Andreas Weise i Norrköping 3 april

På söndagen gick vi upp ganska tidigt. Så galet najs väder! Skinnjackan var på och det kändes nästan som sommar jämfört med de kalla vädret vi har haft :')


Vi åkte till Stadium Arena för att kolla på Weise som skulle vara på nån mässa där. Kom dit strax före 12 och modevisningen som han skulle vara med på skulle börja 12, men började lite senare. Han kom upp och sjöng lite emellan modevisningen :)

Efter modevisningen så gick vi runt lite på mässan, tog massa gratisgrejer och åkte limo. Okej daa. Vi provsatt, bara det var värt 70 kr! FETT!

Vid 14 skulle Weise uppträda igen så vi gick dit. Var ensamma där med ljud-&ljuskillarna och hade lite disco. "Glina har rätt" haha x) Poppade Andreas Weise-låten också innan det drog igång. Typ samma modevisning igen bara att de hade bytt liiite kläder, och Weise sjöng typ samma låtar -.- haha. En ny :')

Efter showen så skulle han ha signering så vi gick dit, väntade till sist och gick fram. När vi sa vart vi var i från så bara "Borlänge. Ingenting är omöjligt" (läs på riktigt grovt dalmål xD) Han berättade lite om att han ändrade sin autograf under idolsigneringarna för han blev så trött i armen och Daniel bara: "Sådär kan du ju inte göra" Weise: "Nej" Daniel: "Men varför gör du det då?" haha, lät så kul xD Värsta inlevelsen. Sen knäppte vi kort lite stessigt sådär för han hade tydligen bråttom sa dom.

Sen gick vi ut och såg att det SPÖregna. Så vi väntade på bussen vid entrén och så kom Weise dit. Han hade ju verkligen bråttom. han stod där värsta länge. Elin bara "Ska du åka limo hem?" Han bara "NEJ!.. Jag ska åka helikopter..." HAHA xD Skön snubbe. Ah sen frågade vi lite om vad som händer och så och han kanske skulle släppa en singel, if you wanna know liksom ;) Sen kom vår buss så vi fick lov att kuta till den i regnet. Och Weise stod kvar? haha

När vi kom hem till Mariella så pluggade jag och Martina lite matte (!) och sen åt vi tacos. Efter det så följde vi med Elin hem och sa hejdå. Sen gick vi en promenix och knäppte lite kort



Sen kom Mariella på att Elin hade tagit EMD-lappar åt oss så vi gick tillbaka till henne :') Inte alls desperata! x) haha, så vi fick säga hejdå igen ;)
När vi kom hem till Mariella så åt vi glass med bär och choklad och sånt gott och kollade på film innan vi gick och la oss. SUPERMYSIGT! :D

KOMMENTARER


Hihi han är rolig han den där weise x) haha

2011-04-07 // 17:36:28

love it! :D

2011-04-07 // 20:26:54
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: