Helgen

I fredags-lördags klädde vi som sagt ut oss och hade förfest innan vi drog ut och dansade. Var riktigt kul. I fredags klädde vi ut oss till zombies ;)
 
 
I lördags fixade vi oss innan vi gick till pizzerian för att köpa pizza. Reaktionerna från folket där inne x) haha, psykfall. En gubbe stod och kollade på oss i typ 5 min innan han frågade han i kassan om han hade tagit till kniven på mig :') Sen hade vi allmänt trevligt med massa folk innan vi drog ut igen. Dansade loss till Medina live, eller ja, trycket var så hårt så det blev ju inte mycket dansa av, haha. Kul var det i alla fall! :D 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sega söndag!

Så sjuuukt seg idag. Har inte alls fått den sömnen jag behövt under dessa två dagar. Inte så att jag inte haft tillfälle att sova, jag har bara inte kunnat somna om efter att ha vaknat kring 9.30 båda dagarna.. zzz! 
Idag är jag en riktig hemmafru. Städa, baka bröd, laga mat så jag har matdosor och plugga. sen ska jag bara slå på en serie och plöja igenom avsnitt. Orkar inte göra nå mer. 
Haft det riktigt kul i helgen iaf! Hoppas att det kommer upp nå bilder på fb snart så jag kan sno lite där, knäppte inte så många själv nämligen ;) 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Taggad!

Sällan man inte har något planerat under helgerna här! Ikväll (och imorgon) är det dags för ferre, Haunted house står på schemat! Kommer bli kanonkul tror jag. 
Kom ganska nyss hem från skolan efter att ha haft seminarium. Har precis slängt i mig mat och nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig (för att sedan göra mig ofräsch ikväll) innan jag hoppar på cykeln till stan för att möta upp kusinen! :D Ta en fika och snacka skit. Bra start på helgen! 
Sen är det bara att skynda sig hem och börja fixa sig innan vi förhoppningsvis drar hem till en på förfest, beroende på hur snabba vi är att fixa oss ;) Tydligen helt slutsålt så det kommer nog bli varmt å gött där inne.
 
Har noll bilder på datorn nu eftersom jag installerade om den förra helgen då jag trodde det var fel på datorn. Så det får bli tråkiga inlägg! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

När man inte orkar plugga

 
Att jag gick upp 06.50 börjar kännas nu alltså! Har pluggat i princip hela tiden fram tills nu (om vi räknar bort när jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan samt fixade mat). Tyckte det var dags för en paus nu innan jag fortsätter en stund till :) Bilderna ovan visar ju hur kul jag har just nu! ;P 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ny vecka

Haft en mysig helg med Elin. Gått på stan och haft riktiga slödagar. Kan behövas det med! :) Fick för oss att gå till stan också, kändes konstigt att gå från det här hållet, haha. Kallt var det! Internet har strulat hela helgen också, och paniken som uppstår när man är i behov utav det för skolarbete liksom! Trodde först det var fel på datorn då det funkade på mobilen, men så var det inte. 
 
Idag åkte jag på föreläsning, sen hoppade jag på bussen till resecentrum och sa hejdå till Elin innan jag mötte upp en kompis och tog en tur på stan för att inhandla saker till helgen. Blir nog kanoners! ;D 
Nu ska jag försöka få lite gjort när det gäller plugget. Får se hur det går. Bokade nyss tvättid till 7 imorgon bitti också. zzzzzzzzzzz, enda tiden som fanns imorgon och jag är verkligen i behov av att tvätta! Så kommer ju upp i tid iaf, haha 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Det här med rubriker...

Äntligen helg igen! :D Sjukt hur fort veckorna går. Känns så konstigt när man varit ledig ons-tors och åker till skolan för seminarium idag för att sen ta helg, ;P Gick iaf sjukt bra på seminariet! Första snön har kommit också, den kom även hit. Fick typ en chock när jag gick utanför dörren! :'( VILL INTE! 
 
Nu ska jag städa och skriva handlingslista. Sen är det bara att invänta Elin som kommer hit över helgen. Får se vad vi hittar på! :) 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Scary movie!

Ny kurs påbörjad. Men efter lite plugg så kände jag att jag behövde ett avbrott. Så på kvällen cyklade vi 6 km och hem till en kompis och åt tacos, kladdkaka och kollade på film. Skräckis av alla filmer.. Sjukt läskig! Känslan när man skulle sova sen! haha. Nu är det dags för lite mer plugg innan jag drar över till en klasskompis och diskuterar en snabbis :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

PartyParty

Skrev världens inlägg igår men av någon anledning så kom det inte upp.. 
Hade det iaf trevligt i fredags. Kom hem från stan, somnade en halvtimme, fixade mig och drog sedan på förfest med wiising och annat kul. Bästa var helt klart när en var bombsäker på att det var fel tonart på en sång och började sjunga hur det egentligen skulle vara, och började sjunga på en helt annan låt än den vi sjöng x) Tog sedan bussen in till stan relativt tidigt då det var gratis inträde fram till 22.30 och vi trodde att det skulle vara kö. HAHA, typ 10 pers där när vi kom x) Alla kom senare. Dansade å hade det sköj. Älskar att vara där då de har ett dansgolv som bara spelar gamla godingar, nostalgi eller vad? :D Tänkte dra och käka vid 1 men en hade tappat bort sin lapp så han fick inte ut sin jacka, så några drog och käkade medan jag och några till stannade kvar och väntade tills de stängde så han fick ut sin jacka. Sen gick jag, han och hans kompis hem som vanligt. Ska sluta säga att jag inte ska va ute så länge, slutar ändå med att man är kvar tills de stänger ;) 
 
Tänkte dra ut igår också men det lät som en bättre idé i fredags. När vi vaknade igår kände man bara "nejnej", så det blev en filmkväll med gomat och skitsnack istället :D Satt fint det! 
 
Nu ska jag fixa pannkakor till brunch! :D Världens tråkigaste maträtt att göra, men oj så gott det är! Hörs!
 
Sämsta bilden x)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Freedom!

Döööh, har levt i tentabubblan denna vecka! Eftersom jag lyckades bli så pass sjuk att jag knappt klarade av att sitta upp så förlorade jag en veckas plugg, och därmed har paniken varit lite extra. Dock kände jag mig relativt lugn igår, tills klassisarna började skriva en massa på fb och göra så man själv får panik! Känns dock ganska okej ändå, så jag hoppas att jag lyckas skrapa ihop till ett godkänt i alla fall :) 
 
Nu ska jag njuta av en ledig helg innan det är dags att ta nya tag! Börjar med en utgång för att fira tentan ;D Tydligen ett måste, haha. Blir skoj! Penicillinet har gjort sitt så är endast snorig, och förhoppningsvis försvinner det inom en snar framtid. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag sticker ner på stan för att leta Halloweenkläder och möjligen att ett och annat kan slinka med hem! 
 
Puss på er! :D
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Finsittning

Igår var det dags för finsittning som avslut på hela nollningen. Efter att ha knaprat penicillin i några dagar så kände jag mig ändå hyffsat pigg för att gå på middagen i alla fall. Skippade dock förfesten och hoppade på bussen till stan för att möta upp gruppen vid Frimis istället. Hade dock världens problem då jag inte alls visste hur jag skulle ta mig dit, men med gpsen på så lyckades jag hitta (och det var ju inte alls svårt, bara rakt fram typ från resecentreum xD) Mötte upp gruppen och blev sedan insläppta för lite mingel och fördrink (för de som fick dricka då..) och sedan var det bara att sätta sig vid borden. Lite segt och utdraget mellan maträtterna men ack så gott det var! Att det sedan var kladdkaka till efterrätt gjorde det hela inte mindre värt att gå, haha ;D Lite spex, sång och prisutdelning skedde också mellan timmarna. När vi fått efterrätten och det sista av föreställningarna var färdiga var det bara att kila ner till nattklubben strax före tolv. Var dock mer sugen på att gå hem men gick in en sväng ändå, och då blev allt roligt så vi blev kvar tills de stängde innan vi drog hemåt och somnade på 2 röda. Fast innan dess lyckades jag göra världens vurpa påväg in i köket då jag hade spillt vatten på golvet fast jag trodde att jag torkat upp allt. Så idag värker höften och armbågen :') 
 
Nu ska jag återgå till det nitiska tentaplugget! Ska strax över till en klasskamrat och diskutera lite :) 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Orkar inte!!

Sjätte dagen med feber, öronen värker och jag har lock, huvudet väker, halsen värker, näsan rinner fast det är stopp, har träningsvärk i magen och ryggen pga hosta osvosv... Hade hoppats att mr postman skulle vara go nog och komma med ett paket till mig, men nejnej, tydligen har jag inte varit snäll nog. Förhoppningsvis kommer det imorgon, annars åker jag hem! Är trött på att vara sjuk nu. Suger att jag har finsittning på lördag och har betalat 300 spänn för det, men mår jag som jag mår nu så är jag inte ens i närheten av att gå. 
Ska i alla fall försöka plugga lite idag, måste läsa ut en bok. Det är inte det lättaste när man bara vill slå igen ögonen, men med lite vilja går allt. Ja, jag klagar, och det får jag! Är bara så less... Vad har jag gjort för att förtjäna detta?? ;P
 
Just nu vill jag hem och kramas med min bubbe! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget