Playa De Palma, Mallorca part 3

Tisdagen körde vi på stranden igen. Dock var vi för snåla för att betala 15 euro för solstol & parasoll så vi körde på snålvarianten (det vill säga luftmadrass & ett miniparasoll)
 


Men det var så kokande hett så efter att ha flytit omkring på madrasserna i vattnet så gick vi och åt innan vi tog vårt pick & pack & knatade upp till hotellet och poolen igen där det inte stekte på lika mycket.
 


Sen blev det dags att gå upp till rummet och fräscha till oss innan middagen igen, för att sedan (vad tror ni, just det) gå ner till strandpromenaden igen ;)
 
I hissen. Elin tog kofta på sig för hon trodde det skulle vara kallt. Fråga mig inte vad hon tänkte med där? Det var liksom 30 grader på kvällen xD
 
 
Och en dag tappade Elin "bort" sin kudde så vi gick ner till receptionen för att tala om det och han ringde städerskorna. Sen gick vi upp till rummet igen och då låg den visst under sängen så då fick vi gå ner igen och då blev han lättnad. Han var helt förtvivlad då de inte hade hittat kudden x) Fast istället lyckades vi låsa in våra nycklar som ni ser på bilden ovan... :')
 
Det hände föresten värsta olyckan på hotellet en dag också. En kille (som förövrigt bara pratade tyska) hade sparkat i foten i en glasdörr typ bredvid vårt rum så han spräckte en artär eller nått så blodet tydligen hade sprutat (vi låg vid poolen då så vi såg bara när två tjejer kom nerspringande). Såg att det var blodspår i trappan
innan vi visste vad som hade hänt så det var lite småläskigt! Såg ut som i en skräckfilm ;P
 
Massa vildkatter som var på ett ställe på väg ner till stranden. De fick i alla fall mat och vatten som ni ser på bilden :)
 

Denna gång tog vi en tur i den lilla parken de hade vid strandpromenaden :)
 

Älsklingsträd! :D

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: