Last night

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Min första timebeer ;) 
Träffade på massa trevliga människor, åt god mat och hade allmänt trevligt. Blev kvar till strax före tolv tror jag, höhö. Var riktigt trött i slutet, men kunde inte riktigt slita mig, så satt där och gäspade, haha. 
 
Nu ska jag plugga, göra pannkakor och inviga min nya stekpanna, sen får vi se hur kvällen kommer utspela sig. Ev. att vi drar ut på nån bar och chillar eller om jag myser ner mig här hemma med nån film och popcorn :) Det sistnämnda låter rätt lockande just nu, men vi får se ;)
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

So tired!

Har så sjukt mycket att plugga nu. Tar så lång tid att läsa boken, så allt tar bara längre tid, vilket betyder att jag är ganska slut i huvudet vid den här tiden. Idag skulle vi göra en gruppuppgift, och vi valde att observera en resturang i skolan. Såg nog lite kul ut, folk undrade nog vad vi höll på med ;) Var iaf intressant, och efteråt sammanställde vi allt. Och nu sitter jag och försöker läsa kapitlet till uppgiften så vi kan börja analysera.. 
Drar ner till Kåren ikväll iaf för lite chill-häng och kvällsmat. Får se hur länge jag orkar stanna! Så ska väl snart hoppa in i duschen och försöka piggna till lite. 
 
Saknar min bubbe ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Jag vill leva, jag vill dö i Sverige

 
 
Är helt förälskad i denna reklam. Bästa Zlatan! :D 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dance our tears away

Drog ut igår med några vänner efter skolan. Hann bara hem och fixa mig och göra mat innan jag hoppade på bussen med en till vän. Började kvällen hos Ronja och två av hennes vänner, trevligt! :) Sen gick vi till Strömpis och dansade i några timmar. Vår sektion hade nollefest där så träffade på en del trevliga människor. Drog sedan till Donken och åt lite mat innan vi gick hem till Ronja igen och sov. Mys! :D 
 
Mihi, fick Ronjas nollebilder också, kul att se! ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fint välkomnande!

Fick en väldigt intressant kväll igår. Kom ju hem och det första jag möttes av var att de ovanför skrek på varandra (vilket dem har gjort förut också) men tydligen hade de mittemot hört henne skrika "Sluta, jag vill inte" eller nått liknande. Sen slutade dem i alla fall och efter ett tag hörde jag att det knackade på där uppe men ingen som öppnade. Så då knackade det på hos mig istället, och där stod det två poliser, snacka om chock! :O Så de frågade ut mig lite om läget osv och jag sa att jag skulle avvakta och hålla öronen öppna. Stänger igen dörren och hör dem knacka ovanför igen och säger "öppna, det är polisen!" Ingen som öppnar men jag tycker mig höra att de pratar ovanför, så jag går ut och säger det till polisen och en springer upp på en gång och bankar på och säger "Öppna, det är polisen, vi vet att ni är där inne!" 
Själv hade jag bara lust att poppa en popcornpåse och njuta av vad som händer, tyckte det hela var väldigt intressant! haha. Hur som helst så öppnade de aldrig (Och då blir man ju ännu mer misstänksam) och efter nån timme så åker polisen iväg. Får väl se om de kommer tillbaka. Var nog tur att jag inte drog iväg på pubrunda, då hade jag missat detta! Var ju som taget ur en film, haha. 
 
Idag började psykologin, och hon körde på engelska på en gång. Var sjukt intressant redan nu, så det här blir nog bra! :D Drog sedan hem och åt och hoppade sen på bussen till stan för att hämta mina bullar och kaffe som jag fått, haha. Mötte upp Ronja så gick där ett tag. 
Nu ska jag plugga lite innan jag tar kväller med tvtittande och mys! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måste ladda batterierna...

Har befunnit mig i min lilla lya i ca två timmar och är redan slut efter att ha läst några sidor i psykologiboken. Kan ju nämna att den är på över 700 sidor, och dessutom på engelska. Nää, tar nya tag imorgon helt enkelt! Men känner ju redan nu att det är bra mycket mer intressant än förra kursens litteratur, det måste ju vara positivt? ;)
 
Nä, om man ska få i sig något i magen kanske innan jag kryper ner under täcket och glor på tv! :) Blev erbjuden att följa med på pubrundan tillsammans med nollorna idag, men känner verkligen inte för det. Är alldeles för lat (eller snarare bekväm) för det för tillfället! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Myspys i Dalarna

Fredagskvällen på Kåren var trevlig. Dansade och hade det skoj med fina vänner och random dudes. 
Ronja sov över hos mig och vid 10 gick vi upp för att fixa oss någorlunda och hoppa på bussen där jag gick av vid resecentrum för att hoppa på tåget hem. 
 
Har haft det supermysigt. Lördagen spenderades med familjen, lika så söndagen. Var på bio på kvällen och såg Hundraåringen, helt okej film :) Igår var jag hos frissan och färgade det blondare samt klippte det rejält, typ 7 cm. Så nu äre kort! Men jag trivs, även om jag vill ha långt. Men skönt att få bort allt slitet (plus lite till). 
Sen åkte jag vidare till Borlänge för att luncha med min kära barndomsvän. Sog sedan en sväng på Kupolen innan vi avslutade med en latte på Waynes. 
Och nu sitter jag hemma hos bror och har nyss avnjutit en smarrig middag. Ska sova här inatt. Blir nog trevligt! Imorn drar jag neråt i landet igen :)
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Första terminen: check!

Helt sjuuuukt att jag redan har gått en termin här nere :O Idag har vi haft opponering, vilket var riktigt kul och givande! Ge och få konstruktiv kritik kan va det bästa som finns i hjälp till att förbättra arbeten :) Så nu är det bara att vänta en vecka på att få det slutgiltiga resultatet, vilket förhoppningvis blir ett G!
 
Nu ska jag strax iväg till en kompis bara några hus bort innan vi drar ner till Kåren för att möta upp Sofia och hennes nollegrupp och spana på nya nollor, hihi. Tyckte nyss vi blev nollade! Nästa termin är förhoppningsvis jag också fadder, om jag känner för det då :) 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kill me..

Har suttit från 10-21 med PM:et, och inte gjort någonting i princip. En i min grupp ville ändra helt på diskussionen, började skriva, och kom tillslut fram till i princip samma som vi redan hade, så nej, blev måttligt irriterad där... Nu är den äntligen inskickad iaf, så får ledigt ända till ca 12 imorgon, då det är dags för förberedning inför opponering. Behöver jag ens förklara hur mycket jag längtar efter att ta helg, och vara helt ledig fram till torsdag? 
 
Nu ska jag slå mig ner och fortsätta kolla på The big bang theory. Kommer somna tidigt inatt för en gång skull!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Saturday night

Hade helt klart en välbehövlig och trevlig lördagskväll igår. Började med att köra vilse på väg till Ronjis, och körde världens omväg för att hitta ut igen. Gick och handlade mat som vi lagade i ordning och bara satt och snackade i några timmar innan vi förflyttade oss till soffan för filmmys. Hade beslutsångest att välja film och tog typ 1,5 timme innan vi tillslut valde en, som inte alls var läskig utan mer en thriller. När den varslut valde vi en annan i hopp om att hitta en läskigare, men det sket sig det också, och den slutade helmysko. Så nää, skräckfilmer måste vi kolla upp innan  vi ska se dem för att veta vilka som är bra, haha. 
 
Whaaaat!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Denna eviga väntan..

 
Snart filmkväll med sköna människor! :D 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Whatever's good for your soul... do that!

Har haft huvudvärk hela dagen idag. Planen var att dra ut ikväll, men eftersom jag känt mig allmänt loj så skippade jag det. Istället ligger jag här i sängen, äter chilinötter och Risenta och tittar på Revenge som jag missade igår då jag var hemma hos Sofia för att baka kladdis :) 
Skulle ha pluggat en massa idag, men tror jag max har skrivit fem meningar. Har helt enkelt inte haft varken ork eller lust. Så nää, får ta nya tag imorgon istället. Och förhoppningsvis blir det filmmys framåt kvällen :) 
På tal om plugg fick vi äntligen reda på tentorna som vi hade för ca en månad sen. VG på den, tackarrr! :D 
Och klipptid har jag äntligen bokat också. 
 
Nä, nu ska jag fortsätta smaska på nötterna och kika på senaste avsnittet! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Work your body!

Beach 2014? Mja, who knows. Har iaf varit duktig och tränat igår och idag. Har ju ätit alldeles för mycket och tränat alldeles för lite dessa veckor. Förövrigt väntar jag på respons från vår handledare så kan inte göra så mycket mer på PM:et för stunden. Hoppas att hon inte har allt för mycket att kritisera..

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite till, läst över hälften av boken redan :O
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tidsfördriv



what can I say? Jag är fast.
Nightynight!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shuuu!

Back in Örebro! Back to real life! 
Hade en trevlig biltur ner, packade upp det nödvändigaste (kläderna får ligga i väskan tills jag orkar ta tag i det ;P) slängde i mig mat och sen kom Sofipropp hit å kollade på JVM med mig. Höll på att dö av nervositet, och lyckades skrika lite för högt i vissa fall (vet ju så väl hur lyhört det är här, haha). 
 
Hon drog precis så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla senaste avsnittet av Äkta människor innan jag ska sova. Imorgon äre plugg som gäller igen! 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Last day in my hometown..

I tosdags var jag in till Falun. Skulle möta en tjej som skulle köpa böcker av mig så då tänkte jag passa på att hälsa på Elin också. Så vi åt mat, drog till Sågmyra och hade sedan en myskväll med film och gottis. Sov kvar där och åkte hem efter skidorna på fredagen. Kom hem till mat och en broder. Kollade på Prisoners på kvällen, riktigt bra film men väldigt jobbig psykiskt! 
 
Idag har jag varit barnvakt en sväng, sen åkte vi in till Borlänge för att köpa thaimat och besöka brorsan, och blev kvar där och kollade på JVM. Lite för spännande för mitt hjärta... Sen åkte vi och handlade så jag slipper göra det i Örebro! ;D 
 
Imorgon drar jag ner igen. Dock endast för 2 veckor innan jag kommer hit igen. Men det ska bli kul att få komma ner och träffa alla igen :D 
 
Nu ska jag läsa ut mina 20 sidor av Kristians bok så jag slipper dra med mig den ner. Sen ska jag gosa med Trisse så mycket jag kan :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget