Sagan om...

... den coolaste katten i det långa landet falukorv!

 

Året var 2006. Hon satt framför tv:n i sitt rum när denna blonda kille dök upp i rutan. Redan vid första tonen var hon fast. Detta skulle bli ett nytt kapitel i både hans och hennes liv. 5 år senare har mycket hänt. 3 soloalbum har han släppt, och hon 3 nya vänner har fått. Tack vare Danny har en ny vänskap bildats och därför betyder han otroligt mycket för henne. Hon tycket att Danny är väldigt glad och positiv och kommer alltid med många kloka ord. Han har vuxit och blivit en stjärna och förebild i hennes och hennes vänners ögon. Även fast han alltid är så självkritiskt och nästan aldrig blir nöjd så ska han veta att de tycker att honom se och höra alltid är en fröjd.

 

När hon såg honom framföra sitt livs uppträdande med In the club i finalen av Melodifestivalen fick hon samma känsla som när hon såg honom för första gången på TV 2006, för redan då visste hon att han skulle bli något stort.

 

Dagen innan finalen släppte han en riktig bomb över hela Sverige som hade namnet In the club, och hela Sverige drabbades av Danny-feber. Det spreds en klubbkänsla över hela landet och hon dansade dagar och nätter långa. Hon tycker att även fast man inte gillar Danny så ska man ändå ge albumet en chans, för att den är så olik hans föregående album. För att inte tala om Never gonna take us down som hon tycker satte pricken över i:et på In the club. Det är en stark låt mot det onödiga hatet som finns mot honom. För att citera ur låten: ”I’ve got two words for haters: BITE ME!” Även många andra kan känna igen sig i låten. Låttiteln Catch me if you can tycker hon passar in väldigt bra på Danny, för när han väl har bestämt sig för någonting går han in 100 % för det och då finns det inget som kan fånga honom. Hon gillar även den lite kaxigare stilen på skivan som framför allt förekommer i låten In love with a lover. Där visar han även prov på sina internationella kvalitéer eftersom han både rappar, sjunger i falsett och sjunger med sin egna personliga röst. DAMN, det kan inte bli bättre!  Låten Cassandra tycker hon är en riktigt fin låt som avslutar denna grymma skiva på ett perfekt sätt!

 


KOMMENTARER


SÅ JÄVLA BRAAAAAAA! :D ♥

2011-03-26 // 12:28:24
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: