Glad påsk!

Tänkte bara kila in och önska er en Glad påsk! Ska strax åka hem till mormor och morfar för lite påskfirande med gomat och trevligt sällskap! Hoppas ni får det bra, det är jag nog ganska så säkert på att jag får! ;D
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Påskledigt!

Ni anar inte hur skönt det är att va ledig i några dagar :D igår fick jag vara assistent åt en liten pojke. Helt oerfaren och kunde knappt nått om hans problematik, bara lite ytligt. Dock gick det bra. Var lite speciellt! De hade påskfest så vi var ute i 4 timmar, grillade kyckling och hade det mysigt i vårsolen. Riktigt skönt! Skulle ha jobbat där idag också, men pga för lite sömn och lite illamående så kändes det inte helt okej, mest för hans bästa när jag måste va alert! Så det blev en lugn dag med en promenad och lite sånt.

Nu ska jag sova så jag är pigg och glad inför morgondagen. Tänkte åka in och köra ett träningspass och ev springa in på Kupolen en sväng :)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Not a day goes by that I don't think about you

I really miss my boo! Vissa dagar mer än andra. Kan inte riktigt fatta att det snart har gått 5 månader sedan hon lämnade denna jord. Snutte ♥♥♥♥♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hektisk vecka!

Ousch! Vilken vecka! Blev uppringd på måndag morgon och frågade om jag kunde jobba. Såklart jag kunde! Det jag inte visste då var att jag skulle få vara kvar där hela veckan (riktigt kul!). Tre ordinarie personal på två avdelningar saknades, vilket betyder att jag och en till fick vara ensamma med 2-3 åringar som knappast hade brist på energi och röst. Behöver jag ens säga att jag har varit slut när jag kommit hem? :') 38 timmar har jag jobbat denna vecka. Nästan heltid! Så kan det bli när man ska täcka upp för 3 st. Älskar dock de där små grynen, och att få vara där en vecka gör att man kommer in i gänget! Personalen är också riktigt trevliga. Känns bra att jag ska vara där på måndag också, dock med de äldre barnen men ändå :)
 
Så ikväll ska jag kika på fotbollen i soffan (tanken på att jag kunde ha varit på plats om jag fick välja men valde Tyskland istället känns ju rätt okej ändå med tanke på hur trött jag är). Har nyss klickat hem två plagg från Nelly.com också. Hoppas de sitter bra :D
 
Och visst ja! Jag och Elin ska även se Bruno Mars i november! Hur kuuuul?! :D My man!
Nä, nu ska jag lyssna klart på JTs album innan jag beger mig upp till tvn!
 
*Bra kvalitet* Brist på bilder...
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Helg i Stockholm med Melodifestivalsfinal & besök i Vällingby 9-10 mars 2013

Vi lyckades alltså vinna andrapris och två biljetter inkl. boende och förfest i telias instagramtävling, men det hela löste sig ändå då vi fick tag på två till biljetter samt att vi bokade ett till hotellrum. Så vid 12-tiden på lördagen kom vi fram till Stockholm och försökte hitta något ställe att äta vår lunch på. Men eftersom alla bänkar var upptagna av folk som satt en meter ifrån varandra så åkte vi upp och satte oss på golvet och åt och blev utstirrade :') Efteråt gick vi omkring på centralen i affärerna och jag försökte desperat försöka hitta något billigt smycke då jag i all hast på morgonen lyckades glömma dem då jag beslutade mig för att byta handväska i sista stund. Hittade dock inget och vi beslutade oss för att åka till hotellet och checka in. Dock blev det såklart strul när Maritza skulle checka in i deras rum så hon fick ringa till hon som hade hand om instagramtävlingen och som tur var så bodde hon på samma hotell så hon kom ner och fixade det hela. Fick även reda på att de flesta artisterna bodde på samma hotell ;D
 
När vi tillslut var incheckade tog vi vårt pick och pack och begav oss uppåt till vår våning trodde vi. Det visade sig att man fick lov att använda kortet för att över huvudtaget ta sig någonstans med hissen x) Väl uppe kikade först in i mitt och Martinas rum. Litet och mysigt och helt klart tillräckligt stort för oss att sova i. Sedan gick vi vidare till Maritzas och Mariellas rum som låg på samma våning, och till vår stora förvåning så var det såååå mycket lyxigare och större. "Här hänger vi" blev allas reaktion, så det slutade med att vi hämtade våra väskor och parkerade dem i samma rum så mitt och Martinas rum var i stort sett oberört x) Sen fixade vi oss och begav oss mot arenan.
 
Vi kom dit typ när genrepet var slut så vi mötte 1000-tals folk så vi fick gå mot strömmen och hålla i varandra för att inte tappa bort varandra! När vi i princip var framme vid arenan såg vi en taxi och vi tittade in och konstaterade att det helt klart var Måns, så vi försökte följa efter den men den körde iväg och vi ställde oss nedanför arenan i hopp om att nått roligt folk skulle komma ut. Till vår besvikelse såg vi enbart Martin Rolinski och Björn Kjellman (ev. någon mer). Hälsade på Annelie också som helt spontant också var där! Kul att ses en snabbis :D Sen gick vi in i värmen och roffade åt oss alla gratisgrejer vi kunde få. Gick fram och tillbaka för att få så mycket choklad som möjligt x) Sen sa vi hejdå till varandra och delade upp oss. Maritza & Mariella hade platser på parkett medan jag & Martina satt på läktaren. Helt okej platser tyckte jag, såg superbra trots att scenen var en bit ifrån! Åt lite mackor och satte på oss allt blingbling vi kunde hitta. Det var lite förspel så att säga, haha, så ett förband sjöng lite och värmde upp publiken och även Danny & Gina kom ut en sväng.
 
Vid 20 drog kalaset igång och det var superkul att se det live! Desto mer nervöst blev det när det var dags för röstningen då jag och Martina kröp ihop och när jag såg att det gick bra för Robin blev det bara ännu värre! Vår reaktion måste ha sett hur kul ut som helst när vi insåg att han hade vunnit. Skrek rakt ut och flög upp och började hoppa och kramade om varandra, sen sjöng jag för fulla muggar när han sjöng en gång till. VILKEN GLÄDJE! Missade nästan Robins egna reaktion, såg den lite halvt, men den var ju klockren! haha Kul att det gick bra för Anton också!! :D Favvisarna
 
Efteråt försökte vi komma ner till Maritza och Mariella men vi fick inte gå ner så vi gick runt till greenroom istället där massa andra också stod. Ropade på Anton som såg oss och vinkade och gav ett stort och gulligt leende! :D Borlängegänget var på plats än en gång ;) Sen fick jag helt plötsligt en smäll på armen av Martina och jag hör henne säga "Där är ju Måns!" och så började hon hoppa över stolarna och vi följde efter x) "Nämen hej igen! Ni är ju överallt!" haha x) Jag sa att vi hade vunnit biljetter och han grattade oss och frågade var det var för tävling osv. Blev avbrutna hela tiden typ då folk ville ta kort med honom, men han sa i alla fall att han hejade på Ralf och så frågade han vad vi hade i våra påsar. Martina visade att vi hade fått blinkade broscher och han sa med stor ironi i rösten "oj vad ni kommer använda dem..." haha x) True that! Sen ville vi ta kort och jag sa att vi skulle ta ett roligt och han konstaterade att vi alltid gör det. Nähäää, haha. Älskar hur han går all in! x) Sen ville fler ta kort och han försökte gå tillbaka till oss men det kom hela tiden nya folk och efter ett tag gick han.
 
Efter ett tag gick vi ut från arenan och delade upp oss igen. Jag och Martina ställde oss uppe utanför efterfestingången och där kryllade det av kändisar från höger och vänster. Ingen rolig dock. Men efter ett tag så ringer Maritza och vi började springa ner på en gång, och så säger Martina "Erik & Matte" högt för att jag ska fatta vilka det är, och precis då sprang vi förbi dem "Där är dem ju!" *sneblick av Erik* hahahah x) Dör lite bara jag tänker på det. Sjukt pinsamt, tror inte de såg att det var vi men ändå. Så vi fortsatte springa lite innan vi stannade och jag höll på att kissa på mig av skratt! haha. Vi gick i alla fall fram till dem sen, eller Erik gick in på en gång men vi haffade Matte i alla fall "Men heej!"
 
Sen ställde jag och Martina oss där nere men det hände inget kul. Såg Eddie, det var väl den roligaste personen av alla som kom. Så vi gick upp och ställde oss igen. Knäppte lite kort framför arenan och sen kom det en snubbe fram och bara "Här har ni ett armband så ni kan gå in på efterfesten om ni vill" och alla bara stod och kollade på bandet i flera sekunder innan Martina tillslut reagerade och tog emot det x) Ingen sa ens tack, vadå förvånade, haha. Men eftersom ingen utav oss ville gå in helt själv och känna sig helt lost så valde vi att åka hemåt istället och ha det mysigt på hotellrummet. Testade hissen fick vi såklart lov att göra! Stannade även en sväng på 7eleven och köpte en korv sådär 2 på natten. Skönaste snubben bakom disken. Mitt kort funkade inte först och han bara "Är du kriminell?" "Nää" "Så säger alla som är kriminella..." "Okej, jag är väl kriminell då!" "Så ska det låta" haha x)
 
När vi kom till hotellet knäppte vi lite kort och hade allmänt kul, sådär kul som man kan ha åt det mesta när klockan började närma sig 5 på natten/morgonen. Jag och Martina sprang och hämtade våra täcken och kuddar i vårt hotellrum och kände sig lite smått busig, haha. Slocknade vid 5.
 
Hade klockan på ringning vid 9 men kändes som man hade sovit mer än fyra timmar. Flög upp när vi trodde att Anton skulle till Vällingby och signera. Falska förhoppningar... haha. Gick ner och åt frukost och när vi i princip var klara så kände jag en dunk i armen och Maritza bara "Där är David Lindgren!" Vi tyckte lite synd om honom då han såg så nere och ensam ut där han satt helt själv så jag ville bara gå fram och ge honom en kram, haha. Efter ett tag kom även Robin och Molly ner. Vi ville självklart gratta honom men det skulle kännas så konstigt att gå fram när han sitter och äter så vi gick upp till vårt rum igen.
 
Sen satte vi oss i några fotöljer på vår våning vid hissen och knäppte lite kort. Efter en stund kom Robin från sitt rum och skulle ta hissen ner så vi grattade honom till vinsten och för en sekund så såg han helt borta ut :') Jag frågade hur det kändes och han konstaterade att han inte riktigt hade fattat det än och att det bara snurrade i huvudet. Sen sa jag att vi var där och vi blev superglada när han vann och bara "Jaa!" Och Martina gestikulerade hur vi såg ut, haha. Han sa att han hade kollat på sin reaktion nu efteråt och bara "Såg jag verkligen ut sådär?!" haha. Sen tog han hissen ner.
 
Vi beslutade oss för att åka till Vällingby ändå för vårt tåg skulle inte gå fören vid 19.45 och vi hade inte så mycket annat att göra. Så vi packade ihop det sista och jag går ut i korridoren precis när Sean Banan kommer ut, haha. Även tre st från State of drama kom ut och gick bakom oss. Jag kom fram till hissen och se Sean Banan hålla dörren öppen för oss men jag tackade snällt nej och sa att det nog skulle bli för trångt med både hans väska och våra väskor. "Okej" sa han och åkte ner. Vi tog nästa i tron om att vi skulle få åka själva, men istället trycker sig State of drama in sig så vi stod som packade sillar där inne och blev lite smått fnissiga, haha x) De snackade om sin bakfylla och signeringen i Vällingby. Tror vi kom ner när alla skulle checka ut ;) Men vi checkade i alla fall ut och sa hej till David Lindgren som stod vid entrén och väntade på Akke. Såg även Yohio precis när vi gick ut. Åkte sedan till Vällingby.
 
Där var det packat med folk! Vi åkte upp och slog oss ner på golvet. Gick på Robins signering innan vi gick iväg för att äta thaimat och kika i lite affärer. Sen var det dags för Sean Banan. Ville gå på signeringen men det var sjukt mycket folk så efter ett tag ställde vi oss och kollade vid signeringen och han var ju rolig x) "Har du haft kul?" "Jaa" "Men varför syns det inte då??" haha. Åkte in till centralen efter en stund och köpte lite kvällsmat innan vi hoppade på tåget hem med lite ångest i magen. Lagom trött men OJ så rolig helg det hade varit!!! Lätt att vi ska göra om det igen! :D
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Stay tuned!

Har haft segaste helgen hittills med magont. Vaknade igår morse vid 6-tiden av att jag hade ont i hela magen, men sedan gick det över till att bara ha ont på en fläck till höger om naveln. Har haft såhär några gånger förut men då har det gått över på någon timme. Fick lov att maila om att jag inte kunde jobba igår pga detta, och hade ont så fort jag ställde mig upp igår, så jag blev mest liggandes. Idag är det dock lite bättre, men inte är det kul! Hoppas det är helt borta tills imorgon för jag känner inte för något sjukhusbesök eller samtal...
 
Tänkte hur som helst blogga om förra helgen nu, så kika in om en stund så har jag förhoppningsvis skrivit klart! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fkgkfd

Har haft en underbarhelg i el Stockholmo!!!! Vill bara tillbaka! Vet inte ens vart jag ska börja. Att enbart få se Mellofinalen live skulle ha räckt för mig tror jag, det har alltid varit en dröm. Men att få spendera en natt på hotell med de bästa, och att sedan få äta frukost med självaste idolvinnaren och David Lindgren några bord bort, vara bland de första att gratta Robin och att tacka nej till att åka hiss med Sean Banan för att istället få 3 st killar från State of drama i en annan hiss osv. osv. Nä, inlägg om allt kommer senare. Inväntar bilder! Har nyss kollat på finalen på svtplay, och Robins reaktion är helt klart bäst! Kan inte låta bli att hålla tårarna borta. Vilken glädje!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Andra Chansen, Karlstad 2 Mars 2013

Åkte till Karlstad i lördags för att gå på andra chansen och i hopp om att få träffa massa finisar! Och hjälp vilken bra dag! Började med att vi kom till arenan till 11 och lagom till Danny & Gina precis kom med bussen dit. Fick panik och parkerade fort, sket i att betala parkeringsavgift och sprang sedan fram till Danny x) Sötisen luktade nå så gudomligt gott! Snackade lite om körkort och hur det var att ta det och vart jag och Elin kört upp osv. och att det var kul att ses mm. Sen läste vi lite manuskort och han kunde inte de sista så han skulle in och träna på det och vi skulle gå och betala parkeringen så kramades hejdå och gick till bilen och åt mat.
 
Sen gick vi tillbaka till arenan och efter ett tag kom Jedward sådär överenergiska som bara de kan vara. Där stod vi som söta små flickor och de var hyper, haha. Fick världens hårda kram med massa dunk i ryggen av Edward. Sen tog vi kort och Edward pussade mig på kinden "A kiss!" "Oh crap, we moved!" Och så snodde han kameran och tog en ny bild, haha x) Sen frågade jag John om vi kunde ta bild också och även han gav mig en blöt puss på kinden, haha. Mysiga men ack så crazy twins! De var hur roliga som helst! haha
 
 
Inte långt efter att de gått in kom artistbussen. Ville snacka med Anton men han blev fast hos några andra så vi haffade Erik istället. "Men, är hela familjen här?!" haha. Snackade lite smått med honom och han tog av sig solglasögonen och frågade om han såg sliten ut. Alla fem stirrade på honom och konstaterade att det inte var så farligt, haha. "Men det är ju bara genrep" konstaterade han. Sa hejdå och gick sedan till bilen och lämnade jackorna innan vi gick in i arenan och snodde åt oss alla gratissaker innan vi gick till våra ståplatser bakom greenroom. Jag och Martina gick även och köpte en ljusstav och krånglade lite med dem där ;D
 
Sen drog allt igång och man stod typ och kollade vad som hände runtomkring och i greenroom, men det var kul det också, haha. Stod och dansade lite där osv.
 
 
Efteråt roffade vi åt oss mer choklad innan vi gick till bilen och hämtade jackorna och sedan gick tillbaka till arenan i hopp om att få träffa lite andra folk. Kom dit precis när Jedward skulle åka så vi gick till fönstret på bilen och vinkade och John (eller Edward) öppnade fönstert och tog Elins mobil och tog kort på oss :') Sen kom Behrang Miri ut och rappade för oss (HUR GRYM?!!) och var allmänt social. Sen kom Danny ut i en hjälm och jag trodde det var en byggarbetare. Han frågade om vi skulle åka hem nu men vi sa att vi väntade på Måns och han sa att han inte skulle komma. "Joo" "Näää" "Jooo" haha, tillslut sprack pokerfacet på honom, haha. Och sen kom Anton ut också och tyckte vi var helt underbara och gulliga som kommit dit bara för hans skull (hej självförtroende, haha). Delvis sant men inte helt. Han fick hur som helst tro det. Hans dansare Robin kom också ut och Anton sa att vi åkt dit från Borlänge och han bara "äre sant? Hur långt är det?" och så sa jag att nästa gång kan han komma hit istället och det tyckte han också :D Sen fick han lov att krama oss igen innan han skulle gå.
 
Då blev det lite dött och kallt i väntan på Måns. Bussar kom men ingen Måns. Vid 19-tiden kom tillsist en buss med de sista artisterna och ett stycke Måns som jag såg genom fönstret. "Är hela gänget här? :D" Brun och fin var han! Kramades och snackade lite om hans singel och att han var trött för han hade rest från Sydafrika under natten/dagen. Sen sa vi hejdå och hoppade in i bilen och åkte hemåt. Försökte desperat se på mello på iPaden men mottagningen var inte den bästa i skogen så vi fick följa via twitter istället och jag fick nog lite extra energi och orkade köra hela vägen hem när vi fick reda på att både Robin och Anton gått vidare! :D Helt klart den bästa dagen på länge! Överlycklig! :D
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Happy girl!

Lever på ruset från gårdagen. Kunde nog inte bli så mycket bättre än vad det blev! :D Kommer ett inlägg om allt senare. Just nu är jag extremt trött och ligger framför tvn och kollar på skidor.

Har annars jobbat måndag & fredag. Fick lite sportlovsledigt jag också. Kändes rätt skönt! :)



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget