Loreen i Västerås 29 juni

Åkte med tåget till Västerås och var framme vid 16.30. Hade panik att jag inte skulle hinna med det då bussen var försenad och det ökade hela tiden, men hade typ 5 min till godo! Pjuh!
Gick runt och kollade vid marknaden innan vi betalade in oss och sen gick vi ut från området igen och väntade. Blev intervjuade av nån som gjorde en undersökning och sen gick vi in igen. Vid 20 kom Loreen och såklart skulle det börja regna precis när hon skulle sjunga så man såg typ ingenting ibland pga alla paraplyer och ungar på axlarna. Men Loreen var i alla fall riktigt bra!
 
    
 
 
Efteråt gick vi runt vid tivolit och letade efter lustiga huset, men det fanns inte så då letade vi upp ett ställe där vi satt och åt och tjuvlyssnade på ett par med kärleksproblem som satt och skrek åt varandra. Underhållande kan man tycka. Sen gick vi till en park och knäppte massa kort och hade roligt till musiken.
 
 
 
 
Sen kom systrarnas bror och hämtade upp oss vid 23-tiden och väl där hemma åt vi lite mackor och kikade på film innan vi lade oss strax före 3 :)
 
 

KOMMENTARER


Ser ut som en toppendag. Var Loreen bra?

2012-07-01 // 19:46:06

hahah kul att vi tog samma bilder på Loreen x)
Kanske för att de var typ de enda bra... hahah

2012-07-01 // 20:03:38
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: