Förlåt!

Förlåt, förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så mycket att göra. Shopping, träffa farmor, kalas för mamma och såklart fotbollen igår.
Spanien vann och det var dom värda. Extra kul måste det ju ha kännts för Torres som gjorde det avgörande målet!
Helgen har som sagt varit mycket att göra men det har samtidigt varit grymt kul! Träffade släkten igen vilket var kul och farmor, min kära farmor som jag inte har träffat på länge fick jag träffa två gånger :D

Idag händer inte ett piss om jag ska vara ärlig. Kanska blir det så att vi åker iväg till Grycksbo och hämtar en pool som jag ska få. Dom vi känner ska nämligen flytta till en lägenhet och kan därför inte behålla vissa saker, som poolen. Fick också en studsmatta men vi har tyvärr inte plats för den på gården så mina kusiner fick den. Jag kan ju alltid hoppa där (: Så nu ska jag ligga i poolen på en luftmadrass och sola och även bada. Det ska ju bli fint och varmt nu så det blir ju perfekt.

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Shopping!

Här sitter jag och gör mig iordning för en sväng till stan. Jag och Sandra och troligen Amanda ska ju till kupolen!
Tänkte slänga iväg ett snabbt inlägg innan jag ska fixa allt.
Återkommer med mina inköp senare + bilder som jag har lovat

Peace out!



Det blev inte mycket shopping för mig. Men hittade ialla fall det här:


Mascara - Max Factor Masterpiece Max
Ansiktsmask - H&M
K O M M E N T E R A (7)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vissa stannar för evigt

Jag har lekt med Sandra, hela dagen! SKIIIT kul! Vi grillade och kollade på film och snackade skit, sånt som man måste göra ;) haha!
Vi ska iväg till kupolen imorgon och förhoppningsvis träffa Amanda där om hon inte får något hinder!
Det slog mig igår att mamma fyller år på måndag och jag har inte köpt en present än :O Det börjar ju som sagt bli ont om tid och man vill ju helst vara där före allt helgfolk kommer, så vi tar ett bussen in och mina förhoppningar är stora, haha!

Pratade med Amanda på bdb och hon har lyssnat på Martin Svensson hela dagen. Ni vet "Du är så yeah, yeah wow,wow" Jag fick verkligen flashbacks och kom ihåg alla underbara minnen vi två hade. Till Spice girls men framför allt Martin. Våra danser som fortfarande sitter kvar vissa steg, våra bråk om att han var vår kusin och bror och allt vad det nu var. Det är sånt man lever för baby ;) haha!
Jag säger som Shirley Clamp - Mina minnen kommer och går, några bleknar för varje år. Andra känns så starka som om allt var igår.

Fotbad och pedikyr står som nästa punkt på schemat

Puss / J
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Idag har jag varit med min älskade Sandra hela dagen. Har ju trots allt inte träffat henne sedan vi slutade skolan!
Vi åkte till romme och köpte glass, min efterlängtade kulglass <3 Det är faktiskt fint väder här. Eller hyffsat ialla fall. Det kunde ha varit varmare. Men jag ska inte klaga, det har ju varit värre! Lite solning har det blivit av också.
Får se om vi drar in till kupolen nån dag i veckan. Mamma fyller år på måndag och en present är hon ju värd! Sen är det rea så man kan ju passa på att shoppa lite.
På tal om det var jag iväg till Sågmyra i måndags. Hittade ett par übersöta ballerina, röda med rosett. Så söta. Hittade även efterlängtade jeans från Monki.
Bilder kommer senare, jag har trots allt mycket att lägga in!

Snart börjar det något nytt program på trean, det måste man ju se vad det är för något!

Hoppas ni alla har det bra

Puss / J




Mina übersöta ballerina från Scorett
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Midsommar

Nu var ännu en midsommar över! Och  vad gjorde jag med den? Ja, igår gjorde jag faktiskt inte mycket alls. Åt god mat med familjen och självklart jordgubbar trots den höga höjningen. Det var bara att njuta extra mycket! Sen efter en stunds tänkande åkte mamma och pappa till Skäve och var där en stund, men jag tycker inte alls att det är så kul så jag stannade hemma, kollade på tv och hade det mysigt!
Sen kom dom hem och vi kollade på film och åt chips,MUMS!

På midsommardagen, idag alltså så firade vi mormor. Hon fyller nämligen äkta pensionär idag (65 för er som inte visste) Grattis på henne! Och där blev det  mycket god mat och även där jordgubbar och glass. OCH jordgubbstårta. Jag lovar att det blir ut och gå varje dag, för jag har inte ätit  lite den här helgen. Var ute och gick i en timme idag också, riktigt skönt faktiskt!

Har ni haft en trevlig helg?
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kusinfirande

Nu har jag varit på kalas hos min söta kusin  Albin som fyllde sju. Det var trevligt. Åt smörgåstårta och fikade lite och hade allmänt trevligt. Dom har köpt en hund för ca. 2 veckor sen och den var så otroligt söt och lugn!
Hur som helst så såg jag hur glad Albin blev när han öppnade presenter och jag tänkte tillbaka på den tiden man var så liten. Jag kan erkänna att jag nog är lite bortskämd trots allt, men det är vi nog alla. Men jag är tyvärr inte lika tacksam som jag var då. När man var liten  kunde man bli glad över vad som helst, och jag erkänner att så är det inte nu,tyvärr! Visst kräver jag inte mycket för att jag ska bli glad, men jag kan nog hålla med mamma och pappa att jag nog är lite otacksam ibland.

Snart ska jag iiväg och kolla på match. Damerna spelar derby och det vill man ju inte missa. Desutom så bjuder vår tränare på hamburgare, vilket man absolut inte kan missa. Gratis är gott right? haha!

Imorgon är det midsommarafton också. Jag vet absolut inte vad jag ska göra. Vara med släkten antagligen.
Har ni några planer för morgondagen?

Puss / J
K O M M E N T E R A (6)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fotboll på schemat

Shoppade som sagt igår, men köpte bara en t-shirt (otroligt söt) och hudkräm! Behöver nya jeans  men jag ska vänta tills rean startar eller om jag köper på Lager 157 senare!

Idag hinner jag inte med så mycket mer än match och när jag kommer hem så är det ännu en match på tv, nämligen Sverige-Ryssland. En match som dom måste ta poäng i annars är dom ur, vilket jag tror dom gör om dom inte spelar värdelöst.
Hur tror ni det slutar?



T-shirten kommer från vero Moda. Är den inte söt? Prefekt att ha på sommaren när man inte känner för tajta kläder. Oversize är perfekt då!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

Ännu ett träningspass avklarat! Det har varit mycket fotboll just nu! Sista matchen på onsdag sen är det uppehåll!
Tänkte att jag skulle få njuta av ett varmt bad när jag kom hem, men då ringde Mändy. haha! Sa att jag skulle ringa upp henne sen,så nu ska vi shoppa loss imorgon :D
Trevligt, trevligt. Det var ju ett tag sen man träffade henne! Och på lördag kommer Sandra hem igen från Turkiet. Hör och häpna, det är över 40 grader i skuggan där :O Någon som är avis på värmen?
Hon har ialla fall lovat att ta med sig värme hem, får se om hon  lyckas ;)

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

NEEEJ!

Så nära att Sverige tog en poäng. En minut ifrån! Surt men rättvist om jag får säga det själv. Spanien ägde totalt hela andra halvlek och det där sista målet var väntat.
Zlatan gjorde ju ialla fall ett mål :D 2-1 till Spanien efter en vääääldigt nervös match för mig i soffan! Phu!
Ett extra plus för Olof Mellberg som inte gjorde många tabbar. Grym på backen!

Det är bara att ladda om för på onsdag är det Ryssland som gäller!

ZLATAN <3
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Falling like rain!

Godmorgon alla!
Jag är uppe lite tidigt för att vara mig, men jag vaknade av åska :S Jag som verkligen hatar åska. Som tur var gick det över ganska snabbt men kände inte för att gå och lägga mig igen. Vädret då? Regn, regn och åter regn. Trist väder, trist här hemma. Vart tog den vackra sommaren vägen?
Kanske beror det på att det snart är midsommar vilket brukar betyda regn för vår del! Hoppas verkligen att molnen försvinner och att värmen kommer tillbaka snart!

Sverige-Spanien idag också. Trevligt! (: Det får man ju inte missa.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Shopping

Igår var jag på stan. Jag behöver verkligen en ny bikini men jag hittar ingen fin. Eller jo de gör jag, men dom jag tycker om finns det ingen storlek i. Så är det jämt! Så det är bara att leta på!
Köpte saltvattensspray för håret. Har hört att det är bra så här på sommaren så jag köpte en. 70 kr bara.
Någon som har testat som vet att det är bra?
K O M M E N T E R A (10)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

YEEES

2-0, 2-0, 2-0! YEEEES! Zlatan säger jag bara, <3

Någon mer som såg matchen?
K O M M E N T E R A (6)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

En ny vecka och 4 dagar av lovet har gått. Är det inte underbart? Solen skiner och det är varmt ute.
Hade match igår. Derby mot Säter som slutade 3-3. Glad att vi fick en poäng för det var verkligen en dålig match vi spelade! Och jag spelade nästan hela matchen (: Det var ju ett tag sen så!
Har träning ikväll också. Men fram tills dess så ska jag vara ute och sola och läsa nya Frida. 2 hela sidor med E.M.D, härligt säger jag bara!

Puss / J
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Skolavslutning till Stockholm som slutade med tårar...

Trots att dagen började skit så slutade den hyffsat. Bortsett från alla tårar och farväl så slutade dagen super!
På morgonen fick jag stiga upp 05.00 och fixa mig, och tror ni inte då, att min plattång gick sönder. Poff sa de och så slutade den fungera. Så det blev inte mycket fixat med håret eftersom jag redan hade blåst det och så så fick det bli hårspray och sånt bara. Men det gick!
Åkte iväg till skolan för att gå på vagnen som skulle skjutsa oss igenom stan ett tag för att sedan åka vidare till Säterdalen där avslutningen skulle vara. Efter det så gick vi upp till klassrummen och fick våra betyg, vilket var väldigt bra om jag får säga det själv. Är verkligen nöjd! Sedan var det lunch dax och det var jätte gott. Klyftpotatis och fläskfilé fick vi.
När det var över var det dax för bussresan till Stockholm.
Jag och Amanda hade grymt kul på bussen och vi flummade som aldrig förr. Och när vi kom dit gick vi på stan i typ en timme för att sedan leta på färjan till Gröna Lund. Den hittade vi finfint och när vi väl var på grönan så sprang vi runt som små barn. Överlyckliga av att få vara där, ochjag kan lova att det var kul! Åkte en hel massa men jag är mest stolt över att jag vågade åka Vilda Musen. Jag hatar nämligen Berg- och dalbanor, men tack vare att Amanda lurade mig så åkte jag den. Hon sa att den inte alls var läskig utan bara rolig och att det inte var mycket loopar och svängar och allt.

Mitt i alltihop så såg man Kicken. Just det, han i The Poodles ;) Jag stod och kolla på ett chokladstånd och helt plötsligt dök han upp. "Kolla där är ju Kicken" sa jag. Eller jag tror nästan jag skrek lite x) Så jag gick fram och frågade om vi fick ta kort och självklart fick vi det. En trevlig kille det där (:

Sen fick jag en groda av... någon? Jag vet faktiskt inte av vem. Vi skulle spela ett spel och så var dom före oss och en vann så han bara "Här får du. Du måste sova med den i minst 10 år nu och tänka på mig" Sen hjälpte dom Linnea med att slå, och sen vände dom sig mot mig och Amanda och sa "Ni är också söta, jätte söta" och så strök en oss på håret? Jag tror nog dom var lite fulla dom där killarna. Men snygga var dom, haha!

Bussresan hem gick ca. 22.15 och det var något tystare. Alla var trötta och vissa sov. Men jag och Amanda pratade på och jag kunde knappt prata så det blev lite fel. Tex. "Titta där är Scandia" (Det var förstås ingen stor upptäckt) Amanda: "Men Josse då, det står ju Scadic"
När vi väl kom fram började tårarna spruta och kramarna blev många. Det var först då man väl kände att man aldrig skulle träffa vissa nå mer. Det kändes kan jag säga! Hemskt!

Jag kommer att sakna stunderna med er <3 Tack för dom här tre åren!

Puss / J
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Slutade 10.30 idag. Eller ja, vi åkte lite tidigare!
Samlades i klassrummet och pratade om stockholmsresan och lämnade in våran skåpnyckel. Sen drog vi till campingen och solade, och bada och spela volleyboll om man ville! Riktigt soft.
Sen brummade vi hem, och jag la mig i solen på en gång!
Men nu sitter jag här och svalkar av mig lite. Det är ju så varmt! Ikväll drar man iväg på träning också och efter den är det lost så det blir inte att lägga sig tidigt idag.
Sen ska jag, hör och häpna, upp typ 5.00-5.30 imorgon! *OOOPS* Något trött man kommer att vara eller... Kommer inte hem förens vid typ två på natten eller nått. :S Yes Mändy, övertrötta båda två. Extra kul dag imorgon x)
Föresten fick jag reda på idag att vi hinner gå på stan i 2-3 timmar först innan vi går in på grönan. Vi ska nämligen vara där 17.00 som tidigast och vi kommer dit ca. 15.00! YEES!

Nej nu ska jag ladda upp lite bilder från idag :D
Vi hörs på fredag, då ska jag berätta om allt trevligt, och lite till ;)

Puss / J
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Det är över nu...

Men jag kommer ihåg alla dagarna med er. hahah, Mändy x)

Yes, det är över. Skåpen är städade och tomma, böckerna inlämnade och lektionerna över. Slutade för övrigt ca. elva idag! Soft! Vi var "tyvärr" för rastlösa så flera hade vattenballongskrig så rektorn sparkade ut oss. haha!
Imorgon blir det typ bara bad och volleyboll med klassen, trevligt värre! Slutar 10.30
Sedan på torsdag så är det avslutning i Säterdalen, 3 rätters middag i matsalen, den sista för den delen, sedan vid 12 tiden bär det av till Stockholm och Gröna Lund! Kul? JAAA!
Snart är det sista fotsteget taget i Klockarskolan. Kan ni tänka er att det redan har gått tre hela år! 6 terminer har vi gått tillsammans allihopa. Helt sjukt!

Nu ska jag iväg till kupolen med Sandra och försöka hitta några fina ballerinaskor och smycken!
Kanske uppdaterar senare om jag inte är ute i värmen!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jordgubbar

Jordgubbar är typ min passion. Jag och Sandra köpte 2 liter för 35 kr. Väldigt billigt och väldigt gott!
Vad ska man hitta på när man har 3 timmars hål annars? Äta jordgubbar är väl inte sånt dåligt förslag?
Sommar säger jag bara, sommar <3

image30
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kalas

Ännu mer skräpmat. Men så blir det när det är mycket som ska firas! Den här veckan har jag ätit hamburgare, pizza, tårta två dagar, godis och massa annat! Det är tur att man har träning imorgon ialla fall!
Firade som sagt brorsan idag, han fyller ju 18 imorgon. Trevligt var det. Har inte träffat farmor på ett tag så det var verkligen kul att träffa henne igen!
Och sånt underbart väder det är. Det har varit upp emot 30 grader här. Sköönt! Har solat flera timmar, och det blir ännu mer imorgon får jag hoppas!
Nej nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen. Är något trött så man kanske ska lägga sig i tid någon dag?

Puss / J
K O M M E N T E R A (6)
publicerat i Allmänt / länka inlägget