The last 2 days!

Igår hade jag opponering, gick super! Det första hon säger är att alla grupper blivit godkända på sina PM (för att sedan ångra sig att hon sagt så eftersom opponeringen också är obligatorisk, haha) så det var ju skönt att höra! Och jag kan inte mer än älska hennes svenska (hon har amerikansk dialekt, haha). Hur som helst var jag ju orolig för vi hade nästan bara punkter för vad dem kunnat förbättra och nästan inget som var bra, vilket för mitt hjärta kändes taskigt. Men vi lade fram det som konstruktiv kritik och det gick kanoners! 
Gick sedan hem och åt innan jag knatade till planen och lade mig där i sisådär två timmar för att njuta av värmen och det fina vädret (som nu är som bortblåst...) 
 
Idag har jag varit uppe med tuppen känns det som, fast då gick jag ändå inte upp tidigare än igår? Hann knata till vc, tvätta, plugga och äta innan klockan var 12. Då cyklade jag till skolan och mötte upp en vän innan vi cyklade till stan för en runda där. Skönt med lite paus från plugget! 
Nu har jag pluggat och kollat på film. Tänkte fortsätta kolla på VD nu innan programmen på tvn börjar, hihi! 
Imorgon blir det smått städ och massa plugg innan jag åker iväg för att grilla och ha kul innan vi drar till kåren en sväng, kolla på Grönwall osv. Blir nog en tidig kväll för mig (läs typ 24) för att jag ska vara någorlunda pigg på torsdag så jag kan plugga det sista och va pigg inför fredag! 
 
Åh dessa underbara webbcam-bilder ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

When the sun shines, I'm happy

Gårdagens promenad + cykling resulterade i ca 20 km, helt okej om du frågar mig! ;D Härligt väder och mina bleka ben fick visa sig för första gången (eller okej, andra) för i år! Avrundade med en glass på stan innan jag trampade hemåt, åt mat och fixade mig lite snabbt innan jag hoppade på bussen för att ha filmkväll! Såg 2 skräckisar som inte alls var läskiga, den ena var bara helsjuk, haha. 
 
Idag har jag suttit inne hela dagen. Vet, astråkigt när det är över 20 grader inne! Men har pluggat i stort sett hela dagen så jag kan va någorlunda ledig på onsdag! Dock lär jag läsa igenom det sista för opponeringen imorgon innan jag ska sova.. 
Ska slå på min tredje film för ikväll alldeles strax innan jag ska sova! Hehe
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helg! :D

Okej, inte för att jag har varit i skolan så mycket (enbart i tisdags) men det är ändå något speciellt med helger! 
I torsdags spelade vi som sagt fotboll. Tänkte spela här men vi blev tillsagda att vi inte fick vara på planen fören 1 maj (ooops!) så vi fick spela vid uni istället. Lite mer ojämn plan men det gick bra det också. Blev väl ca 7 st, körde lite olika övningar osv innan vi spelade match. 2 timmar höll vi igång, var helt slut då vi sprang typ hela tiden! 
 
Igår var det gälä svårt att få folk att hitta på något, eller snarare komma överens om något. Vissa ville dra ut medan andra ville spela boll eller grilla. Det slutade med att jag och två till grillade och kollade på HP medan andra ballade ur, tråkmånsar! :P Gick ju iaf bättre att grilla igår, hehe. 
 
I eftermiddag ska jag cykla till stan och möta upp en kompis för långpromenad och utforska staden! Sen får vi se om vi kör filmmys på kvällen eller vad vi gör. Så jag ska försöka plugga i några timmar nu! :) 
 
vill verkligen utomlands mer än något annat just nu!! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fotboll och annat skoj

har levt på planen denna vecka, hehe. Blev lite fotboll i måndags också. Riktig träning alltså! Sköt från ena sidan, sprang och hämtade bollen, körde nån dribbling på vägen tillbaka och sköt igen osv.
I tisdags var jag på föreläsning sen slängde jag i mig mat och gick till planen igen för sol/plugg/fotboll. igår gick jag också dit men då spelade jag inget, satt bara på en filt och pluggade i min ensamhet ;) sen skulle vi grilla på kvällen. det gick ju sådär. Skulle först fixa ihop en grill, lyckades tillslut när vi listat ut vilken skruv som var vilken. Då skulle vi försöka få fart på den, mm. lätt när man inte får upp tändvätskan. lyckades tillslut men då ville den inte brinna, utan det slocknade hela tiden. Plingade på hoa grannen men han var tydligen inte heller kunnig så slutade med att en annan kille fick komma och hjälpa oss med sitt nödkit x) Vi skyller på grillen för när det sen var glöd och vi skulle grilla så blev maten svart på en gång... -.- det var helt enkelt inte meningen att vi skulle få nån mat! Haha. Men ah, börja vid 18.30 och åt mat vid typ 21.30, helt okej. Ni andra kanske hade gett upp och stekt korven, men det kom inte på frågan. Grillat ska det va!

Nu ska jag strax iväg till affären och hämta ut ett paket innan jag ska äta för att sen plugga med klasskompisar. Ikväll blir det fotboll igen! :D


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Back in Örebro

Blev spontant att jag åkte tillbaks igår istället för idag! Hann i alla fall träffa systrarna i lördags, fira pappa och äta gomat hos mormor och morfar innan jag åkte hit.
Hann inte mer än att kasta in maten i kylskåpet innan jag snörade på mig fotbollskorna och gick iväg och lirade lite! så kul, och måste säga att kraften i skotten ändå finns där trots x antal år av uppehåll!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Glad påsk!

Såhär på skärtorsdagskvällen tänkte jag önska er en trevlig påsk! 
I går tog jag en heldagsdejt på Kupolen med Elin. Mycket trevligt. Blir ju inte så ofta nu för tiden! Därefter hann jag knappt mer än hem innan jag följde med till moster för att fira kusinen.
Idag tog jag mig in till Kupolen igen för en fikadejt med kära barndomsvännen. Lika trevligt som alltid att få samtala lite! 
Nu ska jag kolla på lyxfällan och invänta Eclipse ;) Twilight-maraton faller mig helt i smaken såhär i påskdagarna! Imorgon lär jag ta tag i plugget lite igen! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Zumbaweekend!

Tidigt i lördags körde jag och mamma iväg till Tällberg för övernattning, Zumba, spa och god mat. Checkade in och hann inte mer än att byta om innan det var dags för första passet. Riktigt skoj! Därefter lunch och sen gick vi på en promenad och besökte affärerna innan vi gick till rummet och slappade lite innan det var dags för dagens andra zumbapass. Därefter tog vi oss ner till spaavdelningen för att bada och basta. riktigt härligt! Gick sen upp och fixade oss innan en 3-rätters middag väntades. Så gott! Blev inte färdiga fören efter 22 så det var bara att gå i sängs sen typ.
I söndags åt vi underbar hotellfrukost innan vi körde sista passet. därefter dusch innan vi checkade ut, åkte till insjön och shoppade, tog en tur till rusta och åkte sen hem! Riktigt trevlig helg 😀


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Spontanitet!

Efter skolan igår gick jag hem och packade väskan och städade lite snabbt innan jag beslutade mig för att hoppa på tåget hem. Skulle egentligen ha åkt idag eller imorgon, men äh, hade ändå inget för mig så. Dock ångrar jag mig lite smått nu, mamma har varit sjuk och nu kommer pappa hem och har feber. Håll alla tummar och tår för att jag slipper bli sjuk till helgen! Får inte, vill inte, kan inte!! Överväger om jag ska köra hem till brorsan och sova där istället. We'll see, we'll see. 
Hur som så stannar jag tills nästa helg (osäkert när exakt jag åker tillbaks!) då min kära grupp var snälla nog att låta mig slippa tisdagens träff och va med online istället, hihi. 
Så tjänade mycket pengar där, haha! 
 
såhär har det sett ut hela dagen..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ha!

Det där med att städa och baka blev ju knappast av. Nä, istället, efter att ha läst ett kapitel och ätit mat, så hoppade jag på cykeln för att dra och kolla på ytterligare 2 Harry Potter-filmer, haha. Nä, får ta tag i det där med städning och bak imorgon istället, då jag är helt ledig. 
Nu har jag nyss kommit hem från föreläsningen. Att gå upp kl 8 är alldeles för tidigt för mig, så ska bara få i mig lite mat i magen sen tänker jag faktiskt sova en timme eller två om jag ska orka träna och plugga! 
Sounds lika a plan, så vi ses i drömmarnas värld! 
Snart, snart, snart får jag kramas med min bebis! :D♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Helgen!

Fredags var kul! Körde lite förfest med kubb innan vi gick in och fortsatte där. Några började med nått konstigt spel där de ritade unibrowns eller en mexikansk mustasch på varandra med läppstift, medan andra la sig på golvet eller stoppade isbitar innanför byxorna?? haha, var underhållande att se! Sen drog vi ut och dansade och hade kul! 
 
Lördagen bestod av fet mat aka pizza och Harry Potter. Fick för oss att åka och köpa glass och sen hämta mina popcorn innan vi fortsatte med två filmer till. Helt okej lördag om ni frågar mig! :D 
 
Idag är desto tråkigare. Håller på att tvättar samtidigt som jag pluggar. Ska försöka ta tag i städning också och brödbak. Men en sak i taget ;) 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

A little party never killed nobody!

IIIH, härmed är jag med lägenhet! Att jag redan har börjat kollat på möbler? Oh ja! 
Dock har jag inte så mycket plats att röra mig på, men äh! Drömma kan man alltid ;) 
Har lyckas läsa 100 sidor idag också! Ändå är typ hälften av boken kvar att läsas? Helt sjukt.. 
Ikväll ska jag hur som helst ut och dansa! Så nu sitter jag här med nytvättat hår och morgonrock och står inför samma dilemma som alltid, what to wear?! :') Kör nog på att äta mat innan jag börjar bråka med det! 
 
Hehe, mojjigt! ;D 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Almost weekend!

Tycker veckan har gått väldigt fort, jag menar, det är redan fredag imorgon?! 
Var till skolan i måndags och i onsdags, sen har jag bara försökt att plugga. Cyklade ner för att kolla på min blivande lägenhet i måndags också (den är så ny att jag bara får se planritning = inte färdigbyggd än!!). 
Och igår tyckte jag att det var så tråkigt att sitta inne och läsa så efter ett träningspass så cyklade jag bort till Konsum och köpte glass innnan vi satte oss vid en barnpool som finns här i området och läste/snackade. Tycker inte om att vara instängd när det är fint väder! 
Idag cyklade jag till stan för att möta upp vår grupp för att utföra vårt experiment. Gick faktiskt helt okej, så tror vi kan dra några slutsatser utifrån detta! :) 
Har läst ca 100 sidor idag också, så jag förtjänar att dra ner för lite timebeer ikväll. Så ska strax fixa lite kvällsmat innan jag ska börja göra mig i ordning lite smått. Men först ska jag läsa åtminstone 5 sidor till! haha 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget