City!!

Kvällen har bestått av shopping. Eller okej, mest springande fram och tillbaka och räkna kvitton för att få ihop till en goodiebag, och norpa åt oss alla gratissaker som fanns, inklusive massa godis! haha. Åkte ful röd dubbeldäckare ála London till buss, gratis såklart. De första 100 fick en goodiebag innehållande erbjudanden och tygpåse. Därefter fixade vi en till mini goodiebag innehållande choklad (redan slut, hoppsan!) och sen sprang vi runt i alla möjliga affärer och handlade för 500 kr och lyckades få ihop en stor påse trevligheter, jag är nöjd! Det var vårt mål, haha. Dock blev jag inte klar med julklapparna som jag hade hoppats, men ska fixa det snarast. Vet ju ändå vad jag ska köpa ;) Såg Josefin Craford eller vad hon heter. Framåt 20 hoppade vi på bussen hem igen, gick in på Kåren och pratade en snabbis med lite folk innan vi drog hem. Värd kväll! ;D 
 
Och nu sitter jag är, efter midnatt, och pluggar. Jag är inte trött, och istället för att slötitta på något gammalt avsnitt av en serie jag redan sett, så varför inte göra något nyttigt? Effektiv jag är! Känner mig duktig. Ska återgå till att läsa några sidor till innan jag faktiskt får lov att försöka sova. Sömn är ju trots allt bland det viktigaste som finns har jag hört ;) 
 
HAHA, älskar att jag har cykeln inomhus, men just precis där jag bor så finns det bara ett cykelställ, och den har grannen norpat åt sig. Så istället för att riskera att den blir stulen då jag inte har något att låsa fast den i så får den stå inomhus. Måste dock försöka leta på mitt cykelförråd, borde ju vara där min ena tvättstuga ligger.. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Bored!

Har inte kul alls just nu. Har pluggat av och till hela dagen igår och idag. idag satte jag iaf igång med lite träning igen, känner redan av värk i magen! ;D imorgon ska jag testa zumba och ben & rygg passet :) har inte varit ut på två dagar heller. För kallt för att jag ska gå ut frivilligt, och vågar mig inte på att promenera i skogen själv när det är mörkt (oftast då jag får tråkigt). Men imorgon ska jag ta mig ner till skolan iaf! ;D Ska fortsätta glo på TV en sväng innan jag avslutar denna dag.


hade inte varit helt fel att befinna sig på något varmt ställe nu! :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Födelsedagsfest

Igår blev riktigt lyckat. Kom lite sent till festen då vi cyklade ,och fick lov att försöka pumpa i luft i cykeln utan framgång ;P Kom dit till ett riktigt tjejgäng, flera av hennes kompisar från hemma var där. Trevligt folk :) Körde lite kortspel, tittade på bilder från nollningen, pratade och hade det trevligt innan vi skulle dra ut. Bara vi som cyklade, de andra tog bussen. Var ute och dansade lite men det var så lite folk så efter nån timme så drog vi hemåt. 
Puss på födelsedagsbarnet! ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Myskväll

Igår hade jag en riktig mysig dag. Började med lite plugg och städning (inte lika mysigt) sen åkte jag hem till en kompis och spelade tvspel, haha. Underbart! Därefter tog vi en promenad innan vi och en till kompis gick till en pizzeria i närheten där jag bor och mötte upp ytterligare en kompis. Köpte med oss mat och slog oss sedan ner på mitt golv (har inte så mycket sittplatser om jag säger så, höhö) och körde riktig studentstyle. Åt mat och hade det trevligt innan vi tog fram Monopol och spelade det. Som vanligt är jag inte bra på det, och lång tid tog det. Men när vi spelat klart så satt vi bara och pratade innan de gick hemåt framåt midnatt. Supermysigt! 
 
Idag ska jag iväg på födelsedagsfest! Kan nog bli kul. Mindre kul att vi väljer att cykla dit, har en känsla av att det kommer bli kallt inatt! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hunger games night!

Igår kväll var vi på Hunger games night i stan. Helt underbart! ;D Gick verkligen all in och kladdade ner oss med färg på både händer och kinder, folk måste ha trott att vi var världens hardcore fans x) Men det är ju vid såna här tillfällen man borde göra något sådant! Var i alla fall hur kul som helst. Fick gratis popcorn, läsk, en bok och en nyckelring. Satt och mös (hej dalmål) med mjukisbyxor och filt! :D Vid 21 började de visa första filmen, sen blev det lite paus och då knäppte vi kort till en instagramtävling (som vi vann såg vi idag, hur grymt?! ;D Så gratis biobiljetter sitter fint :D) och vid midnatt var det världspremiär för andra filmen. Den var brutalt bra! Så mycket bättre än ettan. Var helt inne i den. Jag som var trött mot slutet av första filmen kände knappt av det i tvåan! Strax före 02.30 var det slut och vi åkte hem. Massa roliga kommentarer på det så blev det en lyckad kväll! :D Myyys!
 
"May the odds be ever in your favor!"
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sen sist..

Hallå i stugan! 
 
Här var det dött! Varit i skolan tisdag och onsdag. Sen har jag suttit hemma och läst flera hundra sidor torsdag och fredag för att komma ikapp och även ligge före (nu ligger jag 1,5 vecka före, såå skönt!) I fredags gick vi på 1,5 timmes promenad och på kvällen drog vi ut och dansade och hade allmänt trevligt. Igår hade vi en slödag och la intresseanmälan på boende och bara satt och snackade. Och strax ska jag iväg till Marieberg för shopping. Kommande vecka är i princip fullspäckad. Love it! 
Nu lär jag strax sticka iväg! En liten update iaf :D
 
*brist på bilder*
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Back to reality

Nu sitter jag i min kära lilla lägenhet igen, trött och hungrig och inte alls lust att gå på föreläsning. 
Har haft en supermysig helg hemma och hunnit med nästan allt jag ville göra. Gå på IKEA, träffa släkten och de flesta vännerna, ha mys med familjen och kramas med Trisse. Hann även med ett besök till vc ;) 
Nu ska jag fräscha till mig lite innan jag drar ner till skolan. Peace!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Home is where your heart is

Efter en härlig nollereunion igår med trevligheter och dans är jag nu hemma i kära Dalarna igen. Stack hem relativt tidigt igår så var i säng till 2, och strax efter 11 brummade vi hemåt med donken som färdkost. Hade party i bilen ;D Kul när vi stannar på en busshållsplats för att bytas av och en gubbe tutar och vevar med armen och flinar när han kör förbi. Han måste ha sett oss parta! haha. Kom hem till gomat och en farmor som sällskap. Och gissa om jag har kramat sönder Trisse ♥
Imorgon ska jag utforska IKEA och fira morfar :D Myspys helg! Sjukt att jag inte varit här på två månader... 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

The Moonshine Jungle Tour, Globen 3 November 2013

Tog bussen ner, checkade in på hotellet (skönaste sängarna!), drog och åt god middag och hoppade sedan på tunnelbanan till Globen. Riktigt bra platser, med fotstöd och allt ;D Både jag och Elin hade glömt öronproppar så man fick göra det bästa av situationen och ta sina hörlurar istället x) Vid 19.30 kom förbandet ut (redan glömt vad han hette..) Inte direkt min musiksmak, men han kunde sjunga. Efter ca en timme gick han av och inte långt efter så kom the one and only Bruno Mars upp och underhöll oss i ca 1,5 timme. No words. Helt underbart bra. Inte en falsk ton (tror aldrig jag har hört honom sjunga falsk, tonsäker eller vad?!) och han bjöd på både nya och gamla godingar blandat med konfetti och eld. Känslan när han sjöng Grenade och If I was your man ♥ Och rätt som det är så sjunger han "Jag älskar er!" Huuuur söt? Klockrent uttal också må jag säga. Nä, jag är bara mer förälskad i denna man efter detta! Ska sluta svamla och slänga upp lite bilder istället! 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

sdhkjhfaks

Ungefär så bra var konserten i söndags!! Åh, älskar den mannen! :D Är helt överlycklig att jag fått se honom live! Kommer blogga mer om det senare. Känner inte att jag har tid för det just nu, kämpar med hemtentan för fullt. 
 
I lördags var jag ju på fest också. Utklädnad igen! Senare på kvällen beslutade vi oss för att dra ut och dansa, men eftersom alla de bra ställerna antingen hade 20- eller 25-årsgräns så fanns det inte så många alternativ kvar. Så nog för att stället vi drog till var ganska dött och spelar sämsta musiken, men vi hade kul ändå. Drog till donken efter det för att sen dela på en taxi hem. Roligaste var ju när chauffören visste vilken adress vi skulle till utan att vi hade sagt det, och en frågade varför. Som svar fick vi "jag har skjutsat hem dig fyra ggr nu", haha x)
 
Nä, nu ska jag fortsätta med tentan! Hörs! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Spookytime!

Denna helg är verkligen fullspäckad (borde egentligen inte ens ha tid att skriva det här!)
Igår fixade vi en pumpa som jag är sååå stolt över. Första gången och allt, den blev skiiitbra! :D Sen pimpade vi lägenheten med massa spindelnät osv. ;) Vid 22 hoppade vi på bussen till stan för att gå på spökvandring på slottet. Var riktigt intressant, och vid ett tillfälle blev jag så överraskad att jag skrek rakt ut (att jag var den enda som skrek behöver vi ju inte tala om, haha). Den andra gången de gjorde nått läskigt höll jag iaf munnen stängd, men rädd blev jag, haha. 
 
Nu har jag nyss varit på stan en sväng, och nu ska jag börja packa väskan till morgondagen, och sen sticka iväg för halloweenfeeezzt :D Kommer bli så kul tror jag! :D Och imorgon hoppar jag på bussen till Stockholm för att se my man! :D Kommer bli såå grymt tror jag! Mys och sova på hotell och allt :D Sen är det bara att komma hem och sätta igång med hemtentan.. Fullt upp som sagt, men oj vad kul det ska bli! 
 
Nu har jag inte tid att skriva mer. Vi hörs! 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget