I hate goodbyes..

Den senaste månaden har jag fått tagit allt för många farväl av personer och platser jag inte velat lämna. Och lagom till man kommer hem igen så är det dags att ta ytterligare några farväl. Nu låter det som om jag inte kommer att få träffa dessa personer igen, det kommer jag ju, men inte lika ofta som förr. Men nu är det dags för ett nytt kapitel i mitt liv, och där är boende i Dalarna inte inräknat. Jag hoppas med hela min själ att det här blir super och att allt känns rätt! Som sagt, jag hatar att ta farväl, men det leder förhoppningsvis till många nya bekantskaper :) Och även om ångesten smyger sig på (den har förresten inte försvunnit helt sen i söndags) så blir det nog bra bara jag kommer dit och får annat att tänka på!
 
Mitt hår har blivit superblekt sen Rhodos. Tur att jag hade hjärnan med mig och inte färgade det innan vi åkte ;)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

The best trip EVER! Rhodos 11-25 august 2013

Söndag-fredag såg ut i princip såhär. Solstolen, kvälls-/morgonpromenader, shopping, dricka cider och/eller drinkar i poolbaren/mainbaren/rummet, kolla på minidisco och kvällsshower och kolla på film. Riktiga lata dagar. Tackade nej till alla erbjudanden om att vara med på aquagym, zumba, pilates, dart, party mm, mm. Blev överlyckliga när vi såg att vi hade utsikt mot poolerna när vi kom dit på natten, för att sedan se att vi även hade utsikt till havet när vi vaknade på morgonen. Försökte gå och lägga oss 23 på måndagen men insåg att det skulle vara ett hopplöst fall då musik poppades fram till 00.30 varje dag i poolbaren, hörde lite för mycket action från de ovanför oss andra natten, gick upp 06.10 varje dag för att lägga ut handdukar vid poolen för att sedan gå och sova igen (så såg det ut hela tiden). En helt vanlig, lugn semester.
 
Lördagen åkte vi på bla. marknadstur. Elin var ju pigg! Haha, okej vi båda var slitna. Började med ullvisning som var riktigt intressant. Därefter skulle vi på vinprovning men eftersom det var helgdag där på torsdagen så hade fabriken tagit långledigt, och därför fick vi åka till ett bimuseum istället. Vi klagade inte direkt x) Sen åkte vi till en marknad och vi besökte även en riktigt fin och stor kyrkogård!
 
Lördag kväll och söndagen såg ut såhär. Vi valde att ligga vid aktivitetspoolen denna gång och fattade inte varför vi inte gjorde det tidigare? Var även med på aquagym och myste med Rio, haha. "HERE, NOT HERE!!" haha x) Som vanligt var det minidisco och kvällsshow, det var det varje kväll, standard ;) Spelade Bingo och Rio blev glad när vi sa att vi skulle med till Faliraki :)
 
Måndag kväll stack vi till Rhodos stad och gamla stan. Även fast man inte såg så mycket innanför murarna då det var dålig belysning så var det ändå riktigt mysigt! Gick lite vid shoppinggatan inne i gamla stan också innan vi hoppade på bussen hem.
 
Mådde lite sisådär på måndagen/tisdagen med magont och illamående, så när jag berättade det för Rio blev han orolig, men jag sa att jag skulle vara med på aquagymmet så kanske jag skulle må bättre sen och kunde följa med till Faliraki. Denna gång fick jag mysa lite med Rio, haha. Hur som helst så kom han och gav oss biljetter till Faliraki utan att vi hade någon talan, betala kunde vi göra sen. Så okej, whatever! Och tur var väl det att vi stack. Värmde upp med karaoke vid poolbaren först. Såklart fick vi lov att köra ABBA ;D Efter midnatt hoppade vi på bussen till Faliraki "Oh Falirakiraki oh Faliraki ohoh!!" Var först på ett ställe i 45 minuter där Chagalaga tog över djbåset, sen gick vi till Liquid club och dansade tills klockan var 03.30 och det var dags att ta bussen hem igen.
 
Onsdagen och torsdagen blev lugna. Lite shopping, stek vid poolen, öl vid poolbaren, cider på rummet, Elins nattlinne blev fint vikt på sängen osv.
 
På fredagen var det dags för en tur till Lindos. VILKEN UTSIKT! Så otroligt fint. Går inte att fånga det på bild. Men hjälp vad varmt det var (fast enligt guiden så var det inte så varmt som det brukar, några grader kallare och blåste gjorde det tydligen. Blåsten kan jag skratta åt. Möjligen en liten lätt bris om man jämför med där vi bodde, haha). Efter att vi gått klart var vi värda en glass. Hittade blåbärscider också som jag aldrig sett förr som vi fick lov att köpa med oss.
 
Kom hem och la oss vid poolen och gick på stranden en stund. Träffade på Rio som ville att vi skulle köpa en tröja "But it doesn't say I love Rio.." Gifta oss skulle vi också göra. Frågade om vi skulle med ut på kvällen och varför inte? Så efter kvällsshowen satte vi oss vid poolbaren, sen gick vi vidare till klubben bredvid hotellet, fick gratis shots, dansade och hade kul. När en sliskig kille kom fram och körde sämsta raggningsrepliken och skulle ha kort på mig fick vi nog och gick till hotellet där jag fick för mig att vi skulle gå upp på scenen sådär 2 på natten. "Vart ska du nu då?! Får se! Vad är det för nått?? Nä det är sprit!" HAHA xD Lite väl mörkt var det där så när jag skulle gå ner från scenen så missade jag trappan och ramlade rätt ner. Blåmärket jag fick blir bara värre och värre för varje dag x)
 
Lördagen var ju lätt bästa dagen! Började med Crazy dart game även fast jag sa att jag inte orkade, fast det funkade tydligen inte "You just need to sit there!" Så jaja, fattade inte varför det hette Crazy fören han kom med platsmuggar och Ouzo. Shotdrickande sådär 11 på förmiddagen."One two three" "YAMAS" "Hipp" "Oraoraora!" "One clap, two clap, don't clap!" Tappade räkningen där på hur många man fick lov att dricka. Fast Rio fick ju också lov att dricka ibland ;P "Ouzo or striptease?" Efter spelet gick vi som ett led till poolen och där fick vi leka "Cola, Fanta, Sprite" plus Ouzo och Sex on the beach. "Ouzo, Ouzo, Ouzo" "Sex on the beach" *dask på Elins rumpa* haha x) Sen ville vi knäppa kort med Rio och Chagalaga. Vi sa att vi skulle steka på hela dagen men det sket sig. Vi satte oss ner och snackade med dem i över en timme innan vi skulle gå och äta. Köpte äntligen en tröja också.
 
På kvällen var det dags för Whiteparty. Fast först lite kvällsshow och Tombola som de tvingade oss att vara med på. "Give me your phone!" ;P Hämtade våra linnen också. Sen satte vi oss vid poolbaren och drack lite drinkar, Rio kom och joinade och vi upptäckte att vi kunde få andra drinkar än de som stod uppskrivna efter att ha smuttat på Rios drink och frågat om vi också kunde få en rom och cola. Sen sjöng vi "Ja må han leva" i micken för en som fyllde år medan Chagalaga spelade på min näsa, och efter midnatt gick vi till klubben igen. Träffade värsta svennegänget och några Holländare. Dansade och hade det kul, även med en gammal engelsman. Hade världens diskussion om hästkorv och Dalarna "Hajhajhaj, mitt namn är Tony Rickardsson" och drog hemåt vid 4 efter att ha pussat hejdå med Rio. Lite överdrivet kul dag/kväll/natt!
 
Efter ca 3 timmars sömn var det dags att packa ner allt i väskan och åka hem. Slog oss ner vid poolbaren och snackade lite med Rio innan vi kramades hejdå och vi hoppade på bussen då tårarna kom. Och när flyget lyfte sprutade tårarna för oss båda. Extrem ångest! Summa summarum: Helt underbara två veckor! We'll be back for sure! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

I'm back...

Ni kan inte ens ana hur bra vi har haft det! Älskar allt som har med Rhodos och Sunshine vacation club att göra. Gråter av bara tanken på det. Alla härliga människor, animationteamet och alla aktiviteter de anordnar, omgivningen, värmen, ALLT! Har nog aldrig haft en sån här bra semester. Och oj vad vi har skrattat. Galna kvällar/nätter osvosv. Kommer lägga upp en bildbomb här framöver med lite ord om vad vi gjort! Just nu har jag så mycket annat att ta igen. Känner bara panik och ångest på allt!! Grät på bussen från hotellet, på flygplanet och när flyget lyfte igen härifrån för att åka till Rhodos igen och kommer garanterat gråta när jag ska sova. Kalla mig töntig men när man vet va man lämnar bakom sig så är det inte så kul. Paradiset!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

SEMESTER!!!

Bilden säger allt. Byebye Sweden, hello Rhodos! :D
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

One day left!

Imorgon har jag avklarat min sista jobbdag för denna sommar. Juli/början av augusti har varit riktigt hektisk så det ska bli skönt med två veckors semester! :D Har inte gjort nå roligt direkt den senaste tiden. Var i väg till några bekanta åt systrarna i tisdags. Grillade i åskvädret och hade det trevligt. Var iväg till skogen idag med mamma. Och hundvakt är vi också. På söndag lämnar jag landet. Har inte ens börjat packa? Har så mycket annat att tänka på! Lär ta tag i det imorgon när jag kommer hem. Orkar inte nu. Ska mysa ner mig i soffan och lägga mig relativt tidigt ikväll! :)
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

No work, all play. Eller??

Oh boy! Ni anar inte hur mycket jag njuter av att inte behöva göra någonting dessa två dagar! Har jobbat mer än heltid veckan som varit och det känns. Fick även lov att jobba ett dubbelpass på onsdagen. Följde med en tant till VC och tänkte "äh, det tar väl inte så lång tid, är väl hemma lagom till de ska äta kvällsmat". HAHAHA, sån tur hade inte jag heller. Var tvungen att åka till akuten och där var det en evig väntan. Kom hem 21..... Var lagom trött och slut då kan jag lova!
Var endast ledig torsdag och då drog jag in Till Rättvik med systrarna och deras familj och vänner. Valde ju såklart sämsta dagen att åka dit då det var CCW. Att krypköra i en halvtimme (om inte mer) för att komma till badet är inte det roligaste för foten min! haha. Hade det trevligt där. Åt mat, åkte trampbåt, vissa badade och hade det allmänt skönt. Hamnade mitt i cruisingen när vi skulle åka hem, kändes ju lite fel, haha.
 
Idag står storstädning på schemat. Var alldeles för länge sedan. Och tvätta så jag har någoting att ha med mig till Rhodos!
 
Saknar den galna helgen i Stockholm! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget