Apkul!

Igår var jag på Kupolen och shoppade! Mamma blev fattig! Haha nej då. Hittade en studentklänning & skor, allt för typ 600 kr bara :O Bäst eller vad? hihi. Fanns EN klänning kvar i min storlek så jag körde på den, lika bra liksom!

Sen köpte jag gladiatorsandaler också :D Älskar mina vita så jag kände att jag ville ha ett till par till sommaren så mina vita inte går sönder så fort! Så himla sköna :D
Kan visa lite bilder sen (:

Idag var jag ute och övningskörde för första gången! HUR KUL SOM HELST! Gick kalasbra :D
Trodde faktiskt att det skulle vara svårare, men att köra var inte så svårt, det är bara allt annat! haha.
Nä men om jag ligger i nu så ska jag nog kunna försöka mig på det där kortet sen! :)

Får se vad jag gör ikväll. Om jag följer med mamma och pappa till Borlänge eller om jag stannar hemma med brür och hans kompisar.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

12:e bilden: En bild på din vardag

Tänkte ta tag i den här listan igen! 



Skola & plugg är det mesta som händer i min vardag :P Och datan. Kul liv :')

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

27 aprilus

Hade det supermysigt hos systrarna igår!
Vi spelade Rockband, dansade MJ och åt fika. Plus-minus-noll där liksom! haha
Sen satt vi bara och pratade lite innan jag åkte hem :)

Idag har jag, tro det eller ej, pluggat. Har nästan skrivit klart all fakta om Somaliakonflikten! Går ju assnabbt om man bara tar tag i det ;) Så nu slipper jag sitta med panik nästa vecka för att jag inte börjat! haha.

Inte blir det nå Örebro på lördag heller... Seeegt!
Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på då heller.
Och jag ba måste till Kupolen nån dag och leta studentklänning! Jag börjar få paniiik! Men då måste jag få någon med mig först. Och så måste jag till banken också! Gosh...



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

YEY!

Så himla segt att jag måste gå in på internet explorer varje gång jag ska blogga för det inte funkar att ladda upp bilder i firefox?! Hatar det, så himla segt.

Snart sticker jag i alla fall iväg till mina systrar! Haha
Har inte träffat dom sen vi var i Norris och såg EMD! :O Hemskt!
Mariella är också hemma :D

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Back on track ;)

Har inte suttit vid datorn på flera dagar nu! :O
Men mamma och pappa åkte precis iväg ut på en motorcykelrunda så jag passar på nu :') Jag fick inte åka den här gången (heller)

I fredags var jag i alla fall ut och sprang lite, sen kom farmor hit, och till kvällen kom farfar också. Mycket trevligt. Farfar sov över till lördagen också och till kvällen när farfar åkte vidare så åkte vi hem till mormor och morfar och åt god mat och hade det trevligt med släkten :) Hann sola lite båda dagarna också.

Och igår så solade jag typ hela dagen! Måste pressa nu till studenten! haha. Och så trampade jag av mig lite kalorier på kvällen också ;)
Har solat lite idag också, så himla najs vädeeer! Men imorgon ska det bli regn och efter det blir det väl typ lite mer "normalare" väder för den här årstiden :P Känns verkligen som sommar! Bara en månad kvar, det klarar jag ;)

Nu ska jag titta på film tror jag, eller så går jag ut i solen igen... haha

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Påskafton

Tänkte bara kila in och önska alla en glad påsk, om det är någon som har tid att gå in på datorn nu? :') Det har inte jag, så det är ju tur att mobilen finns! Haha Glad påsk i alla fall! :D
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommarlov?

Hur härligt är det inte att kunna sitta ute i bara bikini?! :D
Kändes som typ 30 grader i solen! Blev riktigt varmt där ett tag! Love it!
Fast fick lov att gå in och laga mat lagom till mamma och pappa skulle komma hem så efter det blev det inge mer sola av. Lika bra att ta det lugnt i början så man inte ser ut som en gris! :')

Fundrar på att gå ut på en långpromenad sen. Lär ju passa på när det är härligt väder. Och så man kan äta lite extra godis under påsken :')

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Hej påsklov!

Känns galet bra alltså! Nu äre lov och när jag börjar igen äre maj. MAJ!!! FETT!
Hade en lugn dag i skolan idag. Åkte in till 9 och så satte vi oss i grupper och berättade vår sammanfattning vi skrivit, sen skrev vi en analys. Typ tillsammans. Sen fick vi sluta! Asum! :)

Städat rummet har jag hunnit med också! Så jag slipper göra det imorgon när det ska bli så fint väder.
Farfar kommer hit på fredag så han får sova i mitt rum tydligen ;P Nu sitter jag och lyssnar på gamla Westlife låtar :') Gamla goa tider det!

MEEEN! Så kan jag inte lägga in nån bild??! Kan inte trycka på knappen :'( Hjälp miiig...


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Stockholm 16-17 april

Mamma och jag åkte iväg med tåget klockan 12 ungefär. Kom fram ca 14.15 och då gick vi direkt till hotellet oh checkade in. Mysigt rum och fint hotell! :)
Sen drog vi ut på stan en sväng. Gick runt där i typ två timmar eller nått. Kikade lite i affärer men köpte inte en enda grej, utan sa att vi skulle göra det på söndagen istället. Efter 16 kom Elin och joinade oss. Så då gck vi och åt god mat typ vid hötorget. Myste lite där och man kunde köpa hela vindruvor där, fränt va? x) hahaha! Lät lite kul när de ropade "Köp hela vindruvor för bara 20 kr" eller nått. Får man halva druvor för halva priset då eller? haha x)

Ah sen gick vi upp till hotellet. Fixade det sista sen drog vi till tunnelbanan som togoss till Medborgarplatsen. Flashbacks. Sjukt att det typ var två månader sen jag var där sist! Känns som en vecka?! :O
stod där och hängde lite och spanade på allt folk som kom ut från den tidiga föreställningen. Sen satte vi oss där inne och väntade. Köpte häftet och kikade det och myste. Sen släppte dom in oss.

Denna gång satt vi på balkongen så det var VÄRSTA högt! Man såg asbra! Nästan bättre att sitta där jue! Kände av högrädslan i början men den försvann efter ett tag, och nä det satte igång tänkte jag inte alls på det. Och fy 17 vad bra den är! Lika bra som förra gången trots att jag visste vad som skulle ske! ÅH vad bra Måns är! Och Lisette också för den delen! Så himla bäst. Vill se den igen (a) haha. Lite mys att man var på sista också liksom. Morgan var tydligen där, fast såg honom aldrig :P

Som vanligt så fick man inte knäppa kort där inne så har inga bilder därifrån mer än på scenen, men den la jag ju in sist :P

När det var slut så åkte Elin hem för hon skulle hinna med bussen, men jag och mamma stannade kvar i typ en halvtimme och tog en cider. Mumma. Riktigt smarrig! Stod och spanade lite, men sen ville mamma åka tillbaka till hotellet så då gick vi. så inge Måns blev det då. Men... jag överlever!

Kom tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning och kikade lite på tv innan vi la oss. Och vilken natt sen då... Tror ni inte att mamma blev magsjuk?! KUL! Not... Tyckte synd om na. Och mig själv. Satt där och var rädd att jag också skulle bli sjuk. Så söndagen blev ju inge kul. Spenderade inte en minut på stan den dagen, så det var den shoppingen det! Satt på hotellet tills tåget skulle gå... Kul liv, not. men är man i Stockholm så kan man ju inte må så hemskt dåligt liksom! Ja så vi åkte hem, lite smått deppiga sådär.

och när jag kom hem så hade min smoothie läckt ut i min väska... Den klarade sig hela resan hem men precis när man kommer hem så blir det sådär?! Så det var droppen. Då fick jag nog. ALLT var nerdränkt i smoothie. Häftet vi köpte är lila x) Nä, det var droppen, blev så sjukt arg och ledsen och besviken och allt. Så jag ville bara krypa under täcket! Fick värsta ångesten och ville verkligen inte till skolan. USCH! haha. Och sen när jag skulle lägga mig så hade min väckarklocka dött också. Kul... haha! Vilken pissdag alltså!

Har inte lagt in nå bilder på datorn, de få jag tog. Vilket knappt var nått :P Så detta får bli ett tråkinlägg. Slänger in en bild på Måns & Lisette i alla fall. (:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

18 april

Seeeg dag i skolan idag! Höll på att stanna hemma. Men... jag åkte ändå.
8-15.30 (gick 15 ;P) Höll på att dö. Seriöst. Vem vill sitta inne när det inte är ett moln på himelen?!
Nej fy då!

Pappi fyller år idag också! Mysigt! :) Skulle ju ha försökt hitta nått till honom i Stockholm men det blev ju inte så.
Visst ja, lär ju skriva om det också! ;) Gör det imorgon. Orkar inte idag!



Födelsedagsbarnet (gubben xD) och jag. hahahha, nä nu ska vi vara snälla!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sämsta dagen ever?

Jag orkar inte... Allt går bara fel idag!
Gårdagen var i alla fall mys. Även om jag inte fick träffa Måns :( Skulle ha behövt det nu efter allt som hänt idag känner jag, men that's life. Får ta igen det i sommar hoppas jag...
Tänker inte skriva ner allt nu. Vill bara krypa ner under täcket och stanna där!
Får väl se det positivt och säga att utan något dåligt i livet så är det bra inte lika bra. Det och det fina vädret får peppa mig idag!
Hörs imorgon


Skulle behöva en sån här nu... Du är bäst, det vet du va? ♥
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Stockholm i mitt ♥

Imorgon drar jag ut på nya äventyr.
Stockholm är mitt och mammas mål! :D Ska bli så himla awesome! Efter den här hemska (okej, så hemsk var den inte) vecka så ska det bli så himla skönt att bara åka iväg en sväng!
Sova på hotell, få hotellfrukost, shoppa, Romeo & Julia. Tja, det kan nog inte bli så mycket bättre! :D
Sista R&J föreställningen för i vår. Har en känsla av att den kommer vara precis lika bra som sist! :D Men innan ska vi ska nog hinna med några timmar shopping. Och även på söndag!
Åh vad kul det ska bli! Sååå taggad!
Puss!


K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Haha x)

Detta är nog den fulaste videon på länge?! x) Men... jag gillar den ändå! haha
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Det är över nu

Oboy! Ni har ingen aning om vilken lättnad det är!
Om det gick bra vet jag inte, så himla bra känns det väl inte, vette 17 vad jag skrev för nått, om det ens var ett inlägg? Stod i alla fall i häftet vi fick förbereda oss med att det var typ som en artikel, så vi får la se. Sen får vi hoppas att jag svarade på allt som skulle svaras på?! Får alltid sån panik efteråt, om jag gjort rätt eller inte. Spelar liksom ingen roll hur många gånger man läser igenom ;P

Nu ska högskolan sökas. Gjorde aldrig det igår :') Sen ska jag sätta igång med nästa arbete så jag slipper sitta och jobba arsle av mig på och efter lovet! ;) Och eftersom det är så fint väder ute idag så tänkte jag dra med mig Shelly ut på en långpromenix och rensa tankarna lite! Sounds good huh? :D


Sakna sommaren...
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

It hurts

Kul att man vaknade med huvudvärk idag...
Måste ha varit min nervositet som släppt eller nått, men jag blev hemma i alla fall.
Kände inte för att åka till lekis för att hålla i en kamratdag med massa skrikande ungar :')
Lite surt att man missar det bara, hade nog varit rätt kul!

Så nu sitter jag här hemma och pluggar massa till NP imorgon istället.
Om jag blir nå klokare kan jag inte svara på, men det visar sig imorgon om jag kommer på något att skriva!
Lite segt att det inte är så himla fint väder ute när man för en gång skull är hemma x)


I brist på bilder sådär. Btw så släpper han ju sin 11e singel idag, Riot! Bra där vah!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

AAAAAAAAAH

Känns så himla gött alltså! Har varit nervös av och till hela dagen, men kände mig inte alls lika nervös som igår??
Var ut som trea så jag skulle få det överstökat och det gick ju faktiskt bra. 4.22 fick jag det till, helt okej ändå.
Och alla bara när jag var klar "Vad lugn du såg ut att vara!!" Jag bara "Men det var jag inte!" och så satte jag mig ner med en djup suck och all spänning bara släppte! Haha, gissa om att jag är tröttis nu!
Så nu ska jag ladda om till torsdag, och imorgon ska jag nog välja högskola. Har i princip bestämt mig nu, hoppas det känns bättre sen när jag får tänka och sätta mig in i det hela sen. Allt har bara kännts så stressigt nu och gått så himla fort! Men det ska nog bli bra ;) Annars får man tacka nej och söka jobb, inget mer med det (:

Det är bara att tänka på helgen så ska nog allt annat gå bra, I hope!
Nu ska jag läsa igenom NP häftet och lite exempel, att skriva en artikel eller krönika eller så är inte min starkaste sida om jag säger så, men nu satsar jag ju inte direkt på att jobba på någon tidning så jag överlever nog ändå ;) höhö


Jag saknar mina bruuds... ♥
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

11 april

Det är inte okej att jag har gått och varit nervös hela dagen i skolan idag och jag har inget att vara nevös för idag liksom?! Kan ju bara tänka mig hur jag kommer vara imorgon... Känns ju sådär lagom kul att han som tog tid började ta tid typ 10 sek efter att de börjat prata så det blev kortare? :O han får INTE ta tid imorgon!

Tycker ändå att mitt innehåll är bra så nu ska jag bara träna inför min fina familj. Sen kan jag nog inte bli mer redo...
Ursäkta, jag måste få skriva av mig. Jag har verkligen panik. Inte okej!

Fick VG på matteprovet i alla fall, asnajs! :D Så om jag bara får G på NP så får jag ändå VG i slutbetyg! :D Känns ju gött att veta! Hihi

Näpp, nu ska jag träna häcken av mig! HERRÅ!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

11:e bilden: En person du kan berätta allt för


Mammi & pappi :D

Var en sväng på Kupolen igår innan vi åkte till farmor för att fira henne. Mycket mysigt.
Nu sitter jag här och har panik över mitt tal som är 4 min och 45 sek så jag måste verkligen prata i det tempo jag tränat på, annars äre kört! Testade en gång lite fortare och då blev det 4.02, inte bra... Så träna äre som gäller. Och skriva pm! Ska bli så himla skööönt när denna vecka är över!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll


Mina fina vänner är hemskt snälla :D
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Andreas Weise i Norrköping 3 april

På söndagen gick vi upp ganska tidigt. Så galet najs väder! Skinnjackan var på och det kändes nästan som sommar jämfört med de kalla vädret vi har haft :')


Vi åkte till Stadium Arena för att kolla på Weise som skulle vara på nån mässa där. Kom dit strax före 12 och modevisningen som han skulle vara med på skulle börja 12, men började lite senare. Han kom upp och sjöng lite emellan modevisningen :)

Efter modevisningen så gick vi runt lite på mässan, tog massa gratisgrejer och åkte limo. Okej daa. Vi provsatt, bara det var värt 70 kr! FETT!

Vid 14 skulle Weise uppträda igen så vi gick dit. Var ensamma där med ljud-&ljuskillarna och hade lite disco. "Glina har rätt" haha x) Poppade Andreas Weise-låten också innan det drog igång. Typ samma modevisning igen bara att de hade bytt liiite kläder, och Weise sjöng typ samma låtar -.- haha. En ny :')

Efter showen så skulle han ha signering så vi gick dit, väntade till sist och gick fram. När vi sa vart vi var i från så bara "Borlänge. Ingenting är omöjligt" (läs på riktigt grovt dalmål xD) Han berättade lite om att han ändrade sin autograf under idolsigneringarna för han blev så trött i armen och Daniel bara: "Sådär kan du ju inte göra" Weise: "Nej" Daniel: "Men varför gör du det då?" haha, lät så kul xD Värsta inlevelsen. Sen knäppte vi kort lite stessigt sådär för han hade tydligen bråttom sa dom.

Sen gick vi ut och såg att det SPÖregna. Så vi väntade på bussen vid entrén och så kom Weise dit. Han hade ju verkligen bråttom. han stod där värsta länge. Elin bara "Ska du åka limo hem?" Han bara "NEJ!.. Jag ska åka helikopter..." HAHA xD Skön snubbe. Ah sen frågade vi lite om vad som händer och så och han kanske skulle släppa en singel, if you wanna know liksom ;) Sen kom vår buss så vi fick lov att kuta till den i regnet. Och Weise stod kvar? haha

När vi kom hem till Mariella så pluggade jag och Martina lite matte (!) och sen åt vi tacos. Efter det så följde vi med Elin hem och sa hejdå. Sen gick vi en promenix och knäppte lite kort



Sen kom Mariella på att Elin hade tagit EMD-lappar åt oss så vi gick tillbaka till henne :') Inte alls desperata! x) haha, så vi fick säga hejdå igen ;)
När vi kom hem till Mariella så åt vi glass med bär och choklad och sånt gott och kollade på film innan vi gick och la oss. SUPERMYSIGT! :D
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Jobbigt

Jag borde blogga om söndagen, men jag orkar inte riktigt nu...
Har pluggat matte massor idag, har prov imorgon. Har panik inför NP nästa vecka. Talet är långt ifrån klart så måste sitta och fixa det resten av veckan :S HELP ME...

Fick god frukost i skolan idag i alla fall:D
Nu håller jag på att ladda upp bilder som jag ska skicka in, sista dagen på mig idag innan erbjudandet går ut ;)
Bloggar imorgon istället när provet är avklarat!

Peace


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

E.M.D. i Norrköping 2 april

Vi åkte ju som sagt iväg hemskt tidigt. Tåget avgick 07.55, zzz... Somnade och vaknade vid Sala, precis när vi skulle av så fick lite smått panik :') Bytte tåg och tuffade vidare mot Katrineholm. Mellan Flen och Katrineholm vare någon som hade kastat upp ett blått rep på elledningarna och tåget körde rätt in i det så det trasslade in sig så vi höll på att dö. Typ... haha, nej men elen försvann helt och vi blev ståendes där. Var lite smått kul tyckte jag då. Men när vi sedan tuffade vidare och kom till centralen typ 20 min försent så hade bussen som skulle ta oss vidare mot Norrköping åkt redan, och vi fick reda på att nästa buss skulle gå om 2 h (!) och SJ bjöd på fika medan. Ringde mamma och blev sur, men sen stod det en buss där ändå så vi kom typ bara 15 min försent till Norrköping. Kalasbra!

Gick hem till Mariella med vårt pick och pack (såg att det satt några utanför Flygeln redan då :O) och åt lite mat. Sen gjorde vi oss i ordning och satte oss utanför Flygeln på baksidan där och hade det allmänt trevligt och skojade.


Vi tippade alla på när E.M.D. skulle komma. Mariella kom närmast, hon tippade 16.15 och de kom 16.10 :') Hade bara 20 min fel ändå! haha Danny gjorde peace-tecknet när de också förbi.

Vi hejade på Matte och han hejade tillbaks. Danny gick till framsidan och kollade och vi gick också dit efter ett tag. Mötte en Danny som var på väg tillbaka då och vi gjorde High-five och så. Han frågade hur det var och jag frågade detsamma. Han var trött och stel sa han och så stäckte han ut benet värsta mycket ? Mjo, väldigt stel, haha! Han skulle in och soundchecka så han fick lov att gå, men innan han gick så bara "Vad snygga ni är :D" haha, tacktack

Vi ställde oss sen på framsidan för Elin skulle vänta där (Streetteam) och vi dansade och hade det kul, haha. Såg Erik och Danny gå iväg och kolla läget och några stycken sprang efter dom. Stackars dom... Inge privatliv ens när de ska köpa mat liksom. De kom tillbaka sen samma väg med en påse mat och gick som om de ägde hela världen xD HAHA.

Ah och sen vid 17 typ så fick Elin gå in för att kolla på soundchecket och träffa boysen (inklusive Matte som hade magsjuka, mysigt...)  och vi gick hem till Mariella och åt lite mackor innan vi gick tillbaka. Sen var det bara att ställa sig i kön och vänta. Martina och Maritza hade glömt sina öronproppar hos Mariella så jag och Martina sprang tillbaka dit och hämtade dom. Tur att hon bor asnära alltså! haha. Vid typ 19.10 fick vi gå in och alla bara trängde sig in, man bara lugna ner er, ni får plats liksom. Höhö. Fick asbra platser på tredje raden i mitten och hade det sådär asnajs!

 

Grabbarna kom ut och underhöll oss i 1,5 timme. SÅ SJUKT BÄÄÄST! Går inte ens att förklara med ord hur bra det var, ni måste se den själv för att förstå! Superfint vare! Och vi sjöng med och var på så mycket vi kunde. Erik bara "Det var fullsatt i Uppsala igår men ändå låter det nästan som om ni är mer!" haha, assum!

 



orkar inte lägga upp nå fler bilder på dom ;P

Efter konserten så gick vi ner till scenen och väntade för vi tänkte att de kanske skulle ha signering eftersom de haft det på andra ställen men neeej. Of course not. Så vi gick ut och väntade. SHIT alltså! Kaos eller vad? Alla småtejer bara började skrika när de såg dom i fönstret och när de kom ut var det kalabalik... Vi ställde oss på avstånd och kollade läget. Stackars Danny kom ju knappt in i bilen :') Vi hejade på Jonah istället och chillerilla ;)

Efteråt pratade vi med lite girls innan vi gick hem till Mariella och kikade på film innan vi somnade. Så sjukt galet trötta! Somnade på 3 röda tror jag... :')

Bloggar om söndagen sen :D
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Here I am

I'm back!
Känns lite trist. Vill inte till skolan. Har haft så himla kul!
Berättar mer imorgon.
Men om ni inte har beställt biljetter till E.M.D.s konsert så gör det. NU!
Den var så sjukt bra! Älskar deras version av All for love också! Bäst ju!

Invigde mina converse för detta år också! :D

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nya äventyr! :D

Tänkte blogga lite nu för jag hinner inte imorgon. Sticker nämligen med tåget klockan 08.00 imorgon till Norrköping! :D E.M.D.-konsert står på tur! Och två mysiga dagar ska jag spendera där. Bra tajmat med studiedag på måndag! :D
Är massa taggad! Känns ändå sjukt att den här dagen som jag väntat på så himla länge är här!
Det är ju april!!! :O

Har lyckats stuka lillfingret också. Känns ju bra! Hoppas det blir bättre tills imorgon i alla fall :) Basket är inte min grej, lyckas typ alltid knäcka mina fingrar på någe vis när jag spelar det :') Aja, ska väl försöka fixa klart allt tills imorgon innan jag går och lägger mig. Tidigt intalade jag mig själv redan när jag bokade biljetterna. Men tja, det visar väl sig hur det blir med det! ;P Hörs väl när jag kommer hem igen!

Take care! ♥


Dessa filurer kommer och går här omkring typ hela tiden nu tycker jag :') Fina är dom i alla fall!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget