Midsommar och allt därtill!

I tisdags kväll kom två kompisar hit upp för att få se hur jag har det och för att fira en rikitg midsommar (eller ja, det är ju större i typ Leksand men dit orkade vi inte ta oss). 
På onsdagen åkte vi till strutsfarmen och kollade på strutsar och åt strutsglass. Bor så nära men har aldrig varit där, illa. Glassen? Inget speciellt, den smakade glass, men den var god! 
 
Efter det åkte vi till Frosbrunnsdalen och gick runt där. 
 
Sen åkte vi hem, och skojade till det med att dra och bada. Vips så bytte vi om och åkte till badplatsen. Så. Fruktansvärt. Kallt! ;P
Efter det kollade vi på film och myste. 
 
Ondagen var kall och grå, så vi gick på Kupolen och sen åkte vi och handlade godis och så hade vi en filmkväll/seriekväll! 
 
Midsommarafton blev en riktig traditionsdag. Började dagen med att plocka blommor och göra egna kransar.
 
Sen åt vi mat och fixade oss lite snabbt.
 
Sen åkte vi till Torsång och såg på när stången skulle resas, vilket var det segaste jag har varit med om. Att det var svinkallt ute gjorde inte det hela bättre! ;P
 
Efter det åkte vi hem, grillade och sen åkte vi till en stuga där Marcus och hans kompisar var och hade det trevligt enda in på nattimmarna. Riktigt mysigt! Dock körde vi vilse på vägen dit (fast gpsen visade att vi skulle köra dit, men tydligen visade den en väg där en bro inte håller för bilar :O) Grejen var den att Marcus hade sagt att "När ni tror att ni är fel så är ni rätt" och vi kände verkligen att vi var superduperfel! Men som tur var så var det en tant som var ute och gick med sina hundar precis där och då så hon förklarade vägen :')
 
På midsommardagen åkte dem hem relativt tidigt. Och efter det blev det tomt! 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: