NP..

Jag och Amanda tar en vindruva. Sanna försöker diskret få upp sin kartong UTAN att störa.
Jag försöker frivilligt hjälpa henne. Men till slut ger hon upp och ger den till mig som sliter av locket. Allas blickar på mig ger jag tillbaka kartongen till Sanna igen.

Nationellt prov idag igen. Men denna gång var det skrivprov i svenska. Men det gick nog ganska bra tror jag, fick ihop 3 sidor typ ialf (:  Från 8.30-11.00. Som tur var fick man ha med sig något att äta! Och så fick man gå efter 10.00.
Nästa torsdag är det muntligt som gäller! Får se hur det går då.
Såklart skulle man få lingonvecka precis när man ska ha värsta långa provet. Och sån värk som jag får så är det inte kul precis. Så efter provet vandrade jag och Matilda ner till skolsyster för att få en värktablett.
Det är tur man inte skäms över sånt! :P

Sen lär jag ju berätta om min härliga dag igår (?) Hade idrott och då skulle vi åka skidor. Kul som det är så åkte vi iväg. Kom till första stora backen och körde ner, och ramlade, nästan dök ner och slog i mitt knä i backen. Hårt! tog mig upp och fortsatte med ett värkande knä. Kom till nästa backe som är ännu värre och gjorde precis samma sak! Åkte klart varvet och gick och duscha. Upptäckte då att jag hade ett fett blåmärke och var svullen. Efter det kunde jag knappt gå i trapporna.
Men som tur är så är det bättre idag, så ska pallra mig iväg till träningen idag, men självklart ta det lungt. Vill ju inte riskera att det blir värre!


Puss / J

KOMMENTARER


Haha jag trodde jag va ensam om det..:P men mina växer ibland efter 4 - 5 dagar o jag hatar att plocka dem gör oont :p

2008-02-07 // 17:02:30

Josse bara sliter av locket xD goa takter det haha.
Va bra att nationella gick bra! Jag var inte ett dugg nervös faktiskt, FAST min ena kompis hyperventilerade haha xD men nja, min uppsats kunde ha blivit bättre. Tog "Att välja" och skrev ca. 7 sidor. Men jag vette fan haha.

Ang. din kommentar: Jag har tyvärr inte hellert hittat några Musse-tröjor ute men jag vet att TopShop har. T-shirten jag har köpte jag för ganska länge sen nämligen... :/

2008-02-08 // 18:03:09
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: