Rix Fm festival, Stockholm 16 juni 2013

Åkte buss ner med Masexpressen med gratis internet ;D Nice!

Kom fram till Kungsan vid 12.15 och lyckades missa Antons signering precis... Hängde mest bakom scenen och hade oss. Såg lite artister komma och gå. Sa hej till Alvaro och fick en slängkyss och Robin konstaterade att han inte såg oss igenom skynket. Gick aldrig på någon signering då kön var så lång. Ställde oss i kön till Danny tillslut men lyckades aldrig komma fram. Han såg oss dock när han skulle gå iväg och det såg ut som han ville stanna och prata, men han var omringad av vakter som bad honom gå på.. "Hej tjejer!" 
 
Vid 16 drog konserten igång men det var tråkiga artister i början så vi hängde där bakom. Danny kikade fram och frågade vad vi gjorde där bakom eftersom det hade dragit igång, haha. Anton var först ut så vi röjde på. Såg ut som om han gav en slängkyss till oss då vi var de enda som stod och röjde på den sidan, men man vet aldrig, haha. Danny var uppe på scenen också och såg ut som en stolt farsa :')
 
Lagom till Mando Diao sjöng öppnade sig himelen totalt, och sedan kom en hel vädermix. Spöregn blev till hagel som blev till spöregn igen som blev till åska och blixtar. Blev mindre och mindre folk men vi stod kvar och hade oss tills det började åska och vi fick panik, haha. Sprang och tog skydd under ett träd för att bli lite mindre blöt (smart, jag vet..) men när Robin gick på scenen sket vi i det och sprang fram igen. Känslan när man står i regn och hoppar och sjunger och är så pissblöt att man inte orkar bry sig längre är ju bara för härlig! ;D
 
Lagom till Danny kom ut (som var sist) så kom solen fram igen. Perfekt avslut! :D
 
Efteråt gick vi bakom scenen igen. Alla artister åkte iväg i taxibilar. Kul att folk försöker springa med dem också, kaos... När alla hade gått gick vi till centralen i hopp om att hitta torra kläder. Ville ha strumpor men kände inte för att betala 70 kr för det, hade ju ändå blöta skor liksom.. Martina köpte strumpbyxor och gick och bytte om sen gick vi tillbaka till Kungsan och knäppte lite kort innan vi gick tillbaka till Cityterminalen och hoppade på bussen hem :)
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: