I wish I knew the answer...

 
 
 
Eftersom jag bara ligger hemma och försöker kurera mig så har jag inget kul att skriva. Därför slänger jag upp två låtar som jag fullkomligt älskar just nu! Min 1D-crush är större än någonsin just nu btw. Skulle göra vad som helst för att se dem live just nu! Så om någon har biljetter till salu så var inte rädd för att ta kontakt, haha x)
 
Anyway, var i alla fall in till Falun igår för att hämta min fältuppgift i skolan, sen tog vi en tur på stan. Fick väl med mig hem lite saker. Dock började bli väääligt slut när vi åkte in på City gross för att handla. Ville bara hem och sova. Så jag var nog inte så frisk som jag trodde... Men idag känner jag mig inte så seg. Bara rejält förskyld med en näsa som rinner och en röst som brister lite då och så. Men imorgon lämnar jag i alla fall huset för en tur till mormor och morfar! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / länka inlägget

   

Jul!!

Hejhej och God jul!
I söndags var jag iväg till Dala-Järna och hälsa på pappas släkt. Det var trevligt bortsett från att jag var trött och hade huvudvärk som vägrade släppa. Varför fick jag reda på igår. Då kom halsont och febern krypandes. Så där satt jag och frös medan de andra svettades! höhö, sånt som händer. Jag hade det trevligt ändå med hela gänget :) Lite fina julklappar fick jag också. Mest saker tills jag flyttar hemifrån. Bra grejer! :) Sånt där fint och dyrt som man själv inte har råd med ;p avslutade dagen med julklappsleken. Alltid lika kul att se folk bli giriga! haha

Idag har jag legat och glott på tv hela dagen och slumrat till däremellan. Nu mår jag dock lite bättre. Tror febern i princip är borta. Varken fryser eller svettas just nu. Antar att det är positivt. Sa för några dagar sedan att jag inte kom ihåg hur det kändes att ha feber då jag inte haft det på flera år. Det borde jag kanske inte göra, haha. Nu ska jag glo på Så mycket bättre :)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i / länka inlägget

   

Julgalan, Sandviken 15/12

Dagen började rätt kaos. Systrarnas mamma och pappa skulle ju följa med oss till Sandviken men eftersom det enligt väderrapporten skulle bli snökaos så kände inte hon för att köra. Men efter att ha kollat på vädret så verkade det ändå inte bli så farligt, men eftersom hon var osäker så erbjöd min kära pappa att han kunde hämta oss istället. Så då fick mamma och pappa ta över biljetterna och jag blev stressad. Fick slänga i mig maten och fixa mig snabbt. Sen åkte vi med tåget till Sandviken och var framme ca 15.30. Det snöade knappt någonting och kallt var det inte heller. Klass1 varning huh???
 
Sen traskade vi upp till arenan och satte oss ner på en bänk. Men efter ett tag fick vi tråkigt så då gick vi till Statoil och köpte korv och godis. Mumsigt! Där blev vi kvar ett tag innan vi gick tillbaka till arenan. Då hade det kommit en massa folk dit.
 
Ställde oss och kastade gris med en snöboll och så innan jag kollade upp och såg en buss åka förbi och jag var nästan helt säker på att det var Peter Jöback som jag såg. Och visst var det så. Så då gick vi dit och ställde oss en bit ifrån. Eftersom de var väldigt sena (de kom dit efter 19.30 någon gång tror jag) så hade de bråttom in. Sa hej till Alvaro och vi fick en kramis. "Jag har bråttom in för vi är jättesena". Sen kom Erik & Matte och skrattade sådär knasigt som de kan göra. Hej sa vi och de sa hej tillbaka "Kul och se er" sa Erik med en knasröst sen gick de in. Lasse sa även hej till oss och frågade om vi var snögummor.
 
Sen kom Danny och han kunde minsann stanna en stund söt som han var! "Vilken välkomstkommité". Så vi stod och snackade lite. Han frågade om det bara var vi där och hur vi kommit dit, och om vi frös och så. Martina bara "Nää, vi har täckbyxor och allt på oss!" Han bara "Jaha, jag som trodde ni hade gått upp i vikt". haha x) Sen pratade vi lite om systrarnas namn och att han hade träffat nån grek som hette Marcia eller nått och som betydde "hon som luktar gott" eller nått och kom tillslut fram till att Martina måste härstamma från det namnet. "Men ni har grillat" sa han till oss, för vi luktade tydligen rök pga att det stod korgar med eld utanför arenan. Vilka komplimanger man fick av den mannen! haha.
Sen frågade vi om vi kunde ta kort och det kunde vi "Har ni en sån där lång sak?". Men det hade vi inte så då kunde Danny ta kortet med sin "långa arm". Han hade en lång arm tydligen. Så försökte han ta kort men först spelade han in, sen på första bilden kom jag knappt med, sen hittade den inte fokus men tillslut lyckades vi få en någorlunda bra bild. Visserligen tittade jag typ fram på den också men ;) Han konstaterade att hans hår såg weird ut också, men att han skulle in och fixa det. Sen fick vi en hård kramis innan han skulle gå. Vi skulle ha överseende med hans röst sa han, och han lät hes! Snackade säkert om nått mer men det kommer jag inte ihåg. Mys var det i alla fall! :D
 
Sen satte vi oss på muren och väntade på mamma och pappa innan vi gick in och väntade på att det skulle börja. Ställde oss längst bort eftersom man då kunde stå och dansa och ha sig. Mamma och pappa satte sig på läktarn. Så där röjde vi som bara den, haha! Kul att folk kollar på en och man inte ens bryr sig ;D Testade gå ner och ställa oss framför scenen men det fick vi inte... :( Lite annorlunda var det mot Falun. Förutom att Alvaro var med och dansade så var även Kate Ryan med, och Mattias sjöng Förlåt mig :D
 
Efteråt gick vi ut på en gång typ, men mamma och pappa ville inte vänta så länge, så vi hann bara se Lasse komma ut till bussen. "Stod inte ni här förut också? Har ni inga hem?" frågade han oss, haha. Några väldigt fulla människor var det där också :') Sen åkte vi hemåt i knappt någon snö alls. Höll på att åka ifrån Maritza också, haha. Åh just ja, en räv sprang på vägen också. Tyckte det var supercoolt eftersom jag aldrig sett en irl, mer än i en djurpark!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i <3 / länka inlägget

   

Julledig! :D

Har jobbat de två senaste dagarna. Skulle egentligen bara jobba igår men blev uppringd och fick springa upp ur sängen för att svara i fredags. :') Så nu tar jag också ledigt! Igår klädde vi granen. Det är ett måste att vara med på det! Dock brukar vi alltid göra det dagen före, men idag ska vi bort så då hinner vi inte! Så ska snart hoppa in i duschen, Nog för att jag har det rätt bra här men... haha
Tänkte slänga upp ett inlägg om Sandviken först :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nytt & fräscht!

Har suttit hos frissan hela förmiddagen för färgning och klippning. 3 olika färger blev det, inte så hemskt dyrt ändå, men tillräckligt för en fattig 20-åring!



Har precis sett klart på sista avsnittet av GG ever!! Så gäle bra var det! Perfect ending. Men som vanligt när man följt en serie i flera år så känns det weird ;) Nåja. Ikväll är det Zumbamaraton som gäller. Två timmar ska jag skaka rumpa, så förhoppningsvis blir det lite jobbigare än annars :)


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

Sliten

Känner mig helbakis idag! Vaknade med världens huvudvärk efter att ha gått och lagt mig ca 02.00. Somnade nästan på soffan också. Smällar man får ta efter en roadtrip till Sandviken! Träffade lite fina människor. Bloggar om allt senare. Nu ska jag fortsätta min kväll framför tvn innan det är dags att sova så jag orkar upp till jobbet imorgon! ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Friday I'm in love!

Har jobbat de två senaste dagarna. Alltid härligt med lite klirr i kassan :)
Annars ser jag mest fram emot morgondagen. Om vi åker lyckliga därifrån är en annan fråga. Det visar sig. Men att komma iväg en sväng är alltid skönt! ;D
Kvällen består av att leta outfit och måla naglarna. Det jobbiga är att jag måste ta bort lacket på söndag, men vad gör man inte. Såna där i-landsproblem som resten av världen skrattar åt ungefär.
 
 
Längtar förövrigt till tisdag och frisörbesöket! Även om jag får ångest när jag ska klippa det men det blir nog bra! Hon brukar vara förstående om längden ;) Skulle förövrigt dit till 14 men såg ett missat samtal på mobilen igår och ringde upp. Så nu ska jag palla mig upp till 10 istället. Kanske, möjligen, att jag somnar när jag sitter och låter hårfärgen ta, haha
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ZZZ

Sitter på pappas jobb såhär på morgonkvisten innan solen gått upp..Varför det kan man ju undra? Jo, för att jag måste in till skolan för att lämna in hemtentan skriftligt OCKSÅ! Vad nu det ska vara bra för... Så ja, i väntan på att min kära classmate ska hämta upp mig så varför inte slänga iväg ett inlägg? :)

Efter det blir det Kupolen med mamma och ev. mormor för de sista julklapparna ;) Rycktas om go mat också ;D

Annars sitter jag hemma och knarkar 1D. Är helt såld på dessa killar. Trodde inte det ja. Men efter att ha lyssnat på deras nya album 3000 ggr/dag så blev det så. Men eftersom min babe har släppt ett nytt album nyss (läs Bruno Mars) så lär jag börja knarka det istället, som lite omväxling liksom.

Nä, nu ska jag sluta svamla och sitta och stirra in i väggen i ca 30 min till istället. See yah!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

Julshopping

Igår blev det spring på Kupolen med Maritza & Martina. Snart är alla julklapparna kirrade :) Känns skönt!

Efter det åkte vi hem till dem och tittade på Så mycket bättre och Ted :D Kul film! Söt nalle, hihi. Sen brummade jag hemåt typ helt ensam på vägarna.



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Bakdag

I lördags hade jag en bakdag med systrarna. Bakade pepparkakor & lussebullar till julmusik. Riktigt mysigt! Sånt borde man hitta på oftare! Martina lyckades dock däcka innan jag hann åka hem, men det är helt okej. haha x)



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget