Uppsala

Sov ju i Uppsala i helgen. I lördags gick vi till stan för att kolla upp en klubb, sen gick vi hem och hade picknick i lekparken innan vi gick och handlade och grillade på kvällen. Sen gjorde vi oss i ordning innan vi gick till klubben och dansade. När vi väl började dansade så gick vi aldrig därifrån, så 4h dans blev det! Blev bjudna på efterfest av en som jobbade där men tackade nej eftersom vi skulle åka hem dagen efter (eller samma dag, klockan var ju ändå efter 3 ;P) 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måns i Malmköping 25 juli 2014

Direkt efter jobbet i fredags hoppade vi in i bilen och körde ner till Malmköping. Kom fram kring 18, gick upp vid området och kollade läget och kom precis till Måns soundcheck. Hann höra en låt innan han gick av scenen och kom fram till oss och kramades. Hann bara prata lite snabbt innan det kom massa folk och han gick iväg. Då gick vi ner till bilen och åt mat innan vi gick upp igen och kollade in marknaden. När klockan närmade sig 20 så gick vi och satte oss vid scenområdet och vid 20 satte konserten igång. Mysigt att se en igen! :D 
Efteråt skulle han ha signering så vi ställde oss i kön. Tog inte allt för lång tid innan vi var framme, pratade om allt möjligt och var inte alls stressigt. Vart vi bodde, om jag trivdes, om allsången, om konserten och lite allt möjligt "Eller hur! Work of art har aldrig varit såhär bra!" "Ni alla tycker fel!" haha Tog lite kort innan vi gick runt tivolit och sen gick vi till campingen/vattnet och knäppte kort innan vi körde vidare till Uppsala och sov :) Mysig dag! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Full fart!

Har haft en riktigt härlig vecka! I måndags åkte jag och systrarna ner till Örebro och sov över. Gick på stan, besökte slottet, myste i parken och bara hade det skönt. Sen har jag jobbat ons-fre, åkte hem till systrarna och myste lite med plockmat och folk en snabbis i torsdags också. Och direkt efter jobbet i fredags åkte vi ner till Malmköping/Uppsala och var där under helgen. Mer om det senare! :D så lyckad helg!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jobba, Jobba, Jobba!

Inte bloggat på länge, Har i stort sett jobbat varje dag denna vecka.
Förra veckan efter jobbet åkte jag i alla fall till Borlänge och var med systrarna. 6 år sen vi träffades. Åkte på Friskis sen åkte vi till Långsjön och grillade och badade.
Kommer inte ihåg vad mer jag har gjort? Haha. Jobbat mån-tis. var ledig onsdag sen har jag jobbat tors-söndag. Igår och idag hade jag 9 timmarspass.. Gick bra men idag var lite seg! Kom hem för en timme sen. nu är jag ledig 2,5 dag så imorgon kör jag ner till Örebro en sväng och hämtar/lämnar lite saker och myser. :)
får inte upp nån bild heller, sämsta appen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Picknickmys!

I fredags åkte jag hem till systrarna sen drog vi till stan och satte oss i parken och hade picknick med livemusik. Sen åkte vi hem och grillade. Vid 22 började fotbollen och i halvlek blev vi sugna på lyxshake så vi åkte dit, spontant sådär. 
Sen har jag jobbat lördag och söndag. Idag var jag åter igen ledig så då åkte jag in till Borlänge, hämtade upp systrarna innan vi åkte till Ikea och köpte glass och annat gott och sen gick vi till vattenparken och satt där en stund. Hann först bli omringade av äckliga måsar, fick lite smått panik där en stund, haha x) 
Sen gick vi och försökte spela badminton men det gick inte alls så bra, det blåste och det var dessutom alldeles för varmt för att orka springa ;P Sen knäppte vi lite kort innan vi åkte hem. 
Och nu på kvällen har jag varit på hudvårdsparty! Imorgon påbörjar jag jobbveckan igen. Dock bara 3 dagar denna vecka :) 
 
♥♥
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget