All good things comes to an end..

Ha, nu låter det som om jag inte kommer ha något kul liv framöver, men riktigt så är det ju inte. Det är mer att nästa kurs börjar igen imorgon, och även om det ska bli sjuuuuukt intressant, så är det trots allt slut på dessa lediga dagar som jag har haft nu. Och vilka underbara dagar! I torsdags drog vi ner till Kåren för timebeer, men vi blev inte kvar så länge utan blev istället sugna på att kolla på film. Så vi gick till Willys och köpte godis och gick sedan hem och kollade på första Harry Potter filmen :') 
I fredags hade vi grillkväll = årets första grillning. Sjukt gott! Vi körde all in med marshmallows och banan och choklad också (och när grillen slutade fungera körde vi på ljus istället, haha) 
 
Igår var det tjejlyx i Marieberg så självklart åkte vi dit. Gratis limo till och från gallerian så det var ju ganska självklart att vi skulle köra på det. Dock var kön för lång för att vi skulle orka vänta när vi skulle dit, så vi hoppade på bussen istället. Gick runt där och tog del av prover och shoppade lite smått innan vi tog limon hem, och vi fick hela för oss själva, helt underbart grymt! haha. 
 
Åkte hem, åt mat, tog en välbehövlig powernap eftersom jag hade gått upp tidigt för att hinna träna det sista passet för denna vecka, innan det var dags att göra sig i ordning och hoppa på bussen till stan igen för lite bowling. 6 personer blev 8 och kul var det, även om jag inte är så himla bra! Hehe ;) Efteråt ville killarna dra ut men vi kände inte för det så vi gick och satte oss på en pizzeria sådär elva på kvällen innan vi åkte hemåt! 
 
Och idag grillade jag och två andra på gården här på Kotten, supermysigt! Blev lite kyligt nu framåt kvällen så vi valde att gå hem till oss igen :) Så ja, riktigt rolig och välbehövlig ledighet! :D 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: