Vissa fyller år idag! :D

GRATTIS ÄLSKADE MARITZA PÅ DIN 17-ÅRSDAG!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Såå sjukt seg dag idag fast vi bara hade tre lektioner och fick sluta 13.10! Skööönt!
Satt inne på bdb och tjuvlyssnat hela datakunskapen för jag orkade ändå inte jobba med det där utan gör det hemma istället, enklare så! :P

Nu ska jag flytta över alla bilder Martinis skicka till mig igår samt kolla på dom och skivorna :P
Sen funderar jag på att gå iväg till Ica och köpa lite godis för jag är gryyymt sugen! Ikväll är det Idol och så börjar ÄNTLIGEN Desperate Housewifes igen :D JIIHOO! haha!

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

E.M.D i V-ås

Gårdagen började med att jag skulle gå till Ica och vänta på att systarna med familj skulle komma. När dom väl vänt och hämtat mig vid Ica  vid ca. 09.30 så hade vi en biltur på 2 timmar framför oss! Fick ett superfint armband som det står I <3 E.M.D. på och sen fick jag 2 skivor med bilder från kupolen också. Martina ska få sin sen! haha! Det blev en hel del kort och sen åt vi lite mat också. Klart ska jag vara värst med att stoppa in hela korven i mun på kortet x) haha
När vi väl var framme så letade vi på gallerian och scenen (som för övrigt är size 0000) och där stod det bara typ 5 pers så vi kom längst fram :D
Sen gick jag och Martina och letade på en toa och det visade sig sen när det var dax för signering att vi tog världens omväg eftersom vi tog hiss ner istället för att bara gå rakt på till en toa som låg nästan där vi var x) Så smarta är vi!
Vid ca. 13.30 kom Rasmus ut och presenterade dom och sen kom ALLA tre ut (Matte var ju inte med vid kupolen)
4 låtar körde dom, All for love, For you, Alone och Jennie let me love you! När dom sjöng For you så pekade Danis på mig och så fick jag sjunga i micken, sååå söt! Då blev jag lycklig! <3
Efter uppträdandet som går allt för fort så var det dax för signering. Självklart skulle kön vara på andra sidan av där vi stod så vi kom nästan sist, så vi stod i kön i 1 timme om inte mer! Såklart hamnade vi framför några högljuda typer så man blev tokig typ :P Och självklart så satte jag och Martina oss ner x) haha! Våra ryggar är inte dom bästa! haha
När vi nästan var framme så sa Rasmus att man varken fick krama eller ta kort på dom där uppe för att det skulle gå fort! Jag förstår det där med kort men kramar? Det tar ju högst 3 sekunder att krama en! Hörde också av Martina att det var en som spillde ut kaffe idag igen, det var ju vår sak! hahah!
Väl framme så blev det inte så mycket prata av. Mattias skrev typ bara, sen kom man till Danny och han bara "Josse eller Jossan?"
Jag: Josse
Danny: Va? (Ljudet var ganska högt :P)
Jag: E
Danny skriver och säger "Till Josse, pusse" hahah! Pusse? x) Sötnos! Sen kom jag till Erik som hade lite svårt med att se vilka som var mina för det gick ju väldigt fort. Han bara "Är det här din också?"
Jag: Nää, men den där!
Sen fick man inte prata något med dom utan vakten förde bort en på en gång typ. Sen stod vi där och knäppte kort och filmade och hade oss innan dom fick lov att gå, utan att man fick ta några kort efteråt som dom sa. Så vi sprang ut och väntade för att se vart dom kunde komma ut någonstans, vilket var väldigt svårt eftersom det var en stoooor byggnad med många utgångar. Men sen såg vi vakterna komma ut så vi tänkte att då kanske dom kommer här. Så vi väntade och sen kom Rasmus ut ur ett hotell, sen kom han tillbaka och då frågade vi dom vart dom va. Han svarade "Dom sitter säkert" haha! Så vi tänkte att dom kanske är där då. Så vi satt där ute och flummade och knäppte kort. Sen gick vi in på donken och värmde oss lite innan vi såg Rasmus komma ut igen och försvann. Så vi gick ut igen men dom kom aldrig men istället så ropade en kille nått till oss så alla vände sig om, men sen sket vi i han. Då kom 3 tjejer fram och sa "Killen där borta vill ha era nummer" Vi dissade dom totalt och gav inte ut dom. Sen gick vi därifrån och in på donken igen för att köpa mat innan vi åkte hem.
2 timmars bilresa hem också och då var vi trötta kan jag lova! Blev lite kort då också och sen släppte dom av mig efter lite felkörningar x) Kom hem efter 21.00 någonting och gick och la mig nästan på en gång! DÖÖD!

SUPER DAG OCH TACK TILL MARITZA, MARTINA, MARIELLA OCH E.M.D FÖR EN UNDERBAR DAG <3   

Kärlek på er <333
K O M M E N T E R A (7)
publicerat i / länka inlägget

   

V-ås imorgon :D

Oh yes, I'M SOOO HAPPY!
Det blir av imorgon :D Västerås, here we come! :D <3



Vi får se hur det blir om jag sover över eller om jag åker till systrarna imorgon istället (:


Update: Eftersom pappa ska klippa Shelly ikväll och jag ska dammsuga m.m efter det så kan jag tyvärr inte sova hos dom. Jag hinner inte "/ Hur som helst så ses vi imorgon ialf :D <333
K O M M E N T E R A (9)
publicerat i / länka inlägget

   

Lördag

Dagen till ära ska jag tillbringa hemma. Jag ska bara ta det lugnt, okej. Jag ska ut och spinga en liten vända men efter det ska jag slappa. Ta ett bad, göra ansiktsmask och kolla på film. Supermysigt!

Vad ska ni göra idag?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Detta köpte jag igår!

 
Sjal från glitter                                                                                 Polotröja från H&M

Trröjan är verkligen SUPERmysig och ser jättefin ut på! Ett extra plus är väl att man ser otroligt smal ut i den ;)
K O M M E N T E R A (10)
publicerat i / länka inlägget

   

Skola och shopping!

Idag var det supermycket skratt i skolan och diskutioner på lektionen med Nettan, vilket var nästan hela dagen! SUPERKUL! Jag älskar att diskutera och stå för min åsikt!

Efter skolan knatade jag iväg till kupolen där det blev lite shopping. En ny sjal och en stickad långtröja med polokrage. Superskön till vintern och fin till bara leggins också. Bilder kommer senare!

Nu ska jag säga hejdå till pappa och mamma som ska åka till akuten :S Pappa känner av hjärtat, och ja, jag är orolig!
Min lilla pappa <333

Hörs antagligen senare, annars imorgon!

Puss / J
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Orientering!

Jag är helt supermega slut just nu! Inte nog med att vi orienterat i 2 timmar utan jag gjorde det dessutom på hungrig mage så jag kan verkligen säga att energin är borta! Jag och Mathilda hittade ialf 12 kontroller trots att vi gick fel och ine hittade eller kom ut från "skogen" på ca. 30 min om inte mer! Sönderrivna smalben har man också som toppen på moset men det var ändå kul! Skönt att vara ute en härlig höstdag där solen lyser och det inte är ett ända moln på himelen!
Jag och Mathilda gick ialf in och köpte oss var sin baguett och dricka efteråt, det var vi värda kände vi!

Som sagt, Karins tjat lönade sig (:

Imorgon blir det shopping med mamma efter skolan :D

Puss / J
K O M M E N T E R A (7)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Music for life!

Jag har fått en tidig julklapp, en iPod nano (Bilden under) Tyvärr inte en rosa som jag ville ha men vad spelar det för roll? Min mp3 råkade gå sönder när jag tappade den i golvet och sedan dess har jag fått använda mobilen (utan något stort minneskort) men igår vann min älskade pappa en och vem fick inte den då? Är han inte för underbar? <3





Imorgon är det en lektion och sedan orientering på schemat. Förhoppningsvis lönar sig Karins tjat om orientering och löpning i tre år, det återstår att se. Wish me luck!
K O M M E N T E R A (8)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Port får egen serie

Whitney Port ska få sin egen spinoff på TV-serien "The hills". Hon har nu flyttat från LA till New York för att jobba för designen Diane von Fusternberg. Serien kommer att visas i början på 2009

Whitney Port får sin egen spinoff!


Kommer det bli ytterligare en serie i min lista som jag måste följa?
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i / länka inlägget

   

Måndag

Skola, skola och åter skola! Men jag klagar inte, jag tycker det är helt okej att vara där :D
Idag var Mathilda tillbaka igen efter en vecka på Cypern, och gissa vad? Hon är brun som en pepparkaka!!! Jag överdriver inte! Själv ser man ut som ett lik, lika blek som min tapet x) Nej jag och Ewelina håller oss på avstånd från henne nu, haha!
Lite konstigt känns det nu när fotbollen ha uppehåll och det inte är någon träning. Dock har jag inte tränat på 3 veckor men ändå!

Hoppas som en tok på V-ås i helgen! Tjata på nu brudar, det gör jag för fullt x)

Peace out people! <3
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Lista

Tog en paus från städandet (som verkligen behövdes) men jag har inget att skriva så det får bli en lista. Enjoy! ;)

om skolan :
Går du i skolan? Yes, första ring
Har du någon gång skolkat? Nej faktiskt inte (: I'm a good girl!
Har du varit i skolan idag? - På en söndag, skulle inte tro de!

Telefon/Mobil:
Vem ringde du senast? Marcus
Vem ringde dig senast? Marcus
Vem sms:a till dig senast? Marcus
Vem sms:a du till senast? Marcus där med x) haha

Övrigt;
Är du hungrig just nu?  Ja lite smått, men det är snart mat!
Vad är klockan nu? 14.43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bara bloggen

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja
Har du fler än 5 tröjor? Ja
Har du någon märkes väska? Ja
Har du en vit bh/topp? Ja
Har du en svart bh/topp? Ja
Har du märkes jeans? Ja
Har du märkes tröja? Ja (Någon mer än jag som tycker det här börjar bli tjatigt?)
Var brukar du handla kläder? Mest på Vero Moda, Ginatricot och H&M, men även på andra ställen.
Smink & Hår;
Använder du mascara? Ja
Andvänder du Wax? Nej
Använder du kajal ? Ibland
Använder du hårspray?  Inte så ofta, det sliter på håret. Men ibland!                                                                                       Använder du volymspray?  Nej
Andänder du mousse? Ibland
Använder du deodorant? Absolut!
Använder du parfym? Ja
Använder du ögonfransböjare?  Nej, mina är böjda naturligt (:
Använder du täckstift? Jag använder mineralpuder och kan därför använda det som täckstift också, men ibland kan jag använda concealer.
Använder du läppglans/läppstift? Ibland
Noppar du ögonbrynen?  Yes, de gör jag
Uppsatt hår eller hängande? Det beror på vilken hårdag man har!
Plattar/lockar du håret varje dag? När jag känner för dig så ja, men inte så ofta
Duschar du varje dag? Ja, om inte så varannan.

Har du;
Glasögon/linser? Nej
Piercing?  Bara i öronen
Syskon?  En storebror
Jobb? Nej
Rymt hemifrån?  Räknas det när man var liten och arg på sina föräldrar? I sånna fall så har jag rymt till Mörka skogen men kommit tillbaka efter någon timme x)
Färgat håret?  Ja de har jag
Hållit ett nyårslöfte?  Jag brukar inte ge några nyårslöften men ett som jag faktiskt höll var att sluta äta godis i ett år :D
Sagt att "jag älskar dig" till någon?  Jaa! Det kan aldrig sägas för ofta!
Brutit ett ben?  Nej, aldrig faktiskt!
Tappat bort dig i din hemstad? Neej, det går ju nästan inte x) haha
Sovit en hel dag? Nej inte en hel dag, men länge!

Brukar du;  
Titta dej själv i spegeln? Jaa, varje dag
Drömma mardrömmar? Ibland
Sminka dig?  Jaa, men inte varje dag, men oftast :P
Klä dig i svart? Ja det händer väl. Det är en sådan bra färg som passar till nästan allt!                                                             Gå till kyrkan? Nej, gick förut.
Hata folk? Nja, hata låter så hemskt :P Men det är klart att man inte gillar vissa personer men hata skulle jag inte säga.
Lita på folk?  Jaa!
Skratta när nån ramlar? haha jaa, om det inte är något allvarligt fall så händer det :P Ibland går det bara inte att hålla sig!

Övrigt;
När är du Född: 20/2-92
Hur mår du idag? Bra, lite småtrött bara
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mysbyxor och en stor t-shirt eller tröja oftast, myyyys!
Favoritfilm: The Notebook och A walk to remember är några av favoriterna. Men jag gillar många filmer
Har du barn: Nej, inte än :P
Smeknamn: Josse, Jossan, Korre ;)
Favoritfärg: Blå, rosa, grön, svart, vit
Har du varit kär: Ja
Favoritlåt: Oj, va svårt! Jag gillar så många. Men för dagen, So What med Pink. (Hörde den nyss :P)
Godis: Choklad och bubblisar har jag svårt att motstå!
FavoritResemål: Thailand och USA
Favoritblomma: Hm, rosor och orkidéer tycker jag är fina :)
Senaste sjukhusvistelse: Det var ett tag sen!
Favoritdricka: Hm, de är nog vatten eller mjölk. Och juice är också gott!
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vit med svart fondvägg :P
Vad gör du när du är uttråkad: Sitter vid datan eller tvn för det mesta. Poppar musik!
Nagellack: Det brukar användas flitigt. Just nu är det fransk manikyr på dom :P
Husdjur: en hund och 2 katter. Eller antagligen bara en för Puff gick ut för 2 dagar sedan och har inte kommit tillbaka. Antagligen mådde han dåligt. Kanske inte har sagt att vi fick åka in med honom yttlerligare en gång innan han mådde bättre, men nu vet jag inte :'(
Skostorlek: 38-39 beroende på vad för skor det är
Favorit pålägg: Ost och Sallad, mums!
Vilken är den vackraste meningen: Jag älskar dig
Är du Internetberoende: Nej, inte precis. Men jag kan erkänna att jag sitter här rätt ofta :P
Gillar du snö: Nja, jag är inte direkt ett stort fan av vintern med tanke på att jag har dålig blodcirkulation och fryser väldigt lätt. Men snö är mysigt och det är ett måste vid jul!
När köpte du något åt dig själv sist: Igår, 2 Alone singlar och en cola, haha!
Vilken film såg du på bio senast: Mamma Mia med mamma och moster (Y)
innerstad eller liten ort: Jag vet inte, jag har aldrig bott i en stad så man kanske skulle testa på det?

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bilder

Min väska fast det syns inte alls bra :P Bättre bild kommer säkert senare!



Skivorna ;) (Kolla även in längre ner!)

K O M M E N T E R A (14)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Markus & E.M.D med systrarna M :D <3

OMG vilken dag!!! Det började med att vi åkte hemifrån klockan 11.00 och åkte iväg till kupolen. Där träffade jag syskorna söt och där stod vi i ca. 3 timmar innan det var dax. Men jag orkade inte stå nå mer så jag och Martina satte oss på golvet tills Markus kom in och sjöng sin nya låt "If you don't mean it" vid ca. 13.30. Efter det skulle han signera men vi gick inte upp för då skulle vi fölora våra braiga (?) platser. Sen vid ca. 14.00 kom ÄNTLIGEN E.M.D in. Eller tyvärr var det bara E.D idag för Matte kunde tyvärr inte komma. Massa jubel och dom körde "Alone", "Jennie let me love you" och "All for love". Dom fick även lov att testa vågen på alla tre våningarna (bilden nedanför där dom höjer armarna) som dom gjorde sist dom var där. Och vet ni att det var just här för ett år sedan som dom kom på idén om att starta en grupp :D De sa dom också! hihi. Sen var det var dax för signering. Där fick vi stå i en superlång kö i över en timme innan vi kom fram och gissa om att min rygg har sagt ifrån nu :O Så vi turades om att gå fram till scenen och knäppa lite kort och när jag gick dit så hade Danny ner stolen bakom scenen så han fick lov att klättra ner och hämta den x) Iallafall så kom vi fram dit och pratade lite. Danny ritade ett superfint skägg och en krona på dig själv så jag funderar nästan om han ska bli konstnär! Och när Mariella skulle krama Erik så slog hon ut hans kaffe x) hahaha! Superroligt! Sen stod vi där och Martina bara "Vi stoppar ju hela kön!" Jag bara "Ja, men de gör inget" Danny bara "Nej de gör absolut ingenting :D" haha! Sen gick vi ner för att vänta på att få ta kort med dom för de skulle ta så lång tid att göra det uppe på scenen annars. Men vi stod där i nån minut bara sen gick vi och köpte en till singel (Alone som för övrigt släpps på onsdag) och gick upp igen. Erik bara "Hm, va hette du nu igen, åååh jag vet ju de!"
Jag "Josefine"
Erik "Just ja! Så va de ja, jag visste att det var något på J!" Så sööt! Sen blev de kram igen och så kom jag till Danny och han bara peka på mig och sa "De är ju du igen!" haha! Så söta! Så blev de kram igen och sen gick vi ner och väntade på att dom skulle komma så vi kunde ta kort. Och yes, jag fick kort på båda två :D Men inte Maritza och Mariella tror jag. Så efter det så gick vi ut och skulle vinka av dom och då blev det en kram av Danny och ett kort till. Men sen skulle dom åka men Erik kom och kramade alla utom mig, sen vände han sig om och bara "Men du ska också ha en kram" Så fick jag en och sa "Sköt om dig"
Jag "Det samma" Sen brumma dom iväg och vi vinkade hejdå! Sen var det roliga slut. Men det höll ju ialf på i ca. 4 timmar (: Sen efter det så kramade jag M, M och M innan jag åkte hem!
Och nu sitter jag här och fixar bilderna. Hoppas bara nån av systrarna loggar in så dom kan skicka bilden på mig och Erik och Danny :)

3 kramar och en bild med Erik och 2 med Danny är väl inte så illa va? :)

TACK DANNY, ERIK, MARKUS OCH BRUDARNA FÖR EN UNDERBAR DAG :D <333

             
                                                                                                                                                             När Erik spillt ut kaffet x)
 
            SÖTNOS!

Nå bilder på mig och dom får vänta, har bara en ful på mig och Danny x)
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i / länka inlägget

   

Fredag, EN dag kvar!

Åh, nu blir det inge övernattningsmys imorn med Mändy :(
Men EMD och Markus blir det imorn ialf :D Hoppas bara Maritza och Martina håller sig friska och krya nu! Inget blir ju som man tänkt sig :( Men det blir nog bra! Längtar :D <3

Sandra var nyss här en stund. Känndes skönt att få prata med henne eftersom jag inte varit med henne på aslänge, bara träffat henne på bussen och så en snabbis!

Ska snart fixa lite saker tills imorn och så! Så vi får se om det blir någon uppdatering ikväll!

Puss / J
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Snabbis!

Jag har inte mycket tid just nu. Träffade ialf Mändy på stan idag :D Trevligt värre! Förhoppningsvis så ses vi imorn och på lördag också :D Snacka skit med den bruden är underbart ;) haha!

Nu ska jag iväg på match, eller jag ska tyvärr inte spela men jag ska kolla och grilla hamburgare. Låter inte det kul? (a) haha! Väntar bara på att bror ska komma hem så vi kan åka upp dit! Sen ska jag plugga lite engelskaglosor också. Inte så kul om jag säger så! Men sånt som måste göras!

SNART ÄR DET LÖRDAG <3

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

topp 10

Favoriter just nu:

Rihanna - Disturbia
Pink - So what
Lady gaga - Just dance
Katy Perry - I kissed a girl
Markus Fagervall - If you don't mean it
E.M.D - Alone
Alphabeat - Facination
Sanna Nielsen - Nobody without you
Coldplay - Viva la vida
Gavin Degraw - In love with a girl

Jag ÄLSKAR dom här låtarna!
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I'm tired on a Wednesday!

Hemma från skolan, fast det har jag väl varit ett tag då :P
2 lektioner idag + sovmorgon, soft! Hade idrott idag och sprang 2 km på 9.50 tror jag. Jag är faktiskt stolt med tanke på att jag sprang ca. 2 min fortare än förut, jag hade håll och var hungrig, jag hade extremt ont i vaderna. Så jag är helnöjd! Slutade 13.40 idag så då vandrade jag till pappas jobb och satt där och gjorde lite läxor innan vi åkte hem.
Nu är jag heeelt slut så jag ska lägga mig i sängen med min nya frida tidning som kom på posten idag. På tal om posten så kom min väska idag. Mamma beställde nummer från Amelia och då fick man en väska. Den var faktiskt fin. Lägger upp en bild sen när jag har ork.
Nu väntar sängen!

Puss / J

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Tisdag

SHITANS vad jag fryser. De är helt sjukt! :O

Idag var en rätt soft dag. Matteprov på morgonen och efter det engelska. Sen var det dax för datakunskap innan vi hade ca. 20 min LPL innan vi fick sluta. Alltså ca. en timme tidigare :)
Imorn har man två lektioner plus sovmorgon så det känns ju skapligt skönt kan jag då säga!

Jag funderade ett tag på att ut och springa men saken är den att jag inte riktigt känner för det. Dels för att det är så kallt, dels för att det är rätt trist, speciellt när man inte har någon mp3 som funkar eller någon att  springa med. Nej det får räcka med idrotten imorn!

ÅÅÅH, vad jag längtar tills på lördag. Först kupolen och EMD+ Markus Fagervall med sötnosarna <3
Sen nästan 100% säker på att deet blir övernattningsmys hos Mändy sen :D <333 Saknar henne som en tok!
K O M M E N T E R A (7)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Måndag

Nu har jag varit i skolan. Vi tog skolfoto :O Tänk att man ALLTID ska se så himla hemsk ut på kort. Det känndes väldigt konstigt att bara vara 12 st (egentligen 14) på kortet med två så ynka rader. Förut var vi ca. 26 pers. med 3 fulla rader! Sitta fick man göra också :P

Nu ska jag lägga mig framför tvn och ha det skönt och försöka få bort huvudvärken "/ Senare ska jag även plugga på matten och göra lite andra läxor!

Har ni haft en bra dag?
K O M M E N T E R A (12)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Dop

Nu har jag varit på dop. Det var jättefint och lilla Mira va så himla söt så jag hade lust att ta med henne hem! Mira är alltså min kusins barn. Dock var dopet utomhus så där satt man med vinterjacka och filt och frös som en tok. Men välsignelsen höll bara på i ca. 20 min så efter det var det fort in i värmen och där bjöd dom på smörgåstårta och till efterrätt hallontårta. Mums!
Nu ska jag kila och plugga lite på matten innan det är dax för att dejta kudden än en gång!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Detta förgyllde min dag :D

Lördag 20 sept EMD  EMD kommer till Kupolen...

 
Lördag 20 september kl. 14.00 Plats: Scenområdet plan 1   EMD kommer till Kupolen! Bjuder på nya hiten "Alone" samt sina största hits med efterföljande skivsignering.   Varmt Välkommen till Kupolen Köpcentrum.



IIIH! Så himla glad. Jag skrev ett brev till dom förut och frågade om inte dom kunde komma dit och han svarade direkt och sa att han skulle försöka, och här ser ni resultatet :D
Maritza och Martina, PARTY PARTY! eller vad säger ni? <3333333333
K O M M E N T E R A (7)
publicerat i / länka inlägget

   

:D:D:D

ÅÅH vilken lättnad det var igår kväll. Puff blev aldrig bättre och han gick på toa hela tiden men det kom aldrig något så vi gick in och sökte på internet om katter som har problem med det och såg att om det var urinsten eller vad det hette så var det brottom in till vetrinären annars kunde han dö. Så pappa ringde och frågade och sen for dom iväg. Själv satt jag vid tvn och var orolig för att det var sista gången jag skulle se honom levande. Jag vet det är bara en katt men jag tycker det är fruktansvärt hemskt och jobbigt ändå. Jag bölade som en tok igår då jag trodde slutet var nära för honom.
Men hem kom dom vid 23.00 något sådant och han kunde äntligen äta igen. Dock var han helt slut men det förstår jag väl, hans kissblåsa var sprängdfylld :O
Nu mår han hur som helst prima igen :D
Som sagt, 11 september säger jag bara!!!?

Idag var det skola för hela slanten sen gick jag till pappas jobb efter skolan för att få en kopp varm choklad från en maskin (MUMS!!!) och ta snålskjuts hem av han :P Underbart! haha!
Ikväll ska jag mysa framför tvn och bara ta det lugnt. Jag är verkligen supertrött!

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Orolig :S

Jag är rädd. Puff mår inte bra. Han går konstigt, är helt slut, andas för fort och jamar superkonstigt. :S
Vad kan det varar för fel? Han ligger bara där och kollar helkonstigt.
Gubben, jag älskar dig <3



Händer allt hemskt den 11 september? Man kan ju börja undra! "/
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hallelåja (?)

Nu har jag ÄNTLIGEN ett fint skåp att kasta in min väska och mina böcker i :D <3
Idag har jag lekt med tvåorna hela förmiddagen. Okej, inte bara jag utan hela klassen :P Det var skitkul! :D
Sen har jag haft idrott som jag inte alls ansträngde mig på. Har ni någon gång testat på att kasta spjut? Jag kan lova att det är svårt. Det var dock första gången för lilla mig idag men ändå. Spjutet la sig platt ner och gick inte alls i en fin båge!

Ikväll ska jag iväg på möte med fotbollen. Nu ska vi tydligen inte till Italien har jag hört utan det blir visst Portugal istället. Men jag klagar inte även om jag hade velat sett Italien med mina egna ögon. Någon träning blir det dock inte med tanke på min retliga hosta som kommer smygande lite då och då, speciellt när jag anstränger mig.

 Jag veet, mörk bild! Men ser ni den fykantiga saken? Det är höjdpunkten med skolan, haha x) Nej men jag kan lova att den är rolig :D


Föresten så kan ni kika lite längre ner på sidan där jag lagt upp några blider från i lördags <3
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget