And we danced all night to the best song ever

Fullkomligt älskar den här videon :')
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Life goes on

En hel ledig helg i juli! Känns ju kanon om ni frågar mig :) njuter för fullt! Solen skiner (även om det troligtvis kommer in regn till kvällen) och det är varmt och gött! Har inte världens händelserika liv just nu. Ganska enformigt måste jag säga. Därför har jag inget roligt att skriva heller. Åkte in till Falun i onsdags som sagt. Inte för att jag är så bilintresseraf. Var roligare att spana på folket, haha.




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

The summer is almost over...

Helt sjukt vad tiden går! Snart är augusti här... Får lite smått panik ja!
Själv jobbar jag i stort sett varje dag. Kom hem efter att ha jobbat kväll i lördags och då hade vi besök. Så vi satt ute till framåt 1 på natten, riktigt mysigt! Roligaste var ju lätt när en av de som var här inte hade några glasögon på sig och såg då inte vart tvålen var på toaletten och tog munskölj istället, HAHAH! Han tyckte det löddrade så dåligt och när han kollade närmare så stod det Flux x) Bästa! haha. Var ledig i söndags så då blev det en chilldag. Sen har jag jobbat igår och idag. Skulle egentligen vara ledig idag då jag och en annan bytte pass så jag skulle ta hennes på måndag, men det var en som blev sjuk så jag fick hoppa in och ta hennes pass istället :) Får förhoppningsvis vara ledig lör-sön iaf för sen jobbar jag 6 dagar nästa vecka!

Imorgon ska jag till Falun med Elin och spana på folk och bilar. Tydligen ska det vara mysigt ;)
Snart kommer my gurls hem också! :D
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

17 juli

Jobbar och sliter. Efter Sthlm & Gävle-resorna så har jag jobbat i princip hela tiden. 3 kvällar och 2 dagar. Alltså har jag haft mitt helgledigt nu. Varit ledig både igår och idag. Välbehövligt! I måndags ringde dock mamma på min lunchrast och frågade om jag ville med till Valbo, ofc! Så en riktig spontanresa blev det. Gick på IKEA och kollade efter saker jag bör köpa tills jag flyttar! Sen gick vi lite inne på köpcentret innan vi åkte hemåt. Mysigt! Igår fick jag äntligen komma iväg på friskis igen. Har antingen jobbat eller varit upptagen på annat håll när det har varit. Idag hann jag även med en kort springtur. Imorgon är det dags för jobb igen! Tänkte bara uppdatera lite snabbt.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Anton Ewald i Gävle (Nickelodeondagen) 10 juli 2013

Fick som sagt ett spännande mail i måndags kväll som kom helt överraskande. Ringde ett samtal på en gång och sa att jag var intresserad och sen skulle jag bara komma överrens om tid och plats dagen efter då jag skulle ringa till en annan.
Gulligt och en trevlig överraskning! Didn't see that one coming. Lång historia dock, och inget som har någon betydelse. Så i onsdags kom Elin hit vid 13 sen åkte vi vidare till Gävle. Var framme 14.30, parkerade vid Willys och knatade till Stortorget. Ringde samtalet och berättade att vi var där, skulle återkomma vid 15.45. Så vi satte oss på en bänk bredvid scenen och inväntade mötet. Blev lite nervös där när klockan närmade sig 15.45. Kändes lite pinsamt att träffas igen när jag såg honom dagen före, haha. Ringde samtalet och mötte upp han som fixat det tillsammans med några andra. Vi trodde att vi skulle få komma backstage, men vi fick istället ta en hiss upp till deras loge (där alla artister satt, kändes helmysko!). Var två killar och en liten tjej med sin pappa som också skulle träffa Anton. Leendet när vi stiger in går ju inte att beskriva, sötis! haha. Lilltjejen tog kort med honom sen var det vår tur. Kramis "Heej, är det bra?". Kände att vi blev så sjukt heta på det roliga kortet! haha What's up med att mitt ben åkte upp? x) Allt kändes bara så fel när vi kom dit upp, som att vi trängde oss på. Gick ner ganska på en gång efter det.
 
Kass som jag är så blev ju inte Elins bilder nå bra, så vi haffade en som följde med oss upp då vi såg att han knäppte kort. Så han skickade en bild till mig och en till Elin (den i profil). Reaktionen när han såg min bild, "Här är din bild, HAHAHA" xD
 
Sen ställde vi oss vid scenen och inväntade showen som började vid 17. Alexander Vasiliou (aldrig hört talas om) var programledare och uppträdde även han med smöriga låtar. Sen kom Mary N'diaye, Eddie Razaz och sist Anton ut. Kul att de andra fick köra två låtar var och Anton fick köra fyra. Jag klagar inte! ;D Det första Anton gör är att käka upp mig med blicken på Human! Han kollade på mig i minst 10 sek, haha. Och efter det kollade han lite då och då, haha. Trodde inte ens att han skulle se oss då vi stod långt bak, men tydligen! ;D
 
Efteråt var det signering och de skulle sitta tills alla hade fått. Så vi (läs jag) sprang till Willys för att flytta på bilen då de stängde 19. Fett läskigt att köra Elins bil! haha. Sen satte vi oss på bänkarna bredvid scenen och väntade på att kön skulle minska. Hade allsång för fullt, kände verkligen hur fint det lät! hahah x) Efter ett bra tag ställde vi oss i alla fall i kön. Men eftersom de satt framför scenen och det var uppträdande med hög musik så kunde man inte konversera med dem typ! Sa i alla fall att jag tyckte han var bra på Allsången igår när han sjöng på svenska. Eddie kände igen Elin och Mary tyckte hon hade en cool frilla! haha. Sen gick vi bakom scenen. Alla artister kom ut, Elin kramades med Eddie och sen så gick vi på Max och åt (efter att ha flyttat på bilen en parkeringsplats åt vänster, hahha). Sen körde vi hemåt, byttes av vid långshyttan och jag körde den biten som var kvar! :)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Allsång på Skansen 9 juni 2013

Allt blev superpontant! Martina ringde mig i måndags kväll (samtidigt som jag läste ett spännande mail ;D) och sa att vi skulle på Allsången. Go for it! Spontana grejer is the shit! haha. Så tågbiljetter bokades och sen var det bara att fixa allt och gå och lägga sig då klockan stod på 05.15 (zzz). Åkte in och hängde på låset till Ica Maxi för att handla mat vid 7 och knatade sedan vidare till tågstationen och inväntade tåget. Kom fram 10.15 och då påbörjades våran powerwalk till Skansen. Tokiga vi är som går i minst 25 graders stekande värme! Trodde det var närmare än vad det var x) Anton skulle nämligen ha signering vid Abba the museum 10-11 så vi ville försöka hinna dit, fast vi inte alls trodde att vi skulle hinna. Kom dit typ 3 min över 11 och jovisst, där satt han och det var inga folk alls! (Trodde det skulle vara kaos..) En tjej frågade om vi ville träffa Anton (är det så uppenbart) och visade vart vi skulle gå. Köpte EP:n och gick till signeringen. Han skiner upp "Heeej! :D". Var såna här band som bildar ett kösystem så man fick lov att gå runt för att komma dit, såg nog kul ut då det inte var nå folk alls och han skrattade, haha. Man bara "Hej, vi syns snart!" haha. Till och med hans pappa kände igen oss! "Idag får ni ta kort" haha. Tog kort, kramades, pratade om Allsången och hur vi mår ofc. Han satt med allsångshäftet och pluggade x) Lät lite besviken på att han inte fick sjunga nån annan låt än Begging. Sen sa vi att vi skulle gå in. "Syns sen!" Sen knatade vi till Skansen och betalade in oss.
 
Var FULLT med folk! Fanns inte plats någonstans, inte ens på stå. Så vi ställde oss där man gick in till sittplatserna och där hängde vi resten av tiden. Höll på att smälta bort. Levde på piggelin och vatten! :') Som tur var hade jag paraply i väskan som kunde skydda lite mot den gassande solen. Sen repade de på för fullt. Älskar att Anton sjöng på svenska, så sjukt bra! "I natt är jag din baby!" Måns såg oss och flinade :) Sen var det bara att invänta sändningen. Gjorde en fiskbensfälta på Martina som tidsfördriv och hade allsång för mig själv, haha. Blev filmade på Medina på genrepet så då tänkte vi "Nu röjer vi gärnet på direktsändningen!" och visst gjorde vi det! På både Anton och Medina ;D Och vi kom visst med i bild fick jag höra.
 
När det var slut skulle ju Håkan ha en extra timme men vi skulle med tåget vid 22 så vi gick direkt när det var slut. Lättare sagt än gjort. Med publikrekord och 26000 som vill se Håkan tog det en evighet att ta sig ur folkhopet och Skansen! Gick till centralen då vi inte hade nå bråttom. Var riktigt skönt ute trots några regndroppar! Hoppade på tåget till Uppsala där systrarnas brorsa stod och väntade och sedan brummade vi hemåt. Sa grattis till oss när klockan slog 00 och var hemma ca 00.45. Kul och värd dag! :D ♥
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Fun fun fun!

Mina två lediga dagar innan 5 dagars jobb blev inte så lediga. Tog in tripp till Stockholm i går och en till Gävle idag. Hey, you gotta live while you're young right?! ;) Älskar att bara åka iväg sådär. Spontant blev det också. Massa mys och lyckat! Bloggar mer om det senare. Snart blir det sova, så skönt att jobba kväll imorgon!
Idag lämnade mina fina landet också. Känns lite sådär.. Idag var det exakt 5 år sedan vi träffades första gången också ;D
 
Sneakpeak på vad som komma skall! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

7 juli

Har inte haft nå kul att skriva om. Träffade en kompis i måndags och satt och snackade och åt gomat i några timmar. Hade lite väl mycket att ta igen! :') Jobbade tis-ons sen har jag varit långledig igen. Åkte till Sågmyra i torsdags med mamma. Blev en heldag med lite shopping och mat. Igår drog jag med mig mamma till Dammsjön för premiärdoppet. Cyklade ca 2 mil ;D Dock var det alldeles för kallt i vattnet för att jag skulle njuta, så det blev bara en kort sväng. På kvällen åkte jag hem till systrarna där vi satt och pratade lite, spelade lite tennis och avslutade med att återuppleva Måns-konserten i Västerås. Falsksången och skriken som tjöt i öronen går inte att beskriva, men oj så lyckliga vi var! haha ♥ Åkte hem till 23.30, sen var det bara att åka tillbaka in till Borlänge för att hämta upp bror strax efter 02. Sådär lagom seg och trött idag! Den extrema värmen gör inte det hela bättre, men jag klagar inte. Har njutit för fullt idag! :D Imorgon är det jobb som står på schemat igen! :)
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget