Boxning

Har varit på boxpass på friskis idag. Sa för nån vecka sen att det enda jag saknade bland alla pass var boxning, så gissa om jag blev glad när jag såg att det fanns! Det är sååå kul! Drygt men kul :D hoppas på träningsvärk imorgon ;)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Helgen

I lördags var det invigning för nya Friskis vilket innebar gratis träning med 1000 olika pass, cider & godis, dansparty på kvällen samt dj i gymmet. Tyvärr skulle vi bort på kvällen men mamma och jag hann i alla fall med ett corepass och ett gympapass innan vi hoppade in i duschen, fixade oss och drog vidare. Riktigt fint och fräscht har det blivit! Har en känsla av att jag kommer hänga där större delen av min fritid, haha.



Idag har jag däremot bara slappat. Om man bortser en powerwalk med stavar med mammi. Lär väl passa på när det är mildare väder! Imorgon är det ny vecka och nya tag. Får se om det blir nå jobba av or not.

En ny bil har vi (läs pappa) blivit med också. Har dock inte provkört den ännu. Den såg stor ut jämfört med de andra två. Och med det sagt betyder det att jag får överta en av bilarna, vilket underlättar mitt liv på landet ännu mera ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

22 januari

Är sämst på rubriker. Wellwell...
Var på intro idag för förskola/förskoleklass. Så snart får jag börja vikariera :) we'll see how that works out!

Och på tal om det så var jag iväg och tränade efteråt. 5 km löpning och sedan styrketräning idag igen. Känns alltid gött!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Take me away!

Sitter och kollar på resor till värmen och längtar mig bort. Det går ju inte att låta bli när det är flera minusgrader och snö ute. Usch för vintern! Grekland är ett drömresemål för mig, och Kos eller Skiathos känns ju som ett paradis! Vill dit! Ska dit!
 
 
Annars då? Har tränat var och varannan dag! Igår var jag först till gymmet och sedan körde vi ett medelstyrkepass på det. Trodde det var ett vanligt medelpass med lagom styrka och mer kondition, men nej då. Om jag var slut och mina muskler utpumpade? Oh ja. Men det är sjukt hur fort man återhämtar sig ändå! Lite avslappning sen är man pigg och fräsch igen ;)
Imorgon blir det dock "bara" ett gympass. Kan inte börja allt för hårt så kroppen blir helt slut, det vore ju hemskt dumt om man skulle sitta där och inte kunna träna alls tillslut.
 
Förövrigt ska jag på intro för förskola på tisdag. Får se hur mycket man får jobba. Har sökt 3 andra jobb också, och tänkte slänga iväg lite fler. Det skadar ju aldrig att söka ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Kötta!

Har hunnit med tre träningspass på fyra dagar. Inte illa va? ;) Fick ett schema upplagt i tisdags av en gyminstruktör (mums på honom) och idag körde vi en timme på gymmet samt en timme fuego. Älskar att vara igång igen och träna precis som förr! Hoppas bara det håller i sig ;)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Nyår

Hade extrem beslutsångest men valde att fira med mina bästa :D Lyckades göra en fin facerape också, haha Lite bilder:
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

2013!!!

Bad update. Bilder från nyår kommer. Annars har jag mest tagit det lugnt. Var hem till farmor idag. Fikade och hade det trevligt (och tittade på skidor såklart!) sen åkte jag med bror & Lisa till ett stall och hälsade på en häst och en stor minigris. Söt var den! ;D

Denna vecka ska mitt nya liv börja. Ska köpa träningskort och kötta. Ska även börja söka jobb. Kan ju inte leva på några strödagars jobb lite då och då! ;)



K O M M E N T E R A (2)
publicerat i / länka inlägget