29 september

Hejhej!
 
Hade tentan i torsdags. Vet inte alls hur det gick. Efter 3 timmar hade jag hunnit med ca 3-4 frågor av 7. Det säger ganska mycket. Slog och slog i lagboken... Menmen, förhoppningsvis skrapade jag ihop ett godkänt i alla fall. Känns lite tufft om jag får lov att göra om den med både ny kurs & körkort, samt VFU och projektarbete. Ah, det blir hemskt... Så håll tummarna och tårna va?!
 
Så denna helg är jag som sagt helt ledig (om man bortser från körkortsteori som jag borde plugga på right now). Igår gjorde jag inte så mycket som jag borde ha gjort. Orkade helt enkelt inte. Idag har jag städat och fixat backup på mina bilder sen ett år tillbaka (att jag aldrig kan lära mig att göra det oftare så jag slipper sitta i timmar när jag väl gör det..)
 
Åh, förresten så har jag slängt iväg en ansökan till universitetet i Örebro. Är så trött på skolan här och jag vill komma iväg, så jag hoppas verkligen jag kommer in, och att det känns 100 rätt då! :)
 
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Och så var det helg igen

Hinner inte mer än bli måndag fören det är fredag igen!
I onsdags pluggade jag & 3 andra på bibblan en sväng. Sen drog vi till resturangen och åt thaimat (alla utom Maritza) och där blev vi sittandes i flera timmar och bara snackade goja. Älskar kvalitetstid! :)
Drog senare vidare till ya & pluggade teori i 2,5 timmar innan jag & pappa gjorde vår egen lilla provuppkörning för att se att jag kan allt. (jag är mest nervös för ya:s bilar, det är det som är det svåra...)
Annars har jag varit på seminarium & föreläsningar i stort sett varje dag denna vecka. Idag har jag försökt pluggat hela dagen (vilket inte är det lättaste när man har besök och vill vara lite social). Ska läsa klart det sista idag tänkte jag innan jag tar kväller. Vill bara att tentan ska vara över!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

I min iPod

 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Lördag!

Har nyss klickat hem lite saker från lyko.se= fattig (okej, så farligt är det inte, men ändå)
Nu tänkte jag slänga mig i soffan och kolla på Skavlan som jag spelade in igår (HALLÅ, Anton var med?!! :D) och sen ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig innan maten. Sen sticker jag förmodligen hem till mina systrar efter det om den tidpunkten blir bra för dem ;D

Det är min lördag det. Jag klagar inte ett dugg! :D
 
HAHA, har heeelt glömt bort dessa bilder xD
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Det här med rubriker...

Hejsan!
 
Sitter här och gör allt förutom mina seminarieuppgifter (som jag förövrigt inte fattar ett skit om, så därav uppskjutandet). Sen min senaste uppdatering så har jag hunnit med både halkbanan och riskettan. För er som undrar så var halkbanan gaaaaaaaalet rolig! Jag menar, hur ofta får man möjligheten att sladda utan att det uppstår en form av olycka? Nä, just det. Otroligt givande. Även riskettan var rätt intressant, även om man såklart vet det mesta som tas upp. Har även klarat av alla 4 faserna till teorin så jag kan nog snart boka provet också, bara jag är redo för en uppkörning också (Hjälp!!!).
 
Var även iväg på "klassträff" i fredags. Det var ju snack om att vi skulle bowla mellan 17-18-tiden, så vi bokade bana till 18. Åkte dit till ca 17.15 då vi tänkte att det måste vara någon mer där som vi kan umgås med tills det är vår tur att bowla. Pyttsan. Det blev bara vi tre av 60 pers som bowlade. Inte så mycket klassträff att hurra över. (bara det säger ju ganska mycket om vår klass) Men vi hade kul ändå! ;D
 
Ja, det är väl det roliga jag har gjort sen sist, annars är det väl bara föreläsningar och slötid. Börjar känna att jag har gjort mitt i den här "staden" då jag sitter och längtar efter att flytta till en annan stad. Men innan dess kanske man borde ta reda på vad man egentligen vill göra (vilket jag förövrigt tänker på i stort sett hela tiden...) Jag önskar att jag var en sån där människa som visste exakt vad hon ville göra i livet!
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Playa De Palma, Mallorca part 4

Onsdagen spenderades vid poolen
 

Såhär såg det faktiskt ut mesta delen av tiden, Elin i vattnet och jag på kanten/i solstolen. Har jag inte nämt att jag är en badkruka så gör jag det nu. Jag frös liksom om jag var i längre än 5 min, och då var det minst 25 grader i vattnet?
 

Lunch vid poolen
 
Denna kväll var det så otroligt fin solnedgång :)

Mario befann sig även där :)


Chips är ett måste utomlands
 
Utsikt från balkongen nattetid
 
Torsdagen spenderades också vid poolen
 
Där var det en man (40-årsåldern) som stirrade och flinade lite då och då men jag tänkte inte mer på det. Men när det var dags för middag sen så satt han där nere (han var själv) och såklart skulle vi få ett bord så vi var tvungna att gå förbi honom, så varje gång jag gick förbi så flinade han superstort! Obehagligt kan man tycka när han inte säger något utan bara flinar. Så när vi var klara och skulle gå upp så kom han bakom, och då fick vi panik så vi sprang upp och sket i att vänta på hissen x)
 


Ingen tur till strandpromenaden denna kväll utan vi satt i lobbyn och spelade UNO :)
Det svenska lösgodiset tog även slut denna dag
 
Kämpade i typ en halvtimme med att få ur luften ur denna också. Fin syn för de som satt nedanför då jag bara stod i trosor och bh och klämde (var nämligen ingen som kunde tömma sig själv utan det var en spärr så man fick lov att trycka...) Envisheten kom fram, tänkte ju inte ge upp efter halva liksom! haha
 
Fredagen= hemfärd. Men eftersom bussen inte skulle komma fören 21.30 så hängde vi vid poolen hela dagen efter att ha checkat ut.
 

Där nere åt vi frukost och middag :)
 
 
Efter vår sista middag på hotellet satte vi oss i lobbyn för att fördriva de sista timmarna. Fixade internet och så.
 

1 hora för 1 euro, inte illa va? haha x)
 
Sen kom bussen och hämtade upp oss och då var det bara att checka in och bege sig till gaten
 
 
Väl hemma i Sverige igen (sisådär 03.30) så var det bara att vänta på tåget som skulle gå vid 8. Så vi (läs jag) sov lite på en soffa som tillhörde Waynes tills de skulle öppna och vi inte fick vara där längre. Då köpte vi frukost och fördrev tiden med annat tills det var dags
 
Var inte direkt pigg på att komma hem om jag säger så. Möttes nämligen av detta väder:


Hade i alla fall en underbart skön semestervecka! Precis vad jag behövde med massa sol och bad och bara lungt och skönt :D Årlig tradition? Gärna för mig! :D
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Playa De Palma, Mallorca part 3

Tisdagen körde vi på stranden igen. Dock var vi för snåla för att betala 15 euro för solstol & parasoll så vi körde på snålvarianten (det vill säga luftmadrass & ett miniparasoll)
 


Men det var så kokande hett så efter att ha flytit omkring på madrasserna i vattnet så gick vi och åt innan vi tog vårt pick & pack & knatade upp till hotellet och poolen igen där det inte stekte på lika mycket.
 


Sen blev det dags att gå upp till rummet och fräscha till oss innan middagen igen, för att sedan (vad tror ni, just det) gå ner till strandpromenaden igen ;)
 
I hissen. Elin tog kofta på sig för hon trodde det skulle vara kallt. Fråga mig inte vad hon tänkte med där? Det var liksom 30 grader på kvällen xD
 
 
Och en dag tappade Elin "bort" sin kudde så vi gick ner till receptionen för att tala om det och han ringde städerskorna. Sen gick vi upp till rummet igen och då låg den visst under sängen så då fick vi gå ner igen och då blev han lättnad. Han var helt förtvivlad då de inte hade hittat kudden x) Fast istället lyckades vi låsa in våra nycklar som ni ser på bilden ovan... :')
 
Det hände föresten värsta olyckan på hotellet en dag också. En kille (som förövrigt bara pratade tyska) hade sparkat i foten i en glasdörr typ bredvid vårt rum så han spräckte en artär eller nått så blodet tydligen hade sprutat (vi låg vid poolen då så vi såg bara när två tjejer kom nerspringande). Såg att det var blodspår i trappan
innan vi visste vad som hade hänt så det var lite småläskigt! Såg ut som i en skräckfilm ;P
 
Massa vildkatter som var på ett ställe på väg ner till stranden. De fick i alla fall mat och vatten som ni ser på bilden :)
 

Denna gång tog vi en tur i den lilla parken de hade vid strandpromenaden :)
 

Älsklingsträd! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Playa De Palma, Mallorca part 2

Söndagen spenderades vid poolen
 

En del utav poolen var en jacuzzi :)
 
 
Efter middagen gick vi ner till strandpromenaden igen och kikade i affärer och knäppte kort.
 

Värsta sandslottet!!
 


Sen satte vi oss i lobbyn och lyssnade på musikunderhållningen och spelade UNO & snackade lite med svenskarna innan vi gick och sov (hej pensionärer. Vi orkade inte göra någonting på kvällen då det var så varmt på dagen så man blev helt utmattad!)
 
Måndagen skulle det bli lite molnigt så vi passade på att ta en sväng in till Palma. Fast kan ju inte påstå att det blev så molnigt ändå... Varmt var det iaf! Och bussarna dit var fulla hela tiden så vi beslutade oss för att ta en taxi in med ett två andra svenskar så det blev inte så mycket dyrare. Vi skulle försöka konversera med chaffören också men han sa att han bara pratade spanska, så då fick väl vi prata på svenska då! :') Grymt snygg var chaffören också! :D:D
 


Efter vi ätit lunch orkade vi inte gå mer så vi skulle ta bussen hem och sprang upp och ner för gatorna för att hitta buss 23, men vi gav upp och tog 25an istället. Såg när vi åkte hemåt att vi var jättenära hållplatsen -.- så vi fick gå en bit när vi kom till Playa De Palma. Hittade i alla fall lite kläder där (ett par jeans för 200 kr, hur ofta händer det i Sverige?!) Väl "hemma" så bytte vi om och hoppade direkt i poolen. SKÖÖÖNT! Spenderade eftermiddagen där
 
 
Efter middagen så gick vi ner till strandpromenaden igen ;)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Playa De Palma, Mallorca part 1

Vaknade upp före väckarklockan hos Elin & båda hade resfeber. Väl framme vid Arlanda fick vi vänta ca 5 timmar innan flyget skulle gå, så jag la mig och vilade lite :')
 


Sen kom planet och jag blev superdupernervös (är nämligen lite flygrädd, och var dessutom förskyld så det blev värre än värst)
 
Köpte så oroligt fina flygplanshörlurar på planet också, bara för att jag skulle kunna se En gång i Phuket på vägen hem (har velat sett den hur länge som helst!) Såg Svensson Svensson-filmen på vägen dit så flygresan gick skapligt fort :)
 



Kom fram till Palma kring 22.30 och till hotellet närmare midnatt. Kikade på poolen och sen gick vi upp och sov. På lördagen var vi vid stranden hela dagen. Träffade på ett par unga svenskar som åkte med samma flyg som oss så vi hängde med varandra hela dagen och turades om att vakta grejorna :)
 
Utsikt från balkongen. Såg till flygplatsen, så nära låg den :')
 
Efter många svettiga timmar på stranden gick vi tillbaka till hotellet..

Fin stavning på thank you. Och det ska dessutom stå working, inte walking :') Denna satt förövrigt på balkongdörren...
 
Efter middagen gick vi ner på strandpromenaden, vilket vi gjorde i princip varje kväll! :)
 


Nu orkar jag inte mer för stunden. Slänger upp fler bilder senare!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget