Det snurrar i min skalle

Är så fruktansvärt trött! Ont i huvudet har jag också...
Blev en heldag i skolan idag, 8.30-15. Dock var sista föreläsningen intressant så det var ganska okej ändå :)
Men det är hemskt vad skoltrött jag är nu! Så nu ska jag chilla resterande tid av denna dag.
Näst sista avsnittet av DH idag, känns lite vemodigt.. :(

Taggad till 1000 inför fredagen också. Hejja sommaren & Rix! :D
Fast frågan är om det verkligen är sommar nu. Det ska bli 3 grader och regn på fredag. 3 GRADER!!! Hoppas verkligen att det blir ändrat, för det där är inte riktigt okej tycker jag...

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

She did it!

Hade en trevlig kväll hemma hos mig i lördags. God mat och massa onyttigt.
Höll på att kissa på mig av nervositet, men det kändes ju ganska klart redan från början!
Galet att ESC blir här nästa år! Åh vad jag vill dit!
Love Loreen! ♥

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helg :)

Nu har jag arbetat in lite cash. Känns skönt!
Helt slut är jag. Så mycket nya intryck och massa information. Men det gick bra, och bättre blir det förhoppningsvis. Jag menar, jag har ju inte kommit in i rutinerna ännu! ;)
Somnade på gräsmattan nu framåt kvällen också.

Nu ska jag ta det lugnt i kväll! Imorgon är det dags för ESC. Kommer dö! Men efter igår känns det bra! :D
Maritza, Mariella & Elin kommer hem hit och myser då :D
Martina sticker till Portugal (inte alls avis, för det är ju inte alls ett ställe jag vill åka till innan jag dör) och får det härligt förhoppningsvis! ;D

Nu ska jag dammsuga!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Hola amigos

Hejhej!
Sitter här efter en kortis i skolan och lite solning när jag kom hem. Börjar ana en bikinilinje and I love it!
Skulle förövrigt ha kommit hem strax efter 11 idag, vilket inte gick som det tänkt då bussen var 20 min försenad. Då gav vi upp i hopp om att den skulle komma och traskade iväg till resecentrum, och tror ni inte bussen kom då, när vi var mitt emellan stan och rc? Seegt! Tur som jag hade så gick det en 11.35 också, så kom inte hem fören ca 12.20 istället. Köpte mig dock en glass och mumsade på den tillsammans med min klasskompis :)

Och så säger Elin sen att de har höjt priset på hotellet i Side, vilket ledde till att vi började leta på andra ställen, så nu lutar det åt Bodrum. Blir nog bra det också!
Nää, nu ska jag njuta av min lediga kväll. Nagellacket är borttaget och jag är (tror jag i alla fall) redo inför morgondagens arbete. 7-14, behöver jag ens nämna zzzzzz?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Njuter

Älskar vädret just nu!
Ligger och solar och tar det lungt så fort jag kommer hem! :D
Igår åkte jag in till Borlänge och hjälpte Maritza med seminarieuppgifterna (såklart satt vi ute) och efter ett tag kom Martinis också och myste. Sen skulle jag på bio med Elin och se The Vow. Såååå fin! Fällde en och annan tår. Lite skönt sådär att det bara var vi och 4 till (två killar i vår ålder, tyckte det var lite kul att dom var där själva, ovanligt sådär)
Idag hade jag seminarium och sen åkte jag hem och solade och försökte ringa chefen min. Lyckades få tag på na tillslut så nu är det spikat på fredag ;)





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Dagarna som varit

Dagarna springer iväg! vad har jag gjort då?
Inte så mycket egentligen.
Tränat, handlat nya träningsskor, varit till farmor, kolla på Pretty little liars och försökt plugga lite.
Det sistnämnda har däremot gått lite sisådär. Svår kurs och lullig information.
Skulle även ha varit på bio i går, men den blev flyttad till idag då Elin skulle jobba, som sedan blev flyttad till imorgon då hon fick erbjudande om jobb idag också. Så förhoppningsvis blir det biomys imorgon! :)

Nää, men jag ska väl ge mig ett till försök på seminarieuppgifterna. Har suttit och jämfört priser till Turkiet, men eftersom både jag & Elin har beslutsångest om vi ska välja Side eller Alanya så är det inte det lättaste...
Hur som haver så ska väl resan vara bokad snart och vi kan påbörja nedräkningen!
Nä, uppgifterna var det ja. Ciao!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Crazy things




















Dessa bilder sammanfattar en riktigt rolig vecka, som jag ofta kan tänka tillbaka på. Videos och önskningar som på något vis gick i uppfyllelse, glädjetårar, skratt, mys, värme. En ren lyckokänsla! Saknar sommaren -09 ♥
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Let my love take you higher

Om jag kunde, skulle jag också skriva en fin låt till min mamma.
Älskar den

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Molly Sandén

Åkte in till Kupolen idag till 14 för att kika lite på Molly.
Lär ju passa på nu när de knappt tar hit några artister längre...
Hon körde i alla fall 3 låtar, en ny som det var världspremiär för (unchained) Mycket bra. Vill också kunna sjunga bra! Sen var det i alla fall signering så vi väntade men sen skulle hon gå så det blev bara en snabb signering. Inge kort, ingenting. Och efter ett tag åkte systrarna hem och jag lullade runt på Kupolen själv och råkade få med mig några saker som jag egentligen inte borde ha råd med. Sen åkte jag hem vid 17.15 och åt kebabsallad.
Mysigt :) Har inga bilder för tog aldrig med mig kameran, men snor en bild från Molly ;)


Bästa publiken hittills! Vi i Dalarna kan vi ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Laddar inför sommaren

Efter föreläsningen idag stack jag till gymmet och pumpade. Oj vad skönt det var!
Har inte tränat där på månader! Sprang 5 km innan jag gick ner och styrketränade i en timme, sen gick jag upp och sprang 1 km till som avslutning. Där blev jag utpumpad. Så nu skulle jag kunna somna vilken minut som helst!
Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska på föreläsningen imorgon då jag ändå slutar lyssna efter ett tag och powerpointen redan finns på fronter... Det kallas beslutsångest!

Fick hem en snigg väska idag! En brunis med fransar. Har velat haft en sån länge, så nu hittade jag en på tradera och slog till. Så himla fint till brunbränd kropp och jeansshorts! :D Vill ha sommar nununu!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

8 maj 2012

Hejsan!
Ligger här i sängen under täcket och myser. Fryser som en gris! (Vilket jag iofs gör nästan jämt hemma hos oss)
Kikar lite resor till olika länder och längtar tills det blir dags! :D Är så tokressugen så ni anar inte.
Annars är jag på föreläsning varje dag, segaste kursen. Men nu äre slutspurten och snart är det sommar och ledighet. Eller ja, det vankas ju jobb för min del, men ändå.

Tänkte i alla fall ta död på lite fritid just nu med en film. Det väger mellan det och körkortsteori. Valet är dock inte så svårt. Ville bara in och säga hej, puss på er!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Just an ordinary day / länka inlägget

   

Good shit!

Håller bara på med hemtentan, den är klar men vågar inte skicka in den :') Måste läsa igenom den 500 ggr till först. Så eftersom det inte händer något roligare hos mig just nu så slänger jag in några låtar som går på repeat hos mig just nu :)





K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Valborg 2012

I måndags tog jag tåget till Norrköping vid 8. Sedan återstod det 3,5 timmes resa helt själv. De andra åkte ner redan i lördags. Inte det roligaste att åka själv kanske, men det gick. Tur man har mobilen & bra musik att tralla med i ;) Kom fram vid 11.30 i strålande solsken och möttes upp av 4 glada tjejor.
Traskade hem till Mariella och fixade go mat innan vi gick till stan. Dock köpte jag aldrig något. Lite snål sådär ;P

Efter stan gick vi hem och sen packade vi en picknickkorg och gick till en fin park vid vattnet och njöt. Lyckades få en liten bränna från linnet såg jag när jag kom hem.



Sen gick vi runt lite vid vattnet och myste innan vi gick hem och förberedde lite mat till kvällen. Strax före 19 gick vi till stället där brasan skulle vara då vi trodde att den skulle tändas 19 (vilket jag tyckte lät lite tidigt). Under tiden så lekte vi vid en hinderbana och lyckades locka dit massa småbarn. Kul att vi kunde lära dom hur den fungerade, haha. Men sen började klockan bli lite för mycket så jag frågade en gubbe där när brasan verkligen skulle tändas och då var det visst 21. Så då gick vi hem och gjorde i ordning grillspetten med tillbehör och beslutade att ta med oss maten dit bort och äta. Så det blev lite stressigt och vi kom dit när brasan redan var tänd och när fyrverkerierna började. De flesta började gå hemåt då men vi slog oss ner och myste. Kul att vi packade ner allt i en shoppingvagn :')



Sen gick vi ner till brasan och stod där ett tag.









Efter ett tag gick vi hem och gjorde oss i ordning innan vi satte på en film, som sög totalt så vi såg aldrig klart på den. Istället gick vi och lade oss och sov så gott. För en gång skull frös jag inte under natten. Hade faktiskt laddat upp med varm pyjamas, strumpor, sockor, tjocktröja och fyra fleeceflitar. Mycket skönt! Fattar inte hur det kan bli så kallt där på natten :')

Vaknade dock värsta tidigt, efter 9 någon gång. Så åt vi frukost och packade ihop det mesta sen gick vi till stan igen innan vi satte oss och åt på ett gottit ställe där. Mums! :D
Sen gick vi tillbaks till Mariella och hämtade väskorna innan vi traskade mot tågstationen. Hann sitta ute och njuta av det fina vädret ett tag innan det var dags för oss att åka.



Sen var det bara att säga hejdå till Mariella & Elin innan vi hoppade på tåget hem. Men såklart ska vi ha turen att tåget från Sthlm var försenat så vi fick vänta i 50 min i Sala... Så det var bara att slå sig ner i solen igen. Glad att det var fint väder för en gång skull i alla fall!



Sen kom det äntligen och vi tuffade hemåt. Tack vare denna försening fick jag i alla tillbaka hälften av kostnaden i reseersättning. Det klagar man väl inte på direkt ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemma igen

Lika fort som jag åkte så är jag nu tillbaka. Har haft det supermysigt i alla fall!
Men nu är det seminarium imorgon och hemtenta som ska vara inne på söndag. Ingen rast ingen ro!
Bloggar om morgondagen/idag senare
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget