Let's dance

Idag är det dax för finalen i Let's dance. Det står mellan Tony & Annika, Tina & Tobias. Vem vinner? Jag tror nog att Tina vinner, men jag hoppas på Tony! Härlig dalmas som han är ;)


image21

Vem tycker ni ska vinna?
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

En dag på kupolen

Puh, det tar på krafterna att gå på stan! Har varit där i ca. 5 timmar! Jag skulle köpa en jacka, men neej, jag hittade inte nån fin direkt! Bara skinnjackor, men jag har inte råd med en sån känner jag :P Jeans blir det att köpa nästa månad också.
Ska ta och kolla på någon film snart, sen far man iväg på träning! Jag känner att våren är på väg snart :D Solen skiner och det är rätt skönt ute, så man får ju alltid hoppas att det blir mer plusgrader snart.
Och vill ni veta en sak, det är 2 månader kvar till vi slutar skolan snart! 2 månader! Det är ju ingenting! Jag ser fram emot sommarn och all sol & bad, jag längtar!

En super dag har jag haft med brudarna, kärlek på er (: <3

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Brasilien-Sverige

Snart är det dax för fotbollsmatchen mellan Brasilien-Sverige.
Självklart sitter jag bänkad framför tv:n med ett taggat humör! Det hade varit kul att se Zlatan mot Ronaldinho, men det får bli en annan gång!
Taggad till 1000 och hoppas verkligen att Sverige vinner!

image19
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Brudar <3

Yees, nu har jag kommit hem från Sandra. Har varit med henne och Mändy hela dagen (:
Sandra kom hem till mig, så cyklade vi upp till Mändy, och där var vi och snackade i flera timmar! Trevligt var det! Sen blev Sandra och Mändy så sugen på pizza, så då cyklade vi först hem till Sandra och hämtade hennes kort, sen till ica och köpte tuggummi och tog ut pengar, sen till pizzerian. Ja vi har en sån i lilla hålan x) Vi 3 delade på en pizza, sen tog Mändy bussen hem till hennes mamma i borlänge, och jag och Sandra cyklade hem till henne och kollade på en film! Sen drog jag hem! Ja det blev en hel del cyklande, och det tar på låren, speciellt om man skjutsar en också!

Imorn blire shopping med brudsen :D

Nu ska Maritza hjälpa mig lite med bloggen, så nu ska jag sluta! haha!

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Farmor, hockey & bowling

Jag skrev ju inte igår så jag får skriva idag ;) Jag var som sagt på hockey igår, Leksand-Västerås. Och Leksand vann med 9-1. Det behövde dom! haha, kul var det ialla fall. Och innan det var jag till farmor och hälsade på. Kusinerna var där också, och oj vilken maga Therese har fått (: Inte långt kvar tills tjejen tittar fram! Trevligt var det att träffa dom, det var ju ett tag sen!

Idag var jag och bowlade med pappa och bruur! Visste ju redan att jag skulle förslora för dom är såååååå mycket bättre än mig, men det gick skapligt bra faktist!
Nu ska jag ringa till Amanda angående imorgon, sen blir det att äta thaimat. Fast det är våffeldagen, men våfflor åt vi i söndags, så det blir inte det idag!

Lite bilder på min nya mobil, lite dåliga men ni ser ju ialla fall!

 
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mobilköp

Jag är inte ett öre fattigare fast jag har köpt en mobil. Men tro mig, jag kommer att bli x)
Grymt nöjd är jag ialla fall, det blev den lila! Härligt med en liten och smidig telefon istället för en uppfällbar och klumpig!
En jättefin tunika köpte jag också. Eller skjorta eller vad man nu ska kalla den.
Frågan är bara vad man ska göra resten av dagen. Går man upp tidigt så man kommer iväg i någolunda tid innan det blir allt för mycket folk på kupolen så är ju risken stor att man kommer hem tidigt, vilket jag har gjort! Och jag vet absolut inte vad jag ska hitta på! Kanske ska jag gå ut och gå nu när solen skiner, eller kolla på någon film. Jaja, nått blir det väl!
Snart är påsken slut också. Och imorgon ska jag iväg på hockey. Jag passar väl på när det finns en biljett över. Och smart som man är så åker man iväg på en match där dom verkligen har chansen att vinna också x) Kul ska det nog bli ialla fall. Ska hem till farmor en sväng också <3

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Godisätning & städning

Usch vilken ångest jag har. Idag var ju första dagen på ett år som jag åt godis! Gott var det, men usch va jag mår illa x) Det lär inte bli mycket äta av i påsk inte! Jag fick ialla fall mina bubblisar & min geisha :D Och tuggummi, vilket var bra för man lär ju alltid läka tänderna efter allt man har ätit! 

För övrigt är mamma & pappa i romme och grillar hamburgare och tjänar pengar åt mig, tack älsk <3 :D  Ja, självklart hade jag gjort det själv om jag nu fick, men så går det när man inte har åldern inne!
Senare bär det av in till borlänge och mormor och morfar. Underbart med lite påskbord! Skinkan - here I come!
Jag känner mig väldigt duktig idag. Jag har hunnit med mycket, städat mitt rum, dammsugit huset, tvättat hunden, gått till Ica och handlat mat, kollat på tv, duschat och setat här! Och så ska man fixa sig snart också. Man hinner med mycket bara man vill ;)

Imorgon bär det av till Borlänge igen och kupolen. Shopping i massor, köpa ny mobil och godis till Mandas påskägg ;) Yees, sura saker & chokladkanin var det om jag inte har helt fel, vilket jag kan ha om jag känner mig rätt!

Hoppas alla har haft en underbar påskafton, det har jag haft ialla fall!

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Glad påsk

Idag är det Långfredagen, och den är verkligen lång! Jag har inte gjort någonting idag och det har verkligen gått seegt!
Jag och mamma åkte ialla fall iväg till max och käkade hamburgare. Jag vet inte hur länge sen det var jag åt där! Gott var det då. Och imorgon får jag äta godis igen (: Men jag vet faktiskt inte hur mycket det kommer bli. Eftersom jag mår illa bara jag kollar på bilder så antar jag att det inte kommer bli så mycket!
På söndag blir det en ny mobil, och jag köper antagligen den lila. Jag tjänar nog mest på att köpa den, och jag vill verkligen ha den! Den är ju så snygg! x)

Snart är det Så ska det låta, och Let's dance!
Ska fixa med lite saker nu.

men Glad påsk på er allihopa, hoppas ni får en trevlig sådan!

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

LOOOOV

Ja här sitter man med håret inlindat i en handuk och bara njuter av lovet :D Just de, LOOOV! Snacka skönt, 1,5 vecka och jag lovar, det ska bli underbart!
Snart ska man iväg på träning, fast frågan är hur mycket träning det blir. Vi ska ta kort ( Just därför jag tvättat håret x) GAAH! Jag hatar att ta kort, jag blir alltid så hemsk! Och så ska vi testa overaller.
Och på lovet, vad händer då? Jo på söndag ska jag köpa mobil ( ÄNTLIGEN ) och så ska jag träna, vara med kompisarna, äta godis och slappa. Och visst ja, spela bowling (:

För övrigt en helt ockej dag i cafeterian med Sandra, mästaren på att servera kaffe x) ( Hon spillde lite här och var, bl.a. på mina jeans ) Panpizza och mackor gick åt som aldrig förr. Men jag lovar att det är mycket roligare än att sitta på tråkiga lektioner.

Nej nu måste jag ner och sminka mig och fixa håret.

GLAD PÅSK!

Puss / J

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ny look

Måndagar ska alltid vara så jobbiga! 8 timmar i skolan, och jag lovar, man är helt slut! Man spenderar mer tid i skolan än hemma, och det är ju trots allt mitt hem! Eller ska jag säga andra hem?
Jaja, 3 dagar kvar i skolan bara. Det funkar! Hoppas bara jag & Sandra får stå i cafeterian på torsdag, då slipper man alla lektioner och får ha det roligt där istället (:
Och ja, såg min drömpojke idag. Ja bokstavligt alltså, för jag drömde verkligen om han, vår elevassistent! Haha, och jag tycker det är pinsamt att se en då, fast den inte vet vad man har drömt och allt, konstigt jag vet x)

Bilddagboken har dom gjort om också, det kunde ju behövas! Men nu funkar ju ingenting. Här ska man kolla på bilder men jag får aldrig upp någon?! Sånt här kan gå mig på nerverna ibland x)

Nu har jag beställt saker från cdon.com också, det fanns billiga saker där (;

Nej nu måste jag träna på matteprovet och soprovet så det sitter tills imorgon!
Wish me luck!

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vann rätt låt?

Frågan på allas läppar, vann rätt låt?
Jag tycker att Charlottes låt är bra, och hon är känd i europa. Men man kan ju aldrig veta, man får alltid hoppas på att hon kommer långt! Kanske hade det gått bättre om vi skickat någon anorlunda låt till Eurovision, men jag tror nog det ska gå bra för henne! Jag hade redan förutspått att Charlotte skulle vinna.
Måste bara säga att Sanna Nilsens låt är underbart fin <3
Och Björn som än en gång läste upp en dikt, och ja, jag kommer sakna han!

image15


image16
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vem vinner?

Jaha, nu är Danny ute ur Let's dance också :( Men ska jag vara ärlig så trodde jag faktist att han skulle åka ut, trist men sant! Lätt och säga det efteråt.
Jag hoppas Tony tar hem allt, han kommer ju trots allt från Dalarna x)

Idag är det den stooora finalen också. Jag pratar såklart om Melodifestivalen, som jag tror Charlotte vinner! Hon har faktist en bra låt, Sanna Nilsen också!

Igår var man på Kupolen. Jag hittade skor för bara 200 spänn! Och ett halsband och örhängen. Halsbandet var hur sött som helst, det var ett ekollon ;)
Sen hittade jag en skjorta också fast jag köpte aldrig den, men jag tror nog jag ska göra det!

Nu ska jag ner och fixa naglarna (:

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Friluftsdag

Today är det friluftsdag. Och jag valde att ha den på hemmaplan, för då får man ju sovmorgon. Smart va?
Ska ut och gå 4 (!) timmar, men jag har bara gått 2. Jag måste ju spara krafterna till träningen ikväll x) Nej men jag vet inte vart man ska hitta på att gå någonstans, så det blev runt Mora by och lite längre!
Så skönt att slippa skolan på en torsdag. Så nu är det bara 5 dagar kvar i skolan sen är det påsklov :D Jaa vi måste gå på skärtorsdagen, heldag desutom! Helt sjukt, de hör ju också till påsken!

Men jag och Manda har bestämt att vi ska ha en riktigt rolig dag tillsammas, köpa påskägg till varandra och så ska vi mysa med godis, film och Sing star :D Låter inte det härligt? Haha

Nej nu ska jag gå och kolla på någon film, Bee movie kanske x) Jag ÄLSKAR tecknade/disney filmer <3

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Haga

Matilda och jag var som sagt och besökta Haga idag, linje Människokunskap och ledarskap.
Syon sa att vi skulle vara där lite för 08.00, så vi kom dit c:a 07.50 och väntade på att någon skulle komma och hämta oss. Men neej, där satt vi i typ 50 min utan att någon kom. Då kom ju tankarna fram att han hade glömt bort oss, men sen kom han och var supertrevlig! Han var jur rolig som helst, så han visade os vägen till klassen som vi skulle va hos. Sen gick han då, och kvar var vi med typ 15 personer som glodde på en.
Men efter ett tag så öppnade dom sig och vi fick riktigt bra kontakt med dom, speciellt Matilda som berättade om sina kärleksbekymmer efter någon timme bara x) Och Linda var lite rolig. Det första intrycket man fick av henne var att hon sa "Sug min kuk" till någon, haha ! Alla var supertrevliga, men det sämsta var väl att det var så få killar x) 2 st i klassen var det!
Åkte hem vid 12 ungefär för dom skulle typ göra samma sak resten av lektionerna förutom sista timmen som var engelska, men vi kände att vi fått reda på det mesta! Så det blir nog att söka den linjen, den verkar grymt bra! :D
Och mitt i allt ihop så såg man Karl-Petters brud (; Najs, haha !

Det var min dag de.

Idag är det Gossip girl :D och sen börjar det någon ny serie efter de, och den verkar faktist bra (: Så det blir väl att spela in Gossip och kolla på den nya serien efter träningen. Känns bra att få träna så det magonda försvinner (:

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

:S

Jajamen, ännu en helg är över, och träningsvärken är värre än värst! Hade konditionsträning igår och vi sprang ( ganska logiskt ) ca 1 km. Sen stannade vi och stretchade och gjorde upphopp som jag lovar tar på låren! Och sen skulle vi springa upp för VÄRLDENS backe, och jag lovar, när man kom upp var man svimmfärdig och benen vek sig nästan. Och tror ni inte att man skulle springa tillbaka kilometern också, puh säger jag bara! Det var bara fram med sina sista krafter!
Och som toppen på moset så har man grymt ont i magen nu, vilket man kan få om man får fel vecka :'( HJÄLP!
Så det blev inte lång dag för mig i skolan idag, visst jag skulle ha åkt hem tidigt ändå för det var ju ingen idrott så.

Och imorgon bär det av till Haga med Matilda, något nervös men det ska nog gå bra! I hope.

Någon mer än jag som blev glad att inte Carola gick vidare (; Så självsäker som hon verkar vara så var det nästan rätt åt henne!

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jag, seeeg

Jag är otroligt dålig på att uppdatera min blogg har jag märkt. Men som sagt, det är mycket man ska hinna med! Skola, träning, läxor, kompisar ja allt! Men nu är jag frii! :D
Idag var det dax att börja planera elevshowen så nu börjar det kännas att det är nära slutet av nian! Pimp Connys ride & Let's dance var helt klart bäst x) haha !
Man måste ju vara med och skämma ut sig sista veckan i skolan (:

Imorgon gäller det att rösta på dom som man verkligen vill ha vidare från andra chansen! Jag hoppas på Ola och Nordman ska gå vidare. Men det är stor risk att Carola och Andreas går vidare. Vilka tycker ni ska gå vidare då?
Stoooooor besvikelse att inte Björn får vara med :( <3

Nej nu ska jag ner och äta GOOD mat :D <3

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Back on track ;)

Jajamen, ännu en skoldag har gått! Nu är det bara 13 dagar kvar tills påsklovet!
Fick reda på engelskaprovet, ni vet det där provet jag skrev om förut. När man skulle kunna synonymer och meningar och allt vad det nu var. Det var grymt svårt med jag fick 31/40 så jag är nöjd :D Riktigt nöjd!

Igår var det ju Vasaloppet. Kära Dalarna <3 haha. Som ni kanske vet så var det ju bröderna Aukland från Norge som kom etta och tvåa. Visst är det trevligt med 2 bröder i toppen, men det hade ju inte varit dumt med en svenne som vann! Min kompis pappa var ju också med och åkte och kom på plats 410 tror jag det var! Det är ju grymt bra med tanke på hur många som är med. Bra kämpat Micke ;)

Ett inlägg kan man ju kosta på sig imellan allt pluggande! Ska ner och träna tyska nu. Ha det gött!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Segt

Jag mår inte så bra. Jag har ont i huvudet och är trött. Kanske beror det på vädret och den trista månaden, kanske för att det är skola imorgon eller så är det bara helt vanlig trötthet! I vilket fall som helst så ska jag kolla på film snart!

Igår var jag till Västerås och IKEA. Jag vet, jag sa att jag skulle till Uppsala, men det blev ändrade planer. Farbror skulle till Borlänge så vi kunde ändå inte hälsa på dom!
Hittade lite saker ialla fall (: Och böcker fyndade jag på bokrean också. Men först gäller det att läsa ut engelskaboken som ska vara klart före påsklovet tror jag, eller om det var efter. Hm, det måste jag ta reda på!

Sen måste jag ju säga att det var någolunda bra låtar igår på Melodifestivalen. Mycket bättre än förra gången!
Både Linda & Charlotte till final, och Nordman och Sibel till andra chansen. Nu återstår det att se om Carola kommer vidare också, om det blir någon divkamp i finalen eller inte.
Och Björn, lilla söta Björn. Vad ska man säga? Underbar (: Där kommer han ut i bara kalsonger och charmar hela Sverige. Eller? Nåja, mig fick han i alla fall!

Nej nu ska jag dra innan mitt huvud sprängs

Puss / J
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget