Paris

Det skrevs nyss att Paris Hilton har lanserat en ny skokollektion men nu går hon även i sin systers fotspår och lanserar en väskkollektion.
Kanske har hon tröttnat på livet som festprinsessa och bestämt sig för att satsa på en karriär?
Här är några väskor

      

Vad tycker ni om dom?

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i / länka inlägget

   

I'm so happy

Hej allihopa :D
Hoppas allt är bra med er i värmen (:
Nu har moster och kusinerna varit här och badat i poolen. haha! Meja är så himla söt, hon är precis som mig när jag var liten. Jag har även hunnit packa lite grann men än så länge bara kläder och väskan är snart full :O Jag hatar det här med packning!
Nu har jag pratat med mamma om Sthlm också och jag får förmodligen åka ner till Leeniz snart (:

Vad har ni för er en dag som denna?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jag är inte död, jag lovar!

Jag är bara väldigt inaktiv. Men jag har absolut ingen lust att sitta vid datorn eller vara inne över huvud taget när det är så fint väder ute. Så om ni undrar vad jag gör om dagarna så är jag ute och solar eller tränar! Ja idag har jag gjort både och. Och inte nog med det så såg jag min katt låg och sov i rabatten, hur underbart söt som helst. Bild kommer senare x)

ja imorgon lär jag vara väldigt inaktiv igen för då kommer moster och kusinerna på morgonen och sen ska jag väl sola, packa och träna. Jag åker iväg till farfar på fredag och stannar till söndag eller måndag. Ska bli underbart att få träffa han igen för jag träffar han högst 2 gånger per år, lite va?
Jag ska nog börja med packningen redan nu. Ni vet ju hur det brukar vara, man tar ALLTID med sig för mycket. Jag kommer antagligen packa för en hel vecka trots att jag bara ska vara borta i 2, högst 3 dagar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Det blir aldrig som man tänkt sig,

Antingen blir det bättre eller så blir det sämre :P
Jag vet inte hur det blir idag faktiskt. Amanda har inte hört av sig än och tiden rinner iväg så antagligen blir det ingenting av idag. Alltså kunde jag ha följt med pappa till farmor idag, men istället sitter jag nu här.
Molnen börjar komma och solen får allt mindre plats så man kanske ska passa på att gå ut medans den är framme? Ja jag gör nog det, inge vidare att sitta här heller just nu!
Så vi hörs senare,

Puss / J

Och Leeniz, du är gullig och saknad du med :D <3
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Today

Jag vet, dålig uppdaterning :P Men jag har solat för det mesta och gått med ett leende på läpparna hela dagen tack vara E.M.D och Leeniz, som jag förövrigt saknar så in i norden nu. Och för att inte tala om Maritza! Nej tjejer, snart ska vi ses igen!
Kom hem från träningen för ca. en timme sen. Jag kan säga att det var underbart att få träna igen eftersom jag under helgen inte har gjort något annat än att äta en massa skräp! :P
Och så har jag nyss ätit grillad fläskkotlett med hasselbackspotatis, underbart!!!
Har ni gjort nått skojj idag?

Glassen väntar, dax att kila!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

You know I'm back

I'm home again :D Det blev lite tidigare än vad jag hade tänkt men jag klagar inte, då hinner jag ju lägga in bilder och sånt idag (: (bilddagboken)
Hur har mig helg varit då? Jo den har varit S U P E R ! Jag längtar redan tillbaks till igår. Såg ni mig på tv föresten? Jag blev med, haha!
Dagen började ialla fall med shopping men jag var inte alls på humör för att shoppa. Jag ville bara till Grönan för att se killarna genrepa och träffa Leeniz. Det blev inte förens vid 16.00 tiden jag kom dit och då var det nästan fullt överallt men som tur var hade underbara Leeniz en plats åt mig (: Så där satt vi och vänta på att genrepet skulle börja. Sen när det var över blev det lite flum och sånt sen satte själva programmet igång. Självklart sprang man fram till scenen när grabbarna kom ut och körde Alone. Sen satt vi där och jag fick sjunga i micken på allsång som tv tittarna inte fick se :P
Efter själva programmet så var det signering framme vid scenen och desperat som jag var trängde jag mig fram och fick autograf av alla tre trots att Danny dissa mig första gången och gick åt andra hållet! Lyllo Annika som fick kram och puss på kinden av både Erik och Danis <3 hih!
Sen så var det dax att ta farväl av brudsen men jag hoppas vi ses snart igen för jag hade så grymt kul med er!
Åkte tillbaka till hotellet för att sova och idag åkte vi in till Barkarby outlet där jag hittade en träningsväska, ett linne och trosor.
Efter det åkte vi till Skoklostret. Jag gillar inte guidade turer speciellt mycket men jag gick väl med ändå. Det var ju gratis för mig ändå :P Det tog väl en timme eller så så efter det for vi hem och nu sitter jag här och skriver ett inlägg. Förvånandsvärt? Nej.
Tack för en underbar dag igår! Jag längtar redan tillbaka till er och superman (Erik, han gjorde faktiskt gesten, så söt. Eller ska jag kalla han Lillen Leeniz? haha) Danis och Matte <3


Bjuder på en bild från igår <3
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Stressigt

Nu är det mesta klart för morgondagen förutom själva packningen och mina naglar! Jag antar att jag kommer packa med mig en hel massa kläder fast jag bara ska vara borta 2 dagar!
Som ni kanske vet så sticker jag till kära huvudstaden imorgon och återkommer inte förens på måndag igen. Ska bli så skönt att få komma bort och bara njuta av shopping, sol, värme och som avslutning på lördagen, sommarkrysset. Så slå på fyran klockan åtta och spana in mig ;) Eller varför inte E.M.D?

Idag har jag haft mycket för mig. Solat, badat i poolen, handlat tills imorgon, badat Shelly m.m. Nu äntligen har jag tid att sätta mig ner och skriva ett inlägg!

Nu ska jag ner och göra tonfisksallad, MUMS!

See ya on monday

Love / Josefine
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Step up 2

Jag har precis kollat klart på Step up 2. Filmen var grymt bra, verkligen värd att se. Tycker ni om ettan så tycker ni om den här garanterat (:



Någon som har något mer filmtips så komentera gärna (: Eller de får ni såklart göra annars också!
Nu ska jag börja göra mig iordning för natten. Bli inte sura om jag inte uppdaterar förens imorgon kväll, jag har nämligen en massa som ska hinnas med imorgon, men lovar, ett inlägg kommer!

Puss på er alla och godnatt <3
K O M M E N T E R A (8)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdag

Nu har jag tid att slänga iväg ett kort litet inlägg. Jag har varit i Långsjön med Sandra och Alexander idag. Skönt (:
De va ett tag sen jag träffade henne nu!
Senare är det dax för träning men innan dess måste jag fixa en del saker tills på lördag. Jag hinner ju inte med hu mycket som helst imorgon! Jag vill ju ha tid att sola då också.
Hur har ni spenderat dagen?
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Härliga sommarkväll

Ännu en träning avklarad. Och Marcus har grillfest som jag inte får vara med på :'( Men jag fick ialla fall en kyckling haha!
Med mat i magen ska jag nog kolla på någon film fast det är kanonväder, kunde inte ha varit en bättre kväll!
Vad har ni gjort idag?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

En dag på stan

Slänger in en bild på Rachel Bilsons enkla men snygga shoppingoutfit innan jag förvinner igen.



Vad tycker ni om den?
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

I feel good

Kan man vara annat än glad idag? Solen lyser och det är sjukt varmt ute, jag har träning idag, det börjar närma sig lördag och jag har fått mat i magen. Ja jag är en sån där sak som blir riktigt sur om jag är hungrig :P
Ni kanske undrar varför jag sitter här och inte ute, och det undrar jag med. Skulle egentligen in och fylla på vattenflaskan!
Dagens låt blir verkligen Feel good med Ola eftersom jag just gör det (:

Solen väntar, dax att kila
Ciaociao
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Miley Cyrus

Som de flesta utav er kanske redan vet så har ju nakenbilder på Miley Cyrus (även känd som Hannah Montana) läckt ut. Och nu är det nästan säkert att Miley även ska göra en film med nakenscener. Frågan är bara om det verkligen är rätt roll för blott 15 åriga Miley.
Även Vecko revyn har börjat jämnföra henne med Britney och jag hoppas verkligen inte att hon börjar gå i samma fotspår som henne!



Tycker ni det är rätt?
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i / länka inlägget

   

Stolt (:

Jag känner mig duktig, riktigt duktig faktiskt. Jag har cyklat, tro det eller ej, ca 1,5 mil idag. Och det var inte änns jobbigt (: Självklart blev det ett dopp i poolen efteråt och det var riktigt svalkande!
Det var verkligen roligt att få en dag med pappa. Vi pratade verkligen om allt. Tro inte att vi inte brukar göra de, för det brukar vi. Men jag sa verkligen allt jag hade på hjärtat nästan. Om kompisar, skolan ja allt. Amanda vet när jag säger kompisar, right?
Nu ska jag bara vila och ta de lugnt ikväll. Snart är det dax för varma mackor, mums!
Hur har er dag varit?
K O M M E N T E R A (8)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Solsken till mig

Nu sitter jag vid datorn igen fast jag inte skulle de idag!
Jag ska ut i solen nu som steker på som bara den. Och sen efter maten så cyklar jag iväg och köper glass så jag återkommer nog inte förens ikväll om så är!
Solen och min  nya Frida tidning väntar där ute så nu ska jag kila, 
hoppas ni har lika bra väder som jag (:

Ciao
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Training

Nu har jag hunnit träna idag också! Ni vet den där känslan man får efter ett träningspass, den känslan man får som man känner att man kan trycka i sig en godisbit utan att det gör något, den känslan har jag nu. Och förutom de så mår jag så himla bra efteråt också! Tummen upp för träning (Y)
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova för imorgon ska jag ta mig upp någorlunda tidigt och sola och senare under dagen också cykla  iväg till romme för att äta glass med pappa (:  Håll med om att det blir extra gott när man har gjort sig förtjänt utav den!

Godnatt allesammans, sweet dreams (:

Och ett STOOORT grattis till Amanda som kom in på Falu fri trots reservplats, så glad för din skull <3
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Lee Stafford

Jag har blivit helt beroende av  Lee Staffords hårinpackning Hair growth treatment mask. Det sägs att håret ska växa fortare vilket jag tyvärr inte har sett något resultat på ännu, men det kan ju bero på att jag bara använt den i några veckor. Dock luktar den underbart och håret blir lent och glansigt efteråt.




Har ni någon favoritprodukt?
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

I'm back

Jag hinner kasta iväg ett till litet inlägg innan jag ska äta och så.
Jag var som sagt på Kupolen idag, och jag kan lova att jag verkligen var sugen på att köpa en hel massa saker men kom bara hem med två nagellack och en deo. Jag intalade mig själv att jag ska spara mina fjuttiga pengar tills helgen då jag far iväg till Stockholm för shopping och Sommarkrysset (: Ska bli underbart att få komma iväg i några dagar!
Men Amanda,hon shoppade på hon. det slutade med att hon kom ut därifrån med typ fem påsar medans jag en i den minsta storleken. 
Svarar på komentarer senare!

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Snabbis

Jag ska snart iväg till Kupolen en sväng och möta upp  Amanda. Eller snart, bussen går om en och en halv timme men ändå! Så nu ska jag fixa mig och försöka bestämma kläder. Ska jag ha leggins eller jeans? Hm, svårt de här! haha!
Senare är det träning så någon uppdatering kommer nog inte förens ikväll om så är.
Vad ska ni göra idag?

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Bloggdesign

Ni får ursäkta bloggen om ni tycker den är ful, men jag håller på att testa mig fram här!
Tyvärr hinner jag inte fixa klart min nu, utan får göra det senare!

Ciao
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sunday

Jag har haft sjukt mycket att göra nu tydligen. Jag har inte änns setat vid datan :O
Följde med mamma på någon marknad igår i Säter vilket visade sig vara en riktig besvikelse. Gick in och handlade på Ica och det blev 3 chipspåsar (!) bara för att ingen tycker om samma typ... Och som toppen på moset träffade jag Karin, vår gamla idrottslärare och tänkte "Nu drar hon väl ut mig på en löprunda på 3 mil när hon ser den här korgen" Vi hade nämligen det nyttigaste i botten och jag kan lova att hon BARA äter nyttigt nästan. haha!
Brorsan hade filmkväll här igår också så någon bra dator och tv kom man inte åt, därav dålig uppdaterning!

Nu ska jag snart ut och gå med min lilla Amanda (:
Hörs lite senare antar jag!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Lekt med Amanda

Nu har jag varit varit med Amanda hela dagen. Underbart :D
Vi har pratat, ätit bär, ätit glass, gått upp till Mora by och kollat på Mtv, The Hills är ju så bra! haha, jag blir helt såld på serier så jag funderar på att sluta kolla på dom serier som är nya. Ehm, undra hur det ska gå. Jag kanske missar något!
Anyway, ska snart ut och gå för att få bort min extrema träningsvärk som jag fick från igår. Jag lovar, det var verkligen ett jobbigt fotbollspass med mycket styrka och låren känns som två betongblock!
Nej nu ropar mamma, uppdaterar kanske senare!

Puss / J

Föresten, nu är bilden upplagd ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Uppdaterning

Nu har jag hunnit läsa ut min bok som jag köpte i måndags (!), slappat, tränat, pratat med Mändy och setat här!
Hon är äntligen hemma igen så imorgon ska jag vara med henne och Sandra, de ser jag fram emot :D
Nu ska jag kolla på nått på tv, för jag har setat här alldeles för mycket idag!

Puss / J

(Jag vet, jag vet, jag ska lägga upp en bild på koftan men jag orkar inte just nu x)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdag

Förlåt mig för dåligt uppdaterande men jag har faktiskt inte alls varit på blogghumör, och är fortfarande inte de :O Jag tror jag börjar bli sjuk, haha!
Jag har faktiskt varit ute i solen för det mesta och även tränat och varit in till borlänge igen. Har varit riktigt skönt och jag ska faktiskt ut i solen igen. Man måste ju passa på när den skiner, don't you think?
Lite senare ikväll är det dax för ännu ett träningspass, så vi får se om jag slänger väg ett till inlägg innan!
Hoppas ni alla har det bra

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Shopping och träning

Dagen började med att pappa kom in och väckte mig klockan 10.00, eller snarare Shelly väckte mig med en massa pussar i ansiktet. Kanske inte det trevligaste uppvaknandet men upp kom jag ialla fall.
Senare följde jag med pappa in till borlänge och han släppte av mig på kupolen, så där gick jag i två timmar bland alla kläder och smycken. Med mig hem fick jag en bok och en kofta. Bild kommer senare!

Senare ikväll är det dax för ett stycke fotbollspass ;) Ska bli skönt att få röra på sig lite efter uppehållet. Jag har faktiskt bestämt mig att jag ska ut och gå varje dag, vare sig jag vill eller inte, visst är jag duktig? Jag vill ju inte bli en soffpotatis. Även fast 4 träningspass i veckan borde räcka så känner jag att jag vill röra på mig mer, så varför inte?

Nej nu ska jag sluta skriva en massa skit, vill bara få ur mig lite. Jag har ju trots allt gått två timmar på stan utan att prata med någon :O

Puss / J



Kanske inte världens vackraste bild men x)
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i / länka inlägget