Eric Saade i Orsa 22 juni 2013

Häntade upp systrarna vid 12.30 och fortsatte till Djurås där vi mötte upp Elin och sedan fortsatte vår resa till Orsa. Var framme efter 14. Gick runt och kollade lite innan vi ställde oss vid dansgolvet och väntade. Blåste så sjukt mycket! Vid 15.30-tiden blev vi utkörda (fast de skulle stänga vid 17) så då gick vi på andra sidan där vi visste att de skulle komma. Bussen kom precis när vi var påväg dit och när den hade kört in så gick Elin, Martina och Mariella dit medan jag och Maritza kände oss för på så vi stannade kvar. Sen såg vi nån som kramade dem så då blev det fart på oss. Det var Oscar men de skulle gå och äta så vi stod kvar där och spanade. De hade inte ens stängt grindarna?? De ville nog få ut alla för att de skulle komma. Såg sen Eric vid sidan av scenen och vinkade. Såg han gå iväg till resturangen han också och kom tillbaka lika snabbt med matlådor i handen men vi haffade honom aldrig. Jobbade lite för Eric också, haha. Nä hjälpte till att sätta upp ett tält för merchandise ;) Satte oss sedan på en bänk vid scenen, sa hej till Alex och Edin när de gick förbi och vid 17 blev vi utkörda.
 
Satte oss då i bilen och värmde oss (det blåste inte lite!) och åt lite innan vi ställde oss i kön vid 18. Blev insläppta en halvtimme före (18.30) och ställde oss vid scenen. Men efter ett tag såg vi Oscar, Edin och Alex så vi beslutade oss för att lämna våra platser och gå och prata med Oscar. Stod och snackade ett bra tag om allt och inget, körkort och om tjejer kan köra, vad vi gör för någonting "Det blir vad man gör det till", ekorrar, vädret, vad vi tyckte om Eric "Han kan väl vara roligt" haha, midsommar, Rix i Kungsan, Anton Ewald osvosv. Mysmys! Sen skulle han gå till bussen och värma sig då han inte hade nå mer kläder med sig så vi gick med honom innan vi sa hejdå och vi ställde oss framför scenen igen och fick samma platser som innan typ. Vadå lite folk! haha. Sen var det bara att vänta innan det drog igång vid 20.30 och det gick överdrivet fort. Konserten var bra och Eric hade ett stort leende på läpparna hela tiden typ, I like! The best of Saade kan man säga. Han körde Marching vilket jag blev överlycklig över! ;D Sen typ alla singlarna och de nya låtarna från Coming home EPn :)
 
Efteråt hade han såklart ingen signering för han hade bråttom iväg (just our luck!) så vi gick ut och ställde oss där de kom. Vinkade hejdå till en superglad Eric med sötaste smilet! Sen gick vi tillbaka till framsidan och haffade Alex och knäppte kort. Sa att de var bra och fick ett tack tillbaka och smek på ryggen.
 
 
Försökte desperat få kontakt med Edin då vi ville ha kort med honom också men han verkade inte fatta våra signaler då han bara vinkade med ett leende på läpparna, haha. Sen kom Oscar igen och han frågade vad vi tyckte. (Bra såklart) "Det säger ni bara" Tydligen gigget med sämst väder men de gjorde sitt bästa. Snackade lite om hans band också innan vi kramades hejdå. Sen fick tillslut kontakt med Edin som först ställde sig och dansade mot oss innan han kom ut och vi tog kort. "Vi jobbar och dansar!" haha.
 
Efter att vi dansat lite till musiken gick vi till bilen och efter ett tag körde vi hemåt. Efter ett tag kom vi ikapp bussen så vi hamnade bakom den, vi som hade skojat och sagt "Tänk så kör vi bakom den" haha. Hade lite kul. Knäppte massa kort i baksätet. I Djurås sa vi hejdå och vi fortsatte vår resa hemåt.

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: