Allsång på Skansen 9 juni 2013

Allt blev superpontant! Martina ringde mig i måndags kväll (samtidigt som jag läste ett spännande mail ;D) och sa att vi skulle på Allsången. Go for it! Spontana grejer is the shit! haha. Så tågbiljetter bokades och sen var det bara att fixa allt och gå och lägga sig då klockan stod på 05.15 (zzz). Åkte in och hängde på låset till Ica Maxi för att handla mat vid 7 och knatade sedan vidare till tågstationen och inväntade tåget. Kom fram 10.15 och då påbörjades våran powerwalk till Skansen. Tokiga vi är som går i minst 25 graders stekande värme! Trodde det var närmare än vad det var x) Anton skulle nämligen ha signering vid Abba the museum 10-11 så vi ville försöka hinna dit, fast vi inte alls trodde att vi skulle hinna. Kom dit typ 3 min över 11 och jovisst, där satt han och det var inga folk alls! (Trodde det skulle vara kaos..) En tjej frågade om vi ville träffa Anton (är det så uppenbart) och visade vart vi skulle gå. Köpte EP:n och gick till signeringen. Han skiner upp "Heeej! :D". Var såna här band som bildar ett kösystem så man fick lov att gå runt för att komma dit, såg nog kul ut då det inte var nå folk alls och han skrattade, haha. Man bara "Hej, vi syns snart!" haha. Till och med hans pappa kände igen oss! "Idag får ni ta kort" haha. Tog kort, kramades, pratade om Allsången och hur vi mår ofc. Han satt med allsångshäftet och pluggade x) Lät lite besviken på att han inte fick sjunga nån annan låt än Begging. Sen sa vi att vi skulle gå in. "Syns sen!" Sen knatade vi till Skansen och betalade in oss.
 
Var FULLT med folk! Fanns inte plats någonstans, inte ens på stå. Så vi ställde oss där man gick in till sittplatserna och där hängde vi resten av tiden. Höll på att smälta bort. Levde på piggelin och vatten! :') Som tur var hade jag paraply i väskan som kunde skydda lite mot den gassande solen. Sen repade de på för fullt. Älskar att Anton sjöng på svenska, så sjukt bra! "I natt är jag din baby!" Måns såg oss och flinade :) Sen var det bara att invänta sändningen. Gjorde en fiskbensfälta på Martina som tidsfördriv och hade allsång för mig själv, haha. Blev filmade på Medina på genrepet så då tänkte vi "Nu röjer vi gärnet på direktsändningen!" och visst gjorde vi det! På både Anton och Medina ;D Och vi kom visst med i bild fick jag höra.
 
När det var slut skulle ju Håkan ha en extra timme men vi skulle med tåget vid 22 så vi gick direkt när det var slut. Lättare sagt än gjort. Med publikrekord och 26000 som vill se Håkan tog det en evighet att ta sig ur folkhopet och Skansen! Gick till centralen då vi inte hade nå bråttom. Var riktigt skönt ute trots några regndroppar! Hoppade på tåget till Uppsala där systrarnas brorsa stod och väntade och sedan brummade vi hemåt. Sa grattis till oss när klockan slog 00 och var hemma ca 00.45. Kul och värd dag! :D ♥
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: