Happy new year!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!

Nyårsaftonen spenderar jag hemma hos Amanda och det ska bli sååå kul!
Vad ska ni göra idag?


Detta har jag att se fram emot 2009:

*Ska se Robin, Kevin och Alice
*Melodifestivalen
*Resan till Cypern
*Sommaren 2009 då jag har bestämmt att jag ska hitta på en hel massa kul!

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Sammanfattning av 2008 (om ni orkar läsa)

Nu är det snart bara en dag kvar utav 2008. Detta året som vi lovade skulle bli det bästa, och oavsett vad som hände skulle vi finnas där. Det blev ju som det blev. Under året som gått har jag mist en vän, som jag en gång i tiden kallade BÄSTA vän tack vare en pojkvän. Men tack vare detta kom jag istället ännu närmare Amanda, vilket jag är otroligt tacksam för. Denna lilla tös som jag kännt i ca. 12 år. Vi har haft våra upp och ner dagar där vissa kunnat ses som ett avbrott, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra.
Under året har jag även träffat nya vänner, både genom internet, skolan och kompisar. Jag minns så väl den 10 juli. Den dagen då Brolle var i Mellsta och jag träffade Maritza, Martina och Mariella. Denna dag visade sig vara vägen till en ny vänskap, och jag är så OTROLIGT tacksam för att jag fått lära känna er <3
Jag minns även den 26 juli, den dagen jag träffade Leeniz för första gången. Den dagen vi satt på Sommarkrysset och var förväntansfulla på att få se EMD. Där satt vi och svettades i floder, men jag ångrar inte en sekund av detta. Denna dag slutade verkligen i en ny vänskap och det dröjde inte länge fören jag satte mig på tåget ner till Stockholm igen.
Dock saknar jag denna tös till 1000 och mitt nyårslöfte ska bli att träffas mer! <3

Under året började jag även gymnasiet. Jag minns så väl vilket fram och tillbaka det var med det hela. Jag var helt säker på att jag skulle välja handel när jag gick i sjuan, men ju närmare valet kom, desto svårare blev det hela. Ångesten var stor när jag väl valde men det visade sig vara ett toppen val. Aldrig har jag kännt sån frihet och lycka av att komma till skolan och få se sina klasskamrater. Och redan har en termin gått.

Så måste jag ju även avsluta med min bästa, bästaste dag under hela året, avslutningen i nian 5 juni. Jag minns så väl dagen före då Sandra kom hem till mig och jag flätade hela hennes hår, på morgonen när hon satte sig i min bil med plattat hår då det lockiga inte dög. Trots detta kände jag inte att jag hade gjort det i onördan, jag fick ytterligare en tid tillsammans med en vän, (som jag förövrigt saknar nu eftersom det var ett tag sen vi sågs "/) Jag minns när jag kom hem till Amanda och hon var så uppklädd och fin och vi alla tre var förväntansfulla och nervösa. Jag minns när vi kom till skolan och fick se våran vagn med alla skyltar, alla fina klasskamrater som var så fina. När vi satt där i Säterdalen och dom körde sina tal och prisutdelningar och tankarna kom att detta var den sista gången jag skulle sitta här nere med dessa folk.
Hur vi körde runt i stan med våran traktor och vagn och sjöng "9B, Shalalalala, 9B, Shalalalalala" m.m. Hur lyckliga alla var när vi sjöng med i låtarna och skrek och hade oss.
När vi satte oss i matsalen för ALLRA sista gången och åt en god middag med alla nior, och lärarna och mattanterna serverade oss och slutligen sjöng en sång för oss. Redan då kunde man fälla en liten tår.

Efter maten blev det att säga hej då till de folk (som jag inte kunde låta bli att bli lite besviken på) valde att stanna hemma istället för att åka till Stockholm. En utav dom var den vännen jag ALDRIG mer skulle få se. Det kunde jag inte veta då men jag hade ändå en liten känsla av att det aldrig skulle bli som förut.
Sen var det dax för bussresan till Stockholm. Alla var så glada och förväntansfulla och vi sjöng och knäppte kort och flummade. När vi kom fram och skulle leta reda på Gabbe, André m.fl. och vi ringde till varandra minst 5 ggr innan vi tillslut hittade på varandra. När jag och Amanda letade reda på solglasögon och sedan tog båten över till Grönan.
Jag minns att det första vi gjorde var att åka Vilda Musen som Amanda lurade med mig i. Aldrig har jag varit så rädd som då. Och barnkarusellerna, dom gulliga, något fulla killarna som gav mig en groda och påpekade att vi var söta.
Bussresan hem med två övertrötta små tjejer som vi inte ska tala om x)

Hur jobbigt det var att säga hej då till alla folk, speciellt André, som jag helst vill hålla för mig själv. Hur man inte kunde hålla tillbaka tårarna som bara rann, och rann, och rann innan vi satte oss på bussen på väg hem till kära byhålan. Detta mina damer och herrar, var min bästa men samtidigt en av de sorgligaste dagarna under året.
Ändå var jag lycklig av att få slippa Klockarskolan för gott. Den skolan jag gått i i tre år och aldrig någonsin trodde jag att jag skulle längta så mycket av att få komma ut ur skolan för gott!

Detta året kan därför sammanfattas som ett upp och ner år, men absolut ett underbart år!
Nu ser jag fram emot ett nytt 2009 och förhoppningsvis försvinner alla tråkigheter med 2008!

Love you all <3
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Skoja aldrig med en hungrig Josefine

Idag hann man inte mer än att sätta på sig myskläderna och krypa ner i soffan för att kolla på en film fören pappa kommer och frågar om inte vi ska äta ute idag eftersom både mamma och pappa hade ärenden i stan att fixa. Så då var det bara att hoppa i mina nya jeans, en t-shirt och en kofta och slänga upp håret i en hästsvans, på med lite mascara och åka iväg.
Dock var det inte lite ärenden dom skulle ut på utan nämligen 5 st, i både Borlänge och Falun, puh.!
Kan säga att en liten grinig Josefine smög sig fram. (Jag blir nämligen det när jag är hungrig) Självklart kunde inte brorsan låta bli att retas.
"Snart kommer du skrika eller slå mig. Eller ge mig spydiga komentarer... Snart, snart kommer det!" GAAH x)

Nu sitter jag då här, med frusen kropp och ska beställa skivor från cdon. Och kanske något mer, vem vet?

Puss / J
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Söndag

Idag blev det en heldag hos mormor och morfar med moster och morbror och kusinerna också (: Riktigt mys. God mat och trevlig stämning. Nu kan det väl ändå vara slut med allt ätande, men inte då. Nyåret är kvar först!

Mormor hade även en pysselbok där hemma som Meja och Albin höll på med, men när de åkte så satte jag mig med den och roade mig till 1000. Mormor funderar seriöst på att köpa en åt mig när jag fyller år x) haha!

Som toppen på moset har jag även gått och blivit förskyld. Visserligen inte så allvarligt men hur kul är det att gå runt och hosta och snora överallt? Nej, usch för dessa tider!

Vad har ni haft för er idag?
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

People all around me

Denna dag har gått till att trängas bland alla folkmassor. Det är ju nämligen mellandagsrea och jag är inte sen på att haka på. Och visst gjorde jag några fynd. En skjorta (som bara fanns i L, XL men jag köpte den ändå. Jag tänkte att man kunde ha ett skärp i midjan och den satt bra) för bara 115 kr, en Mimmit-shirt för bara 80 kr och ett par jeans för bara 249 kr.

Lika trevligt var det att träffa Amanda också (: I love you honey <3
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Me love

Här kommer lite bilder från vad jag fick i julklapp:


Biljetter till Melodifestivalen, body butter

                 
Glas                                                                                                     2 böcker


Klocka, 2 halsband. Det ena fick man med klockan, det med hjärta fick jag av Emilia (:

                
Tunikan som jag var med och köpte (:                                                     En ansiktsbehandling


Detta var lite av sakerna. Vill ni veta mer vad jag fick och gjorde så får ni kolla på inlägget nedanför.


Såhär såg klänningen ut på. Över hade jag en bolero (:
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Yesterday

Jajamensan. Visst blev det en lyckad dag igår med massa mys, kärlek, skratt, god mat och julklappar!
Och Kalle Anka blev det också. Visseligen åt vi när det började men snabba som jag och Emilia är så åt vi upp och smet iväg för att kolla på det. Egentligen är det rätt dåligt med tanke på att man har sett det 30000000 ggr (okej, 16) men det hör till. Ingen jul utan Kalle :P
Efter lite snack så blev det julklappsutdelning. Detta är vad jag fick:

*2 biljetter till Melodifestivalen (någon som vill med? :P)
*Ansiktsbehandling
*Godis
*2 böcker
*Jättefina glas som jag velat ha länge. (Det blir tills jag flyttar hemifrån)
*Bodybutter (Cocos)
*Klocka
*2 halsband (Ett av Emilia som var urgulligt, tack igen :D)
*Vantar
*Träningsbyxor
*Tunika (Ni vet den som jag var med och köpte)
m.m.

Bilder från gårdagen och lite på klapparna kommer upp senare!

Just ja, vi spelade även ett julklappsspel där man skulle kasta en tärning och om man fick en etta eller sexa så fick man ta ett paket som låg på bordet. En äggklocka behövs också då man vrider upp en tid (Ingen vet vilken) och slår tills den ringer. Man får även sno av varandras paket så en del kan bli utan :P URKUL!

Har ni haft en bra jul?
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Merry Christmas

Mja, jag ville mest bara säga God Jul eftersom jag inte hinner det senare!
Hoppas ni får en underbar julafton :D

Love ya <3

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Phuuuu!

idag har jag fullt upp, men jag har ingen annan än mig själv att skylla på. Jag skjuter nämligen upp sakerna JÄMT! Så därför blir det bara ett kort inlägg. Detta ska vara klart tills dagen är slut:

*Städa hela huset
*Bada Shelly
*Klä julgranen
*Fixa mina naglar
*Gå ut och gå
*Göra mat
m.m.

I think it's time to start!

Puss / J

Ps: Tack för komentarerna. Jag lovar att svara på dessa senare! <3
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Goodbye <3

Idag åkte dom älskade systrarna iväg för att fira jul med släkten deras i Trinidad.
Fatta vad jag kommer sakna dom eller! I tre hela veckor ska dom vara borta! Men jag överlever (:
Hoppas dom får en underbar jul och nyår i värmen. Själv sitter vi här hemma med filtar och fryser, men förhoppningsvis får vi värme av den underbara gemenskapen (:



Hur ska ni spendera julafton/nyår?
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nog kan dom fortfarande överraska (:

Titta  vad mamma kom hem med åt mig igår :D

 

Strumpbyxor och svart nagellack (:                                        Frida Vinterspecial




När jag var iväg och handlademat hittade jag även dessa cdlådor på coop så jag köpte dom, 4 st. Så nu fick jag äntligen bort det där fula äckliga cdstället som står och ruttnar i ett hörn :P Håll mer om att dom va snygga (;
K O M M E N T E R A (7)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I gotta tell you something!

Jag måste bara skriva detta!

Jag fick reda på idag att våran resa med fotbollen är bokad och klar :D Cypern blir det i en vecka! Helt underbart! Nu har jag bara några månader på mig att bli riktigt nervös eftersom jag
1. Tycker det är läskigt att flyga
2. Åker utomlands utan mamma och pappa

SÅÅÅ lycklig och förväntansfull. Men nu har jag julen att se fram emot först :D
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

...

Dagen till ära har bestått utav

*Fotbollsträning
*Solning
 och nu ska jag iväg och storhandla inför julen :D

Återkommer antagligen senare om jag inte hittar på annat!

Vad har ni för planer idag?
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

JULLOV!

ÅÅH! Va underbart! Jag är verkligen helt slut nu och detta lovet är perfekt! Ändå fattar jag inte varför jag är så trött eftersom vi inte alls har det jobbigt i skolan...?

Idag hade vi ialla fall julfest  med alla ettor, tvåor och treor på BF vilket var kul. Vi körde lite lekar:
*Julklappsinslagning på tid. Inte nog me det, vi skulle vara två och två och fick bara använda en hand var. 49 sek gick det på för mig och Ewelina.
*Julklappsrim och sång. (När vi skulle sjunga körde vi "Små grodorna" och då ska man ju hoppa runt. Tyvärr var det bara 4 st som gjorde det, en vad jag. Resten kollade konstigt på en x) Men man måste väl få bjuda på sig själv ;) )
*Tipspromenad
m.m.

Sen blev det lite fika och prisutdelning. Sen blev det thai för hela slanten, MUMS!

Nu ska jag bara njuta av lovet! Har ni några planer inför det?
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Torsdag

Dagen till ära har bestått utav detta:

*Svenska där jag bara läste "Flyga drake" hela lektionen eftersom den är så bra och jag inte kunde slita mig...
*Matte där vi bara fikade med pepparkakor och julmust
*LPL där vi bara diskuterade en film
*Ännu mer LPL då vi var med b och ledde en lektion
*Fika med Nettan med pepparkakor, julmust och lussebullar
*Fixat praoplats :D:D:D

Tomorrow blir det julfest till 10.45 där vi ska mysa och ha roligt och även då fika. Jag kommer nog rulla fram INNAN jul!!!
Efter skolan har vi bestämt att äta på thai (jag, Mathilda, Anna, förmodligen Anja och kanske Matilda)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Music


Jag har blivit helt fast för Chris Browns låt "Superhuman" med Keri Hilson. Har ni inte hört den så gör det! :D

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i / länka inlägget

   

Time goes by...

SHIT! Tired till 1000. Vi fick tom. sluta tidigare idag för alla var helt slut :P
Måste bara säga att jag fick VG+ på matteprovet (det som jag förövrigt tyckte att det gick skit på) Hur bra är inte det på en skala? Visst hade det setat bra med ett MVG men ett VG+ på ett prov som inte kändes bra! :D

Träning ikväll också. Får se om Mathilda hinner skicka några låtar till mig innan ;)

och vet ni? Imorgon är det EN vecka kvar till julafton!!!!!

Nu har jag fått lättat mitt hjärta med lite skitsnack så nu ska jag fortsätta med något allvarligare!

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Måndag

Ytterligare en skoldag är borta. Det är helt sjukt hur fort det har gått. Jag kommer ihåg den dagen jag stod utanför skolan och väntade på att Matilda skulle komma så vi kunde gå in i aulan tillsammans. Nu har det gått en termin, vart tar tiden vägen? :O

Jag skulle även försöka fixa APU plats idag men när jag och mamma kom dit hade chefen slutat för dagen. Så jag ska försöka fixa på torsdag istället då jag slutar tidigare! Om jag inte ringer istället då (: Bara mamma fixar fram numret ;)

Oj, maten är klar! Dax att kila!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Håller hoppet uppe :D

Nu har hela söndagen gått utan att jag gjort någonting!
Jag har tjatat på mamma om Valbo och Ludvika, Avesta i januari, februari och fått ett kanske att dom kan följa med, annars tar jag bussen. Sen såg jag även att EMD förmodligen ska vara med i Mello i inte mindre än Leksand. Och då har jag självklart försökt få med dom på det (jag har försökt i månader) och mamma ska kolla hur hon jobbar, hur kul är inte det :D Så kanske får jag åka dit! GRYMT!

Nu ska jag kila och fixa lite inför morgondagen och sen ska jag lägga mig och läsa. TRÖTT!

Puss / J

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Kärlek <3


Jag älskar er <3


Vår fina snölykta som mer såg ut som en snöhög :P

*Bus i snön
*Snölykta
*Idolfinal
*Skrik, sång och skratt


Några ord som passar in på gårdagen. Underbar!!! <3

För mer bilder och ord, gå in på min bdb... http://josefiiiinen.bilddagboken.se
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kevin, mr Idol 2008 ;)

Nu har ytterligare en vinnare utsetts i Idol, nämligen ingen mindre än Kevin Borg. :D:D:D:D

Kevin är Idol 2008! Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Kvällen spenderade jag med Maritza, Martina och Mariella :D Helt underbart!
Jag återkommer med bilder och vad vi gjorde! Kul var det!

Idag ska jag städa klart mitt rum, ut och fota lite i snön och sen ikväll kommer pappas jobbarkompisar hit och då ska vi ha lite mys med middag och fika m.m.

Ha en otroligt bra Lucia nu! Det ska jag ha

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Allt möjligt...

Systemkameran är nu köpt. En sån här blev det... (Om jag kommer ihåg rätt :P)





Har även hunnit julhandla med pappa lite fina saker. Hittade även en SUPERfin klänning/tunika på H&M för bara 198 kr men jag kände inte att jag hade råd. Vet ni vad min snälla pappa sa då? "Du kan den i julklapp utav mig." :D Snacka glad eller vad? (Rim lagomt till jul (; haha) Så nu ligger den inslagen och fin i en kartong som jag ska få på julafton :D

Idag hade vi även sex och samlevnad med treorna istället för lektion med Nettan. Och istället för att ta fram det negativa utav det hela (Jag hör ofta "Ha inte sex, du kan få könssjukdommar och blablabla) så tog dom fram det positiva. Visste ni att sex kan bota huvudvärk, astma och hösnuva?

Nog om det, jag håller själv sånt här privat x)
Nu ska jag kila iväg och sätta på Idol skivan istället för att sitta här och dega. ROBIN PÅ HÖG NIVÅ ;)

Haft en bra dag?

Love / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Jag glömde...

Känner ni igen er i rubriken om jag säger att pappor kan vara rätt glömska ibland? Jag antar att min inte är den ända, men han är underbar för det :D <3

Jag och pappa skulle nämligen köpa en systemkamera idag (I know, underbart!!!) men den nöten (ta inte illa upp nu pappa) glömde en rabattcheck så det blev ju ingenting av med det. Så vi tar allt imorgon istället. Julshopping (smakråd åt pappa när han ska handla åt mamma, jag är tjej och kan mer om smycken, underkläder m.m. och desutom vet jag vad hon vill ha eftersom hon pekat ut en massa när vi gått.), handla systemkamera :D

Föresten Maritza, Martina & Mariella, om ni läser detta, ska vi ses på fredag? <3

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Arn

Jag kollade nyss klart på "Arn - Riket vid vägens slut"

Jag älskade "Tempelriddaren" och tänkte att jag då måste gilla den här också, och jag lovar, ni blir inte besvikna! UNDERBAR!
Jag är inte mycket för just sådana filmer men dom här gillar jag skarpt. Jag ska dock inte avslöja något i förväg men kan säga att jag blev lite ledsen på slutet!



Har ni sett den? Vad tyckte ni?
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse utav http://beyondborders.blogg.se/ 
(Inte för att jag har någon aning om vad det är men tack ändå!)



Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 . Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag ger utmärkelsen till:

1. http://mitzyslife.blogg.se/
2. http://ooellaoo.blogg.se/
3. http://sweetc.blogg.se/
4. http://chocolatechic.blogg.se/
5. http://littlemisssunshiine.bloggagratis.se/
6. http://leeniz.blogg.se/
7. http://olafreakadina.blogg.se/

GAAH! Jag blir galen på det här, hur jag än försöker så funkar det inte att få namn istället för hemsidorna! Någon som vet varför? Jag vet att jag gör rätt! :P
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget