Rix Fm festival

I fredags var det dags för premiären av Rix fm festival i Falun. Ingen sommar utan det! :)
Åkte in på föreläsning som slutade 11 sen åt jag & Maritza mat & piffade till oss i väntan på de andra tjejorna som kom vid 13-tiden. Fanns inte så mycket att göra i upplevelsebyn, den blir ju sämre och sämre för varje år. Men vi tog i alla fall kort med Panetoz och sen kollade vi soundchecket. Vinkade till Alvaro och snackade med honom från scenen en snabbis :) Göken var visst också med i det nya bandet (istället för Ramsells)



Sen satt vi bara och väntade. Vid 19 drog det igång och det var så mycket bättre upplägg i år. Istället för 45 min spelning med Ramsells så spelade förbandet lite då och då. Och de var typ bäst av alla (läs Alvaro, haha) Sen flöt allt på. Hade en låååång ögonkontakt med Hassle så det blev obehagligt tillslut :') Ola körde sin EM låt också.











Sen gick vi till hotellet, träffade på Tobias från Broken Door och en viss Erik Hassle...



Sen kom Alvaro så vi kramades och snackade lite med honom. Söt han är! :) Han undrade när vi kommer igen. Nog vet han att vi brukar fara och flänga lite överallt alltid, haha. Sen skulle han sova och vi kramades hejdå sen blev vi utkörda. Så vi ställde oss utanför hotellet ett tag, vinkade lite till Erics dansare och sen åkte vi hem ;)

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: