kickoff!

Dööh, vilken dag! Gick upp vid 10, städade lite smått, duschade, lagade mat sen var det bara att cykla ner till skolan för genomgång av vårt PM samt föreläsning/sammanfattning av boken fram till 16. Cyklade hem, lämnade datorn, cyklade ner för faddermöte vid 17. efter det blev det "ledigt" i 1,5 timme så köpte mat och chillade innan vi drog på förfest med Alla faddergrupperna för vår "sektion". Körde lekar och minglade runt. Tror det blir asbra i höst, alla verkar supertrevliga! :D typ 5-6 st från Dalarna också, hehe. Sen drog många hem men vi drog till kåren vid 22 då vi hade insläpp. kul att vi kom dit innan de ens hade öppnat xD var inte en själ där inne. Men runt halv började det fyllas på! dansade och träffade på roligt folk, sen drog vi hemåt framåt 23.30. så nu är jag hemma och ska sova så jag orkar upp och plugga hela dagen imorn!

tog ingen rolig bild så får bli på slottet/vattnet istället

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sleepover nr 2

Behöver nog inte ens nämna att jag är trött! sov bara 4 tim natten till fredag utan någon som helst anledning... Åkte hur som helst ner till skolan i fredags och grillade/spela de volleyboll med ett härligt gäng. Tror vi blev ca 10 st. Efter det cyklade 5 av oss till Ronja och hade sleepover igen! :D det skulle ändå vara en minikonsert här hela helgen och så som de repade på fredagen och att vi hörde enda ner till skolan när vi grillade gjorde inte valet sämre. Kul att det dels var en anledning att sova där men att jag nog fick mindre sömn där än vad jag skulle fått här hemma! :p Spelade skräckspel, kollade på film och chillade. Försökte sova mer eller mindre hela natten men någon prickade på mig hela tiden x) lyckades iaf sova typ 15 min till filmen och sen 30 min runt 5.30-tiden då C också somnade! Sen vaknade vi och de andra var överlyckliga när de sa att klockan var 06.30 x) bara att snöra på sig skorna och cykla till maxi för att handla frukost innan jag skulle ge mig på ett försök att plugga. klarade dock bara 30 min kanske innan jag nickade till sittandes så jag gick in och lagen mig i typ 1,5 timme. Så skönt! sen kunde jag plugga lite till innan vi drog ut och la oss i solen/gungade. När en kom tillbaka efter att ha åkt hem på förmiddagen så gick vi in och åt lunch/middag innan det började åska. När det var över cyklade en till affären och handlade lite medan jag och Ronja skulle busa igen med vattenpistoler, så vi försökte få ut killarna till balkongen. Det vi inte tänkte på var ju att de kunde låsa oss ute, vilket de gjorde.. Så när de väl öppnade så sprutade vi på dem men såklart hade de tänkt ett steg längre och fyllt på vattenflaska = vi blev pissblöta.. haha x) Sen kollade vi på film. När den var slut gick vi ut på en nattpromenad. Sen satte dem på en till film men jag slocknade på en gång. De andra två tjejerna gick in till Ronjas säng men jag orkade inte flytta på mig så det slutade med att jag å dem andra två delade på bäddsoffan, trångt! Men skönt sov vi, haha. Kom hem runt 13 idag så försökte plugga lite, sen slog jag på en film= somnade! Nu har jag nog energi till att gå igenom dem sista kapitlen! Ska bli så skönt att få sova i natt! haha
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Oh lovely weather!

Begav mig frivilligt iväg till skolan igår, fast det var sisådär 25 grader ute och jag hellre hade spenderat dagen på gräsmattan. Hon var faktiskt bättre än förut, men fortfarande inte så bra så det är värt att gå dit i 3 timmar ;P Meeen, jag gick faktiskt och förtidsröstade igår, så då kunde jag lika gärna gå på föreläsningen också när jag ändå var där! :) Efteråt gick jag hem, lagade mat och snörade på mig springskorna för att ge mig ut på en 5 km löptur i värmen, himla skönt! 
 
Idag drog jag iväg till stan. Eller först åkte vi till Marieberg, men sen åkte vi vidare till stan. Köpte frappes och jordgubbar och satte oss vid slottet i någon timme och njöt. En skolklass lyckades komma och läraren berättade om någon munkstaty som satt där (det roliga var att jag minuterna innan hade frågat varför han satt där). Fick svar på det, haha. Tänkte räcka upp handen och fråga, men han kom till den delen tillslut så då var jag nöjd ;) 
Efteråt gick vi in i, hör och häpna, 2 (!!) affärer innan vi ville gå hem. Var alldeles för fint väder för att gå i affärer (jag menar, 30 grader, woop!), så vi drog hem och la oss ute och pluggade istället. Härlig dag! :D 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

It's for real!

Var på faddermöte idag. Spännande Spännande. Fattar dock inte allt, var nå poängsättning och allt, men det löser sig ;) gruppen verkar iaf bra, trots att vi alla inte hamnade tillsammans! Sen att jag lyckades hamna i en grupp där jag kände 3 st gör ju inget ;)
Lekte lite lekar och så också för att lätta på stämningen.

Har äntligen läst ut boken också! Denna gång gick det överdrivet segt. Kan bero på att jag ser sommaren närma sig och jag är skoltrött! Men det är ju intressant så det går lite lättare ändå ;) Nu är det bara att börja nöta, igen.. För det har jag inte gjort förut liksom.

Ska snart sova tänkte jag. Tänkte vara duktig och gå på föreläsningen imorn trots att dem är rätt innehållsfattiga. Känns bättre att komma ut från lägenheten lite!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Härliga dagar

Har precis kommit hem från en kväll på stan med några klasskamrater. Började med uteservering och mat på satin innan en skulle dra vidare och vi andra drog till en annan uteservering vid slottet. Blev kvar där ett tag innan vi tog en promenad i stadsparken. Så fint här, älskar Örebro! Passade på att åka lite linbana också. Älskar när det börjar bli varmt och folk kommer ut, fick lite Stockholmskänsla pga all rörelse och liv! :D

Igår grillade vi förresten också i en park här i området (medan vissa andra drog ut, Men är rätt mätt på det just nu). Himla mysigt! Avrundade kvällen med film. Älskar sommardagar! Ja, det var det jag ville få fram, vill bara få sista tentan gjord så jag kan få njuta av staden utan några måsten! :)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kvällspromenad

Efter att ha jobbat med grupparbetet för tredje dagen denna vecka (= klara! :D) så kände vi att vi skulle ta en promenad i finvädret. Sagt och gjort så tog vi bilen och irrade runt tills vi insåg att vi var rätt från början. Parkerade och gick sedan runt i ett naturreservat här, såååå fint! Ska så hoppa på cykeln dit och springa någon dag :D Gick där i ca 2 timmar och försökte hitta på Naturens hus men pga dåligt skyltat och vägar som delade sig så lyckades vi välja fel vägar och det slutade med att vi gav upp och gick runt istället. Får ta det en annan gång och börja från stan istället ;) Såg i alla fall massa fåglar (perfekt ställe för fågelskådare tydligen) och söta kalvar :)
Nu ska jag snart krypa till kojs. Trött!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sleepover!

Efter att ha varit i skolan och jobba med grupparbete till efter 18 i fredags så gick jag hem, hämtade väskan och hoppade på cykeln till stan för att möta upp 4 vänner innan vi köpte med oss godis och mat och cyklade vidare hem till Ronja. Åt mat, tittade på 3 filmer och snackade skit innan vi gick och la oss kring 3-tiden. Vaknade runt 10.30, gick iväg till affären och gjorde sedan våfflor till frukost (Så underbart gott! Inte ätit det på sisådär 1 år!). Sedan satt vi bara och pratade och kollade roliga youtube-klipp innan vi beställde hem pizza, gjorde kladdkaka med ett pommes frites i (som såklart jag skulle få, var ju inge kul då jag visste om det...) och kollade på en psyko film som helt enkelt bara var sjuk. Därefter var det eurovision och efter det gick vi ut en sväng och gungade/testade utegymmet/klättrade innan vi gick in igen. Sen åkte en med sista bussen hem och vi slog på en soft serie innan vi skulle gå och lägga oss framåt 03.30. Dock blev vi typ pigga så hade lust att slå på en till film men då hade vi nog däckat så det var ingen idé, så vi satt bara och pratade. Sen gick killarna och lade sig men jag och Ronja var fortfarande pigga (eller övertrötta) och låg bara och skrattade. Kom sen på att vi skulle skoja lite med killarna så låg tysta i typ 10 min innan vi gick in med kuddar och slog till dem så dem blev rädda, haha. Passade även på att lägga Ronjas mobil där inne med larmet inställt på 7 på högsta volym (vi trodde att vi skulle vara vakna fortfarande) och gick sen och la oss! haha. Men vi lyckades ändå däcka och vaknade av larmet och blev asrädd! Tog typ 5 min innan dem hittade mobilen, haha, så värt det! x) Somnade sen om till 10 innan vi gick upp och gjorde frukost och var smått rädda att killarna skulle va sura på oss x) Åt sen frukost innan familjen kom och hämtade mig så har spenderat en heldag med dem i Marieberg och här hemma. Mys! ♥ 
 
En riktigt underbar helg med på tok för lite sömn, för mycket gläfs och för lite plugg! Blir en tidig kväll ikväll, hehe. 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Downtown

Har haft en riktigt trevlig dag idag! Eller ja, början var ju lite sisådär.. Vaknade av att mikron och frysen satte igång så tydligen hade det varit strömavbrott i hela Örebro. Dock funkade internet varken på mobilen eller datorn vilket gjorde att jag fick smått panik (man är ju verkligen beroende!) men det kom tillbaka efter någon timme. Åkte till stan vid 13.30 och blev kvar där i flera timmar. Åt på en mysig rastaurang som var ett riktigt USA-hak. Underbart gott och är fortfarande proppmätt (vi åt vid 14.30!) efter pizza/taco/salladsbuffé! 
 
Kom hem vid 19.30 och nu har jag kollat på någon intressant psykologisk dokumentär i 2 timmar! :) Ska nog snart sova, är dötrött faktiskt! Sista lediga dagen imorgon innan kursen startar och då ska vi grilla hade vi tänkt! Vädret verkar dock inte vara på topp imorgon men det funkar nog ändå ;) 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Biomys!

IIH! Filmen var för bra alltså! Och sen att Four inte alls såg upp som jag hade målat upp i huvudet men ändå levde upp till förväntningarna är ju helt klart ett plus ;) Ja, alltså, jag hade läst boken innan (vi fick boken när vi var på Hunger Games night) så jag visste ju vad som skulle hända. Men ändå lyckades de få med det viktigaste (med vissa förändringar visserligen) och den levde upp till mina förväntningar! :D Har lust att se den igen, hehe. Så om någon vill se den så tveka inte att fråga mig, haha.
Nä, nu ska jag införskaffa mig dem andra två böckerna så jag får reda på hur det slutar. Pallar inte vänta ca 3-4 år på det! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Freedom

Finally some freedom! Känns sååå skönt! Var en pest att invänta tentan igår. Inte nog med det så vaknade jag tidigare än vanligt och var hur pigg som helst = ännu mer väntan.. Hur som så tror jag att det gick bra, även om jag var trött när jag väl satt där och skrev (om man kan kalla det skriva, mer ringa in rätt svar). 
Därefter åkte jag hem en kort stund sen mötte jag upp två vänner och handlade mat och kollade på film. Helt i min smak efter tentan kände jag! 
 
Idag ska vi förmodligen på bio :D Ska bli mys! Och imorgon blir det kanske grill med några utbytesstudenter. Ingen aning om vilka som kommer men vi blev inbjudna av en vi lärt känna för han fyller år så det lät ju trevligt! :) 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Valborg

Medan grannarna tjafsar (igen..) så min pluggkoncentration inte är på topp kan jag skriva kort om gårdagen. Blev ju inte helt som planerat men blev lyckat ändå. Pluggade på morgonen en liten sväng innan jag drog iväg strax efter 15. Chillade, spela de lite kort och så fram till 17.30 då de flesta hade kommit och vi tände grillen, åt go mat och hade det trevligt. Vid 22.30 drog vi ner mot kåren men i kön drog halva gänget sig ur så vi blev bara 4 som gick in. egentligen blev jag opepp och ville dra hem, men en viss person hade smitit före i kön och redan gått in så kändes taskigt att lämna henne själv, så gick in i typ en timme innan jag drog hem. Alltid kul att dansa! Dock drog vi ju ner så sent så vi missade Erik, han skulle vara där så tidigt.. Men hur som var det en rolig kväll!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget