Ciao!

Har suttit ute i solen och njutit. Dövarmt & jag älskar det! :D Invigde bikinitoppen för i år.
Annars är resan bokad till Norrköping imorgon. Kul att se hur de firar sista april där.
Så ikväll kommer mormor & morfar och hämtar Shelly. Natten får jag spendera helt själv (lite smått läskigt faktiskt) men lika bra att vänja sig! Så då återstår packningen då. Känns ju lite sådär att behöva gå upp astidigt imorgon. But what to do, jag valde ju faktiskt tiden själv.
Så nu vet ni. Hoppas ni får en bra sista april!


Valborg för 2 år sedan :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vilken dag...

Hur stor är sannolikheten att det ska hända något med Shelly just när mamma och pappa inte befinner sig i Sverige? Såklart ska det hända oss. Klumpig som den fröken är så halkade hon i trappen igår (vilket hon förövrigt har gjort 2468539 ggr förut) men denna gång hände det något. Hon kunde inte sitta still, gungade fram och tillbaka, började flåsa, sparkade med vänster bakben och var allmänt knäpp. Efter att ha pratat med mamma och pappa beslutade vi oss för att ringa vetrinären. Avvakta fick vi som svar, och det gjorde vi. Hon började tillslut lugna ner sig men haltade fortfarande och lade sig under sängen i mammas och pappas sovrum (så nära dem hon kunde komma förmodligen) vilket hon aldrig brukar göra annars. Lyckades dock locka fram henne så hon fick kissa & bajsa, vilket hon gjorde på en gång utan att gå runt 300 varv innan hon kan sätta sig ner. Ytterligare ett tecken på att något inte stod helt rätt till. Ringde vetrinären igen och bokade tid till idag.
Tillslut gick vi och lade oss, men lyckades bara sova i 2 timmar innan jag vaknade igen. Det hörde hon och traskade då in till mig och ville sova i min säng (sov med dörren öppen ifall hon skulle vilja det, det är ju det minsta jag kunde göra) Dock kunde varken jag eller Shelly sova. Hon skakade och var allmänt orolig, och jag hade tankar som flög åt höger och vänster då jag fick ytterligare en sak att tänka på. Lyckades somna kring 5 igen och klockan ringde 7. Då verkade hon lite bättre, men hon hade fortfarande ont. Så vi beslutade oss för att ta med henne in till Borlänge och mormor och morfar en sväng medan jag pluggade hos Maritza & Marcus var på intervju. Sen åkte vi in till djursjukhuset och hon var så duktig så! Skakade gjorde hon såklart, och hon skulle hela tiden ha koll på oss, men åh så duktig hon var :) De hittade ingen svullnad eller liknande, bara att hon var stel i bakdelen (vilket är okej när man är 12 år) och antingen är det en slags sträckning eller artros som bröt ut i samband med detta. Så nu ska snuttan gå på smärtlindrande och antiinflammatoriskt i fem dagar. Men det känns otroligt skönt att hon mår "bra". Och jag börjar fundera på det här med djur och icke logiskt tänkande. För efter hon varit hos vetrinären så blev hon genast mycket mer avslappnad. Jag tror även hon känner på sig att det inte var något allvarligt, för nu sover hon så skönt och lillmatte är lugnad! Tror aldrig jag varit så glad över att hon snarkar :')


Igår..


Idag :)

Nog finns det lite sanning bakom det här med att hunden är människans bästa vän, hon har ju trots allt funnits vid min sida i snart 12 år och alltid funnits där när jag varit ledsen ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Pop Explosion, Rättvik 20 april

Har inte fått några bilder än men man tager vad man haver!
Systrarna fick sms om att det var halva priset på Eric Saade så vi körde på det! Spontanbokning sådär. Och två dagar senare var det alltså dags. Tog bussen in till Rättvik och var framme efter 15 nån gång.



Väl där skulle vi försöka följa min karta men det snöade och var svinkallt och papperet blev förstört och inga vägnamn passade in. Så vi tog fram gpsen på mobilen och traskade iväg. Lyckades tillslut hitta arenan och komma in i värmen trodde vi. Jag menar, en arena lär väl ha öppet någonstans. Men icke sa nicke. Var en kille från Saade-teamet som skulle försöka fixa in oss för han såg hur blöta vi var med mascaran utkletad, men han fick inte släppa in oss någonstans men bad oss gå ner till "byn" eller nått för det här går ju inte! Förtvivlad var han, och jag också!

Såg Saade-bilen också och Eric satt förmodligen där i, men vi kollade aldrig.
Vi orkade inte gå ner dom där 2 km igen, så vi försökte desperat hitta någonstans att värma oss, men det var stängt överallt och inte hjälpte det med att fråga några heller. Gick till en stuga och ställde oss på trappen och där smällde jag i huvudet i en lampa x) haha

Sen hittade vi tillslut ett vindskydd eller nått, en grillstuga typ. Där satte vi oss och blev kvar i cirkus 2 timmar. Vi sjöng och hade det kul. "FAIRYTAALEE!" Sen sprang vi upp och ner för en trappa som ni ser på bilden under, lägg även märke till att jag sitter med fötterna i väskan med vantar på för att värma dom xD (smart som jag är så tog jag tygskor. hej blöta fötter!)







Efter 17 och springturen traskade vi bort till arenan igen och strax efter det släppte dom in oss! TACK för att ni inte väntade till 18! Dock fick man varken ha systemkamera eller dricka med sig in, så den fick jag hälla ur men systemkameran lyckades jag få behålla, dock knäppte jag inga kort såklart!
Väl där inne tog vi plats vid stängslet och sen var det bara att vänta till 19.





Sen körde den igång och jag är verkligen glad att vi bokade dessa biljetter! Konserten var GRYM! Massa effekter, snygga danser och lite vatten. Loved it! Dessvärre var publiken väldigt död -.- Bästa: Sky falls down, fett cool!







Efter 1,5 timme var det slut och vi fick vänta på att systrarnas mamma skulle komma och hämta oss. Knäppte kort med Saade-bilen och belv utkörda ur arenan x antal gånger, av samma kille. Men varför gå ut i onördan liksom?



Men tillslut fick vi lov att gå ut, och då kom han ut och frågade vem vi väntade på. "Vad heter han då?" "Mamma" "Är 'mamma' utländsk?" "Jaa, mamma är faktiskt utländsk" haha x) In your face man! Han var helt säker på att vi väntade på Eric x) Efter en lång (notera lång) väntan kom hon äntligen och hade med sig varma jackor, filtar och varm chocklad! Kunde ha gett henne en lång fet kyss! haha



Fattar inte hur vi lyckas med allt?! Men definitivt ett minne för livet! Tack för idag! haha ♥
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

:(

Ingen som är bra på fötter här?
Har så gräsligt ont i foten när jag går, men jag har inte den blekaste aning om vad jag har gjort. Det känns precis som en stukning, men det syns ingenting. Vill bara att det ska gå över!
Jag som hade tänkt träna nu när jag slutar tidigt... -.-

Nä, ska kika på ett avsnitt av Hart of Dixie innan jag läser lite till!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Inlägg kommer

Ska skriva om Saade så småningom. Har inga bilder så det blir inge kul att skriva då.
Igår hade vi lite besök på kvällen också, så det blev massa go' mat!
Annars spelar jag mest Wordfeud och Draw something och har allmänt tråkigt :P

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Imorgon



Spontana grejer. Here we go! :D
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

2500 kr fattigare & en mobil rikare

Snön försvann inte. Istället kom det mer. Men det är bara att bita ihop och vara glad, även om sommaren känns rätt långt bort just nu.

Igår beställde jag en ny telebobi! :D Vill bara få hem den nununu. Även fast jag fick lite smått ångest igår när jag tryckte på beställ! Men nu känner jag mig som ett barn på julafton! Visst svider det i en students plånbok, men vad gör man inte för att unna sig lite lyx? ;) Dessvärre lider ju andra saker, men jag får ju tänka att jag kommer jobba i sommar, så jag behöver ju inte leva fattig då i alla fall :D

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helgen som varit

Har haft fullt upp hela helgen med massa firande!
I fredags åkte jag hem till systrarna efter seminariet och myste.
I lördags firade vi pappa hela dagen med släkten. Och vi gav honom hans present redan nu så de andra skulle få se den också. Han blev nog glad för sin fotobok :D Hörde på radion när jag åkte och hämtade maten att rix kommer till Falun! Blev helt hyper, visst hade jag mina föraningar men var ändå inte helt säker! Tack för att ni släppte den staden sist! haha, skulle messa systrarna men hade glömt min telebobi hemma.
I söndags fortsatte firandet för pappa och sen var det dags att bege sig vidare till nästa kalas för kusinen.
Fullt upp som sagt, och lyckades få bajs på mig också från deras katt när jag lyfte upp honom. Tack för den liksom! haha.

Nu sitter jag och väntar på dagens föreläsning. Dessa tider suger!
Menmen, what to do! Ska snart kila ut i duschen och fräscha upp mig.
Och förresten så är det vinter ute igen! Man kan åtminstone tro det. Vaknade upp och såg att det var alldeles vitt ute... Men det försvinner förhoppningsvis idag!
Inte har jag lagt in några bilder från helgen på datorn heller, så det får blir ett tråkigt inlägg!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdag

Usch, hela dagen försvinner ju när man börjar såhär sent!
Gick 14.30-17.30. Känner mig inte så pigg på att gå upp 6 imorgon heller!
Meen, det är ju fredag imorgon! Löööv it! Känns som det är måndag idag :')
Och så blir man ju alltid glad när man ser att man fått svar från någon på twitter :D


Yeppyepp! I know what to do!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Hatar rubriker

Nu var påsken slut och det är back to reality igen!
Har haft det mysigt i alla fall. I söndags åt vi ute på thai med mormor, morfar och farmor. Sen åkte vi hem till farmor och fikade och hade det trevligt.
I måndags åkte vi hem till mormor och morfar och åt mat och fikade med allihopa! Supermysigt.
Sen var påsken slut. Igår satte jag igång med pluggningen igen. Mindre kul. Är i princip klar nu i alla fall, känns gött! Så funderar på att slå på en film eller nått då jag inte har så mycket annat att göra.
Det var mitt lov det!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Glad påsk!

Somliga har ju mycket att göra idag! Eller?
Inte ett piss faktiskt. Medan alla andra har det trevligt med släkt och vänner sitter jag hemma.
Mitt får vänta. Men imorgon åker jag till farmor och på måndag blir det släktmiddag hos mormor. Kul! :D
Så idag då? Nä, äta ett minipåskbord och gå ut och gå en promenad hade jag tänkt.
Så mycker mer har jag inte planerat!
But anyway, glad påsk på er alla. Hoppas ni får en trevlig sådan!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Påsklov! :D

Trodde aldrig att vi skulle få en hel veckas ledighet! Men nu har jag ingen föreläsning fören nästa torsdag. FEELS GREAT! :D
Blev ännu bättre när denna skönhet kom på posten! :D Hej filmkväll! Fast just nu ser jag mest fram emot påskmaten, hihi!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fräscht!

Efter skolan igår så cyklade jag upp till frisören för lite klippning och färgning.
Hade dock svårt att besämma mig för nån frisyr så det fick bara bli att ta bort det slitna för denna gång. SÅÅÅ SKÖÖNT! Håret blir så lätt :D
Lade i massa blonda slingor också, så nu är jag blondare igen. Fint till sommaren sådär! :D


Har köpt en hatt också ;D Och det är mitt nya hår på bilden. Fast inte den bästa. Syns ju att det är ljusare i alla fall, hihi :) Men nu är jag fattig!

Nä, ska försöka formulera en fråga till. Har hittat på 4/5. Kämpa på! Imorgon får jag påsklov en vecka framåt. I'm feeling great, I'm feeling awesome! :D
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hej april, du är så välkommen så

Helt sjukt vad tiden går fort! Snart sommar :D
Har inte gjort ett piss denna helg. Så underbart skönt.
Kollade på film igår vilket jag inte gjort på evigheter, och var ute och körde lite bland trånga gränder.
Idag ska jag nog städa rummet mitt, det behövs!
Och läsa lite teori. Om jag orkar vill säga!

Ser fram emot kommande kurs i alla fall. Psykologi. Kan nog bli skoj! :)
Nä, städa var det ja! Lika bra att sätta igång!

Titta vilken söt bild! :D Trisse var ju lika stor som mig ju! haha

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget