Lördagsfriande

Nu har vi firat gammelfarmor. Det var faktiskt kul :D Mycket god mat och trevligt att träffa alla!
Hade tipspromenad men det ska vi inte prata om hur det gick x)

Imorgon ska jag njuta av solen och senare så kommer släkten och firar Marcus. Han fyller ju nämligen 18 på måndag! Så snart har jag ännu en att tjata på om skjuts!
Känner mig riktigt tjock den här helgen, så det lär väl bli lite extra träning för min del! Man vill ju inte gå upp till beachen 2008.
Brudarna spelade match mot Hedemora idag också. Dom vann med 1-0 så det känns bra :D

Nu ska jag kolla klart på Sommarkrysset
Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag

Inte en ända riktig lektion idag, hur låter det? Ganska meningslöst att gå till skolan, men det är ju ändå skönt!
Nu ligger en härlig helg framför mig med mycket sol! Jag lovar att jag ska sova ut, jag är verkligen dötrött!
Imorgon bär det av till Skäve och gammelfarmor. Hon fyller nämligen 90 år, inte illa va? 90 år och helt frisk. Inte senil heller som tur är. Det är ju snäppet värre med gammelmormor om jag säger så x)

Nu sitter jag här och myser i bikini och skoltröjan som är sjukt skön! Legat ute i solen i 2 timmar nu. Sitter och tänker på att om en vecka så har jag sommarlov! Helt sjukt!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Elevshow!

Förlåt, förlåt, förlåt! Jag har inte uppdaterat men jag har haft såå mycket att göra! Match i måndags, elevshow resten av dagarna. Man pallar verkligen inte att sätta sig här då!
Elevshowen gick ialla fall super. jag och Sandra skötte om headseten och så, och visst det var lite häktigt ibland men det gick! Slapp skolan och det var bra softa dagar. Gjorde själva programmet som var klockrent ;) Sandra och jag är ett bra team!
Bäst på elevshowen var Talang 2008 ½, Lailas klassrum som vi tyvärr fick lov att ta bort, Bernts idrottslektion, Killbaletten var klockren och Karins löpskola. Linn var precis som Karin! Ni som inte såg det missade verkligen något!
Men nu är ialla fall pressen över, och det känns! Höll på att somna på alla lektioner idag. Luften släpps liksom ur en och allt blir så lätt, och trött blev man!
3 ynka riktiga skoldagar kvar, sen bär det av till stockholm. Okej det är lite längre dit men ändå!
Nu ska jag fortsätta ladda upp bilder på bilddagboken, sen ska jag ut i solen lite mer! 

Btw så har våra klasströjor kommit! Ursnygga ;)

image29

Det ska stå Bättre men snöret ligger ivägen för e:et x) Men det fattade ni nog själva
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Match

Idag var det den första seriematchen för min del, och det gick inget vidare. Spelade bara i ca 20 minuter och efter det hostade jag som en tok, hade kramp i vaderna och var anmält trött. Så jag är tydligen inte helt frisk. Men hur som helst så vann vi med 2-1!
Sen är det match imorgon också, phu! Jag ska följa med fast jag inte visste om jag orkade, men ja, som Johan sa så följer jag med bara så dom vet att vi har avbytare. sen kanske det bara blir så att jag får spela i 10 minuter, vem vet! Ska försöka få sluta tre imorgon så jag kommer hem tidigare för vi har samling fem!

Nu är det snart dax för mat, vad sägs om grillad kyckling med kroketter? MUMS!

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagen som gick... som aldrig kommer mer igen

Jahapp, ännu en dag försvinner lika fort som den kommer! Den här gången var det en fredag! Men det var verkligen en lyckad dag. En otroligt slapp skoldag med sänka skepp på matten, film på både no:n och tyskan, eget arbete på so.n, diskution på svenskan och snack på engelskan. Lät inte det skönt? :P

Ja sen var det ju som sagt Rix fm festival i Falun så jag och pappa åkte dit och kollade. Och det var verkligen tur att vi kom när vi kom, för ca fem minuter senare så var det smockat. men vi kom långt fram och man såg bra! Sen var det bara att vänta tills Erik & Janette (stavning) kom ut. Och sen skulle Ramsells spela i en halvtimme som vanligt, men till sist kom Anders Johansson ut, sen gick allt på räls. Allsång på Empty room och jag kan lova att skriket var högt när EMD kom ut! Dom körde All for love, Alone, Jennie let me love you.
Sen kastade dom ut t-shirtar, och jag tänkte inte en chans att jag får en. Som sagt, första gången - ingen lycka. Sen kom dom ut en gång till och ALLA sträckte upp händerna och jag tänkte nu har jag verkligen ingen chans. Men man ska aldrig säga aldrig för gissa vem som fånga en x) haha!
Riktigt kul var det!

Artister som var där:

Anders Johansson
Velvet
Bröderna Rongedal
Sanna Nilsen
EMD
Alcazar

image27
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helgstart med Rix fm festival

Jag slänger iväg ett snabbt inlägg innan jag ska göra mig iordning. Det är ju som sagt dax för Rix fm festival om två timmar. Kul, eller hur? Vad säger ni när jag säger EMD? <3
Ska komma någolunda långt fram så man får bra kort. Lite trist är det att dom signerar så tidigt. Man har ju ingen chans att hinna dit efter skolan. Så jag får väl nöja mig med musiken och fotona!
Skriver senare hur det var, ska som sagt ner och göra mig iordning nu!

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Min vecka som gått...

Det kanske är dax att skriva lite igen. Jag har inte haft så mycket tid just nu känner jag!
Hur var Tallin då? Jo de var grymt kul. Okej, båtturen kanske inte var den bästa men man sov ju den mesta tiden så. Gick i Tallin en hel dag, och det var grymt fint tyckte jag! Hittade en jacka där även fast kläderna var lite anorlunda mot här, vilket jag kan säga inte så värst snygga. Men tro det eller ej, dom hade Vero Moda där ;) Fast det hette inte de, men ialla fall. Det var där jag hittade jackan.
Sen när vi kom tillbaka till Sverige och Stockholm så var det tänkt att vi skulle gå där i 3 timmar. Men när vi hade kommit så långt som ca. 5 affärer så fick mamma ryggskott! Jag fick nästan utbrott, jag blev så sur. Jag hade sett fram emot den dagen. Så det blev inte mycket gående där. Hittade ialla fall ett linne.

I går då. Jo då var det dax för skolan igen, och jag hade konditionstest. Jag som inte har tränat på 1 månad! Snacka om att jag var nervös, och ont i knät fick jag mitt i alltihop också. Men jag klarade det ialla fall. Sen på kvällen så var det dax för fotbollsträning. Niklas blev verkligen glad att se mig igen. Men det gick sämre. Fick en hostattack i slutet och det ville inte sluta. Så vi får se hur mycket träna av det blir för mig imorgon. Trist men sant. Snart åker jag iväg till doktorn om det inte blir bättre!

Idag har jag bara varit i skolan och trökat! Men vi har bara 6 riktigt skoldagar kvar! 6!!! Känns helt sjukt. Skönt men sjukt...

Bilder från Tallin kommer senare, jag har inte lagt in dom på datan än!

Puss / J

  
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kryssningsdax

Nu är det snart dax att åka till Tallin. Den här tiden imorgon sitter jag på tåget på väg till Stockholm!
Och jag har inte packat en liten ynka sak! Det kanske är dax snart eller vad säger ni? Det är ju bara det att jag ALLTID tar med mig mer än vad jag behöver. Jag ska vara borta i 2 dagar, men jag kommer ta med mig minst 5 tröjor. Det är ju hopplöst! Får hoppas allt får plats, jag hittar förhoppningsvis någonting där. Och jag ska ju gå i Stockholm i 2-3 timmar på fredag också, så då hittar man förmodligen lite saker där också! :D
Så nu ska jag ner och packa, och mamma ska ringa till Anna-Lena. Jag har nämligen inte fått tillbaka lappen om ledighet än. Och jag lämnade den för en vecka sen? Så nu ska hon bara fråga henne om det är okej, om inte så åker jag ändå. Men varför skulle det inte vara? Nej nu sitter jag och skriver ner alla mina tankar.
Nu måste jag sluta innan det kommer fram något rikigt pinsamt x)

Ses om 3 dagar!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Simning i kylan

Ännu en dag. Vad kan man säga? Tiden rinner iväg. Nian är snart slut, och det är sommar!
Eller sommar kanske man inte ska säga just nu. Det ser så härligt ut ute, men egentligen är det bara 10 plus typ. Grymt kallt! Det är rätt fränt hur det kan växla så fort, från 25 grader till 10!

Hade för övrigt livräddningstest på idrotten, och jag fick MVG. Det kändes bra för jag måste ju hålla i mitt MVG som jag har där! Man vill ju inte sänka sitt betyg nu i nian precis. Jag och Sanna som var så nervösa så vi fick gå och kissa flera gånger nästan, men det lönar sig att vara nervös!

Snart bär det av till Tallin på kryssning också. På onsdag närmare bestämt, men jag kommer hem på fredag så jag missar ju bara ca. 2 dagar i skolan.
Vi får hoppas att jag hittar en hel del kläder där, för jag behöver verkligen nytt! Och saker till skolavslutningen också. Men hittar jag inte där så får jag och Sandra storshoppa på kupolen i helgen kanske. Jag mår alltid mycket bättre av att shoppa, och träna!

Nu skulle jag verkligen behöva träna på slöjdprovet jag har imorgon. Tyganalys :S Lika bra att sätta igång!
Undra hur det går med Amandas blonderning också, nyfiken! :D

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommar, sommar och sol

Det är sommarvärme, jag lovar. Helt klart den varmaste dagen i år! Ca. 25 grader, om inte mer! Så vad gör jag här inne? Jag skulle bara kasta iväg ett litet inlägg först, jag har ju blivit så dålig på att uppdatera.

Nu ska jag ialla fall ut och sola och plugga. Har prov på måndag och tisdag så det är väl bäst att sätta igång!

image23
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

:D

Väldigt soft dag idag. Var på nå våldinformation på morgonen till halv tio, sen fick vi sluta. Det skulle igentligen hålla på fram till 12.00 och sen så skulle lektionerna starta efter lunch men det var tydligen en vattenskada i skolan så vi kund einte få någon lunch. Så då fick vi sluta :D Då tog vi bussen in till borlänge och åt på Thai <3 GOOOTT!

Snart ska jag iväg och klippa mig. Det blir nog inga stora förändringar, bara klippa topparna. Det är ju så skönt att bara bli ompysslad och få bort det slitna! Jag är inte en sån som vågar på stora saker inte!

Nu har Trisse kommit hem igen :D Han har varit borta i 2 dagar, och jag trodde han var död, fast jag vet att han brukar göra så på somrarna, det är ju normalt för katter! Men jag kan inte intala mig det. Så nu ligger han i soffan och softar. Och jag ska ut i solen nu!

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

soool

Aah, solar för fullt. Det har äntligen blivit fint väder igen! Hoppas bara att det håller i sig (:
Det är så sköönt! Det är ju så typiskt att när man är ledig så ska det regna och så, men idag vågade solen sig fram ialla fall! Det tackar vi för (:

Jaha, imorgon är det dax för skola igen. men jag har elevshowsträning hela dagen så slipper lektioner :D Fast visst ja, jag har muntligt i matte imorgon :S Wish me luck. Jag har egetligen inte så stora problem med matte, men bara tanken av att sitta i en grupp och försöka lösa uppgifter som desutom är nationellt prov känns faktiskt hemskt. Jag vet att det inte är farligt, men jag hatar verkligen sånt här! Fick ialla fall reda på att det var diagram och så, så jag hoppas att det går bra!

Nu ska jag ut i solen igen, men kände att det var på tiden att jag skrev lite!

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget