Goodbye isn't always forever

Alltså de senaste dagarna. Stor fet puss på dem va! :D i söndags mötte jag upp en vän på stan (cyklade i stekande sol, varmt!) och så gick vi på casting för en reklamfilm. Skojskoj, dock har han inte hört av sig ännu så jag har gett upp hoppet!
Efter det köpte vi glass innan vi gick hem till henne och började kolla resor till London. Sen skojade vi till det och sa att vi skulle gå på bio, slutade med att skämtet blev verklighet (så typiskt oss att va ironiska och sen göra det ändå). Mys! Cyklade sen hem fort som bara den, var ju sent! haha.
I måndags cyklade jag åter igen hem till henne och så blev jag kvar där tills idag. En till kompis kom i måndags så vi har kollat på film, spelat skräckspel, åkt till Marieberg, skilts åt för att städa lägenheterna för att sen återförenas igen, gått promenader, bränt oss på brännässlor för att testa en myt och bara varit allmänt dryga. Älskar att vara ledig! Idag gick vi tillsammans till stationen för att hoppa på tåg hemåt. Dock kommer de hit till midsommar så blev ett hejdå för nu ;)



KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: