hoppa på tåg hemåt. Dock kommer de hit till midsommar så blev ett hejdå för nu ;)


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Loneliness

Alla mina kära vänner här i Öret har lämnat mig och åkt hem för sommaren.. Typ i alla fall. En kommer tillbaka imorgon för att stanna i några dagar i alla fall! Så dessa två dagar har varit rätt tråkiga.. Igår låg jag ute en sväng på förmiddagen medan det var fint, sen åkte jag och handlade lite smått. 
Idag ska jag försöka städa så mycket jag kan. Har kommit en bit i alla fall! Ska snart ge mig på ett försök med köttfärssås som aldrig lyckas smaka som mammas.. ;P 
 
Och idag fyller min kära vän och semesterbuddy år. Känns som jag missar alla födelsedagar just nu. Visserligen kunde jag ändå inte ha varit hemma och firat henne då hon befinner sig i ett annat land just nu och har det bra, men ändå! ;) Kommer hur som haver hem snart och kan träffa alla igen! :D 
Bästa Elin, bästa Rhodos! ♥ 
(Och ja, vet att bilden är vacker! :D Kunde ha lagt upp ännu värre, men kände inte att det var riktigt okej.. haha)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

I Love my friends!

Blev en chillkväll igår. Det var bara jag och en till som verkligen kunde träffas, så då sket vi i det. Istället mötte jag upp två vänner, handlade thaimat och lite godis och kollade på film och hade trevligt. Skulle åter igen försöka göra slush, det gick ganska bra, bortsett från att det fortfarande var kolsyra kvar och den exploderade så vi höll på att få en liten hjärtattack, haha. Slutade med att jag sov kvar också, orkade inte åka hem. Dock var vi tvungna att gå upp vid 7, det var mindre kul. Åkte hem, duschade och sen åkte jag till stan igen för att luncha med en vän innan hon skulle åka hem. Sen kikade jag runt i affärer. När jag väl skulle hem igen så fick jag för mig att gå dem 5 km hem. Tyckte det lät som en bra idé i början men när det var ca 2 km kvar fick jag ont i fötterna och blev allmänt sur, haha. Var så skönt att komma hem!
Var nyss över hos en klasskompis och kollade på film, fint avslut på dagen. Får se vad morgondagen har att erbjuda nu när alla har åkt hem typ..

får inte upp nån bild nu heller...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Känslan av frihet!

Ni vet den där känslan när alla måsten bara försvinner, bara sådär, som 1000 stenar lyfts från dina axlar? Ungefär den känslan har jag nu. JAG HAR LOV!! Eller ja, kan man säga så när man går på universitet?? Och när man ska sommarjobba? Whatever, jag säger det i alla fall. Jag har lov, åtminstone i 3 veckor! Ska njuta till 1000! Denna vecka har varit så fruktansvärt jobbigt mentalt. Har haft noll motivation, varit trött och knappt orkat ta mig upp ur sängen stundtals. Ah, idag var extra jobbigt. Lyckades dock och tror tentan gick vägen. Väntar på att hon ska lägga upp resultatet så jag kan rätta den snarast och antingen ha ångest över att jag inte klara den eller vara lycklig över att jag blev godkänd. 
Nu återstår det att se vad kvällen har att erbjuda. Antingen hoppar jag på bussen till min fina vän (vilket jag gör hur det än blir) och har en myskväll eller så ska vi träffa faddergruppen. Jag röstar på det tidigare. Jag känner mig allt för trött för att vara social och tänka. Jag vill ju inte framstå som världens idiot första riktiga träffen med dem alla (har ju en tendens att prata innan jag tänker ibland) och risken finns en dag som denna. Nä, den sidan får dem gärna uppleva senare, för tro mig, den kommer nog fram förr eller senare! ;) 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Skuum!

Gårdagen var underbart kul! Pluggade hela dagen innan jag hoppade på cykeln för förfest med trevligt folk. Tog oss sedan ner till kåren för vårens sista fest. Fick stå i kö i typ 30 min sen kom vi in och trodde skummet skulle va upp till taket, men icke sa nicke.. Frågade vakten när de skulle börja och han trodde 00.30? Gick in och dansade lite innan vi gick till tältet igen till typ 24 och då sprutade de ut skum för fullt. Sååååå kul! :D dansade och slängde skum på varandra tills de stängde. Blev nedtryckt så jag knappt fick luft, haha. Kom hem och hoppade in i duschen innan jag somnade med leende på läpparna? :D


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget