I Dalarna!

Då var jag hemma i Dalarna igen. Försökte plugga men min käre lilla kisse envisas med att trycka sig emellan boken och mitt bröst, så mja, boken gav med sig. Därför tänkte jag glo på Vampire diaries en stund så Trisse inte blir så sur på mig, har inte hjärtat att slänga iväg honom :')
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Yo! 
 
Sitter här och försöker plugga medan jag varvar med turer till tvättstugan. Måste tvätta så jag har kläder tills jag åker hem ikväll. Ja, hem till Dalarna. Jag har nämligen två hem, vilket gör många i min närhet förvirrade ;) 
Innan vi åker iväg ikväll ska jag ha hunnit packa, träna och våldgästa en förfest i någon timme. Tror det kan bli kul ja! 
Igår kom en kompis hit och vi gick ut på en långpromenad, ca 6 km, innan vi stack ner till kåren för timebeer (ah, det har börjat med tisdagshäng nu också). Jay Smith spelade (visste inte ens att han höll på längre??) och vi blev en hel del folk så det var trevligt! 
 
Har förövrigt blivit beroende av Vampire Diaries. Tänkte jag skulle hålla mig till sommaren innan jag började kolla, men det sket sig, så mja. Varierar plugg med 1000 avsnitt av serien! ;)
Nu är det dags att ta mig till tvättstugan igen!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemmafest!

Igår cyklade vi hem till några grabbar och hade det trevligt. Bakade först kladdkaketårta som blev brutalt ful men överdrivet god! De erkände faktiskt att vi var bättre på att baka dem än vad dem var (som om inte det var väntat, haha). Körde beerpong och vann mot dem, kändes helt okej! Sen kom det ännu fler folk, och huset var i princip fullt. Körde beerpong ytterligare en gång och vann igen, så grymma! :D 
Framåt 23-23.30 drog typ alla vidare till stan men vi var inte alls pepp på att dra ut, utan ville bara till Max. Så vi gick dit, handlade mat och gick tillbaka och åt och snackade innan vi cyklade hem framåt 01.30-tiden och satte på Mello och kollade på det innan jag cyklade hem och sov. 
Vaknade 10.30 (varför??!) och framåt 13 cyklade vi ner till Kåren för att kolla på hockeyfinalen tillsammans med andra människor. Det gick ju som det gick men det var trevligt iaf! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Trevliga saker (mestadels)

Har inte gjort så mycket mer än pluggat denna vecka (okej, de senaste 2 dagarna har jag knappt pluggat alls). Igår fyllde jag faktiskt år. och jag lyckades hålla mig från att öppna mina paket (stolt!). Så efter en sväng hos vc och affären så gick jag hem och öppnade dem med spänning. Fina saker! :D Sen kollade jag bara på film. Idag gjorde jag tentan, blev klar på en halvtimme men fick inte gå fören det hade gått en timme. Tror det gick bra. Kom hem, kollade sista perioden av hockeyn samtidigt som jag rättade tentan innan jag fick sms av en kompis som sa att hon ville att jag skulle komma då hon ville prata. Gick iväg på en gång och möttes av ett grattis! Överraskad! Kladdkaka och fina paket fick jag :D Helt okej fredagskväll!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

suck!

Att leva i tentabubblan suger rent ut sagt. Så fruktansvärt tråkigt att bara sitta och nöta. Idag har jag dessutom haft fruktansvärt dålig koncentrationsförmåga.. istället har jag kollat på film, kanske inte det optimala valet när tentan närmar sig. Men ska nöta igenom de sista sidorna idag innan jag sätter på ett träningspass tänkte jag. Alldeles för länge sen sist! Fredagen kan inte komma snabbt nog!
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Senaste veckan!

Har pluggat i stort sett varje dag. I tisdags hade jag å min vapendragare pluggdag tillsammans med fruksallad osv. I torsdags drog vi ner till kåren och chillade i några timmar. Blev lite drama och awkward stunder så kände att vi skulle ha gått hem en timme tidigare x)
I fredags drog vi till stan och köpte mat bla innan vi åkte hem till S och fixade oss och åt innan vi hoppade på bussen till några grabbar som bjöd på kladdis. Hängde där i några timmar innan vi gick till förfesten där det var smockat med folk så vi knappt fick plats, innan vi drog till kåren och träffade på massa trevligt folk. Satt och snackade, dansade, fick ett bett i höften av en brasilianare osv. Jag och några till fick sedan lust att dra till Max kl 2 på natten så det gjorde vi, satt och snackade till klockan närmade sig 4, kramades hejdå med pojkarna, gick en km till till stan och sov hos en kompis då det var närmare hem till henne än till mig och somnade framåt 5-5.30. 
Vaknade upp typ 9.30, gick hem de 5 km, hoppade snabbt in i duschen, såg slutet av längdskidorna innan mamma och pappa kom och vi åkte till stan och åt grekiskt innan vi hade en chillkväll här hemma. De sov kvar och åkte efter skidorna idag. Så nu sitter jag och pluggar! Fick två paket som ligger under bordet och lockar. Fingrarna kliar men får stå ut i 4 dagar till! ;) 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

När man vill skriva men inte kan...

Jag har min blogg för att kunna ventliera mig, som en dagbok där jag kan kolla tillbaka på händelser i mitt liv. Men jag skriver knappt hälften av vad jag känner och är med om. Just nu är det en sån dag, då jag vill skriva av mig, men inte riktigt vet vad jag ska skriva. Helgen blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig, och kroppen har även den sagt ifrån. Känner mig smått orkelös, men försöker plugga på och tänka på annat. Ligger fortfarande i sängen med pyjamas på och har kollat på tv/serier hela dagen. 
Ska försöka ta min mammas kära råd och inte ta på mig för mycket, vilket jag har en tendens att göra. Leva livet och hitta på roliga saker. Börjar med att baka bröd, innan jag slår mig ner och börjar nöta in föreläsningar. 
Helgen lämnar jag osagd, lika bra! Är tacksam för alla fina vänner jag lärt känna här nere! :)
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sånt som förgyller vardagen! :)

Drog iväg spontant ut och åt på restaurang i onsdag med två vänner. Riktigt trevligt och gott. Blev kvar där i 4 timmar innan vi tog bussen hem igen. 
I går drog jag ner på Timebeer igen då en kompis ville ha någon att gå med. Lyckades få med mig två till också så det var trevligt. Satt och pratade en massa innan vi drog hem framåt 22.30. 
 
Om en timme ska jag dra över till en vän tillsammans med typ 12 andra. 8 sittplatser och 12 pers, först till kvarn! Tur att jag bara bor några hus bort, haha. Drar ner till kåren sen så ska fixa mig nu! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Bad update

Har varit en ganska jobbig helg psykiskt. Framförallt för mina fina vänner. Men jag är glad att vi har varandra! 
I lördags drog vi iväg till Marieberg för att tänka på annat, och sen hade vi tacomys och kom spontant på att vi kunde träna till beerpong. Så jag körde hem till mig och hämtade bollarna och åkte sen tillbaks, lyckades fastna i snön när jag skulle parkera så vi höll på att dö av skratt och fick hjälp av en random snubbe att putta bilen x) 
Tränade massor, tittade på mello och tränade lite till. Klarade det på en minut tillslut, woop woop! :D Fick för oss att gå ut och faceplanta i snön och sedan göra en film, bästa ever! Sen åt vi pommes och bara snackade och jag kom inte hem fören 05.30, helt normalt sådär. 
 
Sen har jag haft lite fler myskvällar sen sist, och varit i skolan och pluggat en hel del. Är "ledig" fram till måndag nu iaf, så imorgon ska jag sova ut massor! 
Ungefär såhär känner jag mig.. Helt slut mentalt! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget